tiistai 15. tammikuuta 2019

Kuorintaa ja rusketusta iholle Cocoa Brownilla!


Sain jo syksyllä itselleni Kauneutta.com verkkokaupasta testiin pari kappaletta Cocoa Brown tuotteita ja vihdoin pääsen tästä kaksikosta kertomaan teillekin! Cocoa Brown by Marissa Carter on sarja erilaisia itseruskettavia tuotteita aina perinteisestä tanning moussesta itseruskettaviin kasvopyyhkeisiin ja kuorinta-aineeseen. Itse sain testiin 1 Hour Tan Moussen, Tanning Mittin sekä Tough Stuff -vartalonkuorinta-aineen. Tämä kombo riittää hyvin omaan käyttööni, sillä en ole kovinkaan suuri itseruskettavien tuotteiden kuluttaja. Kuorinta-aine valmistelee ihon tulevaa rusketusta varten ja tanning mitt puolestaan auttaa itseruskettavan levittämisessä. Helppoa ja simppeliä, juui sellaista kuin itse toivon itseruskettavien tuotteiden olevan!

*Tuote saatu pr-näytteenä


Ennen itseruskettavan lisäämistä iho olisi hyvä kuoria perusteellisesti noin vuorokautta ennen, jotta itseruskettava tarttuisi iholle tasaisesti. Cocoa Brown Tough Stuff* on hyvin tehokas kuorinta-aine vartalolle. Ja nyt tarkoitan siis oikeasti todella tehokasta. Koostumus tässä on todella paksua ja kuorivia aineosia on runsaasti. Lisäksi ne ovat rouheita ja tehokkaita, mutta eivät kuitenkaan liian voimakkaita omalle herkälle iholleni. Tämä on ehdottomasti kuorinta-aine, jota voin suositella vähän vaativammallekin henkilölle, sillä tämä on yksi tehokkaimpia kuorintoja, joita itse olen pitkään aikaan omistanut. Kasvoille tätä ei tule käyttää. Tough Stuff auttaa myös vanhan iholla olevan itseruskettavan poissaamisessa ja vaikka tuote onkin toki suunnattu käytettäväksi nimenomaan itseruskettavien tuotteiden yhteydessä, en näe mitään syytä miksei tätä voisi käyttää myös ilman niitä ihan tavallisena vartalonkuorintana.
Hinta: 9,90 €/200 ml.


Cocoa Brown 1 Hour Tan Mousse* on Cocoa Brown -sarjan perinteinen itseruskettava, jota löytyy useammassa eri tummuusasteessa aina mediumista ultra darkiin. Itse sain toivomani vaaleahkon sävyn eli mediumin, sillä kuten sanottu, en ole mikään itseruskettavien suurkuluttaja ja tähtään nimenomaan mahdollisimman luonnolliseen lopputulokseen. Tämä itseruskettava mousse on tarkoitus levittää tasaisesti iholle, odottaa vähintään tunnin ajan ja sen jälkeen peseytyä suihkussa. Odotusaikana väri tarttuu ihoon ja väri kehittyy vielä jonkin aikaa suihkussakäynnin jälkeenkin. Mitä pidempi odotusaika, sitä tummempi lopputulos. Moussen tulisi kuivua ihoon nopeasti eikä tehdä siitä tahmean tuntuista ja allekirjoitan nämä molemmat kohdat. Itseruskettavan levittämisen jälkeisen tunnin ajan pystyi huoletta olemaan ja tekemään mitä halusi ilman pelkoa siitä, että muut paikat tahriintuisivat. Monesti näissä itseruskettavissa tuotteissa on myös jokseenkin epämiellyttävä tuoksu, mutta tämä saa tuoksunsa tahitingardeniasta ja itse pidin siitä kovasti. Tarkemmat käyttökokemukset viimeisen kuvan alla!
Hinta: 13,95 €/150 ml.


Itseruskettavien levityksessä tärkeä apuväline itselleni on jonkinlainen levityskinnas. Cocoa Brown Deluxe Velvet Double Side Tanning Mitt* noudattaa uskollista ihanaa pinkkiä sävylinjaa muiden sarjan tuotteiden kanssa ja hoitaa tehtävänsä enemmän kuin mainiosti. Kintaalle on helppo annostella itseruskettavaa ja tämä on munkaltaiselleni amatöörille ihan ehdoton tuote, jotta rusketuksen saa tasaiseksi ja kauniiksi. Ja tokihan tämä estää myös sen, etteivät kämmenet tule saaneeksi liikaa itseruskettavaa! Kinnas on hyvän kokoinen ja sen peseminen jälkikäteen on helppoa, sillä kintaan voi laittaa pesukoneeseen.
Hinta: 9,90 €.


Miten tämä itseruskettava sitten käytännössä toimi, millaisen lopputuloksen se antoi? Mousse levittyi iholle suhteellisen tasaisesti, vaikka paikoin näyttikin siltä, että joissain kohdissa itseruskettavaa olisi imeytynyt ihoon enemmän kuin toisessa. Pelkäsinkin hetken aikaa, että rusketuksen sävy ei ole tasainen, mutta luojan kiitos mitään sen suurempia epätasaisuuksia ei iholla tunnin odottelun ja suihkussa käynnin jälkeen näkynyt. Rusketus oli kaunis ja luonnollisen näköinen, juuri sellainen kuin itse toivoin ja sävy oli kaukana siitä paljon pelätystä oranssista. Mun supervaalealla ihollani jo pienikin päivetys näyttää todella hyvältä, mutta mikäli haaveissa on kovin tumma lopputulos, on medium varmasti turhan vaalea ja suosittelenkin valitsemaan jonkun tummemman sävyvaihtoehdon. 

Mulla on todella herkkä iho, joka valitettavasti reagoi ihan tavallisiin vartalovoiteisiinkin, mutta tämän itseruskettavan iho kesti suhteellisen hyvin. Pientä ihottumaa sain hieman sääriini, mutta se on mulla siis ihan normaali reaktio minkä tahansa voiteen jälkeen eikä siis varmastikaan johtunut juuri tästä tuotteesta. Rusketuksen tulisi kestää iholla viidestä seitsemään päivään ja itse aloin viidennen päivän kohdalla kuoria ihoa saadakseni loput rusketuksesta pois. Kaiken kaikkiaan tämä oli oikein positiivinen kokemus itseruskettavan käytöstä. Tough Stuff kuorinta-ainehan pääsi mulla tämän vuoden pannuprojektiinkin, eli se kertoo myös osaltaan siitä, kuinka mieluinen tuote mulle on!

Käytättekö te itseruskettavia? :)

10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen oloisia tuotteita! Eivätkä näytä olevan kovin kalliitakaan, pitääkin pitää nämä mielessä. En oikeastaan muista milloin olisin viimeksi käyttänyt itseruskettavaa, useita vuosia sitten ainakin, mutta aina välillä tekisi kyllä mieli testata sellaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on mun mielestä tosi hyvän hintaisia, mutta kuitenkin laadukkaita ainakin näiden parin tuotteen perusteella :) Mullakaan ei mitään kovin suurta tarvetta itseruskettaville ole, tai aina jotenkin vaan pelottaa niiden käyttäminen, mutta tää oli taas hurjan positiivinen yllätys<3

   Poista
 2. Tosi mielenkiintoinen postaus mielenkiintoisesta tuotteesta ja etenkin näin kun lähestytään kevättä, niin alkaa olla pian ihan ajankohtaistakin. Mä en ole eläessäni koskaan käyttänyt itseruskettavaa tai käynyt solariumissa ja aion kyllä vielä pitkään mennä näin ja otan sitä epäterveellisintä asiaa tuolta taivaalta :') Toki keväällä ahdistaa kun lämpö tulee ja on ihan vaalea, kun ei oo saanut aurinkoa, pitäis karata varmaan viikoksi johkin lämpöön ennen Suomen kesäkelejä, niin sais kivan brunan pintaan :') Halvempi vaihtoehto ois tosiaan tämä purkista otettu ;) Jos haluaisin kokeilla, niin kokeilin ehdottomasti tätä sun suosittelemaasi ja pakko myöntää että vähän tämän postauksen jälkeen tekisi mielikin kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihan luonnollinen rusketus munkin mielestä purkkirusketukset voittaa, mutta solarium on sellainen mihin en itse menisi ikinä! Palan muutenkin niin helposti, että tulisin sellaisesta pois taatusti tulipunaisena ja ihosyöpäriski triplattuna :D Auringonotto Suomessa ei oo viime vuosina innostanut sitten yhtään mua, ulkomailla sitä jaksaa kyllä tehdä! Ja kun ei noita matkoja oo ollut tai itseruskettavia oo turhan paljon tullut käytettyä niin aikas kalpeana sitä on menty :D Pidä tää sarja mielessä, jos joskus kiinnostus herää itseruskettavia tuotteita kohtaan<3

   Poista
 3. Pitää alkaa näihin perehtymään nyt kevättä kohden, kun mun entinen suosikki Kicksiltä on poistunut enkä tiedä onko uusi enää yhtä hyvä kuin vanha. IR:t kyllä kivoja, auringossa makaaminen on työlästä ja altistaa ihosyövälle, joten ennemmin rasvailen ihoani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on inhottavaa, jos joku oma suosikkituote lopetetaan :/ Toivottavasti löydät vähintään yhtä hyvän korvaajan joko näistä tai jostain muusta sarjasta! Joo näillä on kyllä puolensa auringon ottamiseen verrattuna, mä oon vähän laiska molempien suhteen :D

   Poista
 4. Nämä odottavat mullakon kaapissa testausta! Mä en oo pitkään aikaan käyttänyt itseruskettavaa. Viimeks pari vuotta taisi kollega tehdä suihkurusketuksen mulle, kun olin vielä yhdessä hoitolassa töissä. Sitä sitten ylläpidin kesän ajan itseruskettavilla. Kiva kuulla, että nää on ollu hyviä. Mä vielä jotenkin odottelen näiden kanssa kesää tai jotain spesiaalia tapahtumaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät näistä! Suihkurusketusta olisi joskus hauska kokeilla, kun ei tarvitsisi pelätä, että itse mokaa sen itseruskettaven levityksen kanssa ja lopputulos on epätasainen :)

   Poista
 5. Olenkin miettinyt noiden Cocoa Brown tuotteiden hankkimista! Näin talvella en juurikaan käytä itseruskettavaa kuin ehkä silloin tällöin kasvoille, mutta keväämmällä ja kesän kynnyksellä tykkään jo saada hieman sitä päivetystä ennen varsinaista auringossa ruskettumista 😊 Täytyykin laittaa nämä jossain vaiheessa hankintalistalle, sillä myös hyvä tuoksu on itseruslettavissa ehdoton vaatimus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan näitä, mä ainakin tykästyin tohon tanning mousseen ja valikoimista löytyy tosi kivasti erilaisia tuotteita! Se tuoksu on tosiaan tärkeä. Jet Set Sunilla on täysin hajuttomia itseruskettavia, ne oli sen takia ihan huippukivoja :)

   Poista

Kiitos kommentista!