perjantai 23. marraskuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box | November 2018


Kaksi vuotta sitten lokakuussa avasin edellisen kerran Lookfantasticin Beauty Boxin ja nyt sain suureksi ilokseni pr-näytteenä itselleni marraskuun Beauty Boxin! Beauty Box on siis Lookfantastic-verkkokaupan oma kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkaa sisältävä yllätysboksi. Periaate on siis sama kuin vaikkapa suomalaisella Bette Boxilla tai USA:n Boxycharmilla, jotka myös tulevat mulle. Monet lukijani varmasti tietävät, että rakastan erilaisia yllätysbokseja ja pitkän tauon jälkeen onkin taas huippua päästä tutustumaan LF:n Beauty Boxiin ja kirjoittamaan tästä myös teille.

Beauty Boxin saat kolmeksi kuukaudeksi itsellesi 18,00 € kuukausihintaan ja hinta alenee aina sitä mukaan, mitä pitemmän tilausjakson teet kerralla. Pääset tilaamaan oman Beauty Boxisi tästä.

Boksi saatu pr-näytteenä.


Boksin sisältö oli heti kättelyssä tosi mielenkiintoisen oloinen, eikä vähiten sen takia, että se sisälsi jopa kolme meikkituotetta! Mun muistikuvani LF:n Beauty Boxista olivat, että se on enemmän ihonhoitopainotteinen, mutta toki niitä meikkejä boksista löytyi jo silloin pari vuotta sitten ihan mukavasti. Silmiini kiinnittyi heti Laura Gellerin meikkituote, jota luulin ensialkuun luomiväriksi, mutta joka paljastuikin sitten lopulta joksikin muuksi! Nyt vielä tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Aloitetaan boksin esittely sen ehdottomasti parhaimmalla tuotteella. Mellow Cosmeticsin Precision Pen Eyeliner on tussipäinen eyeliner, joka lupaa pikimustaa lopputulosta ja mahdollisuutta tehdä joko ohuen ohutta tai selkeästi paksumpaa rajausjälkeä. Mä en edes muista koska oon viimeksi omistanut tussilinerin, sillä mun kokemukseni niistä ovat jokseenkin huonot. Yleensä ne ovat mun käytössäni kuivahtaneet viimeistään kahden viikon käytön jälkeen enkä tee mitään eyelinerilla, jolla ei saa mustaa rajausjälkeä helposti ja nopeasti. Tämä Mellow Cosmeticsin eyeliner on ainakin toistaiseksi suunnilleen viikon kestäneen päivittäisen käytön jälkeen toiminut loistavasti. Sillä saa helposti hyvin ohuen rajausjäljen, mutta yhtä lailla paksumpikin onnistuu. Väri on mustaa, ei ehkä ihan pikimustaa, mutta tarpeen vaatiessa toisella vedolla saa jo intensiivisen mustan jäljen. Väri ei suttaa tai lähde päivän aikana valumaan mihinkään suuntaan, mistä todella iso plussa. Oon tosiaan tykästynyt tähän nyt niin kovin, etten oo tämän saatuani muita eyelinereita käyttänytkään. Saa nähdä kauanko tämä säilyy hyvänä :)
Hinta: $18,00 (brändin omilla sivuilla, LF:n valioimasta en tätä löytänyt).


Bubble T Dark Wonder Bath Bomb on hibiscuksen ja acai-marjan tuoksuinen kylpypommi. Tuote lupaa paitsi tuoda kylpyhetkeen ihanan tuoksun myös auttaa ihon kosteutuksessa. Mulla ei kylpyammetta ole, joten kylpypallot ovat sinänsä mulle turhia tuotteita, mutta näitähän voi toki käyttää myös jalkakylvyssä. Ihanampaa olisi kuitenkin päästä vaikka johonkin hotelliin, josta se kylpyamme löytyisi ja pääsisi tästäkin nauttimaan kunnolla.
Hinta: 6,00 € (brändin omilla sivuilla, LF:n valikoimasta en tätä löytänyt).


REN on tullut mulle tutuksi nimenomaan näiden Beauty Boxien kautta. Tällä kertaa boksista paljastui REN Evercalm Global Protection Day Cream 15 ml matkakoossa. Erityisesti herkälle iholle suunnattu päivävoide lupaa sekä kosteuttaa ihoa että suojata sitä. Tuotteen tulisi vähentää ihon punoitusta ja yksinkertaisesti tehdä siitä vähemmän herkkä. Herkkä iho varmasti on herkkä vaikka mitä tekisi, mutta eiköhän se ole mahdollista, että jotkin tuotteet voivat edesauttaa sitä sietämään paremmin erilaisia ärsykkeitä. Voide imeytyi ihoon nopeasti ja toimi mielestäni hyvin nimenomaan päivävoiteena. Voiteen tuoksu ei kuitenkaan ole mun mieleeni, sillä se on melko yrittinen ja monet teistä varmasti muistavat, etten pidä sellaisesta tuoksusta lainkaan. Käytän tämän kyllä loppuun, mutta en ostaisi täydessä koossa.
Hinta: 36,95 €/50 ml.


Contour Cosmeticsin Matte Liquid Lipstick tuli todella kauniissa vaaleanpunaisessa nudesävyssä Juju. Tuotekuvauksen mukaan huulipuna on matta ja koko päivän huulilla kestävä, mutta ei kuitenkaan lainkaan kuivattava. No, sanotaanko vaikka näin että käytin tätä yhden työpäivän ajan eikä toista kertaa enää tule. Ensifiilikset tästä olivat todella hyvät. Huulipuna levittyi huulille tasaisesti ja helposti eikä sävy esimerkiksi tummunut lainkaan kuten nestemäisillä punilla monesti käy. Huulituntuma oli miellyttävä eikä huulipuna kuivuttuaankaan ollut kaikkein kuivattavin, vaikkei tunne mitenkään turhan miellyttäväkään huulilla ollut.

Ongelmat alkoivat siinä vaiheessa, kun puna oli alkanut lähteä pois huulten sisäosista ja yritin lisätä sitä. Aluksi kaikki näytti hetken taas hyvältä, mutta pian puna taas liukeni pois ja alkoi myös tehdä inhottavia väripaakkuja huulille kuivuttuaan. Ilmeisesti vanhan, jo kuivuneen punan päälle ei ollut siis hyvä idea lisätä punaa enää yhtään enempää. Mulla oli viimeiset viisi tuntia töissä todella inhottava tunne huulilla, mutta onneksi punan sävy sentään oli vaalea eivätkä ne väripaakut ja poiskuluminen näkyneet kovinkaan hyvin paitsi läheltä katsottuna. Poispyyhkiminen oli myös mahdotonta töissä, sillä ei ollut puhettakaan että tätä olisi saanut pelkän veden kanssa pois, joten jouduin odottaman kotiin pääsyä, jotta sain punan vihdoin pois huuliltani. Mun huulillani tämä ei toiminut eikä tämä vastannut mun tarpeitani, mutta toisaalta tämä muistutti todella paljon NYX:n Lip Lingerieitä, joita monet rakastavat. Uskon tällekin siis löytyvän varmasti oma käyttäjäkunta!
Hinta: 25,45 €.


Seuraavaksi esittelyyn pääsee Elemis Papaya Enzyme Peel. Tämä on kemiallisesti ihoa kuoriva tuote, jonka ei siis pitäisi sisältää mekaanisesti kuorivia tai ihoa hankaavia ainesosia. Kuorinnan tulisi jättää iho kosteutuksi ja pehmeäksi, ja tuotteen sanotaan soveltuvan hyvin myös herkälle iholle. Mä en ole tätä itse testannut, sillä yritän saada vanhempia tuotteita loppumaan ennen uusien kuorintojen tai naamioiden avaamista. Innolla kuitenkin odotan miten tämä omalla ihollani toimii! Mua aina hieman pelottaa tällaisten kuorinta-aineiden käyttö, sillä jotenkin koen mekaanisesti kuorivat rakeelliset kuorinnat "turvallisemmiksi", sillä niiden kanssa pystyy niin paljon helpommin vaikuttamaan itse siihen kuorintatehoon. Todellisuudessahan ne saattavat tehdä paljon enemmän tuhoa iholle kuin vaikka happoihin perustuvat kuorinnat. Mutta siis käyttöön pääsee tämäkin, kunhan vaan saan vanhoja tuotteita loppumaan. Boksista tuli 15 ml matkakoko.
Hinta: 48,50 €/50 ml (brändin omilla sivuilla, LF:n valikoimista en tätä löytänyt).


Viimeisenä vielä se tuote, joka ensimmäisenä herätti boksissa kiinnostukseni - Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator, joka tuli sävyssä Gilded Honey. Siis ihan ensinnäkin täytyy todeta, että tämän tuotteen ulkoasu on ihan mielettömän kaunis. Toi pyörre on todella upea ja tuo mulle ainakin sellaista pientä luksuksen tuntua tän tuotteen osalta! Ja tosiaan jos ei nimestä selvinnyt niin tämä on highlighter, jota mä itse luulin ensin luomiväriksi. Toki tätä pystyy luomillakin käyttämään, mutta pigmentti ei ole kovinkaan voimakas nimenomaan juuri luomiväriksi. Poskipäillä tällainen kultainen highlighter näyttää ihan superhyvältä ja tällä saa todella kauniin hehkun ja hohteen kasvoille. Mä en pahemmin kultaisia highlightereita omistakaan, joten oli todella kiva saada tämä kokoelmiini. Ei tästä varmasti suosikkiani tule, mutta muutamaan otteeseen oon tätä tälläkin viikolla käyttänyt eli tykkään kyllä. Tuotteessa lukee, että tämä olisi näyte, mutta sen painoa ei ole mainittu joten en tiedä kuinka paljon vähemmän tässä on täysikokoiseen tuotteeseen verrattuna.
Hinta: 28,45 €/4,50 g.

Boksi oli kokonaisuudessaan todella kiva ja vaikka pari tuotteista olikin sellaisia, joille mulla ei ole joko käyttöä tai halua käyttää, aion ehdottomasti ottaa ilon irti neljästä muusta tuotteesta.

Miltä boksi teistä vaikutti? Tilaatteko te LF:n Beauty Boxia tai oletteko harkinneet tilaavanne? :)

6 kommenttia:

 1. Todella hyvä boksi, ehkäpä tilaisin testiin muutaman ihan mielenkiinnosta, jos ei olisi TBS:n ultimate kalenteri odottelemassa joulukuuta ;) Nyt alkaa kertyä pian taas ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaakin on jo runsaasti, että saapi pitää taas taukoa ettei kaapit pian pursua tuotteita. Haluan itse käyttää nyt niitä vanhempia pois ennen kuin ostaa uusia, hyvää tahtia oon joitain tässä kuluttamassa :')

  Mielenkiintoisia tosiaan ja mua kiinnosti kovasti tuo liquid lipstick, IHANA SÄVY. <3 Mähän pidän lip lingerieistä, tosin se riippuu ihan väristä mikä on hyvä, kuten nyxin matte lipstickeissäkin. Toki kaikkien lingerien kohdilla, väristä riippumatta ei kannata lisätä jo kohtiin missä sitä on, vaan laitella just kuluneille kohdille varoen :D Vähän kikkailuahan noiden laitto on, mutta mua se ei sinänsä haittaa - varmasti löytyis toimivimpiakin liquid lipstickejä, mutta kun nyxin hyllyjä löytyy läheltä ja värivaihtoehtoja on monia! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sieltä kalenterista saa varmasti taas aika pitkäksi aikaa erilaisia ihonhoitotuotteita, joilla pärjää todella hyvin! En malta odottaa mitä sieltä sun kalenterista paljastuu, toki omakin kiinnostaa ;D Toi on fiksua koittaa käyttää vanhat pois ennen uusien ostamista. Mullakin on kaapit pullollaan erilaisia purkkeja ja puteleita, joista todella pitäisi päästä eroon ennen uusien hankkimista. Tai ainakaan avaamista :D

   Haha just tommosta pientä säätämistä mä en huulipunien kanssa kestä :D En jaksa varoa mihin sitä punaa huulilla levitän, riittää kun pitää varoa ettei mene huulten reunojen yli :'D Mutta joo uskon että sä voisit tosta huulipunasta tykätä, kun Lip Lingeriet on sulle mieluisia! NYX on kyllä siitä hyvä, että sitä saa nykyään niin helposti Suomessakin ja onhan niissä hinnatkin ihan kohdillaan eikä tarvitse maksaa itseään kipeäksi yhden huulipunan takia :D

   Poista
 2. Ihana boksi! Paitsi tolle nestemäiselle huulipunalle mullakaan tuskin olis käyttöä. Lip Lingeriet on kamalia koostumukseltaan :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ihana<3 Samoilla linjoilla oon sun kanssa, mä en tykkää siitä kuivattavasta koostumuksesta, jota ei voi lisätä ilman paakkuja ja rämmäleitä :D Onneksi jotkut saa ne toimimaan paremmin, sillä ihanaltahan ne näyttää ja sävyt on kauniita :)

   Poista
 3. Toi Laura Celler näyttää uskomattomalta. Ihana mikä vaiva nähty siihen kun se on prässätty tohon pienene rasiaan. Mulla NYX Epic ink liner tussilineri ihan best, toka jo käytössä ja kolmas valmiina odottamassa vuoroaan kaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niinpä<3 Silmiä hivelee oikein tollanen ulkoasu! Jos tää boksista tullut tussiliner ei petä mua niin ostan taatusti ton NYX:n testiin jossain vaiheessa :) Mulla kun ei tosiaan oo mikään kauheen suuri luotto noihin, kun ne on niin usein kuivahtaneet tosi nopeasti :D

   Poista

Kiitos kommentista!