maanantai 17. syyskuuta 2018

OGX Coconut Water & Argan Oil


OGX on aiemmin ollut mulle tuttu brändi vain nimeltä ja kauppojen hyllyiltä. Olen monet kerrat katsellut OGX:n tuotteita ja lukenut niistä lukuisia arvosteluja, mutta koska brändi ei ole cruelty free, en näitä ikinä päätynyt ostamaan. Muutama kuukausi sitten sain kuitenkin Stoorla.fi verkkokaupasta paketillisen kosmetiikkaa, joiden joukosta löytyi myös kaksi OGX:n shampoota sekä yksi hoitoaine. Mietin pitkään otanko näitä itse ollenkaan käyttöön ja kirjoitanko näistä blogiin, mutta koska päädyin antamaan nämä poikaystävälleni käytettäviksi, päätin siinä samalla sitten itsekin testata nämä ja siinä sivussa kirjoittaa arvostelun myös blogiin. OGX:lta löytyy useita tuotelinjoja ja itse pääsin testaamaan sekä Coconut Water että Argan Oil of Morocco -sarjoja. 

*Tuote saatu blogin kautta


OGX Coconut Water Shampoo* on kosteuttava shampoo, joka on suunnattu erityisesti kuiville hiuksille. Shampoo sisältää sekä kookosvettä että -öljyä, joiden tulisi auttaa kosteuttamaan sekä vahvistamaan hiuksia. Shampoo lupaa jättää hiukset puhtaiksi ja ilmaviksi, ja tässä on aivan ihana kookoksen tuoksu! Ei liian voimakas vaan juuri sopiva. Shampoo ei sisällä sulfaatteja, jotka saavat mm. shampoossa aikaan runsaan vaahtoamisen. Aluksi mulla olikin totuttelemista siihen, ettei shampoo vaahtoa kunnolla, vaikka hiukset kyllä siitä huolimatta puhdistuvatkin. Mä en siis tosiaan mitenkään välttele niitä sulfaatteja shampoissa vaan olen pikemminkin tottunut siihen, että tehokas shampoo myös vaahtoaa kunnolla. Eihän noi kaksi asiaa kulje käsi kädessä, mutta sellainen mielikuva mulle oli syntynyt. Nyt sitäkin on onneksi saanut murrettua, sillä tämä kookosshampoo pesee hiukset puhtaiksi yleensä yhdellä pesukerralla, vaikka vaahtoa ei kovin paljon synnykään! Pidän tätä hyvänä perusshampoona, jota on miellyttävä käyttää aina silloin, kun ei ole tarvetta hopeashampoille, syväpuhdistaville tai muille.
Hinta: noin 11,90 €/385 ml.


OGX Argan Oil Of Morocco Shampoo* on hiuksia uudistava, kosteuttava sekä vahvistava shampoo. Shampoon sisältämä arganöljy hoitaa hiuksia sen sisältämän E-vitamiinin avulla. Öljyn antioksidantit puolestaan vahvistavat vaurioituneita ja heikkoja hiuksia sekä suojaavat hiusta UV-säteilyn haittavaikutuksilta. Shampoon tulisi jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Pesuteho tällä oli hyvä ja hiukset puhdistuivat pääasiassa jo yhdellä pesukerralla. Tämäkään shampoo ei sisällä sulfaatteja, joten tuote ei vaahtoa samalla tavalla kuin useimmat muut (sulfaattia sisältävät) shampoot. Pesutehoon se ei silti mielestäni vaikuttanut. Pidin shampoosta erityisesti siksi, ettei se jättänyt hiuksia kovinkaan takkuisiksi, mutta puhdisti ne silti tehokkaasti. En itse ole mitenkään kovin suuri arganöljyn tuoksun ystävä, mutta suureksi ilokseni arganöljy ei tuoksunut shampoossa kovinkaan voimakkaasti. Tämä on oikein hyvä perusshampoo, ei mitenkään ihmeellinen, mutta riittävän hyvä, jotta itse pystyn tätä omilla suhteellisen vaativilla hiuksillani käyttämään.
Hinta: noin 11,90 €/385 ml.


OGX Argan Oil of Morocco Conditioner* puolestaan on hiuksia uudistava, pehmentävä ja kosteuttava hoitoaine. Tuotteen sisältämä arganöljy hoitaa kuivia ja kärsineitä hiuksia ja suojaa niitä mm. UV-säteilyltä. Hoitoaineen tulisi jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. OGX:n shampoot olivat mulle mieluisia, mutta valitettavasti ainakaan tämän kyseisen tuotelinjan hoitoaine ei ollut mun hiuksilleni riittävän tehokas. Hoitsikka jätti hiukset mielestäni melko karkean tuntuisiksi, varsinkin latvat, ja hiukset näyttivät kuivina muutenkin tavallista kärsineemmiltä. Lopputulos oli mielestäni kaukana pehmeästä, mutta jonkin verran sitä kiiltoa hiuksiin onneksi tuli. Se ei kuitenkaan riitä siihen, että haluaisin tätä jatkossa käyttää, sillä omat vaalennetut hiukseni vaativat hoitavampia ja kosteuttavampia tuotteita kuin mitä tämä oli. Uskoisin tämän toimivan paremmin vähän vähemmän kärsineissä hiuksissa kuin mitä omani ovat!
Hinta: noin 11,90 €/385 ml.

Ovatko OGX:n tuotteet teille tuttuja? 

10 kommenttia:

 1. OGX:n tuotteet ovat tuttuja vain kaupan hyllyltä, itse en ole niitä käyttänyt. Pullojen ulkonäkö on tosi sympaattinen. Tykkään tuollaisista pyöreistä muodoista;) Kookostuotteista tykkään ylipäänsä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullojen ulkoasu on munkin mieleen! Noi on jotenkin kivan erilaisia ja pulloissa on ihania värejä<3 Kookos on kosmetiikassa munkin suosiossa, sen mausta en sitten taas niinkään pidä :D

   Poista
 2. Kiva kuulla näistä, sillä olen kerran kokeillut jotain sarjan tuotetta (en enää muista mitä) ja näitä olen katsellut, mutta jäänyt kuitenkin hyllyyn.

  VastaaPoista
 3. Ostin vuosia sitten OGX argantuotteita Lontoosta, koska niitä ei muistaakseni Suomessa silloin myyty. Olin vähän pettynyt hehkutettuihin tuotteisiin, mutta nyt tänä kesänä tutustuin näihin kookoksiin. Shampoo on ihanan hellävarainen ja hoitoaine tehokas ilman, että vie tuuheutta pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin muistan, että jossain vaiheessa näitä hehkutettiin ihan älyttömästi. Ei nää munkaan mielestä kyllä ihan sen hehkutuksen arvoisia ole, vaikka shampoista pidinkin :) Samaa mieltä oon shampoon osalta!

   Poista
 4. Olipa kiva lukea näistä, oon monta kertaa katsellut näitä nimittäin kaupassa :) Näissä on jotenkin tosi suloinen pakkaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset on tosiaan ihania ja kivan erilaisia<3

   Poista
 5. Kiva kun esittelit näitä, oon pitkään ihmetellyt näitä kalliita mutta melko pieniä myyntipakkauksia kaupassa. Sanoisitko, että tuotteet ovat hintantsa värtti laadultaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nää on melko reilun kokoisia, kun yleensä "normikokoiset" shampoopullot on kooltaan siinä noin 300 ml tienoilla ja näissä on melkeen 100 ml enemmän! Mutta onhan näillä siis joo hintaa enemmän kuin muutaman euron markettishampoilla, mutta sanoisin näiden myös olevan ihan laadukkaita ja hintansa veroisia :)

   Poista

Kiitos kommentista!