torstai 17. tammikuuta 2019

Pan That Palette 2019 - Aloitus


Vuoden 2019 Pan That Paletten valinta tuotti mulle pienoisia haasteita ja kysyinkin sen suhteen myös teidän mielipidettänne. Alusta asti mulle oli selvää, että haluan ottaa tähän luomiväripaletin pannutusprojektiin nimenomaan jonkin Too Facedin paletin. Lopulta karsin vaihtoehdot Chocolate Bariin ja Sweet Peachiin. Kysyin Instagramissa teidän mielipidettä, jonka toivoin auttavan mua päätökseni tekemisessä, mutta joo - eipä se oikeastaan auttanut kun lopputulos taisi olla 49% - 51% siten, että Sweet Peach sai 2% enemmän ääniä. Todella tasaista siis eikä kyselystä siis valitettavasti juuri ollut hyötyä mulle! Lopulta päädyin kuitenkin valitsemaan tämän vuoden Pan That Paletteksi Too Facedin Chocolate Barin.

Valintaan vaikutti monikin asia, mutta ennen kaikkea se, että koen tämän olevan käytännöllisempi arkipaletti kaikkiin vuodenaikoihin ja tämä on huomattavasti vanhempi kuin Sweet Peach. Luomiväritkään eivät kuitenkaan säily ikuisesti hyvinä, joten parempi ottaa tästä paletista kaikki ilo irti vielä, kun luomivärit eivät ole muuttuneet esimerkiksi koostumukseltaan.


Lähtötilanne on tämä. Paletti näyttää lähestulkoon käyttämättömältä, mutta kyllä tällä on vuosien saatossa tehty melkoisen monta meikkilookia - sekä itselle että muille. Eniten kulumista on havaittavissa Salted Caramel ja Marzipan sävyissä, jotka ovatkin varmasti ensimmäisiä sävyjä, joista saan pannun näkyviin. Ajattelin kirjoittaa vuoden aikana muutaman välikatsauksen siitä, kuinka olen projektissani edennyt, mutta ihan joka kuukausi en näe tarvetta tästä kirjoittaa. 


Mitä sitten tavoittelen? Totta kai haluaisin saada paletin jokaisesta sävystä pannun näkyviin tämän vuoden aikana, mutta helpotetaan hommaa siten, että kahdesta toistaiseksi määrittelemättömästä sävystä sitä pannua ei tarvitse saada näkymään. En nimittäin halua asettaa itselleni turhia paineita tämän kanssa, kuten kävi loppuvuoden aikana ABH:n Modern Renaissancen kanssa. En myöskään aseta nyt mitään välitavoitteita, sillä en vielä ihan tarkalleen tiedä milloin aion blogin puolella seuraavan katsauksen tähän palettiin tehdä. Nyt haluan vain keskittyä siihen, että saan opeteltua taas käyttämään tätä palettia enemmän normaalissa arjessa. Päivittäin en halua tätä joutua käyttämään, mutta muutaman kerran viikossa pyrin nyt ainakin näin alkuun tekemään meikin tätä palettia käyttäen.

Mitä luulette, kuinka mun projektissani tulee käymään? Entä mitä mieltä olette paletista, jonka tähän valitsin? :)

14 kommenttia:

 1. Minusta tämä paletti on oikein hyvä valinta. Se on jännästi sekä monipuolinen että neutraali. Sinun taidoilla sillä saa varmaan monenlaisia meikkilookkeja aikaiseksi, mikä varmasti tuottaa enemmän kulutuspintaa pannuihin;) Ei pääse kyllästyminen iskemään liian äkkiä:)

  Tsemmpiä Linda<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä! Tästä paletista on tosi moneksi, vaikka nopealla vilkaisulla sävyt onkin tosi arkisen ja vähän ehkä tylsänkin oloisia. Arkena tällaiset toimii kuitenkin aina ja saahan tällä tehtyä tosi upeita juhlameikkejäkin :) Kiitos tsemppauksesta!

   Poista
 2. Mulla on pannuprojektissa Revolutionin dupe Chocolate Barille ja epäilen, että saadaan tehdä aika paljon töitä vuoden aikana, että saadaan näitä pannutettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tää helppoa tule olemaan, mutta eiköhän me kovalla työllä päästä tavoitteisiin ;)

   Poista
 3. Mun mielestä valitsit kyllä hyvän paletin, jokaiselle vuodenajalle löytynee sopivaa sävyä tuosta mun mielestä joten tulet varmasti loihtimaan jälleen upeita meikkilookeja tällä :) Voi että mua harmittaa kun en osaa katsoa instan tarinoita, olisin halunnut olla äänestyksessä mukana :') Pitäis opetella enemmän katselemaan insta tarinatkin :D Ja välikatsauksia paletista odottelen, ei tosiaan ehkä joka kuukausi tietenkään tarvi tehdä, mutta musta ne on tosi mielenkiintoisia ja hauska nähdä miten etenet tämän kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin se, että tää menee kaikkina vuodenaikoina ja joukosta löytyy tosi perussävyjä + vähän extraa, vaikutti mun päätökseen :) Mitään supervärikästä palettia en vois ikinä ottaa tähän projektiin, kun en sellaisia kuitenkaan halua jatkuvalla syötöllä käyttää! Hahah mullakin menee kyllä tosi kausittain ne Insta Storiesin katsominen, joskus kattelen monta kertaa päivässä niitä, joskus menee viikko kun en muista katsoa ollenkaan. Joo kirjoittelen varmasti muutamaan otteeseen tässä vuoden aikana edistymispostauksia tän suhteen! :)

   Poista
 4. Todella kauniita ja aika maanläheisiä sävyjä suurimmaksi osaksi, onnistut varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, sen takia tää onkin niin hyvä valinta mulle :) Toivottavasti onnistun!

   Poista
 5. Pitää oikeasti ottaa itsekin se kaikista vanhin luomiväri tällaiseen teho pannutukseen, vaikka puuterimaiset meikit ei ikåånny niin nopeasti niin kyllä nekin joskus pilaantuu varmasti. Hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Luomivärien kohdalla varmaan ensimmäisenä alkaa muuttua niiden koostumus. Aiemmin kermaiset luomivärit muuttuu kuiviksi jne. mutta onneksi toikin muutos kestää yleensä vuosia :)

   Poista
 6. Tätä postaussarjaa seuraan innolla :) Meinasin itsekin tehdä tälläisen sarjan, mutta ainakaan vielä en ole saanut päätettyä palettia ja en tiedä onko yksittäisestä meikkituotteesta postaaminen ihan mun juttu kuitenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla<3 Joo ymmärrän hyvin ettei tää oo kaikkien juttu :D Mutta ainahan näitä pannuprojekteja voi tehdä laajemmin useammalla tuotteella, ja ottaa sinne mukaan vaikka sitten jonkun paletin ;)

   Poista
 7. Tässä on monia kivoja arkisävyjä, joten eiköhän ne tule hyvin kulumaan. Nuo tummemmat ja violetimmat sävyt voi sitten olla haastavempia! Kiva että valitsit lopulta tän projektiin, Chocolate Bar on kyllä niin nostalginen paletti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tummat sävyt on tosiaan just niitä, jotka mua eniten pelottaa. Toi sinertävä glitterinen sävy erityisesti, kun en oo siitä ikinä oikeestaan pitänyt :D Sitä se on<3

   Poista

Kiitos kommentista!