maanantai 29. heinäkuuta 2019

Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It

*Affiliate- eli mainoslinkki


Huxley on ollut monien suomalaisten kauneusbloggaajien ja kosmetiikkavaikuttajien suosiossa jo jonkin aikaa. Itseäni tämä Etelä-Koreasta lähtöisin oleva ihonhoitobrändi on kiinnostanut oikeastaan siitä asti, kun ensimmäisen kerran Huxleyn tuotteista luin. Nyt olen myös vihdoin saanut ostettua itselleni ensimmäisen tuotteeni brändiltä ja se on mikäpä muukaan kuin *Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It.


Huxleyn tuotteet pohjautuvat viikunakaktuksen siemenistä saatavaan kylmäpuristettuun viikunakaktusöljyyn, joka kerätään Saharasta Marokosta. Viikunakaktuksen siemenöljy on tehokas antioksidantti ja lisäksi se myös kosteuttaa ihoa. Huxleyn tuotteet on suunnattu erityisesti kuivalle iholle ja ne sopivat myös herkälle iholle. Tuotteet on pakattu kauniisiin ja minimalistisiin pakkauksiin, jotka kuitenkin huokuvat laadukkuutta. Huxleyta myy mm. *eleven sekä *Bearel, josta itse tämän tuotteen tilasin. elevenin valikoima on hitusen Bearelia suurempi, mutta hinnat ovat kutakuinkin samat. Huxley ei ole se kaikkein edullisin brändi ja tällä kasvovedellä esimerkiksi on hintaa noin 31,60 €/120 ml. Olen kuitenkin valmis maksamaan laadukkaista ihonhoitotuotteista eivätkä nämä hinnat vielä mitään päätähuimaavan korkeita ole! Onko kasvovesi sitten ollut hintansa arvoinen? Entä mikä mielikuva minulle on yhden tuotteen jälkeen jäänyt Huxleysta?


*Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It on ihoa kosteuttava ja sen pH-arvoa tasapainottava kasvovesi. Yli 90% sen ainesosista on luonnollisia eikä kasvovesi sisällä esimerkiksi lainkaan alkoholia. Kaktusviikunan siemenöljy sekä kaktusviikunauute ovat molemmat INCI-listalla myös ennen yleensä siinä ensimmäisenä mainittua Aquaa eli vettä, mikä omalta osaltaan jo kielii tuotteen laadukkuudesta. Kasvovesi sisältää myös mm. ruusu-uutetta ja sen tulisikin kosteutuksen lisäksi myös ravita ihoa tehokkaasti. 


Kuivaihoisena tulee kierrettyä alkoholia sisältävät kasvovedet monesti hieman kauempaa, sillä ne eivät välttämättä ole niitä parhaita kuivalle iholle. Mulle yksi tärkeimpiä ominaisuuksia niin kasvo- kuin misellivesissä onkin se, että ne eivät kiristä tai kuivata ihoa. Tämä Huxleyn kasvovesi on ollut omalle iholleni todella hyvä eikä minkäänlaisia kuivuuden tai kiristävyyden tunteita ole ollut havaittavissa. Pääasiassa käytän kasvovesiä aina aamuisin ja tämä on valmistellut ihon oikein hyvin muita aamun ihonhoitorutiinini tuotteita varten. Kasvovettä voi käyttää joko levittämällä se suoraan kämmenien ja sormien kanssa taputellen ihoon tai vanulapun kanssa. Itse suosin useimmiten vanulappua, mutta tätä on ollut miellyttävä käyttää myös ilman. Tuoksu tässä on hieman kukkainen ja jollain tavalla niin sanotusti vihreä. En osaa sitä sen tarkemmin kuvailla, mutta yhtä kaikki tuoksu on oikein miellyttävä.


Huxley alkoi ehdottomasti kiinnostaa vielä enemmän tätä kasvovettä testattuani. Yli 30 euroa on enemmän mitä normaalisti olisin ehkä valmis maksamaan pelkästä kasvovedestä, mutta toisaalta ihoni on tästä pitänyt sen verran paljon, että voisin hyvin ostaa tätä uudelleenkin. Tällä hetkellä mua kiinnostaa Huxleylta kuitenkin eniten *Secret of Sahara Essence; Grab Water -kasvoseerumi sekä *Secret of Sahara Sleep Mask; Good Night -yönaamio. Missään nimessä tämä kasvovesi ei tule jäämään ainoaksi tuotteeksi, jota Huxleylta testaan!

Onko Huxley tuttu brändi? :)

6 kommenttia:

 1. Huxley on yksi mun lempibrändeistä! Tätä kasvovettä on kulunut jo pari pulloa ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että oot tykännyt Huxleysta! Mäkin odotan innolla, että pääsen kokeilemaan heiltä jotain muutakin :)

   Poista
 2. Mun on pakko myöntää, etten ole kokeillut Huxleylta mitään, brändi on kyllä tuttu. Syksyllä varmaan tulee taas halua hamstrata kaikkea uutta kokeiluun, nyt kun kesä on mennyt todella simppelillä ihonhoidolla ja jämähdyksellä tuttuihin ja turvallisiin tuotteisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aika vahva usko siihen, että sä saattaisit pitää Huxleysta :) Suosittelen siis lämpimästi testaamaan!

   Poista
 3. Kuulostaa aivan ihanalta tuotteelta <3 En ole testannut mitään Huxley tuotteita vielä, mutta kovasti houkuttelisi kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä superihana<3 Kannattaa pitää Huxley mielessä, kun lähdet hankkimaan uusia ihonhoitotuotteita!

   Poista

Kiitos kommentista!