tiistai 4. kesäkuuta 2019

Kolme kasvoseerumia kesään

*Affiliate- eli mainoslinkki


Kesäkuu on startannut ja ilmojen lämmetessä monilla vaihtuu ainakin osa ihonhoitotuotteista. Itse kuulun myös siihen kastiin, joka käyttää talvella paljon hoitavampia ja tuhdimpia tuotteita ja kesällä jätän joko osan pois tai vaihdan kokonaan kevyempiin versioihin. Ihoni on kuiva ihan vuoden ympäri, mutta kesällä selkeästi vähemmän kuiva kuin talvella. Omistan yleensä useampiakin kasvoseerumeita samanaikaisesti ja nyt esittelen teille kolme hyvää seerumia kesää ajattelen! Tämä kolmikko on siis sellainen, joka tulee taatusti olemaan mulla kovassa käytössä kesällä. Olen jokaista käyttänyt jo aiemmin ja myös viileämmillä keleillä, mutta nämä ovat kaikki ominaisuuksiltaan hyvin myös kesään sopivia.


*Murumuru C-vitamiiniseerumi on kuin tehty kesään. Tämä C-vitamiinia sisältävä seerumi lupaa kirkastaa ja kosteutta ihoa jättäen sen samalla kauniin hehkuvaksi. Seerumissa on mitä ihanin tuoksu, joka tosin jakaa varmasti mielipiteitä aika voimakkaasti, ja pipettipullo on hurjan kätevä tuotteen annostelussa. Seerumia ei kerralla kovin paljon tarvitse ja se imeytyy ihoon melko nopeasti jättäen sille kuitenkn hieman tahmean pinnan. Lisään itse seerumin päälle aina voiteen, jolloin se tahmeuskin iholta poistuu. Olen käyttänyt tätä itse aamuisin päivävoiteen alla ja uskoisin, että jatkan samalla tavalla myös nyt kesällä. Mikä kuulostaisikaan paremmalta kesäiholle kuin nimenomaan hehkua, heleyttä ja kirkkautta antava seerumi? Murumuru on brändinä muutenkin todella kiinnostava ja mulla onkin suunnitteilla muutaman tuotteen osto tässä tulevien viikkojen aikana, eli brändistä saatte kuulla piakkoin lisää!
Hinta: noin 27,50 €/30 ml (Hyvinvoinnin.fi).


*The Ordinary Hyaluronic Acid on nimensäki mukaisesti runsaasti hyaluronihappoa sisältävä kasvoseerumi. Hyaluronihapon tehtävähän on nimenomaan kosteuttaa ihoa runsaasti ja itse olenkin täysin hurahtanut erilaisiin hyaluronihapposeerumeihin. Tämä The Ordinaryn seerumi on koostumukseltaan hieman paksumpaa ja geelimäistä, mutta ihoon sen saa imeytymään yllättävänkin nopeasti. Pipettipullolla annostelu on hyvin helppoa ja olen itse käyttänyt tätä pääasiassa iltaisin. Monesti yhdistän tämän kanssa vielä jonkin toisenkin seerumin, mutta kesällä uskoisin tämän olevan yksinään jo riittävä iholleni. Seerumi todella auttaa lukitsemaan kosteutta ihoon ja tämähän on myös hurjan edullista. Tämä ei ihan kaikkien kasvovoiteiden tai varsinkaan kasvoöljyjen kanssa sovi yhteen, sillä seerumi saattaa epäsopivan tuotteen kanssa lähteä rullautumaan iholta pois, mutta suurin osa omista kasvovoiteistani toimii tämän kanssa oikein hyvin.
Hinta: noin 8,95 €/30 ml (Cocopanda.fi).


Ziaja Acai Berry Express Face and Neck Serum on ihoa ravitseva, silottava ja tehokosteuttava seerumi. Seerumi on suunniteltu niin kaulan kuin kasvojenkin iholle ja tämä on jo toinen pullo tätä ihanaa tuotetta! Ziajan koko Acai Berry -sarja on aivan ihana ja tämä seerumi toimii loistavasti niin päivä- kuin iltakäytössäkin. Seerumi ei lähde rullautumaan iholta pois ja soveltuu sen puoleen loistavasti meikinkin alle. Kosteutustehot tällä ovat oikein hyvät ja sen lisäksi seerumi imeytyy ihoon hurjan nopeasti. Pidän myös todella paljon Acai Berry -tuotteiden tuoksusta ja Ziajahan on myös hyvinkin edullinen brändi. Mulla on Ziajalta myös toinen superhyvin kesään sopiva seerumi käytössä - Goat's Milk Energising and Smoothing Serum, mutta siitä olen kirjoittanut hilajttain omassa postauksessa, joten päätin valita tähän postaukseen nimenomaan Acai Berry -sarjan seerumin.
Hinta: noin 4,40 €/50 ml (Notino.fi).

Mitä seerumeita te suositte nimenomaan kesällä? :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyviltä! :) Murumurun tuotteita en ole koskaan testannut, mutta tuo kuulostaa kyllä tosi kivalta tuotteelta. Mielellään luen kyllä brändistä lisääkin, mikäli muitakin tuotteita testaat! :)

  Harmittaa, kun en yhtään muista mitä seerumeita mahdoin käyttää viime kesänä vai käytinkö mitään. Tänä kesänä aion aamuisin käyttää Ziajan Goat's Milk -sarjan seerumia, mutta iltaseerumeita en ole vielä sen enempää ehtinyt pohtimaan. Toistaiseksi käytän vielä iltaisin hieman hoitavempia ja kosteuttavempia tuotteita, mutta eiköhän iltatuotteetkin kevene pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murumuru on hurjan kiinnostava brändi ja tämä C-vitamiiniseerumi superhyvää! Täytyy todellakin hankkia pian lisää heidän tuotteitaan, toivottavasti ne ovat yhtä hyviä kuin tämä seerumi :) Mäkin oon iltaisin käyttänyt vielä tosi usein Mádaran SOS-seerumia, joka on ihan mun luottotuotteeni kuivalle iholle. Nyt helteiden tultua siirryn kyllä pikkuhiljaa noihin kevyempiin tuotteisiin!

   Poista
 2. Kaikki seerumit kuulostaa oikein hyviltä! Itse olen käyttänyt tuote Ordinaryn hualyronihappo seerumia ja olen tykännyt kyllä sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Ziajan voisin jossain vaiheessa hankkia myös itselle testiin :)
  Kesällä kyllä huomaa ettei iho tarvitse niin tehokkaita aineita kun talvella ja muutenkin iho voi paremmin kesäaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi on ihanaa<3 Ziajaa suosittelen erittäin lämpimästi! Jep, sama homma. Iho nauttii selkeästi auringosta eikä tarvitse samalla tavalla niin paljon kosteutusta kuin talvella :)

   Poista

Kiitos kommentista!