tiistai 16. heinäkuuta 2019

INARI Arctic Beauty Hydration Cleanser

*Ilmaistuote saatu Stoorlasta


Tänään puhutaan jälleen kerran suomalaisesta luonnonkosmetiikasta ja tarkemmin sanottuna INARI Arctic Beauty Hydration Cleanseristä*, jonka sain joitain viikkoja sitten Stoorlan pr-paketista. Stoorlaan on siis hiljattain avattu uusi kotimaisen kosmetiikan kategoria, josta sain suureksi ilokseni esimakua pr-paketin muodossa. Aiemmin olen kirjoitellut teille jo Senja Cosmeticsin ja Choice Finlandin tuotteista, mutta tänään puhutana viel INARIsta. INARI ei ole mulle aiemmin ollut tuttu brändi muuten kuin nimeltä, vaikka muiden blogeista olin satunnaisesti brändistä lukenutkin. Suomalainen kosmetiikka kiinnostaa aina, joten totta kai olin enemmän kuin innoissani päästessäni testaamaan myös INARIa.


INARIn tuotteita kuvaillaan ylellisiksi, tehokkaiksi ja ympäristöystävällisiksi. Niiden tulisi sopia kaikille ihotyypeille ja käytetyt raaka-aineet ovat kaikki vegaanisia ja luonnollisia. Tuotteet sisältävät mm. arktisia marjoja, männynkuorta sekä pakurikääpää. Tuotteiden pakkaukset ovat kauniin yksinkertaisia, mutta todella laadukkaan oloisia. Laadusta kielii myös tuotteiden hinta, sillä INARIn kolme kasvovoidetta maksaa kukin 119,00 €, seerumi 145,00 € ja tässä postauksessa esillä oleva puhdistusaine 59,00 €. INARIn tuotteet kiinnostavat kovasti, mutta totta puhuen yli 100 euroa maksavat kasvovoiteet menevät tällä hetkellä oman budjettini yli - valitettavasti. Ehkä jonain kauniina päivänä rahatilanteeni on toinen ja pääsen INARIa testaamaan enemmänkin, mutta onneksi olen sentään saanut esimakua brändistä tämän Hydration Cleanserin kanssa!


INARI Arctic Beauty Hydration Cleanser on puhdistusemulsio, joka lupaa poistaa iholta tehokkaasti meikin, ylimääräisen rasvan ja muut epäpuhtaudet. Puhdistuaine sisältää mm. vitamiinipitoista lakan marjauutetta, ruusunjuuriuutetta ja erilaisia öljyjä, kuten puolukan siemenöljyä sekä manteli- ja jojobaöljyjä. Ihonpuhdistuksen lisäksi puhdistusaine lupaa kosteuttaa, rauhoittaa, kirkastaa ja pehmentää ihoa. Sen tulisi myös tasoittaa ihon sävyä ehkäisten samalla pigmenttimuutoksia. INARIn tuotteissa on myös anti-age-ominaisuuksia eli ne soveltuvat erityisen hyvin aikuiselle iholle.


Olen käyttänyt tätä puhdistusainetta nyt reilun kuukauden ajan aina muutaman kerran viikossa. Olen testannut tätä sekä meikinpoistossa että kaksoispuhdistuksen viimeisessä vaiheessa, jossa yleensä käytän tällaisia puhdistusemulsioita öljypuhdistusaineen jälkeen. Meikit tämä puhdistusaine poistaa kasvoilta todella hyvin enkä välttämättä koe tarvitsevani tämän kanssa mitään toista puhdistusainetta. Misellivesilappuun jää hieman meikkijämiä, mutta vain hieman, jolloin misellivesi itsessään riittää hyvin viimeistelemään ihonpuhdistuksen. Suosin kuitenkin nimeomaan sitä kaksoispuhdistusta, jossa tämä sijoittuu aina jälkimmäiseksi putsariksi - ja siinä tämän parhaat puolet pääsevätki mielestäni parhaiten esile. Putsari jättää nimittäin jo aiemmin meikeistä puhdistetun ihon todella pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Se ei kuivata ihoa lainkaan tai jätä sitä muutenkaan nahkean tuntuiseksi. Todella, todella hyvä tuote!


Olen todella nauttinut tämän putsarin käytöstä ja tällä hetkellä pelkäänkin oikeastaan sitä hetkeä, kun tuote loppuu. 59 euroa puhdistustuotteesta on mulle itselleni aika paljon, mutta esimerkiksi pienen alennuksen jälkeen hinta ei ole täysin mahdoton. Mulla on tällä hetkellä avattuna lähes kymmenen erilaista kasvojen puhdistusainetta, joista tämä on ehdottomasti yksi suosikeistani. Kuten ylempää jo sanoin, tämä riittäisi varsin hyvin myös ainoaksi puhdistustuotteeksi (kasvo- tai miselliveden kanssa), mutta suosin itse kaksoispuhdistusta aina, jos kasvoillani on meikkiä. Kaksoispuhdistuksessa tämä sijoittuu mulla jälkimmäiseksi puhdistusaineeksi eli en juurikaan käytä tätä itse meikinpoistossa, vaikka tämä siinäkin hyvin pärjäisi. Käyttökokemus on ollut kaikinpuolin miellyttävä ja sen kruunaa tuotteen miellyttävän mieto tuoksu.

INARI Arctic Beauty Hydration Cleanser herätti totisesti mielenkiinnon brändiä kohtaan, mutta en usko että ihan heti olen ostamassa itselleni testiin heidän muita tuotteitaan. Niin kiinnostavilta kuin ne kuulostavat, oma budjettini ei ihan anna tällä hetkellä myöden INARIn tuotteisiin, mutta ainakin tätä kasvojenpuhdistusainetta voin suositella lämmöllä!

Onko INARI tuttu brändi? Entä onko teillä kipurajoja kosmetiikan suhteen, kuinka paljon olisitte valmiita maksamaan esimerkiksi puhdistusaineista tai kasvovoiteista? :)

6 kommenttia:

 1. Tää putsari on ihana! Mä käytän tätä usein yksinään, teen kaksoipuhdistuksen samalla tuotteella tai sitten käytän vain toiseen vaiheen puhdistukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää yllätti kyllä niin positiivisesti<3 Kiva että säkin oot tykännyt tästä!

   Poista
 2. Olipa kiinnostava postaus! Olen myös katsellut näitä merkin tuotteita, mutta hinta menee valitettavasti omankin budjetin yli aika reippaasti, joten enpä ole toistaiseksi päässyt lähempää tuttavuutta tekemään. Suomalainen luonnonkosmetiikka kylläkin kiinnostaa aina, joten jään seurailemaan josko joskus pääsisin tätäkin testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, valitettavasti ei munkaan budjetti näihin ihan riitä :/ Mutta ehkäpä kun ikää tulee lisää niin sitä rahaakin jostain mystisesti ilmestyy, kun nämä kuitenkin sopii tosi hyvin myös aikuisemmalle iholle :D Luonnonkosmetiikkaa löytyy onneksi jo tosi kattavasti suomalaisilta brändeiltä, Inariinkin oli ihana päästä tutustumaan<3

   Poista
 3. Olipa kiinnostava tuote! Kuulostaa kyllä ihanan hellävaraiselta, mutta kuitenkin toimivalta tuotteelta :) merkkikin kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, mutta ei omaankaan budjettiin tällä hetkellä sovi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sitä se onkin, supertehokas mutta silti todella hellävarainen ainakin mun kuivalle ja herkälle iholleni! Ehkä meidänkin budjetit vielä joskus sallii Inarin tuotteiden hankkimisen<3 :)

   Poista

Kiitos kommentista!