maanantai 29. huhtikuuta 2019

Glitter by ElinaK


Kuinka monelle teistä ElinaK:n glitterit ja ihotimantit ovat jo tulleet tutuiksi? ElinaK omistaa meikkistudion ja ylläpitää verkkokauppaa, jossa myydään Make Up Factoryn meikkejä sekä hänen oman Glitter by ElinaK malliston tuotteita. Elinan valikoimiin kuuluu mm. erilaiset ihotimantit ja glitterit sekä uutuutena nyt myös kokonainen glitterpaletti ja kolmen siveltimen sivellinsetti, jotka ostin itselleni jo jokin aika sitten. Hyville siveltimille on aina tarvetta ja ihastuin täysin ElinaK:n glitterpalettiin nähtyäni siitä kuvia ja videoita Instagramissa ja nyt olen tosiaan paletin onnellinen omistaja. Kuinka tuotteet ovat sitten toimineet?


ElinaK Glitter Palette näyttää tältä. 16 toinen toistaan upeampaa pressattua glitteriä samassa paletissa! Paletti tulee pahvisessa pakkauksessa, josta löytyy myös suurehko peili. Sävyvalikoima on hyvin laaja aina hopeasta kultaan ja vihreästä punaiseen ja mustaan. Juuri laaja sävyvalikoima olikin se syy, miksi palettii niin kovin ihastuin. En käytä itse mitenkään turhan usein glittereitä meikeissäni, joten olen kokenut hieman hankalaksi hankkia itselleni erillisiä glittertuotteita useissa sävyissä. Tämä paletti oli siis kuin mulle tehty ja sävyjäkin löytyy onneksi ihan laidasta laitaan. Glittereitä voi käyttää niin osana silmämeikkiä tai laajemminkin iholla. Itse olen käyttänyt näitä vain osana silmämeikkiä. Parastahan tässä on se, ettei paletti maksanut kuin 24,90 €, mikä on mun mielestäni todella vähän siihen nähden, kuinka paljon tällaisten voisi kuvitella maksavan.


Miten glitterit sitten toimivat? Glitterit on siis pressattu paletin pannuihin ja niitä voi käyttää joko sormella tai siveltimellä. Itse olen kokenut parhaimmaksi painella glitterit luomille ihan sormen kanssa, mutta jämäkät voidemaisille tuotteille tarkoitetut luomivärisiveltimet toimivat myös. Tuotekuvauksen mukaan siveltimistä esimerkiksi ihan tavallisia applikaattoreita suositellaan näiden kanssa, mutta kokeilemalla löytyy jokaiselle se paras tapa lisätä glitter. Sormella ei saa ihan niin tarkkaa jälkeä kuin siveltimellä, mutta esimerkiksi liikkuvalle luomelle glitter on helppo taputella sormen kanssa. Nämä tarttuvat hyvin ihan puhtaalle iholle eli mitään erillisiä glitterliimoja ei välttämättä tarvita. Tosin olen itse kuitenkin sellaista aina pohjalla käyttänyt. Glittereitä ei tarvitse kiinnittää suihkeen kanssa vaan niiden tulisi pysyä paikoillaan ilman mitään erillisiä aineita.


Ylläolevat swatchit on tehty puhtaalla ja kuivalla sormella puhtaalle kädelle ilman pohjustustuotteita. Swatcheista näkee hyvin sen, kuinka pigmenttisiä nämä glitterit ovat! Ihan mielettömän upeita. Glitterit tarttuvat mielestäni luomellekin oikein hyvin, mutta karisevat myös herkästi alaluomelle ja poskille. Näiden kanssa suosittelenkin ehdottomasti tekemään ensin silmämeikin ja vasta sen jälkeen meikkipohjan, sillä irtonaisia glitterhippuja on hyvin vaikea saada kaikkia pois valmiin meikkipohjan päältä ilman, että meikkipohja kärsii siinä samalla. Pysyvyys näillä on todella hyvä ja vaikka muutama hippu saattaa päivän aikana karista alas, pysyy glitter pääsääntöisesti paikoillaan koko päivän. Glitter lähtee helposti pois silmämeikinpoistoaineen kanssa muun meikin mukana enkä ainakaan toistaiseksi ole onnistunut saamaan glitterhippuja ikävästi silmiini. Tämä paletti on ollut mun mielestä todella helppo tapa tutustua pressattuihin glittereihin ja näin muutaman käyttökerran jälkeen en voi kuin kehua palettia.


Näissä kahdessa meikissä olen käyttänyt liikkuvalla luomella tämän glitterpaletin glittereitä. Toisessa hopeaa, toisessa vaaleanpunaista ja kyllähän se glitter vaan tuo sitä hohtoa ja kimallusta meikkiin ihan eri tavalla kuin vaikkapa hyvä metallinhohtoinen luomiväri. Arkena en itse glittereihin tarttuisi, mutta viikonloppuisin on kiva leikkiä enemmänkin luomivärien kanssa, joten glitteritkin tulevat varmasti myös jatkossa pääsemään mulla käyttöön viikonloppuisin meikatessa.


Glitter by ElinaK Sivellinsetti on kolmen hieman erikokoisen siveltimen setti. Siveltimet ovat kaikki pehmeää, mutta kuitenkin hitusen napakkaa synteettistä materiaalia ja näiden sanotaan soveltuvan hyvin nimenomaan erilaisten glitterien käyttöön joko silmissä tai vartalolla. Itse olen tosiaan kokenut parhaimmaksi levittää pressatut glitterit sormella ja nämä siveltimet ovat päässeet mulla käyttöön ihan tavallisten luomivärien kanssa. Siveltimet sopivat itse asiassa kaikki mielestäni hyvin häivyttämiseen, joskin pienin sopii hyvin myös silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon värin lisäämiseen. Siveltimien laadussa ei ole valittamista - karvoja ei ole irronnut, siveltimet toimivat oikein hyvin ja pesunkin nämä ovat kestäneet moitteetta. Hyvä kolmen siveltimen setti edulliseen 9,90 € hintaan!

Käytättekö te glittereitä meikeissänne? :)

14 kommenttia:

 1. Super ihana paletti! Niin kauniita nuo glitterisävyt ja tosi monipuoliselta paletilta vaikuttaa. Ihastuin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin ihana ja tosiaan hurjan monipuolinen, kun sävyjä löytyy niin laidasta laitaan<3 :)

   Poista
 2. Ihania glittereitä! Näyttää tosi hyvälle toi meikki :)

  VastaaPoista
 3. Wow! <3 Tuo paletti on kyllä aivan huikea ja upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niiiin ihana<3 Yksi parhaimpia ostoksiani pitkään aikaan :)

   Poista
 4. Ihan huikeita! Mun ikäiselle noi on ehkä liikaa mutta teille nuoremmille ihana lisä meikkiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sitä voi iästä riippumatta välillä vähän glitteriä käyttää ;) Mutta joo tää paletti on kyllä upea ♥

   Poista
 5. Ohhoh, onpa upea paletti! :)

  VastaaPoista
 6. Upeat glitterit! Pelottaisi, että menisi silmään ja aiheuttaisi tulehduksen tai että silmään tulisi haava. Nää kyllä näyttää upeilta meikissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ei oo millään tavalla teräviä tai sellasia, että ainakaan haavaa herkästi tulisi :) Glitterhipun koko ei juuri poikkea siitä, mitä ihan tavallisten shimmeristen luomivärien hiput on kooltaan! Sellaset isommat glitterhiput onkin sitten asia erikseen ja niitä saa varoa enemmän :/ Silmissä nää ei kuitenkaan varmaan turhan mukavalta tunnu, ainakaan jos glitteriä menee isompi määrä sinne, mutta mulla nää on onneksi pysyneet hyvin paikoillaan :)

   Poista

Kiitos kommentista!