perjantai 3. toukokuuta 2019

Coxir - Uutuuksia Koreasta

*Affiliate- eli mainoslinkki. Postauksen tuotteet saatu pr-näytteenä.


*Coxir on vuonna 2018 lanseerattu korealaista kosmetiikkaa valmistava brändi, jonka tuotevalikoimaan kuuluu niin kuivan, rasvoittuvan kuin ikääntyvänkin ihon tuotteita. Coxir tuli hetki sitten myyntiin suomalaiseen *Bearel-verkkokauppaan, ja Bearel muistikin minua ihanalla paketilla, josta paljastui kaksi brändin Ultra Hyaluronic -linjaan kuuluvaa tuotetta. Ultra Hyaluronic -linjan tuotteet ovat nimenomaan kuivaihoisille hyvin sopivia ja tässä postauksessa mun on tarkoitus kertoa ylläolevan kuvan tuotekaksikosta teille hieman enemmän.


Coxir Ultra Hyaluronic on siis yksi Coxirin useista eri tuotelinjoista. Ultra Hyaluronic -sarjaan kuuluu puhdistustuotteita, voiteita, naamio sekä seerumi. Itse sain testiin kasvovoiteen sekä puhdistusöljyn, joka tulikin tarpeeseen, sillä edellinen puhdistusöljy oli juuri päässyt loppumaan. Coxirin tuotteet on pakattu hyvin yksinkertaisiin ja selkeälinjaisiin pakkauksiin, jotka ovat itselleni hyvin mieluisia. Jokaiselle tuotelinjalle on oma "värikoodinsa" ja tässä Ultra Hyaluronic -linjassa se on kauniin vaaleansininen.


*Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil on erilaisia kasviöljyjä, hyaluronihappoa sekä aloe veraa sisältävä kasvojen puhdistusöljy. Puhdistusöljyn tulisi sopia kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja se lupaa puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta ihoa kuivattamatta. Lopputuloksena ihon tulisi olla kosteutettu ja pehmeä. Öljy on koostumukseltaan hyvin juoksevaa, mutta jo pienellä määrällä pääsee pitkälle ja saa kasvot puhdistettua kauttalataan. Erilaiset öljyputsarit ovat erityisen hyviä kaksoispuhdistuksessa, jossa niitä useimmiten käytetään ensimmäisessä vaiheessa poistamaan meikit kasvoilta. Niin teen itsekin ja kasvomeikit lähtevät tämän öljyn kanssa pois loistavasti. Öljyä on siis tarkoitus hieroa kuiviin kasvoihin, jolloin se liuottaa kasvoilta meikin pois. Itse puhdistan kasvot tämän jälkeen vielä toisen puhdistusaineen kanssa, sillä teen aina itselleni kaksoispuhdistuksen, mutta uskoisin tämän toimivan varsin hyvin ihan yksinäänkin. Putsari jättää ihon pehmeän tuntuiseksi eikä öljy kuivata ihoa lainkaan.


Ylläoleva kuvasarja kuvaa hyvin tämän puhdistusöljyn puhdistustehoa. Olen levittänyt kämmenselkään ihan tavallista metallinhohtoista puikkohuulipunaa, mustaa nestemäistä eyelineria sekä nestemäistä mattahuulipunaa. Puikkohuulipuna lähti pois erittäin helposti ja suurin osa nestemäisestä mattapunastakin liukeni ja lähti pois, kun pyyhin puhdistusöljyn lopulta kädeltä pois. Nestemäiselle eyelinerille sen sijaan ei pahemmin mitään tapahtunut. Se ei mua itseäni haittaa, sillä en silmämeikkejä tämän putsarin kanssa muutenkaan poistaisi, mutta kaikkein pysyvimpää meikkiä tällä puhdistusöljyllä ei siis saa poistettua. Mulle tärkeintä on kuitenkin se, että kasvomeikit lähtevät vaivatta pois ja siinä tämä öljy toimii erittäin hyvin.
Hinta: 18,90 €/150 ml.


*Coxir Ultra Hyaluronic Cream on toinen sarjan kasvovoiteista ja ilmeisestikin se hitusen paksumpi versio. Voide sisältää hyaluronihapon lisäksi kasviuutteita sekä aloen lehtimehua, jotka tekevät ihosta hyvinvoivan, kosteutetun ja täyteläisen. Tuotetta suositellaan erityisesti normaalille ja kuivalle iholle ja sen sanotaan sopivan myös yövoiteeksi. Näin kuivaihoisena en koe tätä itse riittävän kosteuttavaksi yövoiteeksi ainakaan vielä nyt, mutta kesällä tämä voisi siihen soveltuakin. Rasvoittuvammalle iholle tämä voisi sopia yövoiteeksi, mutta kuivalle iholle käyttäisin tätä ennemmin ihan päivävoiteena ainakin vuoden viileimpinä kuukausina. Voide on koostumukseltaan melko ohutta ja imeytyy hurjan nopeasti. Se kosteuttaa hyvin, mutta ei kuitenkaan samalla tavalla kuin parhaimmat ja täyteläisimmät yövoiteet. Nopean imeytyvyyden ansiosta tämä on toiminut mulla erinomaisesti meikinalusvoiteena ja meikki asettuu tämän päälle oikein kauniisti. Täytyy koittaa kesällä testata tätä yövoiteena, mutta siihen asti käytän tätä päivisin
Hinta: 19,90 €/50 ml.

Kiinnostaako korealainen kosmetiikka? Onko Coxir jo tuttu brändi? :)

8 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu merkki mutta kiinnostaisi kokeilla jossaain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Näiden kahden tuotteen perusteella en voi kuin suositella<3

   Poista
 2. Niin kiva lukea näistä tuotteista! :) Coxir vaikuttaa mun mielestä tosi mielenkiintoiselta merkiltä ja muutenkin tykkään korealaisesta kosmetiikasta tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla<3 Nää oli hurjan hyviä, kuten korealainen kosmetiikka nyt yleensäkin on :D

   Poista
 3. Oi, kiva kun kirjoitit tästä sarjasta! Mua kyllä kiinnostaisi kovasti testata näitä jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Oon lukenut näistä nyt jonkin verran ja ihmiset taitaa tosissaan olla tykästyneitä näihin tuotteisiin<3

   Poista
 4. K-Beauty kiinnostaa, tykkään heidän keveistä mutta kosteuttavista koostumuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on munkin mieleen :) Toi kasvovoide olis voinut olla vähän kosteuttavampaa, mutta menee se noinkin ihan hyvin!

   Poista

Kiitos kommentista!