torstai 9. toukokuuta 2019

Uutuuksia Ikoolta!

*Saatu ilmaistuote


Ikoo tuli mulle tutuksi muutamia kuukausia sitten, kun sain maahantuojalta testiin brändin ihanan hiusharjan sekä erikoisen huppumuodossa olevan hiusnaamion. Tämän jälkeen olen saanut hieman lisää testattavaa ja myös Bette Boxista paljastui mun suureksi ilokseni Ikoon tuote! Nyt saan vihdoin ja viimein kerrottua näistä uutuustuotteista teillekin ja kuvassa näkyvien tuotteiden lisäksi Ikoo on tuonut markkinoille paljon muitakin tuotteita. Brändi keskittyy siis erilaisiin hiustenhoitotuotteisiin ja valikoimista löytyy niin tavallisia shampoita ja hiusnaamioita kuin erikoisempiakin tuotteita. Näistä hyvänä esimerkkeinä ovat juuri ne huppuhiusnaamiot sekä kuivashampoovaahdot, joista kerron lisää tässä postauksessa. Ikoon tuotteita myy esimerkiksi Stockmann, josta Ikoota löytyykin hyvin laaja valikoima.


Ikoo Deep Caring Hair Mask Hydrate & Shine* on hunajauutetta sekä erilaisia öljyjä sisältävä hiusnaamio. Naamio on suunniteltu erittäin kuiville hiuksille syväkosteuttamaan ja antamaan niille kiiltoa. Naamio on jonkin aikaa odotellut, että saan sen avattua, sillä mulla on tällä hetkellä useampikin hiusnaamio avattuna. Vihdoin olen kuitenkin saanut testattua tätä muutamaan otteeseen ja rakastuin tähän ihan välittömästi. Naamion hoitavuus ja kosteuttavuus ovat ihan omaa luokkaansa ja kaiken huipuksi tuote antaa hiuksille ihan superkauniin kiillon. Mun ikisuosikkini Four Reasonsin Ultra Moisture Treatment on saanut kyllä kovan kilpailijan sekä tästä, että Bio2You:n naamiosta, josta kirjoittelin muutama viikko sitten postauksen. Kuiville ja kärsineille hiuksille hiusnaamiot ovat ihan elintärkeitä juurikin siksi, että ne kosteuttavat hiuksia ja hoitavat niitä yleensä paljon normaalia hoitoainetta tehokkaammin. Tämä Ikoon naamio on koostumukseltaan paksua ja kermaista ja jo naamion levityshetkellä tuntee, kuinka se selvittää hiusten takkuja ja tekee niistä pehmeät. Vaikutusaika tällä on 5-10 minuuttia ja itselleni jo se 5 minuuttia riittää loistavasti. Erittäin hyvä tuote, jota suosittelen ihan ehdottomasti kaikille kuivahiuksisille ja toki parempikuntoinenkin hius varmasti hyötyy tästä!
Hinta: noin 19,90 €/200 ml.


Sain testiin kaksi kappaletta Ikoo Dry Shampoo Foameja*, joista toinen on edellä mainitun hiusnamioin kanssa samaan Hydrate & Shine -sarjaan kuuluvaa ja toinen itselleni uuden Color Protect & Repair -sarjan tuote. Kuivashampoovaahto oli itselleni täysin uusi tuote, mutta sitäkin kiinnostavampi, sillä mähän olen varsinainen kuivashampoiden suurkuluttaja. Koostumukseltaan nämä kuivashampoovaahdot ovat kuin muotovaahtoa ja vaahtoa on tarkoitus annostella ensin kädelle ja levittää sen jälkeen ennen kaikkea hiusten tyviosiin. Vaahdolla kestää pieni hetki kuivahtaa ja sen tulisi siis imeä itseensä hiuksissa oleva ylimääräinen rasva ja raikastaa hiuspohjaa. Olen toistaiseksi testannut vain vihreässä tuubissa olevaa Hydrate & Shine versiota ja vaahto toimii yllättävänkin hyvin. Sen lisääminen vaatii pientä harjoittelua, mutta kun löytää itselleen hyvän tavan lisätä vaahto hiuksiin, käy se hyvinkin ripeästi. Yhtä hyvin tämä ei mulla sitä ylimääräistä rasvaisuutta poista kuin Batisten "perinteinen" kuivashampoo, mutta hyvän ensiavun jo hitusen rasvoittuneille hiuksille tämäkin antaa! Mitään lähmäistä tunnetta vaahto ei hiuksiin jätä ja kuivuminenkin tapahtuu varsin nopeasti. Ei musta näiden suurinta fania tullut, mutta pois käytän nämä kyllä ihan ehdottomasti ja aina on hauska kokeilla uudentyylisiä tuotteita.
Hinta: noin 15,90 €/150 ml.


Ikoo Thermal Treatment Wrap Color Protect & Repais Mask* on huppumuodossa oleva hiusnaamio, jollaista olen testannut jo aiemminkin. Tämä versio on tarkoitettu ennen kaikkea suojaamaan hiusten väriä sekä korjaamaan ja ravitsemaan hiuksia. Naamio sisältää erilaisia öljyjä ja mm. basilikauutetta. Paketissa oleva naamio on siis huppumuodossa ja pestyt hiukset on tarkoitus kääräistä naamion sisään ja antaa vaikuttaa mielellään jopa 20 minuutin ajan. Välillä naamiota on hyvä myös hieroa hiuksiin hupun läpi, jotta sen vaikutus tehostuu ja naamiota varmasti pääsee hiuksiin kauttaaltaan. Koen tällaiset huppunaamiot jokseenkin vaikeampikäyttöisiksi kuin perinteiset suoraan hiuksiin levitettävät naamiot, mutta lopputulos kyllä palkitsee. Hiukset jäivät tämän naamion kanssa todella pehmeän ja sileän tuntuisiksi. Ihan niin paljon en tästä pitänyt kuin aiemmin testaamastani Hydrate & Shine -sarjan huppunaamiosta, mutta hyvin tämäkin tehtävänsä teki. Tällaisen voisi mieluusti käyttää vaikkapa kerran kuussa samalla, kun hemmottelee ihoaan kasvonaamioiden kanssa, mutta sen useammin en todennäköisesti jaksaisi tällaista käyttää, vaikka naamiossa itsessään ei mitään vikaa olekaan. Sen käyttötapa ei vain ole mulle se kaikkein mieluisin.
Hinta: noin 6,90 €/kpl.


Bette Boxista tuli myöhemmin vielä Ikoo Hair Fresh-Ups Perfume Sheets, josta lupasin myös kertoa teille enemmän sen testattuani. Kyseessä on hajustettu lappunen, jolla hiuksia on tarkoitus freshata päivän aikana. Tuote sisältää minttu- ja teepensaanuutetta ja lappua on siis tarkoitus hieroa hiuksiin, jolloin sen teho aktivoituu. Lappu on märkä ja sormet saa pujotettua sen sisään niin, että lapun kanssa on helppo käydä hiukset läpi vaikka kauttaaltaan. Lapun pitäisi poistaa hiuksista tunkkaisuus, mutta itselläni hiuksissa ei ole ongelmana niinkään tunkkaisuus vaan juurikin rasvoittuvuus, johon kuivashampoot ovat parempi vaihtoehto. Tuote tuoksui itsessään melko voimakkaalta, mutta hiuksiin jäävä tuoksu oli kuitenkin aika mieto, mikä oli itselleni vain positiivinen asia. Näitä lappusia on myynnissä erilaisia hieman eri tarkoituksiin, mutta mä en koe tällaisia itselleni tarpeellisiksi. Ehkä jonnekin reissulle, missä hiusten peseminen ei onnistuisi pitempään aikaan, nämä voisivat olla ihan hyviä, mutta normaalissa arjessa tuskin jaksaisin tällaisia käyttää. Pidän kuitenkin siitä, että Ikoo tuo markkinoille toinen toistaan mielenkiintoisempia ja erilaisia tuotteita!
Hinta: noin 9,90 €/8 kpl.

Oletteko te jo testanneet Ikoon uusia tuotteita? Onko brändi muuten tuttu? :)

8 kommenttia:

 1. Ihan tuntematon, mutta juuri tänään ihmettelin yhdessä toisessa blogissa noita wrappeja ja sheetsejä. Matkalla varmasti tosi jees (samoin kun puhdistusliinat), mutta arkena koitan välttää tuollaista kertakäyttöistä tavaraa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mulla - yksittäispakatut tavarat on sitä paitsi monesti hankalampia käyttää kotioloissa :D Mielenkiintoisia tuotteita nää kuitenkin on, sitä ei voi kieltää!

   Poista
 2. Testasin vasta ton betestä tulleen lapun. Mun hiukset tuli ihan ällöt, kun pyyhityt osat kuivui nii jäivät koppuriksi. Iu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla toi ei tehnyt hiuksista korppuisia, mutta en toisaalta yhtään ihmettele että hiukset voi niinkin tohon lappuun reagoida. Se tekee niistä kuitenkin sen verran märät :/ Harmi ettei tuote toiminut sulla!

   Poista
 3. Jänniä tuotteita! Nuo hiusten freesauslaput on kyllä aika erikoinen idea, mutta ehkä ne voisivat sopia juuri vaikka mökkeilyoloihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tollasiin tilanteisiin noi varmasti sopiikin hyvin :) Tai miksei ihan kiireiseen arkeenkin, mutta itse en koe normaalissa arjessa tällaisia tarpeellisiksi. Festarit, mökkeilyt ym. onkin sitten asia erikseen!

   Poista
 4. En oo vielä kokeillut omaa freesaus lappua mutta kyllä vielä joku päivä sekin tulee tehtyä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!