lauantai 26. tammikuuta 2019

Ihonpuhdistusta kuplavedellä + ARVONTA

*SodaStream ja Beauty Bubbles -pullo saatu pr-näytteenäSodaStream -hiilihapotuslaitteet ovat varmasti suurelle osalle tuttuja ainakin nimeltä, mutta kuinka moni teistä on jo testannut Koreasta lähtöisin olevaa ihonpuhdistusta kuplaveden avulla? Itse olin törmännyt tähän ihonpuhdistustapaan sattumalta joskus viime vuoden puolella, mutten sen kummemmin asiaa lähtenyt miettimään. Jokin aika sitten sain kuitenkin yhteydenoton, jossa mulle tarjottiin mahdollisuutta päästä tekemään yhteistyötä SodaStreamin kanssa ja päästä samalla siis testaamaan, kuinka se kuplavesi ihonhoidossa toimii! Sain itselleni testiin SodaStream Spirit -hiilihapotuslaitteen sekä erityisen Beauty Bubbles -pullon, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi juurikin kauneudenhoidossa.

Mistä tässä on siis kyse? Miksi kukaan haluaisi käyttää kuplavettä ihonpuhdistuksessa? Korealaiset kauneudenhoitorutiinit ovat nyt enemmän pinnalla kuin koskaan ja heiltä tulee jatkuvasti uusia innovatiivisia ajatuksia ja tapoja kaunudenhoitoon liittyen. Ei siis ihme, että tämäkin on sieltä lähtöisin. Kuplaveden tulisi poistaa kasvoilta lika ja muut epäpuhtaudet tavallista hanavettä tehokkaammin, sillä se pääsee syvemmälle ihohuokosiin, jolloin sen puhdistava vaikutus aktivoituu ja kasvot tulevat puhtaammiksi. 


Käytännössä tämä tapahtuu siten, että normaalin ihonpuhdistuksen ja meikinpoiston jälkeen kasvot tulisi upottaa kuplaveteen noin 15 sekunnin ajaksi. Sitä ennen kasvot on kuitenkin hyvä totuttaa kuplaveteen esimerkiksi käymällä kasvot ihonpuhdistuksen jälkeen läpi kuplaveteen kostutetun vanulapun kanssa. Tätä on hyvä toistaa niin pitkään, että iho tottuu kupliin. Omalla kohdallani uskalsin testata kasvojen upottamista kuplaveteen jo parin päivän kuluttua. Kuplapesu tulisi toistaa kuivalla ja normaalila iholla noin kerran viikossa ja seka- tai rasvoittuvalla iholla 2-3 kertaa viikossa. Omaa ihoa kannattaa kuunnella ja edetä ihan sen mukaan, mikä tuntuu hyvältä.

Mulla itselläni on kuiva iho, mutta erityisesti poskien alueella on paljon laajentuneita ihohuokosia. Olinkin enemmän kuin innoissani luettuani, että kuplavesipuhdistus saattaa hetkellisesti hieman supistaa niitä ja totta kai oli mukava päästä testaamaan putsaako kuplavesi kasvot paremmin kuin vaikkapa ihan tavallinen kasvovesi. Ensimmäiset päivät käytinkin iltaisin kuplaveteen kostutettua vanulappua kasvo- tai miselliveden sijaan totuttaen ihoani rauhassa kuplaveden vaikutukseen.


Ensimmäinen käyttökerta jännitti, sillä pelkäsin ihoni reaktiota kuplaveteen. Kastelin vanulapun kuplavedellä ja kuuntelin sen sihahtelua. Kasvoilla en kuitenkaan tuntenut pienen kihelmöinnin lisäksi oikeastaan mitään. Lopulta pirskottelin kuplavettä vielä kämmenistäni kasvoille ja nyt kihelmöinnin tunsi jo paljon selkeämmin. Tunne ei kuitenkaan ollut lainkaan epämiellyttävä. Odotin pienen hetken ja kohta iho alkoi tuntua kireältä ja se olikin se tunne mitä olin osannut odottaa, sillä kuplavesikäsittely saattaa hetkellisesti kuivattaa ihoa jonkin verran. Hyvät kosteuttavat tuotteet päälle ja seuraavana päivänä sama uusiksi.

Kasvojen upotus kuplaveteen olikin sitten astetta rajumpi operaatio ja siinä vaiheessa se kihelmöinti tuntui jo ihan kunnolla ja voimakkaana. Kuten odottaa saattoi, ihoa kiristi melkoisen paljon kuplavesikäsittelyn jälkeen ja taas kerran ihoa piti hoitaa kunnolla kosteuttavilla tuotteilla. Iho näytti käsittelyn jälkeen virkistyneeltä ja mieli ainakin oli siinä samassa virkistynyt oikein kunnolla. Ihohuokosissa en mitään eroa valitettavasti huomannut missään vaiheessa, mutta jatkan ehdottomasti kuplaveden käyttöä ja uskon, että omalle kohdalleni se kerta viikossa riittää hyvin. Vanulappujen kanssa voisin käydä kasvojen ihoa useamminkin läpi, mutta kuplaveteen upotus oli tosiaan kuivalle iholle sen verran raju kokemus, etten sitä kovin usein lähtisi tekemään.


Sain suureksi ilokseni SodaStreamilta myös mahdollisuuden arpoa yhdelle lukijalleni SodaStream Spirit -hiilihapotuslaitteen sekä Beauty Bubbles -pullon! Palkinnon sponsoroi SodaStream. Luethan allaolevat osallistumisohjeet huolella, sillä puutteellisesti jätettyjä kommentteja ei oteta arvonnassa huomioon!
  • Osallistuaksesi arvontaan kerro mikä on sinun luottotuotteesi ihonpuhdistuksessa?
  • Arvontaan osallistujalta edellytetään sähköpostiosoitteen jättämistä. Mikäli et halua lisätä sähköpostiosoitettasi kommenttiisi, voit lähettää sen minulle myös sähköpostitse osoitteeseen lipstickklove@outlook.com.
  • Palkinto postitetaan vain Suomeen.
  • Poistan kaikki postaukseen tulleet, sähköpostiosoitteita sisältävät kommentit arvonnan päätyttyä, kun voittaja on arvottu.
  • Arvonta päättyy sunnuntaina 3.2.2019 kello 23.59, jonka jälkeen olen voittajaan sähköpostitse yhteyttä. Mikäli vastausta ei kuulu viiden vuorokauden kuluessa, arvon uuden voittajan.
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!