lauantai 15. syyskuuta 2018

Viva La Diva Move Me Jungle Eyeshadow Kit


Sain mieheltäni kesällä lahjaksi Viva La Divan Move Me Jungle -luomiväripaletin ja nyt vihdoin ajattelin kertoa teille ajatukseni paletista! Viva La Diva on siis melko kukkaroystävällinen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteita Suomessa myy ainakin Kicks. Oma palettinikin on sieltä ostettu ja hintaa paletilla on tällä hetkellä 18,00 euroa. Paletti on peltisessä rasiassa, joka tuo mieleen mm. Too Facedin tietyt pienemmät luomiväripaletit. Miltä Move Me Jungle sitten sisältä näyttää?


Tältä! Paletti on hurjan kaunis ja vaikka sen pääpaino on tummemmissa, maanläheisissä sävyissä, löytyy keskeltä myös kolme isompaa ja vaaleampaa luomivärinappia. Paletti sisältää kaksi täysin mattaista sävyä ja loput ovat sitten enemmän tai vähemmän shimmerisiä jopa metallinhohtoon asti. Kokonaisuus on mielestäni kaunis, vaikka ehkä itse henkilökohtaisesti kaipaisinkin palettiin vielä yhden vaaleamman shimmersävyn. Olen käyttänyt palettia lähinnä arkena, mutta totta kai tämä toimii hyvin myös tummemmassa meikissä ja kunnon smokey eye look onnistuu tällä myös varmasti oikein helposti. Luomivärien laatu on mielestäni todella hyvä ja jopa parempi kuin monien selkeästi kalliimpien brändien luomiväripalettien. Sävyt ovat pigmenttisiä, melko kermaisia ja ne sekä levittyvät että häivyttyvät luomilla pääasiassa todella helposti ja pienellä vaivalla. 


Ehdoton katseenkiinnittäjä tässä paletissa on mielestäni vasemmalla oleva ylin sävy Brazil, joka on shimmerinen ja todella kauniin tummanvihreä. En tiedä löytyykö kokoelmistani mitään vastaavaa sävyä ja Brazil näyttääkin kerrostettuna todella hyvältä luomivaossa ja luomen ulkonurkassa, jossa se tuo tummuutta meikkiin. Ehdoton suosikkisävyni paletista on kuitenkin keskirivin keskimmäinen sävy - vaalea, shimmerinen persikka Hawaii. Mä tahdon liikkuvalle luomelle oikeastaan aina juurikin shimmerisen sävyn, ja tästä paletista juuri Hawaii on toiminut siinä tarkoituksessa lähes joka kerta palettia käyttäessäni. Hawaiin ylä- ja alapuolelta löytyy kaksi vaaleaa mattasävyä, joista alempana oleva Fiji toimii hyvin esimerkiksi kulmaluun korostamisessa.

Brazil | Venezuela | Ecuador | Tahiti | Hawaii | Fiji | Tobago | Barbados | Dominica
Swatch-kuva ei ole paras mahdollinen, mutta antaa kuva ehkä jonkinlaisen käsityksen luomivärien sävystä iholla. Neljäs sävy vasemmalta on mattainen Tahiti, joka on tästä paletista ainut sävy, joka ei ole mulla juurikaan ollut käytössä. Sävy on todella lähellä ihoni omaa sävyä, ja vaikka sitä voi käyttää esimerkiksi silmämeikinpohjustajan kiinnittämisessä, en ole saanut sitä toimimaan missään varsinaisessa meikkilookissa. Paletin oikeanpuoleinen sävyklmikko Tobago, Barbados ja Domica ovat myös jääneet melko vähälle käytölle ja pääpaino palettia käyttäessäni onkin ehdottomasti ollut vasemmanpuoleisissa sävyissä. En sanoisi yhdenkään sävyn olevan huono, mutta esimerkiski tummanvioletti Barbados on laadultaan hitusen muita heikompi ja jäänyt ehkä juuri sen takia melko vähälle käytölle.


Hintaansa nähden Move Me Jungle on mielestäni loistava paletti. Ei tämä suosikkipalettini ole eikä se, johon arkiaamuisin ensimmäisenä normaalisti tartun, mutta paletissa on silti jotain, mikä kiehtoo mua todella paljon. Oon valitettavasti ollut viime kuukaudet todella huono kuvaamaan mitään meikkilookeja, joten niitä ei tällä kertaa ole tiedossa. Katsotaan josko se silmämeikkien kuvaaminen jossain vaiheessa taas kiinnostaisi ja saisin ainakin Instagramin puolelle niitä lisäiltyä tästäkin paletista! 

Ovatko Viva La Divan meikit tuttuja? :)

14 kommenttia:

 1. Aivan ihania sävyjä! Mulla oli aina teininä Viva la divan luomivärit, ei ookkaan tässä aikuisiällä tullut tommosia käytettyä. Mutta nyt onkin tulossa luomivärien puhdistus kaapissa, niin voisi hetken käyttää jotain edes loppuun ennen uuden hankintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on<3 Mä en oo muistaakseni koskaan aiemmin omistanut Viva La Divalta mitään, vaikka joskus jonkin peiteainetrion(?) perään haikailinkin :D

   Poista
 2. Kivannäköinen paletti! Katselin itse juuri noita Kicksissä eilen, ja ajattelin, että pitäisi opetella käyttämään luomivärejä. Ehkä mä vielä repäisen ja alan julkaista omassa blogissani meikkilookkeja! Sitä odotellessa tervetuloa vilkaisemaan juttujani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on<3 Suosittelen kokeilemaan! Mä en oo todellakaan mikään hyvä kuvaamaan blogiin meikkilookeja, en oo tainnut ikinä julkaista yhtään kokonaaman meikkikuvaa, mutta muissa blogeissa ne kyllä kiinnostaa hirmuisesti<3 Kävinkin vilkaisemassa, hyvältä vaikuttaa sun blogisi<3 :)

   Poista
 3. Mun mielestä tässä paletissa on todella kivat sävyt ja olen tätä palettia katsellutkin joskus sillä silmällä, että hommaisinko itselleni:) Tykkään violeteista sävyistä, ja etenkin tummanvioletti saisi olla aika intensiivinen. Tässä paletissa kiehtoo eniten juuri Dominica ja Barbados -sävyt, joten toivoisin niissä olisi enemmän ytyä. Paletti on ulkonäöltään todella nätti<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti just toi tummanvioletti ei oo se paletin paras sävy :/ Ei sekään huono oo, mutta selkeesti laadultaan vähän eri kuin suurin osa muista. Paletin ulkoasu on kyllä tosi onnistunut ja tukee mun mielestä tosi kivasti luomivärinappien sävymaailmaa!

   Poista
 4. Kaunis paletti :) Varsinkin tuo tummanvihreä sävy on jännä! Mulla on nyt kauhea luomiväripalettikuolaus päällä ja ostoslistalla olisi vaikka mitä ihanaa :D Ehkä joulupukki avustaa vähän ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pukki tuo paletin jos toisenkin sulle ;) Mä taas pidän ihan mieluusti taukoa uusien palettien hankkimisesta, nyt täytyy koittaa keskittyä näihin muutamiin uusiin, jotka oon kesän aikana saanut!

   Poista
 5. Kauniita sävyjä ja kiva paletti ulkoisesti muutekin. Mulla ei oo Viva la divan luomiväreistä kokemusta, huulikiiltoja oon tainnut vain käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miltä huulikiillot on vaikuttaneet? Mulla ei oo Viva La Divasta tän paletin lisäksi muuta kokemusta, mutta joitain poskipuna jne. paletteja on kyllä tullut Kicksissä swatchailtua!

   Poista
 6. Tää on kyllä yksi mun lemppareita, pahemmin en edes omista VLD meikkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä hurjan hyvä! Ja ihan verrattavissa paljon kalliimpiinkin paletteihin laadun osalta :)

   Poista
 7. Ompa kaunis kivannäköinen paletti! Tuo Brazil sävy on ihana! <3

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brazil on hurjan kaunis<3 Ja paletti muutenkin ihana!

   Poista

Kiitos kommentista!