maanantai 22. huhtikuuta 2019

Kiss irtoripset + pikaohjeet ripsien laittoon!

*Saatu ilmaistuote


Kiss on pitkään ollut yhdessä Eyluren kanssa suosikkibrändini irtoripsien saralta. Parisen vuotta sitten en juuri muita käyttänytkään kuin Kissin Chic ja Ritzy -ripsiä ja nyt olen suureksi ilokseni saanut maahantuojalta testiin Kissin ripsituotteita! Irtoripset eivät kuulu arkimeikkiini, mutta viikonloppuisin, erityisesti juhlatilaisuuksissa, ripset ovat usein mukana ja hyviä irtoripsiä on aina hyvä olla varalla laatikossa. Tässä postauksessa kerron teille mielipiteeni yllä olevassa kuvassa näkyvistä tuotteista ja kirjoitin myös pikaohjeet sekä irtoripsien että ripsitupsujen lisäämiselle. Irtoripsien laittaminen ei ole vaikeaa, kunhan sen osaa. Ja sen oppiminen vaatii monesti harjoittelua, harjoittelua ja vielä vähän harjoittelua. Ripsitupsut ovat taas selkeästi helpompi tapa saada vähän näyttävyyttä ja kerron niistäkin lisää tuonnempana! Ihan postauksen lopusta löytyy vielä meikkikuvat sekä irtoripsillä että ripsitupsuilla tehdyistä silmämeikeistä.

Kissin ripsiä myy mm. Sokos sekä useimmat suuremmat marketit.


Irtoripsien ja ripsitupsujen pysyvyyden kannalta tärkeää on hyvä ripsiliima. Kiss Strip Lash Adhesive* on aloe veraa sisältävä kirkas ripsiliima. Ripsiliimoja löytyy myös mustan värisinä, mutta itse olen aika pitkälti suosinut juuri näitä kirkkaaksi kuivuvia liimoja. Kissin liima on ollut nyt käytössä sekä ripsitupsujen että irtoripsien kanssa eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Liima pitää ripset paikoillaan helposti koko päivän, illan ja yön. Liima lähtee hyvin pois meikkejä pestessä ja myös ripset on käytön jälkeen helppo puhdistaa niihin jääneestä liimasta. Ripsiliimat sisältävät pääsääntöisesti aina lateksia, jolle itse olen testien mukaan allerginen, mutta mä en normaalisti onneksi saa ripsiliimoista mitään reaktioita ja tämä Kissin liima on myös sopinut itselleni oikein hyvin.
Hinta: noin 7,90 €.


Kiss Haure Couture Natural Premium Lashes Classic Combination* on eripituisia ripsitupsuja sisältävä paketti. Ripsitupsut tulevat kolmessa eri koossa - short, medium ja long, siten että kaikkein pisimpiä ripsitupsuja on vain yksi rivi ja muita pituuksia kaksi riviä kumpaakin. Ripsitupsut ovat superkätevä tapa tuoda silmämeikkiin pientä näyttävyyttä ja juhlavuutta ja monesti tupsuja asettellaan erityisesti silmän ulkonurkkaan. Pitemmät ripset avaavat kauniisti katseen ja kolme eri kokoa takaa sen, että eripituisille ripsille löytyy helposti oikea koko. Eripituisia tupsuja kannattaa myös yhdistellä luonnollisemman lopputuloksen saamiseksi. Oikein kiinnitettyinä ripsitupsut eivät tunnu silmissä yhtään miltään ja seuraavaksi päästäänkin niiden kiinnittämiseen!
Hinta: noin 7,50 €.


Yksittäinen ripsitupsu näyttää kutakuinkin tältä. Ripsitupsun kiinnittämiseen tarvitset ripsiliimaa sekä mahdollisesti myös pinsetit helpottamaan tupsun asettamista ripsiin. Ohjeet pätevät nimenomaan tuubista puristettaviin ripsiilimoihin, mutta toki liimoja löytyy esimerkiksi sellaisia, jotka sivellään suoraan ripsinauhaan/-tupsuun. Itse lisään ripsitupsut aina muuten valmiin silmämeikin päälle.

 1. Purista ripsiliimaa pieni määrä esimerkiksi paperinpalan tai vanulapun päälle.
 2. Ota pinseteillä kiinni ripsitupsusta siitä päästä, johon liimaa ei laiteta (päinvastoin kuin kuvassa).
 3. Käytä ripsitupsun solmupää liimassa ja odota hetki.
 4. Asettele ripsitupsu mahdollisimman lähelle ripsirajaa ja anna liiman tarttua ja kuivahtaa kunnolla ennen kuin kosket tupsuun uudestaan.
 5. Toista kohdat 2-4 niin monen tupsun kohdalla kuin haluat.
 6. Lopuksi voit vielä harjata sekä omat ripset että ripsitupsut ripsiharjan tai -kamman avulla, jos ne eivät muuten asetu kauniisti toistensa joukkoon.

Kiss Blooming Lash Peony* -irtoripset ovat hurjan näyttävät, pitkät ja tuuheat. Niiden kanssa on käytetty Multi-Angle -tekniikkaa, eli ripset on kiinnitetty ripsinauhaan hieman eri tasoissa, jolloin lopputulos näyttää esimerkiksi sivusta katsottuna vieläkin näyttävämmältä. Yhdet suosikkini, Eyluren 3D-ripset perustuvat täysin samaan. Nämä Kissin Peony-ripset ovat ehdottomasti tuuheimpia, mitä itse suosin ja näillä todellakin saa hurjasti näyttävyyttä silmämeikkiin. Itse en voisi kuvitella käyttäväni näin tuuheita irtoripsiä arkisin, mutta tummemman juhlameikin kanssa ripset toimivat hyvin. Ripsinauha on näissä ripsissä paksu ja itsehän suosin yleensä ohuemman ripsinauhan omaavia ripsiä, sillä ne on helpompi saada paikoilleen niiden paremman taipuisuuden vuoksi. Hyvin nämäkin kuitenkin sai asetettua paikoilleen ja paikoillaan ne myös pysyivät päivästä seuraavaan aamuyöhön. Ei näistä kyseisistä ripsistä uusia suosikkejani tullut, sillä suosin tosiaan yleensä vähän luonnollisempia ripsiä, mutta muuten mulla ei ole näistä huonoa sanottavaa.
Hinta: noin 9,90 €.


Irtoripsien kiinnittämiseen tarvitset ripsiliiman sekä kiinnittämistä helpottamaan jonkinlaiset pinsetit tai asettimet. Sormillakin kiinnitys varmasti onnistuu, mutta itse suosin joko tavallisia pinsettejä tai useiden Kissin ripsien mukana tulevia asettimia.
 1. Irrota toinen irtoripsistä paketista ja varmista, että olet laittamassa sitä oikeaan silmään. Monesti ripset ovat peilikuvat toisistaan ja pakkauksessa sanotaan, tuleeko kyseinen ripsinauha oikeaan vai vasempaan silmään.
 2. Leikkaa ripsinauhaa tarvittaessa lyhyemmäksi. Nämä Peony-ripset olivat omille silmilleni aivan liian pitkät ja ripsinauhaa kannattaakin pätkästä reippaasti lyhyemmäksi, mikäli pituutta löytyy liikaa. Liian pitkää ripsinauhaa on vaikea saada asettumaan nätisti paikoilleen ja se myös painaa siinä tapauksessa yleensä hyvin ikävästi silmän sisänurkkaa.
 3. Voit muotoilla ripsinauhaa käsissäsi, jotta saat siitä esimerkiksi hieman kaarevamman. Se helpottaa nauhan asettamista paikoilleen. Joidenkin merkkien irtoripset on jo valmiiksi muotoiltu hyvin kaareviksi.
 4. Ota ripsistä kiinni pinsteillä tai erillisellä asettimella.
 5. Purista tuubista liimaa (tai sivele sitä) ripsinauhaan ohut kerros. Yllättävänkin pieni määrä riittää ja oikean määrän oppii oikeastaan vain harjoittelemalla.
 6. Odota hetki ennen kuin asetat ripset silmiisi. Monet liimat vaativat noin 30 sekunnin tekeytymisajan ennen niiden kiinnittämistä. 
 7. Aseta ripset silmiin pinsettien avulla mahdollisimman lähelle ripsirajaa - ei kuitenkaan kiinni ripsiin. Painele erityisen hyvin ripsinauhan ulko- ja sisänurkka kiinni ihoon. Mikäli et saa ripsiä molemmista päistä ihoon kiinni yhtä aikaa, voit painaa toista nurkkaa esimerkiksi vanupuikon kanssa.
 8. Odota, että liima on varmasti tarttunut ja ripset kiinnittyneet ennen kuin kosket ripsiin. Tämän jälkeen voit vielä harjata ripsiharjalla tai -kammalla omia ripsiä ja irtoripsiä siten, että ne asettuvat kauniisti toistensa joukkoon.
Irtoripsien kiinnittäminen on varmasti suurimmalle osalle aluksi hitusen haastavaa, mutta tekemällä ja harjoittelemalla oppii. Ripset voi myös aina poistaa ja lisätä uudelleen, mikäli lopputulos ei miellytä omaa silmää ja ripsinauha jäi esimerkiksi liian ylös tai alkoi repsottaa. YouTube on myös pullollaan erilaisia videoita, joissa opastetaan ja näytetään, kuinka irtoripset saa liimattua paikoilleen.


Loppuun vielä kaksi silmämeikkiä, joissa olen käyttänyt postauksessa esiteltyjä tuotteita! Turkoosissa silmämeikissä olen käyttänyt Kissin ripsitupsuja silmän ulkonurkassa. Käytin pari tupsua sekä short että medium kokoja ja kuten kuvasta näkee, ripsitupsuilla saa heti hieman näyttävyyttä lopputulokseen. Mun omat ripseni eivät enää nykyään pysy kunnolla taivutettuina eli niitä nyt ei valitettavasti turhan paljon kuvassa näy. Tummemmassa lookissa on taas käytetty Kissin Peony-ripsiä. Kuva ei anna oikeutta niiden todelliselle pituudelle, mutta ripset ovat todella pitkät ja muutenkin näyttävät.

Oletteko käyttäneet Kissin ripsiä? Käytättekö ylipäätään irtoripsiä tai ripsitupsuja? :)

6 kommenttia:

 1. Mä joskus nuorena kokeilin paljon irtoripsiä, mutta en tullut toimeen sen liiman kanssa sitten yhtään :D Veikkaisin että nykyään luonnistuisi ehkä vähän paremmin, kun oon käyttänyt magneettiripsiä tosi paljon kun volyymit ovat vailla huoltoa ja ehkä niiden kautta saanut harjoitusta :) Todella ihana ja kattava postaus irtoripsistä ja ripsitupsuista! Varmasti todella monelle on apua tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magneettiripsien laiton osaaminen varmasti helpottaa ihan "tavallistenkin" irtoripsien laittamista, vaikka kiinnitys toki vähän erityylinen onkin :D Mä taas en ole magneettiripsiä koskaan testannut! Pitäisi sekin kyllä koittaa :) Kiitos Kata<3

   Poista
 2. Yllättävän luonnolliseltahan nuo kokonaisetkin ripset näyttää :) Käytin jossain vaiheessa irtiripsiä viikottain, mutta nyt tulee käytettyä enää harvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tossa kuvassa näyttääkin, mun silmissä ja peilistä katsoessa ne oli kyllä melkoisen tummat, tuuheat ja pitkät :D Mutta sopi hyvin tohon lookiin, kun olin menossa juhlimaan muutenkin! Mulla on ihan sama noiden ripsien kanssa, joskus käytin hyvinkin usein, mutta nykyään enää "spesiaali"tapauksissa.

   Poista
 3. Ostin myös tänäkeväänä ensimmäistä kertaa tupsuja ja ne ei vaan sovi mulle. Ne sojottaa mihin sattuu, eivät ole luonnolliset vaan näyttää kynityiltä vaikka kuinka tiivisti laittaa. Yhdestä paketista menee väintään 1/3 kerralla silmiin -ei mun juttu. Jatkossa ostan vaan noita rivejä -ne on parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tupsut näyttää herkästi vähän irtonaisilta, jos ne on vaikka liian pitkiä tai ei vaan muuten asetu mitenkään omien ripsien joukkoon! Mä oon käyttänyt nyt muutaman aina kerralla, kun en sellasta irtoripsiefektiä näiden kanssa haekaan :) Hyvä että "normi" irtoripset kuitenkin toimii sulla paljon noita tupsuja paremmin<3

   Poista

Kiitos kommentista!