lauantai 6. huhtikuuta 2019

Eyenlipin kangasnaamiot

*Saatu ilmaistuote


Eyenlip on korealainen kosmetiikkabrändi, joka rantautui vastikään myyntiin Beautyko -verkkokauppaan. Beautyko on nimenomaan korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt kauneuden verkkokauppa ja k-kosmetiikasta kiinnostuiden kannattaakin ehdottomasti katsastaa heidän valikoimansa! Sain ilokseni heiltä testiin paketillisen Eyenlipin kangasnaamioita ja vaikka monet lukijani tietävätkin, etten todellakaan ole mikään kangasnaamioiden ylin ystävä, olen pari niistä testannut halusin tulla kertomaan ajatukseni teillekin. Tiedän, että monet teistä rakastavat sekä kangasnaamioita että korealaista kosmetiikkaa ja on aina kiva saada vinkattua teille erilaisista tuotteista! 

Kaikkia viittä naamiota en ole siis vielä testannut, mutta ehdottomasti aion loputkin jossain vaiheessa käyttää. Jokaisen naamion kohdalla on kuitenkin esittely niistä. Ensimmäisten naamioiden kohdalla kerroin myös yleisiä ajatuksiani juuri näistä kangasnaamioista ja viimeiseksi jätin ne naamiot, jotka olen jo testannut ja joista voin spesifisesti kertoa jotain.


Eyenlip Salmon Oil Moisture Essence Mask* on ihoa ravitseva ja kosteuttava kangasnaamio. Naamion sisältämä lohiöljy kosteuttaa ja hoitaa ihoa samalla kun D-vitamiini ja rasvahapot huolehtivat ihoärsytyksen vähentämisestä. Mä en ole ainakaan tietääkseni koskaan testannut mitään ihonhoitotuotetta, joka olisi sisältänyt lohiöljyä, joten pidin tätä erittäin mielenkiintoisena tuotteena. 

Vielä en ole tätä yksilöä testannut ja kerron tosiaan viimeisenä kokemuksiani niistä naamioista, jotka olen jo käyttänyt. Nyt keskitytään kuitenkin yhteen tärkeään ominaisuuteen kangasnaamiossa - sen istuvuuteen. Kangasnaamioiden tekeminen ei varmasti ole sen puoleen helppoa, että naamion tulisi sopia hyvin monenmuotoisille ja -kokoisille kasvoille. Nämä Eyenlipin naamiot ovat omille kasvoilleni hitusen turhan pieniä tai ainakin silmille ja suulle tarkoitetut aukot ovat. Olen kokenut parhaimmaksi leikata itse niitä aukkoja hieman suuremmiksi, jotta naamio ei mene esimerkiksi huulten päälle. Muuten naamion saa kyllä helposti asetettua kasvoille ja se pysyy hyvin paikoillaan.


Eyenlip Green Tea Moisture Essence Mask* on vihreää teetä, hunajaa ja vesimelonia sisältävä naamio. Tämän naamion on tarkoitus ennen kaikkea rauhoittaa ihoa vähentämällä ihoärsytystä sekä ylimääräistä kiiltelyä. Vihreä tee on tunnettu nimenomaan sen ihoa rauhoittavasta vaikutuksesta, sillä se sekä poistaa iholta turhaa rasvaa että vähentävät ihon tulehdusta ja turvotusta. Hunaja ja vesimeloni huolehtivat ihon kosteuttamisesta. Tämäkin naamio on mulla vielä testaamatta ja itse asiassa ajattelin, että pyytäisin miestäni käyttämään tämän. Hänen ihonsa hyötyisi varmasti omaani enemmän juurikin noista vihreän teen hyödyistä.

Eyenlipin kangasnaamiot sisältävät runsaan määrän seerumia, joka ei kuitenkaan suureksi ilokseni ala valua pitkin kasvoja! Hyvä kangasnaamio nimittäin sisältää mielestäni reilusti sitä seerumia, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että leuan alla saa koko ajan pitää paperia, jolle ylimääräinen neste naamiosta valuu. Naamion vaikutusajan jälkeen kasvoille jäi vielä jonkin verran seerumia, joka kannattaa ehdottomasti taputella ihoon, jotta naamion hyödyt saa maksimoitua. Monethan käyttävät naamiopakkaukseen jääneen seerumin vielä myöhemmin, sillä tokihan seerumi pysyy siellä pakkauksessa jonkin aikaa ihan käyttökelpoisena.


Eyenlip Collagen Moisture Sheet Mask* on kollageenia sekä hyaluronihappoa sisältävä kangasnaamio, joka on tarkoitettu tehokosteutusta vaativalle iholle. Kollageeni tekee ihosta sileämmän ja pehmeän samalla kun hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tämä naamio soveltuu hyvin myös iholle, josta löytyy pieniä juonteita ja joka kaipaa kiinteytystä, sillä naamion tulisi myös auttaa silottamaan kasvojen juonteita.

Kangasnaamiot kuulostavat omasta mielestäni lähes aina hurjan tehokkailta ja sitä ne todellisuudessa monesti ovatkin. Silti itse monesti näitä karttelen ja mulla se syy on sama kuin monella muullakin - märkä ja kylmä kangas iholla tuntuu epämiellyttävältä. Toki se naamio siitä lämpenee kasvoille asetettaessa hyvinkin nopeasti, mutta se märkä tunne on ja pysyy. Lisäksi kangasnaamioiden vaikutusaika on monesti aika pitkä, näitä Eyenlipin naamioitakin suositellaan pidettävän kasvoilla 20 minuutin ajan. Itseään on ihana hemmotella joskus pitkänkin kaavan mukaan, mutta 20 minuuttia kangasnaamio kasvoilla ei kuulu siihen, mitä itse eniten toivon hemmotteluhetkeltäni saavani. Hyvän lopputuloksen saamiseksi olen kuitenkin valmis sen ajan odottelemaan, mutta en missään nimessä useita kertoja viikossa.


Eyenlip Hyaluronic Acid Moisture Essence Mask* on nimensä mukaisesti hyaluronihappoa sisältävä kangasnaamio. Hyaluronihappojan tunnetaan nimenomaan sen tehokkaasta kosteuttavasta vaikutuksesta ja itselläni on mm. hyaluronihapposeerumi ihan päivittäisessä käytössä. Tämän naamion on tarkoitus ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa tehden siitä nuorekkaamman ja täyteläisen. Tämä oli ensimmäinen naamio, jonka näistä testasin, sillä kuivalle iholle kaikki hyaluronihappoa sisältävät seerumit ovat enemmän kuin tervetulleita. Naamio kosteuttikin ihoa todella hyvin ja iho oli todella vastaanottavainen muille hoitotuotteille naamion käytön jälkeen. Ihosta tuli pehmeä ja hyvinvoivan tuntuinen ja lopputulos sai mut taas miettimään miksen useammin näitä kangasnaamioita halua käyttää. Toki en edelleenkään siitä märästä ja kylmästä tunteesta iholla välitä, mutta onneksi edes lopputulos useimmiten palkitsee, kuten tämän naamion kohdalla kävi.


Eyenlip Charcoal Moisture Essence Mask* on ihohuokosia pienentävä ja kasvoja kirkastava hiiltä sisältävä kangasnaamio. Tämä oli hyaluronihappoa sisältävän naamion lisäksi kiinnostavin ihan sen sisältämän hiilen takia. Hiili auttaa vähentämään ihon epäpuhtauksia sekä pienentämään ihohuokosia. Vastapainoksi naamiosta löytyy myös kosteuttavia ainesosia kuten hyaluronihappoa ja mustikkaa, mutta naamio on suunnattu erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Mun ihonihan on kuiva, mutta tässä mua kiinnosti erityisesti se ihohukosia pienentävä vaikutus ja löytyyhän multa niitä mustapäitäkin mun naamastani jonkin verran. Naamion vaikutusajan jälkeen tuijotin peilistä poskieni laajentuneita ihohuokosia tovin jos toisenkin ja hetkittäin mulle tuli sellanen olo, että ehkä ne olisivat hieman edes pienentyneet. Seuraavana aamuna huokoset olivat kuitenkin taas jo ihan omat isot itsensä, joten ainakaan se pieni teho ei kovin pitkäaikainen ollut, jos sitä edes oli. Enemmänkin koin tämänkin namaion nimenomaan kosteuttavana, mikä ei tietenkään ole ollenkaan huono juttu. Näitä pitäisi ehkä testata useampikin, että voisi sanoa tarkemmin mitään.

Kaiken kaikkiaan kahden naamion perusteella voin sanoa, että pidin näistä niin paljon kuin nyt kangasnaamioista pidän. Istuvuus naamioilla ei ollut omille kasvoilleni ihan paras mahdollinen, mutta kosteutustehot molemmilla testaamillani naamiolla oli hyvät. Näiden viiden esittelemäni kangasnaamion lisäksi Beautykosta löytyy vielä Snail ja Aloe Vera -kangasnaamiot. Yhden naamion hinta on 1,60 € eli ei kovinkaan paljon. Myynnissä on myös suurempia 10 naamion paketteja, jotka tulevat hitusen edullisemmiksi kuin yksittäin ostettuna. Eyenlipiltä löytyy myös erilaisia kasvovoiteita. Valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Onko Eyenlip tuttu? Entä ovatko kangasnaamiot mieluisia? :)

11 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoisia ja mikä parasta, halpoja! Itsellä on kyllä 3 euroa ehdoton kipuraja kangasnaamioissa. Tekis mieli tilata näitä ;D itse teen sen 20 min vaikka jotain kotihommia tai katselen telkkaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just Sokoksella yks päivä kauhistelin sitä, kuinka paljon yksittäiset kangasnaamiot saattaa maksaa! Mun mielestä se kolme euroakin on meinaan jo paljon :D Ei ehkä yksittäisessä käytössä, mutta jos niitä naamioita käyttää vaikka useampia viikossa. Nää on tosiaan ihanan edullisia ja kahden naamion perusteella myös toimivia<3

   Poista
 2. Mäkään en nyt niin välitä kangasnaamioista, mutta jos sellainen vaikka jostain beautyboxista, kalenterista tms. saa, niin en mä sitä käyttämättä jätä :) Hinta on näissä ainakin hyvä! Itse aikoinaan kokeilin Bearelilta tilattuna/saatuna muutamaa kangasnaamiota ja itse tykästyin kovasti Green Tea naamioon. Kuten näissä sunkin listaamissa, valitsisin just tuon Green Tean sen takia mitä se lupaa tehdä. :) Olispa kiva pitkästä aikaa kokeillakin kangasnaamiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitan pikkuhiljaa totutella näihin, kun kangasnaamioita löytyy kotoa ihan kiitettävän paljon. Mutta joo, en mä näille vieläkään ole lämmennyt :D Ihan huippua jos Green Tea naamiot on toimineet sulla! Mä taas suosin just kaikkia kosteuttavia, kun iho kerran on kuiva :)

   Poista
 3. Itsekin juuri näistä tuotteista blogiin kirjoittelin :D Hyvä vinkki muuten, että kangasnaamioita voi tuunailla mikäli eivät sellaisenaan täydellisesti kasvoille istu :)

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/04/eyenlip.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon leikellyt aina vähän suuremmiksi niitä aukkoja, niin ei ala ahdistaa se fiilis :D

   Poista
 4. Näissä on tosi kauniit pakkaukset! <3 mä tykkään käyttää kangasnaamioita aika paljon, mutta etenkin Suomessa ne on usein ihan hirveän hintaisia :/ nää kuulostaa kuitenkin tosi kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihanaa väriloistoa! Jep, just tossa ylempää sitä itsekin mietin, kun Sokoksella tosiaan niitä hintoja katselin. Noi on hurjan kalliita!

   Poista
 5. Joo, hyvän hintaiset -eli pitää tutustua! kertakäyttöisestä naamiosta välillä ärsyttää maksaa viittä euroa, kun panostamalla sitten parin tämänhintaisen naamion saisi jo ostettua kokonaisen tuubin useampaan käyttökertaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Nää ei tosiaan oo ollenkaan pahan hintaisia :) Jep, tuubitkaan ei yleensä mitään kovin kalliita ole, tai no toki merkistä riippuen, niin välillä puistattaa katsoa ihan yksittäistenkin naamioiden hintoja :D

   Poista
 6. Pidän kovasti Korean Mitomo kangasnaamioista https://tradehouse.ee/et/?i=66889, neitä saa Tradehousesta, Tallinnasta, Nautica keskuksesta!
  Ja tervetuloa kaunistumaan Tallinnaaan https://kauneushoitolacare.ee

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!