torstai 6. kesäkuuta 2019

Brändiesittelyssä Alamar Cosmetis


Moikka! Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan, jossa mun olisi joka kerta tarkoitus esitellä teille yksi itseäni kiinnostava kosmetiikkabrändi, jonka tuotteista olen pitänyt. Näiden postausten ei ole tarkoitus olla mitään kaikenkattavia infopaketteja, mutta perustiedot pyrin jokaisen brändin kohdalla kirjaamaan ylös ja tärkeimpänä tietysti kertomaan, miksi olen itse brändin tuotteista pitänyt. Aloitan tämän monille varmasti hieman tuntemattomammalla brändillä - Alamar Cosmeticsilla, joka on tullut itselleni tutuksi Boxycharmin kautta. 

Mikä ja mitä?

Alamar Cosmetics on yhdysvaltalainen kosmetiikkabrändi, jonka pienestä valikoimasta löytyy hurjan ihania meikkituotteita. Alamar Cosmeticsin tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä kolme poskipunapalettia, kaksi luomiväripalettia, muutama huulikiilto ja kaksi erilaista sivellinsettiä. Valikoima on siis hyvin suppea, mutta olettaisin sen kasvavan jatkossa! Itse ainakin toivon, että valikoima kasvaa ja pääsen tutustumaan useampaankin heidän tuotteeseensa.


Mistä tuotteita saa?

Alamar Cosmeticsin tuotteita voi tilata heidän omilta sivuiltaan. Kansainvälisiin tilaukseen tulee kiinteä $15,00 toimitusmaksu, joka toki on melko korkea. Toimituskulut USA:n sisällä ovat ilmaiset yli $45,00 ostoksilla, joten välityspalvelua, esim. Shipitoa, käyttämällä toimitus saattaa tulla hitusen edullisemmaksi kalliimmilla tilauksilla. Toki Suomen puolella joutuu sitten maksamaan alvit yli 22 euron ostoksista, eli kovin edulliseksi tilaus ei millään tavalla valitettavasti tule.


Mihin hintaan?

Luomiväripaletit maksavat $28,00, kolmen siveltimen sivellinsetit $18,00 ja esimerkiksi huulikiillot $10,00. Hinnat ovat siis varsin kohtuulliset ja omasta mielestäni tuotteiden laatuun nähden jopa edulliset. Ainut miinuspuoli on toki se, ettei brändin tuotteita myydä Suomessa eikä niitä voi tilata suomalaisista verkkokaupoista tai edes EU:n alueelta, jolloin tilauksiin tulee väkisinkin suurehko lisämaksu.


Miksi pidän?

Sain ensikosketukseni Alamar Cosmeticsiin viime kesänä, kun Boxycharmista tuli Reina Del Caribe luomiväripaletti. Paletti oli laadultaan niin hyvä, eritysesti sen shimmeriset sävyt saivat mun suuni loksahtamaan auki. Pigmenttiä riittää ja sävyt ovat upeita. Vähän ajan kuluttua sain Alamarin sivellinsetin, johon tykästyin myös ja josta kaksi sivellintä on päässyt mulla ihan viikottaiseen käyttöön. Kokonaisuuden kruunasi toukokuun Boxycharmista tullut Colorete Blush Trio poskipunapaletti, jonka pigmenttisyys on myös aivan omaa luokkaansa. Pidän myös siitä, että brändi on hieman vähemmän tunnettu, vaikka toki toivonkin heidän kasvattavan valikoimiaan ja saavan myös laajempaa näkyvyyttä ympäri maailman.


Mitä suosittelen, mitä ehkä en?

Reina Del Caribe luomiväripaletti on ehdottomasti helmi, jota en voi kuin suositella, mikäli paletin sävymaailma kolahtaa! Paletista löytyy neljä metallinhohtoista ja neljä mattaista sävyä ja jokaisen laatu on todella hyvä. Mattasävyt ovat hitusen kuivempia kuin metallinhohtoiset, mutta se on mattasävyille hyvin tyypillistä ja pigmenttiä riittää silti runsaasti. Siveltimien laatu on myös hyvä, mutta ei omasta mielestäni esimerkiksi Sigman veroista. Poskipunapaletillekin annan ison plussan. Se on myynnissä tosiaan kolmessa eri sävyssä eri ihonsävyjä ajatellen.


Mitä haluaisin testata?

Reina Del Caribe Vol. 2 luomiväripaletti on omalla kuolauslistallani. Itse asiassa vielä jokin aika sitten mietin, ettei paletti niin iske muhun, mutta kun sitä aloin tätä postausta suunnitellessa katsoa tarkemmin, tajusin että iskeehän se. Ja lujaa! Huulikiillot eivät niin kiinnosta, mutta jään innolla odottamaan mitä ihanaa brändi seuraavaksi tuo markkinoille. Ja toivottavasti Boxycharm jatkaa Alamar Cosmeticsin tuotteiden lisäämistä bokseihinsa.

Nyt kuulisinkin mielelläni miltä tällainen postaussarja teistä kuulostaa? Kiinnostaako yhtään vai voisiko tämän lopettaa jo tähän ensimmäiseen esittelyyn? Otan myös mieluusti vastaan ehdotuksia brändeistä, joista mielellänne kuulisitte! Sana on vapaa, kiitos kaikille jotka palautetta viitsitte antaa :)

Onko Alamar Cosmetics tuttu brändi?

12 kommenttia:

 1. Kiinnostaa! Varsinkin tällaisten vähemmän tunnettujen brändien tuotteista on kiva kuulla lisää :) Toisaalta kiinnostaisi kyllä kuulla myös suositumpienkin brändien parhaista tuotteista. Nämä Alamar Cosmeticsin tuotteet näyttävät kyllä todella kauniilta! Toivottavasti saisivat niitä jossain kohdin myyntiin myös tänne Eurooppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kuulla! Joo niitä suositumpiakin brändejä varmasti mahtuu joukkoon, sillä loppupeleissä mulla ei taida niin hirveästi olla tuotteita miltään selkeästi vähemmän tunnetuilta brändeiltä :D Mä toivon myös, että nää pääsisi pian myyntiin Eurooppaan!

   Poista
 2. Itsellekin tuttu vain BoxyCharmin kautta ja Kathleen Lightsin videoissa törmää toisinaan, sillä muistaakseni Alamarin perustaja on hänen ystävänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin iloinen, että näitä on tullut Boxycharmista, tuotteet on niin ihania<3 :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus idea, mielelläni kuulen lisääkin!

  Alamar on kiinostava brändi ehdottomasti ja noihin samaisiin siveltimiin ihastuin kovasti. Kaksi niistä on mulla aktiivisessa käytössä lähes päivittäin. Ja tuo paletti (samoin kun se toinenkin merkin paletti) näyttää upeilta. Hankkisin ilman muuta jos olisi helpommin Suomeen saatavilla. Toivottavasti brändiltä tulisi jatkossakin jotain upeita paletteja niin tilausta voisi harkita ja hommata samalla useammankin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mulla toi kulma-/rajaussivellin ei ole tainnut olla käytössä kertaakaan, kun en ton mallisia siveltimiä pahemmin käytä, mutta noi kaksi muuta on olleet käytössä usein! Sama homma, sen takia toivonkin että he julkaisisivat pian jotain uutta ja ihanaa :D Voisi sitten tehdä isomman tilauksen kerralla!

   Poista
 4. Mä tykkään hurjasti tästä brändistä ja multa taitaakin löytyä kaikki paitsi ne huulikiillot (ja toki poskipunapaletti vaan yhdessä sävyssä) :D. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea Alamar tulee julkaisemaan myöhemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus kyllästyt siihen Reina Del Caribe Vol 2 palettiin niin täältä löytyy sitten yksi hyvin kiinnostunut ostajaehdokas sille<3 ;D Mäkin odottelen innolla, mitä he jatkossa tulevat julkaisemaan!

   Poista
 5. Todella hyvä postausidea! Sun blogista lukee hirmuisen paljon eri brändeistä ja onkin mukava, että saadaan katsaus tällaisiin mitkä on itselle ihan tuntemattomia! Toki myös tutuista brändeistä luen mielelläni lisää :) Ehdottomasti näytän siis vihreetä tälle postaussarjalle ;)

  Tuo luomiväripaletti näyttää mun silmääni aivan ihanalle joka kerta, tulee mieleen niin joku paratiisisaari tosta paletista <3 Tuota poskipunapalettia voisin harkita, mikäli ei olis vielä paljon mun L'Oréalin poskipunapaletista sävyjä jäljellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! :) Kiva kun tää postaussarja sai näinkin hyvän vastaanoton, jatkoa on siis ehdottomasti luvassa ;) Joo siis toi paletti on just tyyliltään sellanen ihanan eksoottinen! Tulee mieleen Caribia, lämpö, palmut ym<3 Poskipunat kuluu yleensä ihan superhitaasti, vaikka niitä koittaisi kuinka uskollisesti käyttää :D

   Poista
 6. Ääh eihän tätä postausta olisi saanut lukea :D Nyt musta tuntuu että olis pakko saada toi luomiväripaletti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeh, toi paletti on kyllä niiin ihana<3 :D

   Poista

Kiitos kommentista!