sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Kesäiset festarilookit Glitter by ElinaK glittereillä!

Ihotimantit ja glitterit ovat ilmaistuotteita, jotka on saatu pr-näytteinä.


Kesä on tullut, samoin festarit joihin ehdottomasti kuuluu monilla myös näyttävämmät glittermeikit. Teki ne sitten pressatuilla glittereillä, metallinhohtoisilla luomiväreillä tai irtoglittereillä ja ihotimanteilla leikkien, tuovat ne ihanaa vaihtelua perinteiseen arkimeikkiin. Toki sinne festareille voi mennä vaikka meikittä tai ihan sen perinteisen arki-/juhlameikin kanssa, mutta sitä kimallusta ja glitteriä tulee nähtyä ihan väistämättä. Jokainen tyylillään, pääasia että itse pitää lookistaan! Tämänpäiväisen postauksen aiheena on kuitenkin ne irtoglitterit ja ihotimantit. Sain jonkin aikaa sitten ihanalta ElinaK:lta testiin kasan erilaisia Glitter by ElinaK glittereitä ja ihotimantteja, ja vihdoin olen päässyt niitä testaamaan ja luomaan pari erilaista festareillekin ehkä sopivaa meikkiä niiden kanssa. ElinaK:lta olen ostanut myös kokonaisen glitterpaletin, josta olen myös kirjoittanut postauksen.


ElinaK:lta löytyy hurjan suuri valikoima erilaisia irtoglittereitä eri muodoissa, väreissä ja koossa. Hinnat ovat myös hyvin kohtuulliset, sillä esimerkiksi nämä kuvassa näkyvät purnukat maksavat 4,50 €/kpl. Kasvoilla käytettäessä yhdestä glitterpurkista riittää iloa pitkäksi aikaa, jos nyt ei ihan koko kasvoja halua peittää glitterin kanssa. ElinaK myy myös glitterien kiinnitykseen tarkoitettuja tuotteita, mutta itse olen käyttänyt näiden kanssa NYX:n Glitter Primeria, joka on toiminut oikein hyvin. Myös esimerkiksi vaseliinin sanotaan olevan hyvä pohja glitterille, mutta sitä en ole itse testannut. Olen itse lisännyt muuten valmiin meikin päälle pienellä luomivärisiveltimellä glitterprimeria, minkä jälkeen olen lisännyt primerin päälle glitterin. Glitterin voi lisätä ihan sormilla, mutta tarkempaan työskentelyyn suosin itse luomivärisivellintä. Tällä tavalla olen itse saanut glitterit pysymään paikoilla todella hyvin. Mitään hinkkaamista glitterit eivät tietenkään kestä, mutta paikoillaan ne pysyvät, mikäli niihin ei tosiaan mene jatkuvasti koskemaan. Glitterien poisto tapahtuu helposti vanulapun ja meikinpoistoaineen kanssa. Mikäli glitteriä on lisätty silmien lähelle, kannattaa meikinpoiston yhteydessä varoa, ettei glitterhippuja pääse silmiin!


Glitter by ElinaK sisältää myös ison määrän erilaisia iholle liimattavia timantteja sekä yksittäisinä, että suurempina kokonaisuuksina. Itse sain testiin muutamia erilaisia yksittäisiä ihotimantteja, jotka soveltuvat kokonsa puolesta hyvin niin kasvoille kuin vartalollekin. Ihotimantit ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voi kiinnittää iholle samalla tavalla kuin irtoglitterinkin. Poistamisen jälkeen ne kannattaa puhdistaa kunnolla, jotta ne on helppo kiinnittää iholle taas uudestaan seuraavalla kerralla. Ihotimanteista löytyy myös suurempia kokonaisuuksia esimerkiksi otsalle tai dekolteelle ja ne jos mitkä ovat kunnon katseenkääntäjiä tilaisuudessa kuin tilaisuudessa! Lisää ihotimanteista pääsette lukemaan ElinaK:n verkkokaupasta. Ihotimantteja en ehkä itse lähtisi kiinnittämään pelkän vaseliinin kanssa, sillä ne ovat sen verran painavia, että vaativat mielestäni paremman pohjan itselleen, jotta ne eivät pääse liikkumaan.


Tässä kaksi glitteristä silmämeikkiä, jotka olen ElinaK:n irtoglittereillä tehnyt. Punertavassa on käytetty Jeffree Starin Blood Sugar palettia ja liikkuvalla luomella myös Ciaté Londonin nestemäistä, metallinhohtoista luomiväriä. Glitteriä löytyy silmän sisänurkasta sekä kulmaluulta. Kuvassa glitter ei pääse kunnolla oikeuksiinsa, sillä se heijastaa valoa todella kauniisti ja sen sävy on hyvin vivahteikas.

Turkoosi meikki on tehty halotyyliin lisäämällä turkoosien mattasävyjen keskelle metallinhohtoista vaaleampa turkoosia. Meikki on tehty BH Cosmeticsin Zodiac Love Signs Paletilla. Glitteriä löytyy tässä lookissa vain alaluomelta. Molemmat on helppo toteuttaa ja kuten ylempänä mainitsin, olen itse kiinnittänyt glitterit NYX:n Glitter Primerin kanssa ensin taputtelemalla sitä siveltimellä niihin kohtiin, joihin glitteriä haluan ja lisäämällä sen jälkeen glitterit myös pientä luomivärisivellintä apuna käyttäen.


Olen enemmän kuin iloinen, että sain tilaisuuden testata näitä Glitter by ElinaK -malliston glittereitä ja ihotimantteja! Rakastan silmämeikeissä kaikkea kimaltavaa ja säihkyvää, joten ei varmasti ole mikään yllätys, että olen näihin glittereihinkin täysin hullaantunut. Ihotimantteja en välttämättä lähtisi käyttämään muuta kuin oikeasti festareilla tai tietynlaisissa juhlissa, mutta glittereitä voisin hyvin käyttää useammankin juhlavampaa meikkiä tehdessä. Arkimeikkiini ne eivät tokikaan tule kuulumaan, mutta mietin jo missä ja miten pääsisin näitä taas seuraavaksi käyttämään!

Millainen teidän festarimeikkinne on? Entä käytättekö te koskaan meikeissänne glittereitä tai ihotimantteja? :)

10 kommenttia:

 1. Wau tosi nättejä meikkejä! Mä rakastan glittereitä mutta eipä sellaisilla ihan tavallisina päivinä kehtaa mihinkään lähteä. Mutta juhliin tai festareille tällaiset näyttävämmän lookit on tosi jees <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo ei ne ihan arkimeikkiin kyllä kuulu mullakaan :D Luomilla sitä kimallusta saa kyllä olla, mutta erilliset irtoglitterit muualla kasvoja ei arkena menisi mullakaan. Juhlat ja festarit on onneksi asia erikseen<3

   Poista
 2. Upeita meikkejä! :) Jostain syystä tosi harvoin tulee käytettyä glittereitä, vaikka niillä saakin tosi kivaa ekstraa meikkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan sama mulla, josko nyt alkaisin enemmän käyttää näitä, kun laatikoista löytyy toinen toistaan ihanampia glittereitä<3

   Poista
 3. Todella upeita ja vähän inspistä saapi ennen juhannusta :) Mä ajattelin ostaa glitteriä juhannukseksi, kun suunnataan tosiaan Tahkolle festareille. Haluan juuri tuollaista missä on eri kokoisia glittereitä paljon, kun viime vuonna menin ihan sellaisella pikkuruisella kultaisella glitterillä ja ihotimanteilla :D Ja ehkä vähän värikkäämpääkin olis toiveissa tänä vuonna 8) Tuollaisia suuria ihotimantteja en oo käyttänyt, mut ihan sellaisia pieniä timantteja silmämeikkiin oon pistänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos Kata<3 :) Oo sun suunnitelmat kuulostaa kyllä tosi hyvältä! Niitä kuvia lopputuloksesta siis odotellessa ;) Tollaset erikokoiset ja -malliset glitterit tuo kivaa vivahteikkutta siihen meikkiin, vaikka toki glitter kuin glitter muuttaa meikin täysin :D Noi isommat ihotimantit on tosiaan parempia muualle kasvoihin, silmien lähelle noi on jokseenkin isoja, vaikka ei mahdottomia kyllä sielläkään :)

   Poista
 4. Aivan järjettömän upeita meikkilookeja! Ja mä en kestä miten ihanilta noi glitterit ja timantit näyttää <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti<3 :) No timantit ja glitterit on kyllä aikas kivoja!

   Poista

Kiitos kommentista!