lauantai 13. huhtikuuta 2019

ARVONTA - theBalm In theBalm of Your Hand Volume 2


Moikka! En oo taas vähään aikaan järjestänyt teille mitään arvontoja, joten nyt oli korkea aika hankkia yhdelle teistä jotain pientä kivaa. Arvontojen kautta haluan ennen kaikkea kiittää teitä lukijoita siitä, että jaksatte postauksiani lukea ja monet myös kommentoida. Kommentit piristävät aina päivää ja on ihana vaihtaa ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa. Kiitos siis jokaiselle, joka postauksiani jaksaa lukea ja toivottavasti tämänkertaisen arvonnan palkinto olisi mieluinen mahdollisimman monelle teistä.

*Affiliate- eli mainoslinkki


Valitsin tällä kertaa arvonnan palkinnoksi theBalmin In theBalm of Your Hand Volume 2* paletin, joka on varmasti mitä täydellisin matkapaletti! Mähän käytän itse theBalmin matkateemaisia paletteja aina matkoille lähtiessä, mutta tätä Volume 2 palettia multa ei löydy. Paletti sisältää huippuhyvän Bahama Mama -aurinkopuuterin, supersuositun Mary-Lou Manizer -highlighterin, kolme poskipunaa sekä neljä luomiväriä. Olen ostanut paletin itse ja theBalmin tuotteisiin ja valikoimaan pääsette tutustumaan esimerkiksi Cocopandasta!* Paletti on avattu vain tämän postauksen kuvia varten ja on muuten täysin uusi ja käyttämätön.


Arvonnan säännöt:
  • Arvonta on avoin kaikille. Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen.
  • Blogini rekisteröityneenä lukijana Bloggerin tai Bloglovinin kautta saat itsellesi yhden lisäarvan. Maksimiarpamäärä on siis 2 arpaa. Mainitse kommentissasi kuinka monella arvalla osallistut ja mitä kautta seuraat blogiani, jos olet oikeutettu myös toiseen arpaan.
  • Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista ja suostumusta siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi mahdollisen arvontavoiton osuessa kohdallesi.  (Tietoa ei ole pakko erikseen mainita kommentissa.) Mikäli et halua kirjoittaa sähköpostiosoitettasi kommenttisi yhteyteen, voit lähettää sen myös sähköpostitse minulle osoitteeseen lipstickklove@outlook.com. Poistan sähköpostiosoitteita sisältävät kommentit arvonnan päätyttyä.
  • Puutteellisin tiedoin jätettyjä kommentteja ei oteta arvonnassa huomioon.
  • Postitan palkinnon vain Suomeen.
  • Arvonta päättyy sunnuntaina 28.4.2019 klo 23.59, jonka jälkeen arvon voittajan.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!Onnea arvontaan!