keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Jawbreaker by Jeffree Star Cosmetics


Jawbreaker Eyeshadow Palette on yksi Jeffree Starin uusimmista tuotteista ja ehdottomasti se, johon itse kiinnitin huomioni uutta kokoelmaa katsellessani. Ihastuin muutama kuukausi sitten täysin Jeffree Starin Blood Sugar -luomiväripalettiin ja päätin jo silloin ostavani Jeffreen luomivärejä myös jatkossa, mikäli myyntiin tulee itseäni kiinnostavia paletteja. Ja Jawbreaker on ehdottomasti paletti, joka mun oli pakko saada itselleni. Jawbreaker-kokoelmaan kuuluu tämän suuren luomiväripaletin lisäksi mm. pienempi luomiväripaletti, highlightereita sekä monia huulipunia. Jeffreen huulimeikit ja highlighterit ovat mulla vielä testaamatta, mutta eiköhän senkin aika vielä joskus koita. Nyt keskitytään kuitenkin tähän upeampaakin upeampaan luomiväripalettiin!


Ostin oman Jawbreakerini Sokokselta hintaan 62,90 €. Käytin itse lahjakortin, joten omaa rahaa mulla ei tähän palettiin mennyt euroakaan. Jeffree Starin tuotteita myydään Sokoksen lisäksi myös Oletkaunis.fi -nettikaupassa, jossa paletin hinta on 60,90 €. Oletkaunis.fi:stä löytyy muutenkin todella suuri valikoima Jeffreen tuotteita, joten kannattaa käydä vilkaisemassa!


Jawbreaker on ennen kaikkea todella, todella värikäs luomiväripaletti. Värimaailma paletissa on todella monipuolinen ja se sisältää niin matta- kuin shimmersävyjäkin. Mitenkään turhan yhtenäinen sävymaailma tässä ei todellakaan ole eikä tämä missään nimessä ole se kaikkein paras arkipaletti, mutta värikkäiden luomivärien ystäville tämä paletti on kuin tehty! Joukosta löytyy niin kirkkaankeltaista, vaaleansinistä, pinkkiä, vihreää kuin lilaakin. Paletissa on yhteensä 24 sävyä ja omaksi ilokseni paletti on myös muotoiltu ohueksi. Blood Sugarin ainut ongelma nimittäin on mun mielestä sen epäkäytännöllisen suuri koko, joten itse olin enemmän kuin iloinen siitä, ettei Jeffree ollut toteuttanut erikoisia palettiratkaisujaan Jawbreakerin kanssa. Paletti ei kuitenkaan ole heppoisen tuntuinen vaan suhteellisen painava. Se sulkeutuu magneettien kanssa ja sisältää totta kai myös suuren peilin.


Paletin sävymaailma on siis sanomattakin todella upea, mutta entäs luomivärien laatu? Blood Sugarin kohdalla totuin todella voimakkaaseen pigmenttiin ja intensiivisiin sävyihin. Jawbreaker on laadultaan mielestäni oikein hyvä ja luomiväreissä riittää pigmenttiä. Vaaleat ja keskitummat sävyt ovat itse asiassa mielestäni parempia pigmentiltään kuin paletin muutama tummin sävy, joita pitää monesti kerrostaa luomelle, jotta ne saa näkymään intensiivisinä. Toki sekin riippuu paljon esimerkiksi pohjustuksesta ja käytetystä siveltimestä. Luomiväreistä osa on ehkä hitusen liian jauhoisia omaan makuuni, mutta yllättävän vähän luomivärit silti karisevat alas poskille. Mulla ei ole kokemusta kuin kahdesta Jeffreen luomiväripaletista, mutta sanoisin Jawbreakerin ja Blood Sugarin olevan lähestulkoon samalla viivalla mitä laatuun tulee. Blood Sugar on ehkä hitusen parempi omasta mielestäni. Joka tapauksessa Jeffree Starin luomivärit ovat mielestäni laadukkaita ja hintansa arvoisia.


Tässä yksi simppeli silmämeikki, jonka olen Jawbreakerin kanssa tehnyt. Halotyyliin tehdyssä meikissä on käytetty vain kolmea paletin sävyä: metallinhohtoista pinkkiä Cotton Candya silmän sisä- ja ulkonurkissa, vaaleanpunaista mattasävyä Bubble Gum edellisen sävyn häivyttelyyn sekä shimmeristä vaaleaa Jawbreakeria liikkuvan luomen keskellä. Cotton Candya ja Jawbreakeria löytyy lisäksi myös alaluomelta. Tämä meikkihän on hyvinkin tavallinen ja ehkä jopa hieman tylsähkö, kun miettii mihin kaikkeen paletin sävyillä on potentiaalia, mutta mä haluan koittaa löytää tällaisista värikkäistä paleteista myös ne lookit, jotka toimivat hyvin ihan tavallisessa arjessa, vaikkei tästä mulle arkipalettia tulekaan. Mitään kovin erikoisia väriyhdistelmiä en ole tämän kanssa vielä edes koittanut, mutta paletin vaaleat pastellisävyt ovat päässeet käyttöön muutamia kertoja.


Kenelle Jawbreaker sitten sopii? Kenelle tahansa, joka rakastaa värikkäitä luomivärejä! Vain mielikuvitus on rajana paletin sävyjä käyttäessä ja hyvinhän tämän kanssa voi yhdistää jokun vähän perinteisempiä sävyjä sisältävän paletin. Paletti maksaa yli 60 euroa eli mitenkään turhan edullinen tämä ei ole, mutta itselleni Jawbreaker oli ihan pakollinen ostos. Meikki-intoilijana olen myös valmis maksamaan hieman enemmän, jotta saan sen mitä haluan eli olisin tämän ostanut ehdottomasti, vaikkei mulla mitään lahjakorttia olisikaan ollut. Jawbreaker on myös mitä täydellisin kesäpaletti ja tällä taikoo lookit niin festareille kuin muihinkin kesäisiin tapahtumiin.

Onko Jawbreaker teidän mieleenne? Hankitteko paletin vai kierrättekö sen kaukaa? :)

10 kommenttia:

 1. OOh onpa upeita sävyjä! Tosi kaunis paletti <3 Itse en osaisi käyttää noin värikkäitä luomivärejä, mutta aina silti kuolaan näitä paletteja ja mietin että jos vain olisin rohkeampi niin.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niiin ihana, jos värikkäät luomivärit on mieluisia<3 :D Kyllä mäkin menen suurimmaksi osaksi neutraalimmilla sävyillä, mutta välillä on kiva laittaa luomille kunnolla väriä :)

   Poista
 2. Vitsi miten ihana silmämeikki ♥ Tuossa paletissa on kyllä mistä valita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 No niin on, sävymaailma on tässä supermonipuolinen :)

   Poista
 3. Mulla on kaikki Jeffreen paletit paitsi Thirsty jonka möin. Mulla on postissa odottamassa se pienempi paletti, tästä isosta en innostunut. Jotenkin liian sekava, liikaa pastelleja, liikaa punaista ja sinistä, mitkä taas löytyvät aiemmista Jeffreen paleteista. Eli hyvä vaan ettei rahat mennyt tähän ;D Ihana meikki ja monipuolinen palettihan tämä on, tosi nättikin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo kieltämättä tässä on jo paljon kaikkea, mitä Jeffreen muista paleteista on löytynyt eli ymmärrän hyvin, ettet kokenut tälle enää tarvetta :) Itseltä ei löytynyt kuin Blood Sugar entuudestaan niin tää täydentää sitä kivasti! Innolla odotan millaisia lookeja sä saat sillä pienemmällä paletilla aikaan<3

   Poista
 4. Tää on ihan huikean kaunis paletti! Oli ihan pakko saada omaksi molemmat, nää on niin inspiroivia :). Oon vasta yhden meikin ehtinyt tekemään, mutta ensivaikutelma oli todella hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on<3 Tästä on kyllä niin moneksi ja se pienempikin paletti on hurjan kaunis! :)

   Poista
 5. Ompa värikäs ja näyttää ihanalta! Itsellä haaveissa kyllä seuraavaksi anastacian paletti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anastasian luomivärit on superhyviä, mutta selkeesti taas ihan erityylisiä kuin vaikka just Jeffreen luomivärit :)

   Poista

Kiitos kommentista!