lauantai 20. heinäkuuta 2019

Uusi kauneusboksi Ihana Sinä - Heinäkuu 2019


Ihana Sinä on uusi suomalainen kauneusboksi, joka ilmestyi ensimmäisen kerran toukokuussa. Boksin takana on suomalainen perheyritys, ja koska pari edellistä boksia vaikuttivat sen verran lupaavilta, päädyin tilaamaan boksin itsellenikin - näin alkuun ihan vain yhdeksi kuukaudeksi tosin. Ihana Sinä -boksin voi tilata itselleen joko 1kk, 3kk tai 6kk tilausjaksoina ja yhden boksin hinta on aina hitusen edullisempi, mitä pitemmän tilausjakson valitsee. 1kk boksi maksaa 19,90 € ja 6kk tilausjaksossa yhdelle boksille jää hintaa 17,50 €. Olen todella innoissani siitä, että Suomeen on sekä rantautunut että tänne on perustettu viime aikoina uusia kauneusbokseja. Itsehän tilaan säännöllisesti kolmea eri boksia ja nyt tosiaan tilasin itselleni kokeiluun myös Ihana Sinä -boksin. Miltä heinäkuun boksi sitten vaikutti?


Boksi vaikutti omaan silmääni monipuoliselta ja tuotteita riitti oikein mukavasti! Yksittäisten tuotteiden arvo ei ehkä ole mitenkään päätähuimaava, mutta boksista löytyi sen verran monta tuotetta, että kyllä tämän arvo nousi heittämällä yli sen, mitä boksista maksoin. Boksin mukana tuli myös tuotteista kertova kortti, josta kuitenkin harmillisesti puuttui tuotteiden ovh-hinnat! Ne on ne, mitä aina kaipailen näissä bokseissa ja ainakin muutama vuosi sitten valittelin samaa puutetta myös LF:n Beauty Boxissa. Onneksi etsivä löytää ja tässä postauksessa mainitut hinnat olen napannut pitkälti verkkokaupoista, jotka näitä tuotteita myyvät ja hinnat ovat siis hyvinkin suuntaa-antavia. Mutta tehdään sitten tarkempi katsaus boksin tuotteisiin!


Organic Kitchen In The Spotlight Natural Smoothing Shampoo tuli täysikokoisena ja tämä oli itselleni ihan uusi brändi. Muistaakseni ainakin kesäkuun boksi sisälsi myös Organic Kitchenin tuotteen ja olin itse ihan hyvilläni nähdessäni pari kappaletta brändin tuotteita tässä boksissa. Uusiin brändeihin on aina mukava tutustua! Tämä on mulperiuutetta ja jojobaöljyä sisältävä luonnonkosmetiikan shampoo, jonka tulisi tehdä hiuksista sileät, pehmeät ja kiiltävät. Mä olen melko vaativa käyttämieni shampoiden suhteen ja todella toivon, että tämä yksilö täyttää ne mun vaatimukseni. Tuoksu ainakin oli miellyttävä, mutta vielä en ole shampoota päässyt testaamaan. Kiva tuote, varsinkin kun shampoita ei ole nyt ihan hetkeen tullut mistään muista kauneusbokseista.
Hinta. noin 4,95 €/260 ml.


Organic Kitchen In The Spotlight Natural Smoothing Hair Conditioner on samaisen sarjan hoitoaine, joka tuli myös täydessä koossa. Tämä luonnonkosmetiikan hoitoaine lupaa shampoon tavoin tehdä hiuksista pehmeät, kiiltävät ja sileät. Hoitoaine sisältää jojobaöljyä ja mulperiuutetta, ja tuoksu tässä on myös todella miellyttävä. Luonnonkosmetiikassa hoitoaineet ovat monesti aiheuttaneet mulle pettymyksiä, sillä omat vaalennetut hiukseni kaipaavat yleensä todella hoitavia aineita, eivätkä ne silikonitkaan ole hiuksilleni ollenkaan pahaksi. Innolla lähden tätä hoitsikkaa kuitenkin testaamaan ja toivotaan parasta. Ainakin tuotekuvaus kuulostaa lupaavalta!
Hinta: noin 4,95 €/260 ml.


Kocostarilta tuli Slice Sheet Maskeja ja olin todella iloisesti yllättynyt, että boksista tuli näitä jopa kolme kappaletta! Naamiot olivat boksissa muiden tuotteiden alla ja olin aluksi varma, että boksissa on vain yksi kappale näitä, sillä en todellakaan osannut odottaa jopa kolmea erilaista. Iso plussa siis tästä! Slice Sheet Mask Kiwi on ihoa kirkastava naamio, Slice Sheet Mask Watermelon ihoa raikastava ja kosteuttava ja Slice Sheet Mask Lemon puolestaan ihon sävyä tasoittava ja kirkastava. Nämä ovat kaikki siis pienempinä paloina olevia kangaslappusia, jotka on tarkoitus asettaa eri puolelle kasvojen ihoa. En ole koskaan testannut tämäntyylisiä kangasnaamioita, jos nyt ei lasketa esimerkiksi silmänalusiholle ja huulille tarkoitettuja naamioita, joten näitä lähden testaamaan oikein mielelläni. Kocostarin tuotteisiin olen ainakin tähän asti ollut myös oikein tyytyväinen, vaikken mitenkään turhan paljon heidän tuotteitaan olekaan testannut, joten toivottavasti pidän näistäkin.
Hinta: noin 4,90 €/kpl.


Glitterit kuuluvat kesään eikä siis ihme, että näitä on putkahdellut boksista jos toisesta! Ruffle Armylta tuli Cosmetic Eco Glitter upeassa vihreässä sävyssä sekä glitterin kiinnittämiseen tarkoitettu Glitter Fix Gel. Vihreä glitter on biohajoavaa ja sen pääraaka-aineena on käytetty eukalyptuspuuta. Glitter on vegaanista, myrkytöntä ja sen sanotaan soveltuvan hyvin herkkäihoisille ja myös lapsille. Irtoglitterit tuovat ihanaa vaihtelua kesämeikkeihin, erityisesti festareille, ja tämä vihreä sävy on oikeastaan yllättävänkin kiva. Aluksi ehkä salaa toivoin, että boksista olisi tullut jokin toinen, ehkä hieman vaaleampi sävy, mutta ihan kiva saada tällainen vähän värikkäämpi yksilö! Glitter Fix Gel on tarkoitettu irtoglitterin kiinnittämiseen ja se toimii niin silmäluomilla kuin muuallakin kasvojen ja vartalon ihoa. Mä olen tähän asti käyttänyt irtoglitterien kanssa NYX:n Glitter Primeria, mutta tämä lähtee ehdottomasti testiin myös. Molemmat tuotteet tulivat täysikokoisina.
Hinta: Cosmetic Eco Glitter noin 4,90 €
Hinta: Glitter Fix Gel noin 5,50 €/10 ml.


The Ohm Collection Deodorant Cedar tuli pienessä 5 g matkakoossa. Tämä on 100% luonnollisia aineita sisältävä, alumiiniton jauhemuodossa oleva deodorantti. Deodorantin teho perustuu ruokasoodaan ja brändin omaan sekoitukseen, josta löytyy erilaisia kasviraaka-aineita. Tuote on vegaaninen, ja jauhekoostumus takaa sen, ettei deodorantin käytössä synny tahroja. Jauhetta on tarkoitus ripotella pieni määrä kämmenille ja levittää sitten kainaloihin. Tämän Cedar-tuoksun sanotaan olevan erityisesti miesten suosikki, ja melko voimakas tuoksu tässä olikin. Ei ihan se, mitä itse ehkä haluaisin omiin kainaloihini laittaa, mutta kyllä mä tätä testata aion. Täysikokoisen (120 g) purnukan luvataan riittävän jopa puoleksi vuodeksi eli kyllä tästä pienestäkin koosta riittää testattavaa moneksi kerraksi. Mielenkiinnolla odotan kuinka hyvin tämä toimii ja kuinka voimakas tuoksu tässä sitten loppupeleissä on, kun tuotetta käyttää.
Hinta: noin 22,55 €/120 g.


Boksista tuli myös muutama näyte Dermosilin Vitamin E Facial Mask Hyal x 4 -kasvonaamioista. Naamio sisältää E-vitamiinia, hyaluronihappoa ja kasviöljyjä. Sen tulisi kosteuttaa ihoa ja tehdä siitä täyteläinen ja kimmoisa. Yhdessä näytepussukassa on tuotetta 5 ml eli ihan mukavasti. Dermosil myy tästä 40 ml kokoista tuubia ja Ihana Sinä -boksista tuli naamiota yhteensä 20 ml edestä. Ihan hyvin siis! Kosteuttavat naamiot tulevat aina tarpeeseen ja lähden mielelläni kokeilemaan näitäkin.
Hinta: noin 7,00 €/40 ml.

Kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen ensimmäiseen Ihana Sinä -boksiini. Tuotteet olivat kaikki mielenkiintoisia ja jokaista tulee ainakin testattua. Vielä en ole tilannut boksia seuraavaksi kuuksi, mutta olen lähes varma, että laitan tilauksen vielä menemään. Ainakin jään innolla seuraamaan boksien sisältöjä, sillä tämä vaikuttaa mielestäni oikein lupaavalta!

Oletteko jo tutustuneet Ihana Sinä -boksiin? :)

20 kommenttia:

 1. Aivan ihana sisältö! Mä vielä odotan omaani mutta toukokuun saamani boksi oli tosi kiva ja siksi tilasin itselle myös tämän heinäkuun boksin. Jos sisältö on näin kiva niin aion tilata ehdottomasti jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Sinä on kyllä onnistunut vakuuttamaan mutkin, enkä malta odottaa mihin suuntaan boksi tästä vielä kehittyy ja millaisia tuotteita tulevat boksit sisältävät! <3

   Poista
 2. Vautsi, on kyllä todella onnistunut boksi! Mielenkiinto heräsi heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä tosi hyvä boksi :) Suosittelen ehdottomasti tutustumaan boksiin tarkemmin, jos yhtään kiinnostaa<3

   Poista
 3. Mietin jo itsekin tilata tämä kauneusboxi, mutta niin kuin monella muullakin, näytepakkauksia täynnä josta en pidä vaan mieluummin maksaisin enemmän ja saisin oikean kokoisen tuotepakkauksen ! Näytepakkaukset pitäisi olla ilmaisia, ehdottomasti. Tuoksunäyte on muuten ainoa josta pitäisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en nyt sanoisi itse, että täynnä näytepakkauksia, kun boksista löytyy seitsemän täysikokoista tuotetta, yksi matkakoko ja reilu määrä näytteitä yhdestä tietystä tuotteesta :) Eli käytännössä yksi näyte ja sitäkin reilu määrä vielä. Ja kun tässä on vielä ihan reilusti mainittu, että Dermosilin tuotteet ovat näytteitä ja The Ohm Collection taas matkakoko. Että eiköhän näissä yleensä ajatellakin, että ne näytteet on vain lisä eikä mitään varsinaisia tuotteita!

   Poista
 4. Mietin tätä boksia millainen on. Täysikokoisista tuotteista plussaa, mutta tuotteet eivät herättäneet mielenkiintoa. Kolme naamiota (joita kyllä tulee itsellä käytettyä) ja shampoo sekä hoitsikka. Kolme kasvonaamiota on aika paljon yhteen boksiin.Ainoat mikä hieman herätti mielenkiintoa oli glitter. Toivottavasti kuitenkin ihmisillä herää mielenkiinto enemmänkin tälle boksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit kertomaan ajatuksiasi! Shampoo ja hoitsikka on tosiaan melko "peruskamaa", mutta senkin ymmärtää että niitä välillä bokseista tulee :) Mä ajattelin noi naamiot oikeestaan vain siten, että mieluummin kolme kuin yksi, kun en miettinyt ollenkaan, että olisihan noiden kahden naamion tilalle voinut laittaa toki jotain muutakin :D Mutta enivei, mä oon tyytyväinen tähän boksiin ja toivon myös, että ihmiset innostuvat tästä<3 Hyvä saada tänne Suomeenkin vähän "kilpailua" näiden kauneusboksien välillä.

   Poista
 5. Tää boksi on kaunis ja varmasti tulee tilattua kyllä jossain vaiheessa tännekkin mutta nyt tulee jo bette ja glossy, niin glossyn päätyttyä sitten vaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glossybox ei oo mua nyt pariin viime kuukauteen ihastuttanut ihan niin paljon kuin aluksi, joten voi olla että mäkin siirryn jossain vaiheessa siitä kokonaan pois. Olettaen, ettei sisällöt muutu enemmän mun mieltymyksiä vastaaviksi! Kannattaa pitää Ihana Sinä -boksi mielessä<3

   Poista
 6. Mä sain myös tänään mun boksin ja tykkäsin siitä. Tosi kivoja tuotteita, ja erilaisia merkkejä, mitä ei ehkä muuten ostaisi. Niinkuin tuo Organic kitchen, oon katsonut noita tuotteita netistä mutta en tilannut. Sain myös kesäkuun boksin testattavaksi ja se oli yhtä kiva. Mukavaa kun tulee näitä uusia bokseja. Tilasin itse tuon 3 kk jakson. Toivottavasti ne kaksi seuraavaa ovat yhtä kiinnostavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Organic Kitchen oli mullekin hurjan mielenkiintoinen uusi merkki, enkä ole heiltä aiemmin testannut mitään :) Kesäkuun boksi oli munkin mielestä sisällöltään superkiva, vaikken itse boksia silloin tilannutkaan! Mun pitäisi myös tehdä uusi tilaus ja toivon myös, että sisällöt tulevat tällä boksilla olemaan jatkossakin yhtä hyviä mitä ne ovat nyt olleet<3

   Poista
 7. Oho! Jotenkin todella laadukkaan oloinen sisältö ja MONIPUOLINEN! :D Yllätyin kovasti että nuita sheet maskeja tuli tosiaan kolme kappaletta, varmasti mukava yllätys kun yleensä on nähnyt tuollaisia tulevan boxeista aina vain se yksi kappale. Pitääköhän tätä testata ja tilata vaikka yksi boxi joskus, vaikka syksyllä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! Onhan tässä paljon ihan perustuotteitakin, kuten just shampoo ja hoitsikka, mutta niitä nyt tulee väkisinkin aina välillä kauneusbokseista :) No sitä mäkin ajattelin noiden naamioiden kanssa! Luulin oikeesti, että sieltä boksista löytyy yksi naamio, joten olin todella iloinen ja yllättynyt, kun niitä olikin kolme kappaletta<3 Pidä ihmeessä tää boksi mielessä, mä ainakin aion jatkaan tän tilaamista :)

   Poista
 8. Mä sain tämän ja kesäkuun boksin yhteistyössä, ja oon kyllä kans todella tyytyväinen! :) Montaa kauneusboksia itsekin testanneena, täytyy sanoa, että tällaista oli suomen kauneusboksi markkinoille kyllä kaivattu!

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaista on tosiaan kaivattu :) Ylipäänsä tekee todella hyvää, että saadaan kilpailua Suomen kauneusboksimarkkinoille! Toivon todella, että Ihana Sinä saavuttaa suuren suosin<3

   Poista
 9. Tämä boksi oli tosi kiva mielestäni, kaikki tuotteet tulevat varmasti testiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, tykkäsin tosi paljon tästä!

   Poista

Kiitos kommentista!