sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Boxycharm | Maaliskuu 2019


Maaliskuun Boxycharm tuli mulle vihdoin ja viimein muutama päivä sitten. Yleensä saan boksini huomattavasti tätä nopeammin, mutta maaliskuun Boxycharm lähetettiinkin mulle ainakin pari viikkoa normaalia myöhemmin, joten totta kai sen toimituskin sitten venähti tavallisesta. Nyt olen kuitenkin boksin onnellinen omistaja ja pääsen kertomaan teille sen sisällöstä! Toivottavasti huhtikuun boksi ei anna odotuttaa itseään ihan näin kauan ja pääsen siitäkin kertomaan teille mahdollisimman pian.


Maaliskuun Boxycharm sisälsi tällä kertaa yhden ihonhoitotuotteen, kolme meikkituotetta ja kaksi meikkisivellintä. Jostain syystä boksin mukana ei tullut tällä kertaa korttia, jossa tuotteista ja boksin teemasta olisi kerrottu tarkemmin, mutta onneksi Boxycharmin omilla sivuilla on aina myös kuvaukset boksien tuotteista ja niiden arvosta. Ensisilmäyksellä boksi vaikutti hyvältä, ei ehkä parhaalta mitä olen saanut, mutta oikeastaan kaikki tuotteet alkoivat kiinnostaa välittömästi, mikä on totta kai enemmän kuin hyvä asia.


Cover FX Perfector Face Palette oli ehdottomasti boksin kiinnostavin tuote. Mä en ole mikään kasvopalettien suurin hamstraaja, mutta tämä yksilö vaikuttaa todella hyvältä ja suurin osa sävyistä on sellaisia, jotka pääsevät mulla varmasti käyttöön. Paletista löytyy yksi vaaleanpunainen poskipuna, mattainen varjostussävy, viimeistelypuuteri sekä kolme shimmeristä sävyä, jotka toimivat hyvin highlighterina ja muutenkin korostussävyinä. Paletista oli liikkeellä kahta eri sävyä ja onneksi sain itselleni tämän vaaleamman version. Tummempi versio olisi ollut itselleni lähestulkoon käyttökelvoton, mutta tämä tulee varmasti olemaan kovassa käytössä. Rakastan paletin sävyjen kuviointia ja paria sävyä testanneena paletin laatukin vaikuttaa oikein hyvältä.
Hinta: noin $45,00.


Siveltimiä tulee Boxycharmista aina tasaisin väliajoin ja tällä kertaa sitä sarjaa edusti MODA Powder and Soft Glow Kit. Paketti sisälsi kaksi hurjan kaunista kasvomeikkisivellintä, joiden karva on todella pehmeää ja miellyttävän tuntuista iholla. Kapeampi sivellin on melko taipuisa ja sillä saa hyvin lisättyä esimerkiksi highlighteria kevyesti kasvoille. Toinen sivellin on selvästi jämäkämpi ja tiheäkarvaisempi ja sen sanotaan sopivan hyvin erilaisille puuterisille tuotteille. Itse näkisin sen parhaimpana esimerkiksi aurinkopuuterin kanssa tai miksei ihan tavallisen viimeistelypuuterinkin kanssa, mikäli siihen ei kaipaa isompaa sivellintä. Uusia meikkisiveltimiä on aina mukava saada ja nämäkin tulevat varmasti pääsemään käyttöön.
Hinta: noin $30,00.


OFRA Long Lasting Liquid Lipstick tuli mulle kauniissa sävyssä Monaco. Huulipuna on metallinhohtoinen ja sävy todella kaunis. Puna levittyy huulille helposti eikä ole sieltä kaikkein kuivattavimmasta päästä, mistä iso plussa. Mä olen nykyään aika huono käyttämään nestemäisiä huulipunia, mutta tämä on sävyltään niin ihana, että uskoisin tämän pääsevän mulla käyttöön aika useastikin. OFRAn meikit ovat yleensäkin hyvin laadukkaita eikä mulla ole yhden käyttökerran jälkeen tästä punasta juurikaan mitään huonoa sanottavaa. Ei tästä uutta suosikkiani tullut, mutta kiva tämä oli boksista saada.
Hinta: noin $20,00.


Wander Beauty on tuttu näky Boxycharmeissa ja tällä kertaa boksista tuli Wander Beauty Lift Off Purifying and Brightening Peel Off Mask. Tämän naamion on tarkoitus kirkastaa sekä puhdistaa ylimääräinen öljy ja epäpuhtaudet iholta. Naamio sisältää mm. mustikkaa, goji-marjaa sekä vihreää teetä ja ihon tulisi jäädä tämän käytön jälkeen kirkkaaksi ja pehmeäksi. En ole naamiota vielä testannut enkä ihan äkkiä varmaan tätä otakaan käyttöön, sillä mulla on taas kerran ihan liian monta kasvonaamiota avattuna. Ehdottomasti kiinnostava tuote ja innolla odotan kuinka tämä toimii, mutta toistaiseksi jätän tämän kaappiin odottelemaan käyttöönottoa. Wander Beautyn ihonhoitotuotteet ovat aiemmin osoittautuneet mulle hyvin mieluisiksi, mistä johtuen mulla on tämänkin naamion suhteen odotukset korkealla.
Hinta: noin $34,00.


Appeal Cosmeticsin Liquid Eyeshadow tuli mulle sävyssä Rose Gold. Ruusukultaa tämä nestemäinen luomiväri ei ole kyllä nähnytkään, sillä sävy on niin puhtaan kultainen kuin vain olla voi. Kaunis se joka tapauksessa on ja sävy on todella metallinhohtoinen. Luomilla en ole tätä testannut, mutta kädelle swatchattuna tuote vaikutti todella hyvältä ja ihan varmasti tämä pääsee käyttöön jossain vaiheessa, kun haluan tehdä kullansävyisen silmämeikin esimerkiksi johonkin vähän juhlavampaan tilaisuuteen. Arkena en koe tällaisia nestemäisiä luomivärejä omaksi jutukseni, mutta kyllä tälle varmasti käyttöä vielä löytyy. Oikein kiva tuote, enkä olisi itse asiassa uskonut innostuvani tästä näin paljon, sillä yleensä kierrän kaukaa kaikki voidemaiset ja nestemäiset luomivärit.
Hinta: noin $21,00.

Boksin kokonaisarvo oli maaliskuussa noin $145,00 eli ihan älyttömän paljon. Sisältö oli taas kerran mulle mieluinen enkä voi kuin kehua Boxycharmia. Vaikka näiden toimituksessa kestää aina suhteellisen kauan, kun valitsen Shipitolla aina edullisimman ja sitä kautta hitaimman kuljetuksen, olen aina innoissani kun pääsen vihdoin boksia avaamaan. En voi kuin suositella tätä boksia, jos meikkipainotteiset boksit kiinnostavat!

Mikä boksin tuote olisi ollut teille kaikkein mieluisin? :)

18 kommenttia:

 1. Kaikki tuotteet vaikuttivat mielenkiintoisilta, oikein hyvin koottu boksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, tää toimi kokonaisuutena ihan loistavasti :)

   Poista
 2. Tää oli kyllä ihana boksi, vaikka sainkin siis Luxe version. :) Harmitti vaan, että mun CoverFX tuli väärässä sävyssä, tuo sun näyttää niin upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli kyllä kurjaa, että sä sait sen tummemman version tosta paletista :/ Mä olisin ollut ihan superpettynyt, jos olisin sen saanut itsekin!

   Poista
 3. No wau, melkoinen sisältö taas kerran! Tuo kasvopaletti vaikuttaa erityisen ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä erittäin hyvä sisältö<3 :)

   Poista
 4. Kiva että sait myös boksisi! :)
  Tuo CoverFX paletti on ihan super ihana. Tykkään itsekin ihan älyttömästi samoin kuin noista siveltimistä. Ne onkin olleet jo ahkeralla käytössä. Ofran punan sain muistaakseni itse hiukan eri sävyssä jo helmikuun boksissa mutta se on ollu myös tosi laadukas ja pysyy hyvin, joten voin kuvitella että tuo sinunkin on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi paletti on ihan loistava! Kerrankin kasvopaletti, mistä oikeesti saa käytännössä kaikki sävyt käyttöön :D Noi siveltimet on munkin mieleen ja ylipäätään tää toimii kokonaisuutena ihan hurjan hyvin :)

   Poista
 5. Aikas kiva boksi! Kiva tuo paletti ja siveltimet.

  VastaaPoista
 6. Ihana sisältö taas kerran! Sitten kun tämän kanssa ei tarvi sählätä Shipiton kautta, tilaan välittömästi. :D Sitä odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaisi kyllä tilaamista ihan huolella, jos ei tarvitsisi välissä käyttää sitä Shipitoa. Ehkä vielä joku päivä! :)

   Poista
 7. CoverFX:n paletti on kyllä upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin kaunis ja muutenkin hurjan toimiva :) ♥

   Poista
 8. Tässä on kyllä aina superhyvä sisältö!

  VastaaPoista
 9. Todella timanttinen sisäsltö, wau! Tällainen boksi olisi kelvannut mullekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä aivan ihana boksi kaikinpuolin :)

   Poista

Kiitos kommentista!