sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Ziajan Goat's Milk -sarjan uutuuksia


Moikka! Tammikuun Bette Boxista tuli pieni maistianen Ziajan Goat's Milk -sarjaan tulleista uutuuksista, kun boksista paljastui sarjan entsyymikuorinta. Vähän sen jälkeen sain pr-näytteenä maahantuojalta vielä pari muuta uutuustuotetta, ja nyt mun olisi tarkoitus esitellä tämä kolmikko teille! Monet blogiani pitempään seuranneet ehkä muistavatkin, että Ziaja on yksi mun suosikkibrändeistäni ihonhoidon saralla, joten olin enemmän kuin innoissani näiden uutuustuotteiden lanseerauksen jälkeen.

*Tuote saatu blogin kautta pr-näytteenä. 


Goat's Milk -sarjan uutuuksiin kuuluvat kuvissa näkyvät seerumi, ultrakevyt kasvovoide ja entsyymikuorinta. Näiden lisäksi sarjaan kuuluu myös puhdistusgeeli ja mikrokuorinta, joita en ole itse testannut, mutta mikrokuorinta tulee varmasti hankittua jossain vaiheessa. Nämä täydentävät Ziajan vuohenmaitolinjan tuotteita ja uutuudet erottaakin näppärästi mustakorkkisista tuubeista. Ziaja on edullinen brändi, ja vuohenmaitotuotteiden lisäksi heiltä löytyy lukuisia muitakin tuotesarjoja, joista omia suosikkejani ovat mm. Cupuacu- ja Cocoa Butter -sarjat. Ziaja on myynnissä esimerkiksi Sokoksella ja verkkokaupoista Notinossa. Suomessa hinnat ovat hieman ulkomaalaisten verkkokauppojen hintoja korkeammat, mutta kuitenkin hyvin maltilliset, 10 euron molemmin puolin.


Ziajan Goat's Milk Enzyme Peeling eli entsyymikuorinta on kuivalle iholle suunniteltu kuorinta-aine. Kuorintateho ei perustu tässä rakeisiin vaan kuorivaan papaijaentsyymiin, joka tehtävänä on poistaa kasvoilta kuollut ihosolukko. Lisäksi tuote sisältää vuohenmaitoa sekä pantenolia, joiden tulisi kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Kuorinta-ainetta on tarkoitus levittää kasvojen iholle sy-aluetta välttäen, antaa vaikuttaa 5-10 minuutin ajan ja pestä sen jälkeen pois. Mä olen totta puhuen enemmän mekaanisesti kuorivien kuorintojen ystävä, mutta tämä entsyymikuorintakin ihan selkeästi toimii. Iho on kuorinnan jälkeen pehmeä ja sileä, eli sitä kuollutta ihosolukkoa on selkeästi lähtenyt pois. Jotkin entsyymi- ja happokuorinnat aiheutavat ihollani ärsytystä, mutta tämä ei onneksi niin tehnyt. Oikein kiva uutuustuote, johon tulen varmasti tarttumaan usein. Rakeellisten kuorintojen ystävillehän tästä sarjasta on siis myynnissä myös mikrokuorinta!
Hinta: noin 8,90 €/75 ml.


Ziaja Goat's Milk Serum* on kasvoille, kaulalle ja dekolteelle soveltuva kevyt seerumi, joka on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle. Seerumi lupaa sekä kosteuttaa että silottaa ihoa samalla kun sen tulisi stimuloida ihon omaa kollageenituotantoa. Seerumi sisältää totta kai vuohenmaitoa, ja on koostumukseltaan kevyttä ja nopeasti kasvoihin imeytyvää. En näe mitään syytä miksei tämä toimisi hyvin myös rasvoittuvammalla iholla, sillä tuote on tosiaan hurjan kevyt ja näin kuivaihoisena sanoisin tämän pääsevän todennäköisesti omassa käytössäni parhaiten oikeuksiinsa vasta kesällä, kun ilmat ovat lämpimät. Seerumi on ollut mulla nyt aamukäytössä ja ihan mukavasti tämä on sitä lisäkosteutusta tuonut, mutta yllättäen tuohon kollageenituotannon tehostamiseen en osaa sanoa mitään. Vaikea  uskoa, että yksittäinen seerumi juurikaan siihen voisi vaikuttaa, saati että tulokset olisivat sitten silmin nähtävissä - pääasia mulle on se, että tämä kosteuttaa ja toimii hyvin meikin alla!
Hinta: 11,90 €/50 ml.


Ziaja Goat's Milk Ultralight Face Cream* on nimensä mukaisesti kevyt kasvovoide, joka sisältää myös suojakertoimen SPF15. Voidetta kutsutaan nopeasti imeytyväksi, kosteuttavaksi ja ihon kollageenituotantoa stimuloivaksi. Lopputuloksena pitäisi olla kosteutettu ja pehmeä iho, jonka päälle meikki on helppo levittää. Tämä onkin ollut mitä loistavin tuote nimenomaan meikinalusvoiteeksi, sillä voide imeytyy hurjan nopeasti, mutta kosteuttaa kuitenkin mukavasti. Tämäkin tuote on suunnattu erityisesti kuivaihoisille, mutta kuten sanoin seeruminkin kohdalla, on tämä sen verran kevyttä tavaraa, että varmasti toimii myös muilla ihotyypeillä. Tämä uusi voide yhdistettynä sarjan seerumiin toimii todella hyvin omalla ihollani ja vaikka aamuiseen ihonhoitorutiiniini muutama muukin tuote kuuluu, on tämä kaksikko ollut viime aikoina käytössä mulla lähes päivittäin. Kesällä näiden kosteutustehot ovat varmasti riittävät ihan sellaisenaankin ilman mitään lisätuotteita, nyt käytän tosiaan vielä paria muuta tuotetta tuomaan lisää kosteutta iholle.
Hinta: noin 11,90 €/50 ml.


Vuohenmaitolinjan uutuustuotteista ainakin nämä kolme siis miellyttivät mua hurjasti. Se ei toisaalta ole mikään ihme, sillä mä olen pitänyt lähestulkoon kaikista aiemmin testaamistanikin Ziajan Goat's Milk tuotteista. Haluaisin testata tosiaan vielä sitä mikrokuorintaa, mutta tällä hetkellä mulla on niin monta kasvojenkuorinta-ainetta käytössä, että vielä ei ainakaan ihan hetkeen ole sille tarvetta.

Miltä Ziajan uutuustuotteet vaikuttavat - onko kiinnostus näitä kohtaan herännyt? :)

8 kommenttia:

 1. Ooh kuulostaapa hyviltä tuotteilta! Oon nyt ihastunut Ziajaan oikein kunnolla, pitää ehkä hankkia tuo seerumi ja kuorinta testiin joskus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ziaja on niin ihana brändi<3 Kiva että säkin oot tykästynyt heidän tuotteisiinsa, suosittelen kokeilemaan näitäkin!

   Poista
 2. Olen tykännyt paljon Ziajan vuohenmaito -sarjasta, joten uskoisin että nuokin tuotteet olisivat varmasti mieluisia! :) Tuo entsyymikuorinta kuulostaa hyvältä mainitsemiesi lopputulosten perusteella, vaikka toisaalta itsekin olen enemmän mekaanisten kuorintojen ystävä. Saatiin vihdoin Ziajan tuotteita myyntiin tänne meidänkin Sokokselle (ihmettelin oikeasti pitkään, miksei niitä ollut aikaisemmin, ja moni myyjäkään ei tuntunut osaavan sanoa mitään), joten uutuuksiakin on helpompi mennä ostamaan, kun paikan päällä saa tuotteesta ehkä konkreettisemman kuvan kuin netistä tilaamalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuohenmaitosarja on kyllä ihana, ehkä ihanin mitä Ziajalta löytyy :) Mekaaniset kuorinnat on jotenkin siitä kivempia, että sen kuorintatehon tuntee niin eri tavalla. Lopputulos toki voi olla paljon parempikin entsyymi- tai happokuorinnalla, mutta silti kallistun itse enemmän niiden rakeiden puoleen :D Hei tosi kiva, että vihdoin sinne tuli Ziaja myyntiin! Se on tosiaan ihan eri päästä kauppaan katselemaan ja tutkimaan niitä tuotteita kuin tilata netistä vähän summa mutikassa.

   Poista
 3. Itse pidän tästä entsyymikuorinnasta ja uskoisin että nämä muutkin tuotteet olisi varmasti superhyviä ja niitä ois tosi kiva päästä myös testaamaan :) Ziajasta tuli noin vuosi sitten mun suosikki, kun sen ensimmäinen kasvorasva tuli betessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ziajasta tuli munkin suosikki lähes heti, kun pääsin heidän tuotteitaan ensimmäistä kertaa testaamaan<3 Toivottavasti säkin pääset näitä uutuuksia kokeilemaan!

   Poista
 4. Mä taas tykkään enemmän entsyymikuorinnoista, koska pidän siitä ettei tarvitse "raapia" ihoa pehmeäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kieltämättä tuleehan sitä mietiettyä välillä, ettei ne raapivat rakeet välttämättä tee iholle kovin hyvää. Sen takia välttelenkin liian karkeantuntuisia kuorintoja, mutta nää entsyymikuorinnat täytyy pitää kyllä mielessä ja koittaa opetella käyttämään näitä enemmän :)

   Poista

Kiitos kommentista!