torstai 27. kesäkuuta 2019

Senja Cosmetics - Kotimaista ja luonnollista ihonhoitoa

Kaikki postauksen tuotteet ovat ilmaistuotteita, jotka on saatu Stoorlalta.


Kotimainen kosmetiikka lyö itseään koko ajan enemmän ja enemmän läpi, ja tämä on huomattu myös verkkokauppakeskus Stoorlassa, johon on hiljattain avattu oma kotimaisen kosmetiikan kategoria! Stoorlan valikoimista löytyy tällä hetkellä seitsemän kotimaista kosmetiikkabrändiä, joista yksi on Senja Cosmetics. Senja Cosmetics on jo pitkään kiinnostanut mua, mutta koska kaapit ovat pursuneet kosmetiikkatuotteita, en ollut niitä vielä ehtinyt ostaa testiin. Nyt sainkin sitten ihan loistavan tilaisuuden testata koko Senja Cosmeticsin tämänhetkistä valikoimaa, sillä sain jokin aika sitten Stoorlalta yllättäen pr-paketin, joka sisälsi mm. kaikki kuvassa näkyvät Senja Cosmeticsin tuotteet! Iso kiitos tästä siis Stoorlalle.


Senja Cosmetics on suomalainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat FI-Natura sertifioituja, vegaanisia ja eläinkokeettomia. Tuotteiden aktiivisina ainesosina on käytetty nimenomaan Suomen luonnosta saatavia yrttejä ja marjoja, jotka sisältävät runsaan määrän eri vitamiineja sekä antioksidantteja. Suomalainen luonnonkosmetiikka on koko ajan yhä lähempänä omaa sydäntäni ja Senja Cosmetics edustaa juuri sitä, mistä itse kotimaisessa kosmetiikassa pidän. Tuotteet eivät ole niitä kaikkein edullisimpia, mutta laadukkaat ainesosat takaavat sen, että ne ovat jokaisen euron arvoisia. Lisäksi olen ehdottomasti sitä mieltä, että kotimaista työtä on hyvä tukea ja olen senkin takia valmis maksamaan kotimaisesta kosmetiikasta hitusen enemmän! Seuraavaksi kerron jokaisesta tuotteesta vielä hieman tarkemmin:


Senja Cosmetics Sleek Cheek Deep Cleansing Oil on toinen brändin ihonpuhdistustuotteista ja nämä tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä ihon kaksoispuhdistuksessa. Puhdistusöljy sisältää puolukkaa, mustikkaa sekä pellavansiemenöljyä, ja sen tulisi poistaa kasvoilta tehokkaasti meikit ja muut epäpuhtaudet. Tuote toimii parhaiten kuivalle iholle, kuten puhdistusöljyt yleensäkin ja tätä voi käyttää myös silmämeikin poistamiseen. Meikit liukenevat tämän putsarin kanssa pois todella helposti ja nopeasti eli tuote on oikein tehokas. Veden kanssa kasvoilta ei ihan saanut kaikkea öljyn tunnetta iholta pois, mutta eipä se haittaa kun itse käytän aina öljyputsarin jälkeen vielä jotain toistakin puhdistusainetta. Sleek Cheek osoittautui oikein miellyttäväksi ja tehokkaaksi tuotteeksi, iso suositus tälle!
Hinta: noin 39,00 €/100 ml.


Senja Cosmetics Cotton Cloud Cleansing Foam on toinen brändin ihonpuhdistustuotteista ja nimenomaan se, jota tulisi käyttää kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Tämä tupasvillaa, koivunmahlaa, mustikkaa ja nokkosta sisältävä puhdistusvaahto ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Vaahtomainen putsari on unelmanpehmeää ja se lähes sulaa iholle levitettäessä. Tämä soveltuu mielestäni todella hyvin juurikin kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen, mutta varsinaiseen meikinpoistoon en tätä itse käyttäisi. Putsari on hyvä myös sellaisina päivinä, kun kasvoilla ei ole ollut lainkaan meikkiä! Näistä kahdesta puhdistustuotteesta pidän öljystä hitusen enemmän ehkä ihan senkin takia, että olen tällä hetkellä täysin hurahtanut puhdistusöljyihin, mutta yhdessä tämä kaksikko toimii tosiaan loistavasti.
Hinta: 29,00 €/100 ml.


Senja Cosmetics Nordic Nectar Toner Essence on mm. mustikkaa, variksenmarjaa, koivunmahlaa, puolukkaa sekä nokkosta sisältävä hoitovesi. Tuotteen on tarkoitus sekä kosteuttaa, rauhoittaa että kirkastaa ihoa. Tämä lukeutuu vielä Senjan puhdistusrituliaaliin, joka siis sisältää myös kaksi edellä mainittua puhdistustuotetta. Hoitovettä on tarkoitus annostella kämmenelle ja hieroa tai taputella kevyesti kasvoille. Tuotetta ei ole tarkoitus huuhdella enää pois, mistä johtuen en itse miellä tätä enää puhdistustuotteeksi vaan nimenomaan kosteuttavaksi tuotteeksi. Käytän päivittäin jonkinlaista hoitovettä ja tässä tuotteesa parasta on ehdottomasti hitusen paksuhko koostumus sekä tuotteen todella hyvä kosteutuskyky. Kuivalle iholle kosteuttavat hoitovedet ovat todella hyviä ja tämä tuntuu myös rauhoittavan ihoa jonkin verran. Annostelu on tämän kanssa vain hitusen hankalaa, sillä pullo on todella kovaa materiaalia ja tätä tulee helposti kaadettua kädelle sitten jo ihan liikaa, kun tuotetta vihdoin saa pullosta ulos. Tippa tai pari on ollut itselleni jo ihan riittävä määrä, eli pienellä määrällä pääsee jo todella pitkälle.
Hinta: noin 29,00 €/100 ml.


Senja Matte Magic Day & Night Cream on kahdesta Senjan kasvovoiteesta kevyempi versio. Tämä sekä päivä- että yövoiteeksi soveltuva voide sisältää ihohuokosia supistavaa siankärsämää, kosteuttavaa koivunmahlaa sekä mm. villimustikkaa, jonka tulisi ravita ihoa. Voide lupaa imeytyä ihoon nopeasti ja jättää sille mattaisen pinnan. Itse olen käyttänyt tätä päivävoiteena, mutta rasvoittuvammalle iholle tämä sopisi varmasti hyvin myös yövoiteeksi. Näin kesällä tämä ei ole itsellenikään ihan kaikkein paras päivävoide, sillä tämä on ehkä jopa hitusen liian kosteuttava, vaikka mulla kesälläkin on toki melko kuiva iho. Voide ei imeydy ihan niin nopeasti kuin monet geelimäiset päivävoiteet, mutta meikinalusvoiteena tämä on toistaiseksi toiminut vielä ihan hyvin. Uskoisin voiteen olevan parempi itselleni talvella, kun iho kaipaa hieman enemmän kosteutusta myös aamuisin. Tämä on kuitenkin hurjan riittoisaa, sillä todella pieni nokare riittää koko kasvojen (ja kaulan) iholle, eli vaikka hinta onkin tässä melko korkea, saa voiteesta kuitenkin myös nauttia pitkän aikaa.
Hinta: noin 49,00 €/50 ml.


Senja Cosmetics Berry Bomb Day & Night Cream on ihoa kosteuttava, ravitseva ja tasapainottava täyteläinen kasvovoide. Voide sisältää mm. pellavansiemenöljyä, tupasvillaa, puolukkaa ja variksenmarjaa. Voide soveltuu niin päivä- kuin yövoiteeksi, mutta tämä on sen verran tuhtia tavaraa, etten itse voisi tätä ainakaan meikinalusvoiteena käyttää. Pieni määrä riittää tämänkin kanssa ja vähemmän on todellakin enemän, mikäli haluaa voiteen imeytyvän ihoon! Vähänkin liian iso määrä tekee herkästi sen, että voide jää vain kasvoille pyörimään ja iho tuntuu öljyiseltä vielä pitkänkin ajan päästä. Kosteutustehot tällä sen sijaan ovat todella hyvät ja olen kaiken kaikkiaan kokenut molemmat Senjan kasvovoiteet todella laadukkaiksi ja aivan hintansa arvoisiksi.
Hinta: noin 49,00 €/50 ml.

Senja Cosmetics oli juuri niin positiivinen ja mieluinen uusi tuttavuus kuin odotinkin. Tuotteet ovat laadukkaita ja siitä kertoo paljon jo pelkät INCI-listat. Pakkaukset ovat myös omaa silmääni miellyttäviä - selkeitä ja tyylikkäitä. Senja Cosmeticsiin kannattaa ehdottomasti tutustua, jos brändi yhtään kiinnostaa ja uusille laadukkaille ihonhoitotuotteille on tarvetta!

Onko Senja Cosmetics teille tuttu? :)

2 kommenttia:

  1. Hoitovesi ja voiteet ovat ihania ja varsinkin Matte Magic on harvoja voiteita joita käytän enää nykyään meikin alla, koska se tekee täydellisen pohjan meikille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Magic Matte sopii kyllä hurjan hyvin meikin alle! Kaikki voiteet ei samaan todellakaan pysty vaan osa lähtee rullautumaan alta pois ym. mutta onneksi toi ei niin tee :) Hoitovesi on myös ihanaa!

      Poista

Kiitos kommentista!