torstai 21. maaliskuuta 2019

Meikki-ihastukset Make Up Factorylta

*Saatu ilmaistuote


Sain jo jokin aikaa sitten itselleni testiin muutaman Make Up Factoryn meikkituotteen ja vihdoin sain kirjoitettua näistä myös postauksen! Brändi oli mulle tuttu aiemmin vain nimeltä, mutta tiesin tuotteiden olevan hyvin laadukkaita ja odotukset näitä kohtaan olivat korkealla. Kun Meikkistudio ElinaK:n Elina otti muhun yhteyttä tarjoten mahdollisuutta saada tuotteita testiin, en epäröinyt hetkeäkään. Elina myy verkkokaupassaan juurikin mm. Make Up Factoryn tuotteita, mutta myös hänen oman Glitter by ElinaK sarjan glittereitä, joita löytyy niin irtomuodossa kuin pressattuna suuremmasta paletista. Itse tilasinkin juuri tuon suuremman Glitter Paletten, josta kirjoitan ehdottomasti lisää myöhemmin! Nyt keskitytään kuitenkin tähän Make Up Factoryn kolmikkoon, joka sisältää siis yhden highlighterin ja kaksi huulipunaa.


Aloitetaan tällä Make Up Factory Glossy Lip Stylo* -kiiltohuulipunalla, jonka sain hurjan kauniissa sävyssä 36 Coral Pink. Sävyn nimi kuvaa sitä ihan täydellisesti, sillä sävy on juurikin korallisen pinkki ja ihan uskomattoman kaunis. Tämä on ehdottomasti puna, joka menee huulilla ympäri vuoden ja jollaisia itse suosin niin arjessa kuin juhlassakin. Huulipuna on hitusen läpikuultavaa ja koostumukseltaan todella kevyttä, mutta kyllä väri hyvin huulten oman sävyn peittää. Huulipuna liukuu huulille todella helposti ja huulituntuma on hyvin miellyttävä. Tämä tuntuu ennemminkin siltä, kuin huulilla olisi punan sijasta jotain voidetta. Pysyvyys on kevyestä koostumuksesta huolimatta yllättävänkin hyvä. Syömistä tämä ei virheettömänä tietenkään kestä, mutta ei tätä ihan hirveästi tarvitse päivän aikana huulille lisätä. Puna jättää huulille myös todella kauniin kiillon. Tästä tuli kertaheitolla yksi suosikkihuulipunani, vaikka olen aiemmin vannonut nimenomaan paksumpien kermaisten tai mattapunien nimeen. Tämä kevyempi huulipuna yllätti todella, todella positiivisesti!


Make Up Factoryn Mat Lip Fluid* on taas ihan erityylinen huulipuna. Tämän mattaisen, nestemäisen huulipunan sain sävyssä 65 Soft Raspberry, joka on kaunis hieman oranssiin taittava persikka. Tämä on monellakin tavoin mielenkiintoinen nestemäinen puna, sillä tätä saa ensinnäkin levittää keskivertoa enemmän huulille, jotta lopputulos on peittävä ja tasainen. Tämä ei kuitenkaan tee huulista lainkaan kuivan tuntuisia, vaikka puna huulille tiukasti jämähtää ja kuivahtaakin täysin mataksi. Tätä pystyy myös lisäämään huulille päivän aikana, mikäli tarve vaatii, eikä puna kasaudu huulille inhottavasti kuten jotkin nestemäiset punat, jos niitä koittaa lisätä vanhan punan päälle. Pois tätä ei tavallisella meikinpoistoaineella huulilta oikein saa, mutta erilaiset öljyt, kuten ihan tavallinen kookosöljy ovat käteviä näin pysyvien punien poistamisessa. Pidän tästä punasta erityisesti sen takia, ettei tämä kuivata huulia ja sävy on kaunis ja ihanan keväinen. Näistä kahdesta huulipunasta ylempänä ollut Glossy Lip Stylo on kuitenkin itselleni mieluisampi.


Sain itselleni myös tämän Make Up Factoryn Art of Glow Stickin* upeassa sävyssä 07 Golden Touch. Puikkomuodossa oleva highlighter on väriltään kaunis kultavivahteinen shampanja. Mulle tulee tästä sävystä täysin mieleen theBalmin Mary-Lou Manizer, mutta koostumus on toki eri näillä. Myönnän karttaneeni puikkomuodossa olevia highlightereita, sillä koen ne hitusen puuterisia hankalammiksi, mutta tämän olen saanut toimimaan todella hyvin. Highlighterin voi lisätä kasvoille suoraan puikosta, sormien avulla tai sitten ihan siveltimellä. Lopputulos on hurjan kaunis - omaan makuuni riittävän näyttävä, mutta ei kuitenkaan överi tai glitterinen.

Vaalealla iholla tämä näyttää ihan superhyvältä ja mikä parasta, tämä ei ole vaikuttanut millään tavalla alla olevaan meikkipohjaan! Monet vähän voidemaisemmat highlighterit ovat siitä inhottavia, että ne saavat alla olevan muun meikin liikkumaan pois paikoiltaan joko levitys- tai häivytysvaiheessa. Tämä ei onneksi ole sitä tehnyt, mutta varovainen kannattaa toki olla, sillä tämä on kuitenkin koostumukseltaan erilaista kuin kevyet puuteriset highlighterit. Tämän häivyttely onnistuu myös helposti eikä väri jämähdä saman tien paikoilleen, mistä suuri plussa. Highlighter myös pysyy paikoillaan virheettömänä oikeastaan koko päivän, eli siitä kauniista hehkusta ja hohteesta kasvoilla saa nauttia ilman, että highlighteria saa olla jatkuvasti lisäämässä!

Glossy Lip Stylo sävy Coral Pink | Mat Lip Fluid sävy Soft Raspberry | Art of Glow Stick sävy Golden Touch

Tässä vielä swatchit kaikista kolmesta tuotteesta niiden esittelyjärjestyksessä. Kamera ei ihan saanut toistettua tuon Glossy Lip Stylon kaunista kiiltoa, mutta väri on juuri eikä melkein se, mikä se oikeastikin on. Mulla on tällä hetkellä huulet valitettavasti sen verran huonossa kunnossa, etten saanut näitä huulillani kuvattua, mutta toivottavasti nämäkin swatchit antavat jo jotain viitettä siitä, millaisista sävyistä on kyse! Highlighteria olen tätä swatch-kuvaa varten kerrostanut iholle enemmänkin, eli yhdellä sipaisulla ei ihan noin voimakasta lopputulosta tule.


Olen enemmän kuin iloinen, että pääsin tutustumaan Make Up Factoryn tuotteisiin. Olen näitä brändin tuotteita ihastellut kerran jos toisenkin kampaajallani, joka tekee myös meikkejä ja käyttää aika pitkälti juuri Make Up Factorya, mutta itse en aiemmin ollut näitä tosiaan testannut. Hintoja en näille tuotteille nyt valitettavasti saanut, kun en kaikille niitä onnistunut löytämään, mutta esimerkiksi Glossy Lip Stylot maksavat ElinaK:n verkkokaupassa 18,50 euroa ja brändin meikkivoiteet noin 30-40 euroa. Mikään ihan kaikkein edullisin brändi ei siis ole kyseessä, mutta ei se kaikkein hintavinkaan. Pääasiahan on se, että hinta-laatusuhde kohtaa ja ainakin tuon korallinpinkin huulipunan kanssa se myös toteutuu!

Onko Make Up Factory tuttu? Osaatteko suositella jotain merkin tuotteita? :)

6 kommenttia:

 1. Näissä on jotenkin tosi kauniit pakkaukset ja tuo huulipuna on hurjan kauniin sävyinen, just sopiva kevääseen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Samaan aikaan kauniit ja yksinkertaiset :) Nää on kyllä kaikki ihanan keväisiä, kyllä kelpaa käyttää näitä<3

   Poista
 2. Tuo Glossy Lip Stylo on aivan ihanan värinen <3 Make Up Factory ei ole mulle tuttu merkki muuten kuin nimen perusteella, mutta tosi mielenkiintoisen oloisia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea, niin kaunis ja ihanasti kevääseen sopiva<3 :) Harmi kun näitä ei kivijalkaliikkeissä myydä niin näihin on vähän hankala päästä tutustumaan :/ Suosittelen pitämään brändin mielessä, nämä kolme tuotetta ainakin on ihan huippuhyviä!

   Poista
 3. Mä olen käyttänyt sarjan tuotteita, ainakin luomivärit ja huulipunat vakuutti mut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä neljän sävyn luomiväripaletteja aina ihastelen just kampaajallani :D Mä en oikeesti pahemmin sellaisia käytä, kun tykkään enemmän isoista paleteista, mutta ne on just sellasia, joita olis ihana päästä hypistelemään<3

   Poista

Kiitos kommentista!