lauantai 6. lokakuuta 2018

Lip Monthly - Syyskuu 2018


Syyskuun Lip Monthly saapui mulle viime viikolla, mutta koska kuukauden vaihteessa on aina kiirettä kirjoitella milloin suosikeista ja milloin loppuneista tuotteista, viivästyi tämän postauksen julkaisu jonkin verran. Mulla on aina hieman ristiriitaiset fiilikset näitä postauksia kirjoittaessani, johtuen ihan siitä, ettei Lip Monthly ota tällä hetkellä uusia asiakkaita Suomesta. Tätä postausta kirjoittaessani juuri tarkistin asian Lip Monthlyn sivuilta chatin välityksellä, sillä en ollut aiemmin itsekään varma, mikä tilanne tällä hetkellä on. Itselläni on siis jatkuva tilaus, mistä johtuen pussukat itselleni saan, mutta uusia tilaajia he eivät Suomesta ota. Tuntuu siis toisaalta hieman hölmöltä kirjoitella tästä teille kerran kuussa, mutta toisaalta kirjoitanhan mä samalla myös ihan yksittäisistä tuotteista, joista varmasti ainakin osa on joko myynnissä Suomessa tai tilattavissa tänne. Mitä mieltä te olette, kiinnostaako Lip Monthly postaukset siitä huolimatta, etteivät he ota uusia tilaajia Suomesta?


Syyskuun Lip Monthlystä löytyi huulivoide, huultenrajauskynä sekä kaksi huulipunaa. Kaikki tuotteet olivat mulle uusia ja herättivät mielenkiintoni. Juuri tällaiset monipuoliset pussukat ovat niitä kaikkein parhaimpia ja uskon, että tässäkin oli jokaiselle jotakin. Toki ihannetilanne olisi se, että pussukan kaikki tuotteet olisivat mieluisia, mutta se nyt vaan ei aina ole yllätysboksien kanssa mahdollista. Miltä tuotteet sitten käytännössä vaikuttivat?


Appeal Cosmetics Luxurious Lipstick tuli mulle upeassa viileän vaaleanvioletissa sävyssä Vamp. Ensinnäkin täytyy sanoa, että toi sävy on kaikessa yksinkertaisuudessaan UPEA. Niin kaunis ja vaikkei toi ehkä ihan parhain syyssävy ole, pääsee puna talvella aivan varmasti kovaan käyttöön, sillä silloin suosin viileämmän sävyisiä huulipunia. Koostumus tällä punalla on ihanan kermainen ja se levittyi huulille oikein helposti ja nätisti. Pysyvyys oli hyvä, ei mitään huippuluokkaa, mutta kesti omaan makuuni riittävän hyvin. Syömisen jälkeen punaa joutuu lisäämään, mutta muuten se pysyi useiden tuntien ajan täysin virheettömänä. Ehdottomasti tämän pussukan helmi, aivan ihana huulipuna!
Hinta: noin $29,00.


Hikari Lip Crayon Macchiato on mattainen lämpimän vaaleanruskea sävy, joka tuo mulle mieleen kinuskin ja toffeen. Tällaisia vaaleanruskeita huulipunia, tai ylipäänsä ruskeita sävyjä, on tullut Lip Monthlyistä enemmän kuin tarpeeksi. Musta tuntuu, että tällaiset sävyt ei brändeillä mene niin hyvin kaupaksi ja sen takia niitä heivataan esimerkiksi just Lip Monthlyyn, jotta niistä päästään kuitenkin eroon. Tai siis en mä tiedä, tällainen fiilis mulle vaan on tullut kun miettii ylipäätään Lip Monthlyn tuotteiden sävymaailmaa, joka harvemmin on sieltä ihan perinteisimmästä päästä. Sävy näyttää hylsyssä kauniilta, mutta jotenkin huulilla se ei enää näytä mun mielestä niin kivalta. En tiedä johtuuko se siitä, että oon hieman kyllästynyt tällaisiin näin vaaleanruskeisiin sävyihin vai eikö se vaan vuodenajan vuoksi oo mulle mieluinen. Pysyvyys ei myöskään tällä ollut kovinkaan hyvä, mutta onneksi punaa on helppo lisätä päivän aikana. Mattaisuudesta huolimatta puna ei juurikaan kuivata huulia, vaikka sen kyllä tuntee, että huulilla mattaista punaa on. Ei mun suosikkini, saa nähdä tulenko tätä enää käyttämään.
Hinta: noin $13,00.


Starlooks Ultra-Luxe Longwear Lip Pencil tuli sävyssä Rosette. Rosette on helmiäinen punaruskea sävy, joka itsessään on kyllä kaunis. Väri ei vain oikein tahdo irrota tästä huultenrajauskynästä kunnolla huulille ja sain oman yksilöni jo katkeamaankin. Periaatteessa kynä on siis pehmeä, mutta jostain syystä pigmentti on kovin heikko ja tämän kanssa on hitusen vaikea rajata huulet tarkasti. Starlooksilta on tullut niin hittejä kuin hutejakin, mutta valitettavasti tämä päätyy kyllä sinne hutikategoriaan. Tämä ei mielestäni ole hintansa arvoinen enkä tämän perusteella lähtisi muitakaan brändin huultenrajauskyniä testaamaan.
Hinta: noin $19,00.


Portland Bee Balm Oregon Mint Balm on mehiläisvahaa sekä kookos-, piparminttu- ja oliiviöljyä sisältävä huulivoide. Mitään muuta huulivoide ei sitten sisälläkään! Ensimmäisenä katseeni kiinnittyi huulivoiteen hylsyyn, joka on yhdellä sanalla sanoen upea. Huulivoide itsessään sisältää tosiaan viilentävää piparminttua ja monet varmasti muistavat, etten ole niinkään viilentävien huulivoiteiden tai -punien ystävä. Siitä huolimatta olen voidetta käyttänyt ja pyrin käyttämään myös jatkossa - josko jossain vaiheessa vaikka oppisin jopa pitämään siitä viileästä tunteesta huulilla! Voide kosteuttaa huulia mukavasti, mutta kovin pitkäkestoista kosteutusta tällä ei mielestäni saa. Tämä toimii kuitenkin erittäin hyvin huulipunien alla, sillä erityisesti mattaisten ja kuivattavien huulipunien alla tykkään itse käyttää myös huulivoidetta, joka ehkäisee sitä huulipunan kuivattavaa vaikutusta. Kiva tuote ja oon ihan tyytyväinen siihen, että kerrankin Lip Monthlysta tuli sävytön huulivoide, vaikka monet ehkä kokevatkin tällaiset tylsiksi tuotteiksi.
Hinta: noin $2,99.

Appeal Cosmetics Lipstick | Hikari Lip Crayon | Starlooks Lip Pencil
Pussukan kokonaisarvo syyskuussa oli noin $64,00 eli rahoilleen tässä sai kyllä vastinetta. Appeal Cosmeticsin upea violetti puna nousi välittömästi näistä suosikikseni ja yhä edelleen jaksan ihailla tuon Portland Bee Balmin kaunista hylsyä. Kokonaisuutena pussukka toimi mielestäni hyvin, tuotteet olivat mukavan erilaisia eikä tässä ollut tosiaan yhtään "jämätuotetta". Valitettavasti kaksi tuotetta neljästä eivät vain vakuuttaneet mua eivätkä todennäköisesti pääse mulla enää käyttöön. Harmi, mutta se nyt vain on valitettava tosiasia, ettei kaikkia voi aina miellyttää.

Miltä pussukka vaikuttaa? :)

10 kommenttia:

 1. Kyllä mua ainakin kiinnostaa lukea ihan yksittäisistäkin tuotteista. Oppii tuntemaan uusia ja meillä vähän harvinaisempia merkkejä, joita ehkä tulee joskus ostettua jotain muuta kautta. Tosi harmi, jos jotkut huulituotteet on aina enemmän tai vähemmän samankaltaisia, niin eihän se sun kannalta vastaa tarkoitustaan. Itse en myöskään välitä hirveästi rusehtavista sävyistä huulilla, kun olen enemmän fuksianainen;)
  Kivaa viikonloppua Linda<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Joo näissä kyllä toistuu monesti hyvin samantyyliset sävyt, mutta toisaalta onhan se tavallaan ymmärrettävää. Ja löytyy joukosta yleensä onneksi aina jotain erilaistakin :) Fuksia näyttää kyllä huulilla upealta<3 Se on yksi munkin suosikkini! Kivaa uutta viikkoa sinne :)

   Poista
 2. Ompa upea sävy tuossa ekassa punassa! Näistä pussukoista on kyllä kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on<3 Kiva kuulla, että postaukset kiinnostaa :)

   Poista
 3. Ehdottomasti kannattaa jo kirjoitella senkin puolesta, ettei näitä monilla muill näy! :)
  Itseäni ainakin kiinnostaa kun pääsee tutustumaan ihan uusiin merkkeihin. Aivan upean värinen toi violetti puna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ootte tota mieltä! Jatkan siis edelleen näistä kirjoittamista :) Toi Appeal Cosmeticsin puna on todella kaunis<3

   Poista
 4. Mä haluan lukea kyllä jatkossakin näitä, jospa vaikka joskus olisi taas mahdollista tilata tänne Suomeenkin :) Tai niin toivon, tää olisi nimittäin tosi kiva tilata. Toki aina näissä pussukoissa ja boxeissa on se, että ei vaan tule miellyttäviä tuotteita, koska kuten sanoit niin kaikkia ei vaan voi miellyttää. Toi Hikari on ihanan värinen ja se ois niin syksy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näissä kyllä on, että monesti sattuu kohdalle niitäkin tuotteita, jotka ei niin itseä miellytä. Mutta Lip Monthlykin on niin halpa (reilu 10 euroa/kk), että kyllä mä koen oikeestaan aina saavani rahoilleni vastinetta, jos tuolta löytyy edes yksi tuote mistä tykkään! Toivottavasti he pian taas ottaisivat Suomesta uusia asiakkaita, uskon että sun lisäksi monet muutkin haluaisi tätä tilata :)

   Poista
 5. Kaikki muut paitsi tua balm on aivan ihania! Kunnon löytö tää pussukka. Koska mulla ei ole välitysfirmaa jenkeissä käytössä ei ole tullut tilattua. Olen kyllä heiltä chatissa myös kysynyt millon saataisiin suomeen ihan suoraan. Kyllä mua nää kiinnostaa, just nyt betessä tarpeeksi syötävää ja sitten joulun kosmetiikkakalenterien alla ei nyt tarvitse kyllä yhtään lisää -varsinkaan sen mun ison NYX tilauksen jälkeen. Mutta sitten ensi kevään puolella voisi katsoa onko tuo lähtenyt etenemään heillä euroopan markkinoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Lip Monhtly muuttaisi noita toimitustapoja pian ja he ottaisivat Suomestakin uusia tilaajia! Vissiin tänne ei vaan oo kauheen edullista noita postitella, tiedä sitten tekevätkö nykyistenkin suomalaisten tilaajien kanssa jo tappiota :(

   Poista

Kiitos kommentista!