tiistai 7. toukokuuta 2019

Kolme edullista kasvovoidetta Ziajalta

*Saatu ilmaistuote


Ziaja on tunnettu edullisista kosmetiikkatuotteista ja erityisesti brändin ihon- ja vartalonhoitotuotteet ovat lähellä omaa sydäntäni. Ziajaa myy Suomessa esimerkiksi Sokos ja ulkomailta Ziajaa pystyy tilaamaan vielä edullisempaan hintaan Notinosta, jonne itsekin olen pariin otteeseen tehnyt tilauksen. Ziajan tuotteet ovat jo parin vuoden ajan olleet mulla oikeastaan ihan päivittäisessä käytössä ja tänään haluan kertoa teille kolmesta brändin kasvovoiteesta. Pohjustuksena voin sanoa, että oma ihoni on kuiva ja vaatii kosteuttavia tuotteita läpi vuoden. Kesäisin käytän kuitenkin hitusen kevyempiä voiteita kuin talvella. Tästä kolmikosta yksikään ei toimi mulla itselläni päivävoiteena vaan käytän kaikkia yövoiteena. Miten voiteet sitten eroavat toisistaan ja mitä olen näistä pitänyt?


Aloitetaan tällä Ziaja Natural Olive Cream Light Formulalla* Tämä voide on kahdesta Ziajan Oliivi-sarjan voiteesta se hitusen kevyempi versio. Oliviiöljyä sekä sheavoita sisältävä kasvovoide sopii parhaiten kuivalle ja normaalille iholle, mutta sekaihollakin tämän saa varmasti tarpeen vaatiessa toimimaan yövoiteena kevyesti käytettynä. Voiteen tulisi rauhoittaa ihoa sekä ylläpitää sen kosteustasapainoa. Light Formula -nimityksestä huolimatta voide ei ole kovinkaan kevyttä vaan suhteellisen paksua ja rasvaista. En itse käyttäisi tätä mistään hinnasta päivävoiteena, sillä voiteella kestää imeytyä tovi jos toinenkin. Yövoiteena tämä toimii kuitenkin hyvin, sillä kosteutustehot ovat tällä oikein hyvät. Ihoni ollessa kuivimmillaan olen yhdistänyt tämän vielä kosteuttavaan kasvoöljyyn, mutta kesäaikaan mitään ylimääräisiä öljyjä ei tarvita vaan tämä riittää mulle mainiosti yksinään. Hyvä voide edulliseen hintaan, mutta tuoksu tässä on melko voimakas, kuten Ziajan tuotteissa monesti, eli hajusteherkkiä suosittelen tuoksuttelemaan tätä ennen ostopäätöstä.


Ziaja Natural Olive Cream* on tuhdimpi versio edellä mainitusta voiteesta. Tämä oliiviöljyä sisältämä voide rauhoittaa, kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa. Voide on tarkoitettu erittäin kuivalle ja kuivalle iholle ja tätä en missään nimessä itse suosittelisikaan iholle, joka on yhtään taipuvainen rasvoittumaan. Voide on koostumukseltaan todella paksua ja tuhtia, jopa purkista sitä ottaessa huomaa, että voiteen koostumus on todella tiivistä ja kiinteää. Iholle voide kuitenkin sulaa ja sen levittäminen on helppoa. Imeytymisessä kestää hyvin, hyvin kauan jopa ihan pienellä voidemäärällä ja tämä on hyvin rasvaista, selkeästi jopa öljymäistä iholla. Itse käytän tätä vain silloin, kun ihoni on kaikkein kuivimmillaan, eli esimerkiksi kesällä en voisi kuvitellakaan koskevani tähän. Tämä alkaa muutenkin jo olla siinä rajoilla tarvitsenko ihan näin paksuja kasvovoiteita, mutta talvikäytössä tämä tosiaan vielä menee. Tuoksu on tässäkin suhteellisen voimakas, mutta itse kuitenkin pidän siitä.


Viimeisenä vielä tuote, jota ei ilmeisesti Suomen kaupoissa myydä, mutta itse olen ostanut tämän Notinosta. Ziaja Marigold Soothing Face Cream on kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu kasvovoide. Voiteen tulisi paitsi kosteuttaa ihoa tehokkaasti, myös virkistää, uudistaa ja syväravita sitä. Sanoisin tämän olevan kosteutustehoiltaan aikalailla noiden kahden Oliivi-sarjan voiteen välimaastoa. Kuivalle iholle tämä on ihan loistava yövoide, mutta ei kuitenkaan missään nimessä niin rasvaisa ja tuhti kuin vihreäpurkkinen oliivivoide. Tämä onkin näistä kolmesta ollut mulla viime aikoina eniten käytössä, sillä kosteutustehot ovat tällä hyvät, mutta voide kuitenkin imeytyy ihoon kohtuullisessa ajassa eikä jätä sille liian öljyistä tunnetta. Olen testannut tästä Marigold-sarjasta myös kasvovettä ja siihen ihastuin täysin!

Näiden lisäksi multa löytyy Ziajan Goat's Milk ja Acai Berry -sarjojen voiteita, joista pidän myös kovasti ja joiden joukosta löytyy myös päivävoiteiksi soveltuvia tuotteita!

Ovatko Ziajan voiteet teille tuttuja? Mitkä ovat suosikkinne? :)

6 kommenttia:

 1. Ziajan vuohenmaitokäsivoide on mun ikuisuuslemppari kaikista Ziajan tuotteista. Acai Berryn kuoriva miselligeeli on mulla nyt käytössä, eikä tunnu ollenkaan hassummalta. Oliiveista ja oliiviöljystä en tykkää ollenkaan, niin kierrän kaukaa kaikki oliivi-ihonhoitotuotteetkin, joten Ziajan oliivivoiteet ei oikein nappaa varsinkaan, jos niiden tuoksu on voimakas;) Mutta varmasti niillekin löytyy omat kannattajansa;)
  Kivaa päivää Linda<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se käsivoide on yksi munkin suosikkeja<3 Heh, joo tossa tapauksessa oliivi-sarjan tuotteet ei varmasti olisi sulle mieluisia, se tuoksu nimittäin on aika voimakas näissä :) Ziajalta onneksi löytyy niin paljon eri tuotesarjoja, että varmasti jokaiselle löytyy ne mieluisat tuotteet! Kiitos samoin Sari<3 :)

   Poista
 2. Acai Berryn se sininen tuubi on ihanaa! Menee niin päivä kuin yövoiteena tarpeen vaatiessa. Tuoksukin on ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hurjan hyvä voide! Kuten se Acai Berryn toinen, valkoisessa tuubissa oleva voidekin :)

   Poista
 3. Mulla on näistä voiteista tuo ensimmäinen perusoliivi ja sitten tietysti betessä tullut acai berry. Kun ziaja ekan kerran tuli boksista rakastuin kyllä tuotteisiin, sillä hinta ja laatu todellakin kohtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ziaja on aivan ihana brändi ja oon niin iloinen, että Bettekin on ottanut heidän tuotteet osaksi bokseja<3 Acai Berry sarjan molemmat voiteet on superhyviä!

   Poista

Kiitos kommentista!