keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Mossa Vitamin Coctail

*Affiliate- eli mainoslinkki


Moikka! Tänään puhutaan hieman yhdestä mun suosikkibrändistäni luonnonkosmetiikan saralla, eli Mossasta ja tarkemmin sanottuna *Mossa Vitamin Coctail -tuotesarjasta. Mossa on suhteellisen edullinen luonnonkosmetiikan brändi, jonka tuotteet ovat ECOCERT-sertifioituja. Vitamin Coctail -sarjaan kuuluu kolme eri tuotetta ja omistan itse niistä jokaisen. Kasvoöljy ja yövoide/naamio on ollut mulla käytössä jo yli vuoden verran, mutta päivävoide on uudempi tuttavuus ja sitä olen käyttänyt vasta kuukauden päivät. Vitamin Coctail -sarjan tuotteet on suunnattu kaikille ihotyypeille, mutta Mossalta löytyy omat sarjansa esimerkiksi ikääntyneelle ja herkästi rasvoittuvalle iholle. 


*Mossa Vitamin Coctail 5in1 Intense Rehydration Energising Day Cream on sarjan päivävoide, joka sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Se on kuitenkin suunnattu erityisesti samealle ja kosteusköyhälle iholle, mutta uskoisin voiteen sopivan hyvin loistavasti myös sekaiholle. Voide sisältää ihoa suojaavia antioksidantteja, kosteuttavaa hyaluronihappoa, ihon sävyä tasoittavaa ja kirkastavaa C-vitamiinia sekä erilaisia marjoja, joiden on tarkoitus heleyttää ihoa. Tämä on tällä hetkellä ehdottomasti mun suosikkipäivävoiteeni. Voide on koostumukseltaan melko kevyttä ja se imeytyy ihoon nopeasti kuitenkin kosteuttaen sitä mukavasti. Talviaikaan tämä ei ehkä olisi se paras mahdollinen omalle kuivalle iholleni, mutta varsinkin vähän rasvoittuvammalla iholla tämä toimii varmasti loistavasti myös talvipakkasilla. Voiteessa on raikas, mutta mieto marjaisa tuoksu ja meikki asettuu tämän päälle täydellisesti. Kertaakaan voide ei ole lähtenyt rullautumaan meikin alta pois, toisin kuin jotkut päivävoiteet vaan lopputulos on joka kerta yhtä kaunis. 
Hinta: noin 18,50 €/50 ml.


*Mossa Vitamin Coctail Energy Boost Multi-Use Mask & Night Cream on yövoiteeksi tai poispestäväksi naamioksi tarkoitettu voide. Voide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä vadelman ja tyrnin vitamiineja, joiden tulisi pehmentää ihoa ja poistaa sen sameutta. Antioksidantit puolestaan auttavat taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Kosteuttavana kasvonaamiona käytettynä voidetta tulisi levittää kasvoille runsas kerros ja putsata se 20 minuutin kuluttua pois. Itse käytän tätä kuitenkin aina yönaamiona eli levitän illalla muiden ihonhoitotuotteiden jälkeen voiteen kasvoilleni yövoiteen tavoin ja jätän vaikuttamaan. Voide imeytyy omaan ihooni melko nopeastikin ja jättää sille hieman nahkean pinnan, mutta varsinkin talvisin lisään sen päälle monesti vielä kasvoöljyä, joka pehmentää ihoa mukavasti. Yön yli käytettynä tämä toimii mun mielestäni hyvin ja aamulla iho tuntuu kosteutetulta. Paras mahdollinen tämä ei mun mielestäni ole ja ihoni ollessa kuivimmillaan tämä tosiaan vaatii kaverikseen vielä sen kasvoöljyn, mutta senpä takia uskonkin tämän toimivan hyvin myös sekaiholla, joka ei vaadi ihan yhtä runsasta kosteutusta kuin oma kuiva ihoni. Mikäli voide tuntuu liian tuhdilta jätettäväksi yön yli kasvoille, kannattaa sitä testata naamion muodossa ja pyyhkiä ylimääräinen tuote kasvoilta pois vaikutusajan jälkeen.
Hinta: noin 18,90 €/60 ml.


*Mossa Vitamin Coctail Facial Oil on hehkua ja elinvoimaa iholle tuova kasvoöljy. Öljy sisältää tyrnin ja vadelman multivitamiinien lisäksi kymmentä kasviöljyä, jotka yhdessä pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Tämä öljy on paitsi pirteän oranssin väristä, myös aivan ihanan tuoksuista! Tuoksu on samaan aikaan raikas ja makea ja ai että mä pidän siitä. Kasvoöljyt ovat mulla käytössä yleensä syksystä kevääseen, mutta tämä toimii hyvin myös kesällä, joskaan kovimmilla hellekeleillä en tätä itse käyttäisi. Öljy kosteuttaa mukavasti, mutta ei ole kuitenkaan se kaikkein suurin kosteuspommi, mistä johtuen tätäkin voin hyvin suositella myös sekaiholle. Erityisesti talvisin monilla kuivuu kasvojen iho normaalia enemmän, jolloin öljyistä voi saada isonkin hyödyn. Tämähän on mulla myös tällä hetkellä pannuprojektissa ja kohtapuolin, kun ilmat alkavat viiletä ja syksy tehdä tuloaan, tämä pääsee mulla taas kunnolla tehokäyttöön.

8 kommenttia:

 1. Oih Mossan tuotteet on ihania. Nyt olen itsekin vihdoin ottanut testiin ja tykkään kovasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mossalta löytyy kyllä superkivoja tuotteia, kiva että säkin oot päässyt niitä testailemaan! <3

   Poista
 2. Kasvoöljy ja tuo naamio löytyvät minultakin :) Tuossa öljyssä on kyllä ihana tuoksu! Minullakin se on ollut jonkin aikaa poissa käytöstä, kun ei tunnu imeytyvän näin kesällä, mutta pian sen saakin taas käyttöön :) Naamio on jostain syystä jäänyt vähemmälle käytölle, kun en sitä keväällä kokenut tarpeeksi kosteuttavaksi. Täytyykin kaivaa se taas esiin ja testata näin kesällä kun iho ei ole yhtä kuiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tuoksu on niin herkullinen tossa! Ja se naamio taas tuo mulle jotenkin aina mieleen jonkun kinuskivanukkaan tms. :D Kokeile ihmeessä nyt, josko se toimisi sun kesäiholla paremmin<3

   Poista
 3. Facial oil on ainoa öljy jota saatan käyttää jopa kesällä, koska on niin kevyttä, muut tuntuu usein liian tuhdeilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, muut öljyt ei mun iholla kesäisin toimi, muta toi menee!

   Poista
 4. Tää sarja on kyllä kuin (terveellistä) karkkia iholle tai jotain :'D Siis näiden tuoksu on uskomattoman ihana, harmittaa vaan vietävästi ettei tuo yövoide/pois pestävä naamio sopinut mulle ja se lähtikin kiertoon sitä enemmän tarvitsevalle ystävälle :) Hän tykästyi siihen kovasti vaikkei ollut miehekäs tuoksu (hän on siis mies). Voisin antaa mahdollisuuden jollekin muulle tuotteelle, mutta pelottaa että muutkin ovat liian tuhdin oloisia mulle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä se just on<3 :D Ääh tylsää ettei se toiminut sulla, mutta onneksi sille löytyi uusi koti ja siellä siitä tykättiin! :) Toi päivävoide ei oikeesti oo ollenkaan paksua, uskoisin todella että se toimis sulla hyvin kun se imeytyy supernopeasti ja on koostumukseltaan tosi kevyttä.

   Poista

Kiitos kommentista!