perjantai 9. marraskuuta 2018

Kosmetiikkatuotteet, joita en mielelläni arvostele


Erilaiset tuotearvostelut kuuluvat lähes aina osaksi kauneus- ja kosmetiikkablogeja. Se, kuinka paljon ja kuinka kattavasti niitä tekee, riippuu toki ihan bloggaajasta, mutta harvoin törmää kosmetiikkablogiin, jossa niitä ei olisi lainkaan. Mä luen itse todella mielelläni tuotearvosteluja itseäni kiinnostavista tuotteista, sillä niistä saa monesti vinkkiä kannattaako jotain tuotetta lähteä ostamaan tai onko joku samaa mieltä jonkin tuotteen toimivuudesta kuin itse olen. Kirjoitan omassa blogissani yleensä useita tuotearvosteluja kuukaudessa, mutta on tiettyjä kosmetiikkatuotteita, joiden arvostelusta en syystä tai toisesta pidä. Se ei toki tarkoita, ettenkö niistä silti kirjoittaisi, mutta tässä postauksessa listaan viisi eri kosmetiikkatuotetta, joista en niin mielelläni kirjoita arvosteluja.


1. Hajuvedet
Hajuvedet ovat ehdoton ykkönen niistä tuotteista, joiden arvostelemisesta en pidä. Hajuvesistä kertominen on mielestäni taitolaji, jonka esimerkiksi Keyword: Love -blogin Jonna osaa erittäin hyvin. Mun taitoni riittävät sanomaan tuoksuuko jokin hajuvesi hyvältä vai ei eikä se kerro lukijalle yhtään mitään. Rehellisesti sanottuna en yleensä erota lainkaan erilaisia tuoksunuotteja hajuvesistä ja monesti hajuvesien tuotekuvauksia lukiessa tuleekin täytenä yllätyksenä, että kyseinen tuoksu sisältää juuri sitä tai tota. Tämäkin on asia, mitä voisi varmasti opetella ja harjoittelemalla se oma nenäkin oppisi haistamaan ihan uudella tavalla niitä tuoksunuotteja, mutta siis joo, mä en osaa kertoa hajuvesistä yhtään mitään ilman tuotekuvauksien lukemista enkä niistä siksi kirjoitakaan blogiini.


2. Ripsivärit
Oon huomannut jo vuosia sitten, että yleensä ne ripsivärit, mitä valtaosa ihmisistä kehuu, ei toimi mulla lainkaan ja itse taas tykkään sitten puolestani just niistä ripsareista, mistä kukaan muu ei pidä. Mulla on ehkä vähän erikoiset mieltymykset ripsarin suhteen, sillä mä en halua ripsivärin jättävän ripsiäni viuhkamaisen erotelluksi, kuten todella monet. Erottelevuus on joo hyvä ominaisuus enkä mitään kaameita paakkuripsiä halua, mutta sellainen tietynlainen näyttävyys, jota ripsiväriltä kaipaan, vaatii sen, että ripset eivät ole kaikki yksitellen eroteltuina. Kirjoitan kyllä ripsiväreistäkin blogiin, mutta niitä kirjoittaessa tulee aina vähän sellanen olo, että poikkeaakohan mun odotukseni ja ajatukseni taas liian voimakkaasti siitä, mitä suurin osa ihmisistä kaipaa? Sehän ei sinänsä haittaa, mutta osaanko sitten selittää mielipiteeni ja mieltymykseni riittävän hyvin. Sen takia ripsarit eivät ole mun lempiaiheeni tuotearvostelujen suhteen.


3. Kynsilakat
Blogihistoriani aikana en ole kovinkaan montaa postausta tehnyt kynsilakkoihin liittyen. Mä en tiedä kynsilakoista oikeastaan yhtään mitään, sillä en sellaisia töideni takia voi normaalissa arjessa käyttää. On ihana katsella muiden taidokkaita lakkauksia, mutta siinä vaiheessa kun aletaan puhua hololakoista ja mattalakoista niin alkaa mennä jo yli mun hilseen. Matta on matta ja samaa se tarkoittaa varmasti kynsillä kuin vaikkapa huulillakin, mutta mä en kynsilakoista osaa niiden värin lisäksi kovin paljon muuta kertoa. Aina en edes sitä. Mulla ei ole harmainta hajua siitä, millaisia odotuksia nykyajan kynsilakoilla on ja miten ne parhaassa tapauksessa toimivat. Kun en niistä lakoista mitään tiedä niin parempi mitää mölyt mahassa ja aihe poissa blogista.


4. Luomivärit
Tää tulee ehkä vähän yllätyksenäkin monille, sillä kyllähän mä luomiväripaleteista kirjoittelen jos en nyt usein niin kuitenkin aina välillä. Varsinkin saatuani uuden paletin. Luomivärit ovat todella lähellä sydäntäni ja kyllä mä niistä tavallaan tykkäänkin kirjoittaa. Ongelma on vaan siinä, että haluaisin lisätä paleteista kertoviin postauksiin aina myös kuvia meikeistä, jotka oon kyseisellä paletilla tehnyt. Enkä mä enää luota ollenkaan omiin kykyihini meikata, saati sitten meikata siten, että niitä lopputuloksia viitsisi muille esitellä. Siis joo, kyllä multa ihan perus arkimeikit luonnistuu ja oon itse lopputulokseen tyytyväinen, mutta kun nykyään joka puolella näkee koko ajan vaan enemmän ja enemmän upeita luomuksia silmämeikeistä, ei mun taidot vaan riitä samaan. Enkä tarkoita, että välttämättä tarvitsisikaan, mutta jotenkin koen ne omat meikit niin tylsiksi ja mitäänsanomattomiksi, että jätän sitten ne meikkikuvat mielelläni kokonaan pois noista postauksista. Vikahan on tässä kohtaa täysin mun korvieni välissä eikä missään muualla. Oon vaan jämähtänyt meikkaamisen suhteen siihen yhteen ja samaan, pitäisi saada jonkinlainen luovuuspiikki ja koittaa taas harjoitella uusia juttuja niin pääsisi tästäkin ehkä eroon.


5. Kasvonaamiot
Rakastan kasvonaamioita ja käytän sellaisia vähintään pari kertaa viikossa. En kuitenkaan koe olevani todellakaan paras mahdollinen kertomaan miten ne toimivat ja lunastavatko ne lupauksensa. Pahimpia ovat kirkastavat naamiot, sillä niiden tehoa on joskus todella hankala todeta. Puhdistavien ja kosteuttavien naamioiden kanssa ihosta yleensä näkee ja tuntee paremmin onko mitään muutosta tapahtunut vai ei. Näin siis omalla kohdallani. Kasvonaamioista kirjoittelen blogiini kyllä aina välillä, mutta joka kerta kyseenalaistan sitä, olenko testannut naamiota tarpeeksi ja syynännyt ihoani riittävästi ennen ja jälkeen naamion käytön. Muutamat muutkin ihonhoitotuotteet voisin listata tähän, mutta kasvonaamiot ovat niistä ehdottomasti vaikeimpia mulle.

Onko jotain tuotteita/tuotekategorioita, joista mielellänne lukisitte enemmän (tai vähemmän) blogissani? :)

26 kommenttia:

 1. Mulla on suunnilleen samat ajatukset kuin sulla. Hajuvesistä en ymmärrä tuon taivaallista, enkä liioin kynsilakoistakaan, enkä kynsitaiteesta, koska pidin niin kauan rakennekynsiä,ja luotin silloin ammatti-ihmiseen täysin, ja sittemmin en ole jaksanut alkaa tutustua missä mennä kynsilakkamaailmassa nykyään. Luomivärejä rakastan, mutta en halua meikkauksiani esitellä blogissa, koska meikkaan vain omaksi ilokseni, eikä taitoni ole sellaisella tasolla, että lopputuloksia viitsisi esitellä. Mun mielestä sun meikkikuvat ovat aina olleet todella hyvännäköisiä, joten ehkä olet turhan kriittinen. Kyllä niitä voisi esitellä enemmänkin:)
  Kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään katsoa kauniita kynsiä, oli ne sitten omia lakattuja tai rakennekynsiä, mutta joo en myöskään tiedä kynsiin liittyvistä asioista yhtään mitään. Mä julkaisin joskus aiemmin selkeästi enemmän niitä meikkikuvia kuin nykyään. Toki silläkin on osuutta asiaan, ettei aina ole ollenkaan otollinen aika ottaa mitään meikkikuvia! Esimerkiksi tällä hetkellä ei tulisi kuuloonkaan, että mun kameralla ja valaistuksilla saataisiin mitään hyviä kuvia mistään lookeista, kun ulkona on niin pimeää. Olisi kyllä joskus hauska nähdä millaisia meikkilookeja sä teet, vaikka ymmärränkin hyvin jos et koe omaksi jutuksesi alkaa niitä esitellä :) Kiitos samoin!

   Poista
 2. Jossain täälä löytyy samaa mieltä ja jostain ei. Ehkä tuo hajuvesi-homma on vähän semmonen yli hatun kun ei blogissa voi jakaa lukijalle hajunäytettä. Ripsarit ja luomivärit musta kivoja lukea, swatchit on hyviä, mutta välillä meikkikuvat ontuvat riippuen bloggaajasta enkä yhtään tiedä itekään onko omat meikin toteutus kuvat hyviä vai ei kun ei niistä ole tullut yhtään palautetta. Mutta silti on välillä kiva niitä toteuttaa :) Mutta joo, ripsarin pitää olla sopivan paakkuuntuva mun lyhyille ja ohuille räpsyille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sepä siinä, kun en mä todellakaan osaa selittää kenellekään hajuvesistä mitään niin hyvin, että ilman niitä hajunäytteitä kukaan voisi saada käsitystä siitä miltä se tuoksuu :D Mutta jotkut pystyy siihenkin! Meikkikuvienkin ottaminen vaatii taitoa eikä se kaikilta varmasti luonnistu. Tai siis toki kuka tahansa pystyy meikistään kuvan ottamaan, mutta jos oikeasti haluaa saada laadukkaan kuvan, missä ne meikin värit ym. pääsee kaikki oikeuksiinsa niin se ei ookaan aina ihan niin helppoa! Kiva että joku ymmärtää mun ajatukseni ripsarien suhteen ;)

   Poista
 3. Hauska postausidea! En kyllä itsekään osaisi hajuvesia kuvailla miteenkään. Olisi muuten kiinnostavaa lukea meikkiruotteista joita omistat tarpeeksi, mutta ostat silti (esim. tietty kategoria tai sävy jne). Youtubessa Kelly Gooch teki äskettäin tämän tyylisen videon ja sellainen olsii varmaan kiinnostava postauksenkin muodossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hajuvedet on tosi vaikeita! Ja näköjään siitä on aika monikin samaa mieltä :D Hei kiitti postausideasta :) Pitääkin katsoa toi Kellyn video ja alkaa suunnitella omaa postausta. Aihe on tosi mielenkiintoinen!

   Poista
 4. Olipa mielenkiintoinen postaus :) Oon kyllä samaa mieltä, että näistä tuotteista on tosi hankala kertoa tai antaa jotain tuotearvostelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luomiväreistä ja ripsareista on sinänsä helppo kertoa, mutta sitten niissä on noi pari muuta asiaa, jotka ontuu mun kohdalla :D Kiva että oot samoilla linjoilla :) ♥

   Poista
 5. Mulle hajuvedet ovat sellainen osa-alue josta osaan kertoa vaan tuoksuuko se hyvältä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma :D Ja parastahan siinä on se, että mikä mun nenääni tuoksuu hyvältä tuoksuu mahdollisesti jonkun toisen nenään aivan kamalalta!

   Poista
 6. Pitää tulla kertoon että mää tykkään tosi paljo että sulla on myös silmämeikeistä kuvia. Ne on aina ollu minusta kivoja. Tykkään nähä minkälaisia variaatioita paleteista saa tehtyä silmiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla<3 :) Nyt on viime aikoina vaan oikeesti ollut tosi vaikea saada otettua mitään kunnollisia kuvia silmämeikeistä. Pitää taas koittaa petrata tossa, tää marraskuun pimeys ei vaan auta asiaa yhtään :D

   Poista
 7. Mä luin tämän jo eilen ja yllätyin kovasti että tässä oli nuo luomivärit, sillä sähän kirjoittelet niistä ihan tosi usein. Hajuvedet, mä vihaan niistä kirjoittamista ja joka vuosi kun ostan Escadan tuoksun niin kirjoitan vain sen mitä oon itse lukenut sen sisältävän, en osaa yhtään sen enempää kertoa siitä :D Tosi vaikeita myös kynsilakat varmasti!

  Ja hei luota ihmeessä itsees, mitä nyt sun meikkejäsi on nähnyt, niin älyttömän ihania sä osaat tehdä! Lisäksi sulta saa varmasti sitten vinkkejä jopa arkimeikkiinkin, mulla on esim arkimeikissä muutama erilainen värikombo ja siksi olis kiva saada vähän laajennettua sitä miten arkena vois meikkailla ;) Joten elä ajattele että ne nyt ei oo mitenkään "erikoisia" koska ei niiden tarvi olla, inspistä on mahtava saada arkeenkin ja ehkä ne just inspaa enemmän, kun arjessa eletään suurin osa ajasta (tosin itse meikkaan arkena ja juhlana, lukuunottamatta muutamia meikkilookkeja, usein ihan samalla tavalla, arki on aina yhtä juhlaa, hhe)! Ähhh ymmärrät varmana mitä ajan silti takaa... :') Eniwei ehdottomasti vaan vaikka niitä arkimeikkejä kehiin, minä kuten varmasti moni tykkään arkena meikkailla :3

  Todella kiva postaus lukea, hauska että joukosta löytyi just vieläpä tuollaisia mistä täältä usein saa lukeakin, hauska kuulla sitten totuus niistä mistä et tykkää kirjoittaa. Mitkähän on sit ne 5 lempparia, mistä kirjoitat mielelläsi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kuussa joo taisi tulla jopa kahdesta paletista ihan oma postauksensa :D Sinänsä siis tykkään niistä kirjoittaa, kun luomivärit on niin lähellä mun sydäntä, mutta ne meikkikuvat vaan ontuu ja puuttuu.. Sen takia tulee mietittyä pariin otteeseen painanko ollenkaan sitä julkaise-painiketta. Toi on kyllä totta ja tiedän itsekin, ettei niiden meikkien tarvii olla mitenkään erikoisia :) Ja yleensä ihmiset saa enemmän irti sellasista perinteisistä arkimeikeistä kuin jostain tosi erikoisista/taiteellisista lookeista! Ne on ehkä hienompia ja niissä tulee se "vau" reaktio herkemmin, mutta harvemmin sellaset toimii ihan tavallisessa arjessa kuitenkaan :)

   Hajuvedet on joo hurjan vaikeita. Mäkin oon pariin otteeseen blogissa jostain Escadan tuoksusta jotain maininnut ja samalla tavalla tuotekuvauksesta kerron sisällön kuin sä :D Se on onneksi helppoa ;) Tosta sun viimesestä kysymyksestähän sai kivan uuden postausidean! Kiitos siis siitä<3

   Poista
 8. Mä oon vähän ihmetellytkin kun niin usein postaat luomiväreistä, mutta kuitenkaan meikkikuvia ei täällä paljoa näy, ja mua ei kyllä haittaisi yhtään nähdä niitä vähemmän täydellisiä meikkejä koska oon ihan läpeensä kyllästynyt siihen Instagram-täydellisyyteen kun siihen en pysty samaistumaan yhtään, niin mua miellyttäis kyllä ne ihan perus arkimeikkikuvat yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkikuvat on kyllä harmillisesti vähentyneet.. Sen näkee jo ihan mun IG-tilistä, kun vielä joskus sinne ilmestyi paljon nykyistä useammin meikkikuvia. Täytyy tosiaan koittaa parantaa tän asian kanssa! Oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa, IG:ssä on monesti hurjan kauniita ja tosi taiteellisia meikkilookeja, mutta eihän ne toimi normiarjessa ollenkaan eikä niistä siis pahemmin mitään inspiraatiota edes saa. Kauniitahan ne on, mutta yleensä tosi kaukana niistä perinteisistä arkimeikeistä :)

   Poista
 9. Hajuvesistä on kyllä yllättävän vaikea kertoa, ja itsekin osaan sanoa vain sen, että onko jokin hajuvesi omaan nenääni hyvä vai ei :D Tajusin muuten vasta hetki sitten, että en ole kirjoittanut omaan blogiini pitkiin aikoihin mitään tuotearvosteluja, vaikka vielä pari vuotta sitten ne kuuluivat lähes poikkeuksetta postausvalikoimaani.. Toisaalta ostan enää todella harvoin mitään uusia tuotteita, vaan menen niillä vanhoilla suosikeilla kuukaudesta toiseen :D

  Älä turhaan stressaa meikkaustaidoistasi, ne ovat todella hyvät! <3 Miusta on ainakin kiva nähdä myös niitä meikkikuvia, ja varsinkin minkälaisia silmämeikkejä olet joistakin luomiväreistä loihtinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa tähän postaukseen kommentoinneista on tainnut sanoa samaa noista hajuvesistä :D Ne on hurjan vaikeita! Sun tuotearvosteluja oli hurjan kiva lukea, eli jos vaan yhtään on inspistä sellaisten tekoon niin suosittelen :) Täällä olisi ainakin yksi innokas lukija! Kiitos Tuuli, aina sitä ei vaan itse luota omiin kykyihinsä, vaikka toisaalta eihän mun mihiin ihmeellisyyksiin tarvitsekaan pystyä! ♥

   Poista
 10. Mä osaan työni puolesta analysoida tuoksuja, mutta yhtäkään hajuvesi postausta en oo tehnyt. Oon samaa mieltä osasta tuotteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaisinpa mäkin :D Kiva jos osa kohdista kolahti myös suhun :)

   Poista
 11. Tosi mielenkiintoinen postaus! Mä oon täysin samaa mieltä hajuvesistä, en vaan ymmärrä niitä :D. Ripsarit ja kynsilakat on myös sellaisia, mitä on tosi vaikea arvostella, niistä ei vaan mulla riitä kauheasti sanottavaa vaikka aina välillä yritänkin. Luomiväripaletit on mun heikkous ja niitä arvostelen ehkä liiankin usein, vaikka en mitenkään "ammattilaisen näkökulmasta" osaakaan niistä kertoa :D. Mä oon välillä kanssa miettinyt tuota, että pitäisikö paletti arvosteluissa olla meikkikuvia mukana, mutta toistaiseksi oon pitänyt meikkikuvat erillään omassa postauksessaan. Varmasti monet tykkäisi nähdä niitä siinä samassa. Ei munkaan meikit mitään taidetta ole, ihan perus arkisia lookkeja ja samaa tekniikkaa joka kerta xD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että oot noin monesta kohdasta samaa mieltä mun kanssa :) Siis mun mielestä toi sun tapa kirjoittaa paletista ja myöhemmin tuoda blogiin niitä meikkikuvia omassa postauksessa toimii hurjan hyvin! Ja sun lookit on aina upeita<3 Osaat käyttää tosi hyvin värejä, se on sellanen asia mikä on mulle nykyään jotenkin kauheen vaikeeta..

   Poista
 12. Mä jotenkin aina petyn jos paletin esittelyn yhteydessä ei oo eri variaatiota sen käytöstä. Poikkeuksena DiaryOfShopaholic, voin luottaa siihen että jossain välissä tulee tod. Näk. oma postaus paletin käytöstä. Toivoisin kans että ne meikkikuvat olis otettuna myös koko lookista, ei pelkästään silmä/silmät. Olis myös kiva jos kk-meikki loota postauksia seurais joku kooste mitä niillä tuotteilla on tehty. Muistuipa tuossa mieleen, että olisin toivonut peiteaine vertailu postaukseenkin kuvat iholta. :D Tottakai saat ja toteutatkin niin blogiasi kuin haluat, se on vaan mun mielipide että kosmisblogit yleensäkki jää jotenkin valjuiksi jos meikkikuvia ei oo. Toivoisin niiltäkin jotka testaa jotain rasvoja ja kirjoittaa niistä että sen hehkutuksen lisänä kuinka jokin tasoitti ihon sävyä tai pieneksi huokosia tai.. Mitä vaan, seuraisi myös kuvia mistä näkyy se tulos. Ennen rasvan käytön aloittamista ja kuva kun tuloksia syntyy. Mutta joo! Ymmärrän kyllä epäröinnin omista taidoistakin. Mulla on ihan ähky noista instan täydellisistä meikeistä, vähemmästäki tuntuu että omat meikkaukset on ihan perseestä. Aina kun yritän ottaa meikkikuvan instaan, hoksaa että oho, tuosta olis pitänyt häivyttää enemmän tai silmät on kierossa tai. Oon koittanut rohkaista ittiäni, että ihan sama, ei mun tartte olla mikään täydellinen näitten meikkien kanssa. Pääasia että nautin sen meikin tekemisestä ja mulla oli kivaa ja oon ite tyytyväinen lopputulokseen. Toivoisin että some aktiiviset suomalaiset meikkikaupat yms jakais välillä ihan perus pulliaistenkin meikkikuvia, eikä aina niitä täydellisiä somejulkkujen ammattimaisesti tehtyjä meikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että oot löytänyt blogin, jonka palettiesittelyihin olet tyytyväinen! Marin meikkilookeihin voi kyllä aina luottaa ♥ Mä en todennäköisesti tuu ikinä kuvaamaan kasvojeni meikkiä kokonaan blogiin eli jatkossakin pitäydyn niissä silmämeikkikuvissa, kiitos kuitenkin palautteesta :) En koe omia kasvojani sellaisiksi, että haluaisin niitä kokonaisuutena blogissa meikkilookien osalta esitellä. Toi on kyllä ihan totta, että jokaisen pitäisi pystyä olemaan iloinen niistä lopputuloksista, joita meikeillä saa aikaan eikä vertailla itseään muihin! Joku tekee kuitenkin aina jonkin asian eri tavalla ja mahdollisesti sitten paremmin, mutta kaikilla meillä on se oma tyyli meikata<3 Noissa sun mainitsemissa somejulkkisten meikkikuvissa on myös monesti aika radikaalisti käytetty Photoshopia tms. jotta niistä meikeistä saa sellaisia kuin ne on. Toki alla pitää olla hyvä pohjatyö, mutta eiköhän niitä aika monesti myös silotella kuvanmuokkauksen kanssa! Sen takia mäkin toivoisin niitä ihan "tavallisten" ihmisten meikkikuvia enemmän esille.

   Kiitos paljon vielä palautteesta, just tällasta kaipasinkin :) Ja vaikken esimerkiksi niitä koko kasvojen meikkikuvia tule jatkossakaan ottamaan, on kuitenkin hyvä kuulla mikä lukijoita kiinnostaa!

   Poista
 13. Tää oli tosi mielenkiintoinen postaus! Samoilla linjoilla oon hajuvesistä sun kanssa! Mä en tykkää kirjoittaa niitä, mutta en myöskään lukea, koska rehellisesti sanottuna mä en saa hajuvesiarvostelusta mitään irti, kauniita kuvia lukuun ottamatta. Mun mielestä hajuvesiarvostelu on vähän sama asia kuin kirja-arvostelu :D Jonkunlaisen pintaraapaisun voi arvostelusta saada, mutta kyllä se hajuvesi pitää itse haistaa saadakseen oikean kuvan siitä. Samoin kirja pitää itse lukea.

  Mä olin myös yllättynyt, että sulla on luomivärit tässä listassa, mutta samaistuin kyllä sun syihin! Itse nyt en ole arvosteluja juurikaan viime aikoina tehnyt, mutta en jaksa nykyisin laittaa instagramiin kuvia, kun ne eivät ole täydellisyyttä hipovia. Tällä hetkellä pannuprojektien vuoksi mun meikit myös ovat usein päivästä toiseen samanlaisia, joten niiden kuvaaminen voisi olla aika tylsää. Mä oon usein tyytyväinen mun meikkeihin luonnossa ja myös videolla, mutta koen olevani aika surkea valokuvaaja, enkä vaan osaa ottaa edustavaa kuvaa meikistä kameralle. Esim highlighterin nappaaminen kuvalle on ihan mahdotonta mulle. Ja yksi juttu on, että mun iho näyttää aina ihan hirveältä kameralla, enkä jaksa opetella kuvanmuokkausta, eikä se mua kiinnostakaan. Mutta siis ihoni saattaa näyttää todella hyvältä oikeasti, mutta kamera vääristää sen ihan kauheaksi. Vika saattaa olla osittain myös kamerassa, sillä kuvaan ihan kännykän kameralla. Meikkaamisesta on tullut niin suosittua, että ihan taviksetkin ovat hurjan taitavia somen meikkiguruista puhumattakaan, joten kieltämättä itselle tulee omista taidoista pieni alemmuuskompleksi. Ja mielummin jätän kuva julkaisematta :D

  Täytyy myös muuten mainita se, että Youtubessa on ihan yhtä tyhjän kanssa edes lähteä tekemään arvostelua siinä kohtaa, kun tuote ei ole tuliterä. Nykyisin markkinoille tulee uutuuksia koko ajan, joten ihmisiä harvoin tuotteet kiinnostavat niiden lanseerauksen jälkeen. Muutenkaan en kyllä tykkää arvostelun kuvaamisesta videolle, koska niin helposti jotain jää sanomatta, eikä sitä enää sitten saa jälkikäteen lisättyä. Pitäisi kyllä ryhdistäytyä blogin kanssa, sillä blogiin tykkäisin kyllä kirjoitella arvosteluita. Oonkin ajatellut palaavani taas blogin pariin vuonna 2019 ja otan tavoitteeksi kirjoittaa yhden postauksen viikossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä lukea hyvin kirjoitettuja hajuvesiarvosteluja, mutta itse en tosiaan osaa niistä kirjoittaa yhtään mitään :D Mutta ymmärrän kyllä hyvin pointin, ei siitä tuoksusta voi mitenkään saada niin hyvää käsitystä kuin itse haistamalla!

   Mulla on vähän samat fiilikset niistä omista meikeistä kuin sulla. Mutta toisaalta ehkä meidän molempien olisi hyvä päästä eroon ainakin tosta ajatuksesta, että kuvien pitäisi olla jotenkin täydellisiä, kun eihän se niin kuitenkaan ole! Ja siis sama homma myös ton kanssa, että luonnossa meikki näyttää hyvältä, mutta kuvissa sitten joltain aivan muulta.. Mulla on ihan ok kamera meikkien kuvaamiseen, jos vaan on riittävän valoisaa ulkona, mutta eipä munkaan kamera tosiaan aina toista edes värejä halutulla tavalla enkä halua julkaista sellasia kuvia, joissa meikki ei näytä yhtään samalta kuin luonnossa. Toi on kyllä jännä miten kamera muuttaa ihoa niin paljon! Kurjaa, että sulla käy noin, ymmärrän hyvin ettei sellasia kuvia halua välttämättä esitellä, kun kuvassa lopputulos näyttää niin erilaiselta kuin mitä se oikeasti on :/

   Mä en rehellisesti sanottuna kovin mielelläni edes katso Youtubesta tuotearvosteluja, en ainakaan pitkiä sellaisia :D Loppuneiden esittelyt ym. on kivoja, kun ne arvostelut on suhteellisen lyhyitä, mutta mun mielenkiinto harvoin riittää katsomaan 10-20 minuutin arvostelua yhdestä tuotteeta. Jos se ei tyyliin ole joku luomiväripaletti, mitä oon itse himonnut! Toivottavasti saat innostuksen palata taas bloginkin pariin, sun postauksia on hurjan kiva lukea<3 :)

   Poista

Kiitos kommentista!