maanantai 15. huhtikuuta 2019

Bio2You ihanat hiustenhoitotuotteet

*Saatu ilmaistuote


Bio2You tuli mulle vuosi sitten tutuksi parin ihonhoitotuotteen kautta ja sen jälkeen olen suureksi ilokseni päässyt testaamaan myös brändin hiustenhoitotuotteita. Ihastuin täysin Bette Boxin mukana tulleeseen Bio2You:n hiusnaamioon ja nyt olen saanut maahantuojalta itselleni testiin muutaman muunkin hiustenhoitotuotteen! Bio2You on vuonna 2009 alkunsa saanut kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet valmistetaan Latviassa. Brändiltä löytyy lukuisia eri ihonhoitotuotteita eri ihotyyppien tarpeisiin, mutta tässä postauksessa keskitymme heidän hiustenhoitotuotteisiinsa. Bio2You on ehdottomasti brändi, josta puhutaan aivan liian vähän, sillä kaikki testaamani tuotteet ovat olleet hurjan laadukkaita ja sen takia olenkin niin iloinen, että pääsen kertomaan teille mielipiteeni tästä tuotekolmikosta.

Sain itselleni testiin Bio2You Collagen and Hyaluronic Acid Hair Linen* tuotteita, joiden joukosta löytyy kuvassa näkyvät shampoo, hiusseerumi sekä hiusnaamio. Kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävät tuotteet on tehty erityisesti kosteutusta kaipaaville kuiville ja hauraille hiuksille. Lisäksi niiden tulisi aktivoida hiusten kasvua sekä ehkäistä hiustenlähtöä. Maahantuoja suositteli omalle vaalennetuille ja siitä jonkin verran kärsineille hiuksilleni erityisesti juuri tätä sarjaa, sillä kollageenin tulisi korjata mahdollisia hiusvaurioita ja pitää hiusten sävy kirkkaana.

Bio2You:lta löytyy myös Silk Proteins and Hyaluronic Acid -linja, joka puolestaan sopii parhaiten kuiville ja kiillottomille hiuksille. Tuotteiden tulisi tehdä hiuksista elastiset, kiiltävät ja syväkosteutetut. Juuri tämän sarjan naamio tuli Bette Boxista ja se sai mut täysin innostumaan Bio2You:n hiustuotteista. Kolmantena sarjana brändillä on vielä Hairdensyl Complex and Red Onion, joka hoitaa väsyneitä hiuksia ja antaa niille volyymia. Hiukset jäävät ilmavan ja tuuhean tuntuisiksi ilman muotoilutuotteiden antamaa tahmeaa tunnetta. Kaikista kolmesta sarjasta on myynnissä sekä shampoo, seerumi että naamio. Bio2You:n tuotteet ovat myynnissä esimerkiksi Life-luontaistuotekaupoissa sekä Apteekkituotteet.fi ja Sinunapteekki.fi -verkkokaupoissa.


Bio2You Collagen and Hyaluronic Acid Shampoo* on sulfaatiton shampoo, jonka on tarkoitus syväravita, uudistaa sekä kosteuttaa hiusta. Shampoo sisältää sekä kollageenia että hyaluronihappoa, jotka huolehtivat tehokkaasti hiusten kosteuttamisesta ja jättävät hiukset kauniin kiiltäviksi. Shampoon pesuteho on ihan perushyvä - toisinaan tarvitsen tällä kaksi vaahdotuskertaa, jotta saan hiuspohjani kunnolla puhtaaksi, mutta välillä jo yksi kerta riittää. Shampoo puhdistaa hiukset mielestäni hurjan tehokkaasti, mutta ei kuitenkaan tee hiuksista narskuvia tai vedä niitä liiaksi takkuun. Omasta mielestäni shampoo onkin todella hellävarainen, mitä voikin tällaiselta hauraille ja huonokuntoisille hiuksille tarkoitetulta shampoolta odottaakin, mutta sitä ei kuitenkaan ole saatu aikaan shampoon tehon kustannuksella. Pidän tätä hyvänä arkishampoona, mutta ei tästä uutta suosikkishampootani kuitenkaan tullut. Kuiville ja hauraille hiuksille tämä on kuitenkin oikein hyvä tuote, joten suosittelen kokeilemaan jos kuvaus pätee sinun hiuksiisi.
Hinta: noin 16,05 €/300 ml.


Bio2You Hair Collagen and Hyaluronic Acid Hair Mask* on näistä kolmesta se tuote, jolle olen menettänyt sydämeni ihan täysin. Naamio sisältää niin ikään kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä kollageenia, ja sen tulisi sekä korjata vaurioitunutta hiusta että syväkosteuttaa niitä. Naamion vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia, mistä johtuen tätä voi hyvin käyttää ihan normaalin hoitoaineen tavoin silloin, kun haluaa hiuksilleen hitusen enemmän pehmeyttä ja hoitavuutta. Naamio on koostumukseltaan paksua, mutta helposti hiuksiin levittyvää ja jo levityshetkellä tuntee, kuinka sileiksi tuote hiukset tekee. Naamio todella saavuttaa sen, mitä lupaakin ja vielä erittäin lyhyessä ajassa! Tuotetta voisikin hyvin kutsua varsinaiseksi pikanaamioksi, sillä se saavuttaa jo parissa minuutissa sen, mihin joillain tuotteilla menee helposti viidestä kymmeneen minuuttia. Rakastan sitä pehmeää ja sileää tunnetta, jonka tämä hiuksiin jättää. Takut selviävät loistavasti ja hoitavuudeltaan tämä on yksi parhaimpia naamioita, joita olen hetkeen testannut. Olen testannut Bio2You:lta nyt kahta eri hiusnaamiota ja molempiin olen myös ihastunut täysin. Iso suositus siis näille!
Hinta: noin 20,15 €/200 ml.


Bio2You Collagen and Hyaluronic Acid Hair Serum* on hiuksiin jätettävä kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Seerumin on tarkoitus tehdä hiuksista elastiset, kiiltävät ja vahvat sekä samalla suojata ja korjata hiusta. Tuotteen voi suihkia joko suoraan hiuksiin tai ensin kämmelle ja levittää siitä sitten hiuksiin. Seerumi on koostumukseltaan kevyen juoksevaa eikä tämän kanssa ole pelkoa siitä, että hiuksista tulisi herkästi lähmäisen tai tahmean oloiset. Seerumi tuo hiuksiin ihanasti pientä kiiltoa ja saaden samalla hiukset näyttämään elinvoimaisilta ja kauniilta. Oon käyttänyt tätä itse hoitosuihkeen tilalla selvittämään pyyhekuivia hiuksia ja jo muutamalla suihkauksella pääsee pitkälle. Kuiville latvoille tämä ei ole ehkä ihan paras mahdollinen tuote, mutta parempikuntoisille hiusten pituuksille tämä on kuin tehty. Tämä on selkeästi tehokkaampi kuin tavalliset hoitosuihkeet, mutta kyseessä tosiaan onkin seerumi, joka tulee varmasti riittämään mun käytössäni vielä pitkään.
Hinta: noin 20,25 €/100 ml.

Pidin kaikista kolmesta tuotteesta, mutta hiusnaamio oli näistä ehdottomasti eniten mulle mieleen. Hyvät hiusnaamiot tulevat aina tarpeeseen ja niiden suhteen koen olevani myös melko vaativa. Bio2You:n hiusnaamioita en kuitenkaan voi kuin hehkuttaa ja suosittelen todellakin tutustumaan näihin tuotteisiin!

Onko Bio2You tuttu? :)

9 kommenttia:

 1. Bio2You:lta olen testannut vain tyrnivoidetta, joka tuli joskus Bette Boxista ja se oli ainakin aivan loistava. Nämä hiustuotteet kuulostavat myös todella mielenkiintoisilta! :) Etenkin tuo hiusnaamio kuulostaa kuvailusi perusteella ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voide on aivan ihanaa! Hiusnaamio oli näistä mulle kaikkein mieluisin, mutta kaikki kolme on kyllä testaamisen arvoisia :)

   Poista
 2. On osin, tyrnisarjaa olen paljon kokeillut. Sarjassa oli aivan ihania vartalokuorintojakin, mutta en tiedä onko ne poistuneet myynnistä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kuorinnat kuulostaa kyllä hyvältä! Toivottavasti niitä jostain löytyisi vielä, sillä mäkin kiinnostuin nyt kunnolla noista :)

   Poista
 3. Hiusnaamio, tuota mä niin haluaisin kokeilla! :D Ihanaa vielä, että vaikutusaika on vain sen 1-3 minuuttia, yleensä hiusmaskeissa on pidempi se vaikutusaika ja sen vuoksi hirmu hankalasti kokeilen sellaisia, kun me ei omisteta saunaa johon sen mieluiten laittaisin vaikutuksen ajaksi. Mä en tykkää seisoskella suihkussa maskit päässä joten siks se sauna ois vaan aika kova :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ton yksi parhaita puolia onkin just se, että vaikutusaika on niin lyhyt! Mutta teho saavutetaan kuitenkin samalla tavalla kuin niissä naamioissa, joiden vaikutusaika on pitempi :) Suihkussa se on joo ihan supertylsää seisoskella ja odottaa ajan kulumista, eli ymmärrän hyvin miksi kaipailisit saunaa tohon kohtaan :D

   Poista
 4. Hei ihan super kiva ,että kirjoittelit näistä! Mä rakastuin siihen Bio2youn naamioon mikä tuli Bettestä. Se oli ihan todella hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli mustakin ja tää versio on vähintään yhtä hyvä, jos ei parempikin kuin se Bettestä tullut<3 :)

   Poista
 5. Tuota shampoota kokeilisin mieluusti. Se aiempi hiusnaamio oli tosi kiva ja muistutti rakenteelta hunajaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!