perjantai 7. syyskuuta 2018

Bette Box | Syyskuu 2018

*Affiliate- eli mainoslinkki


Hain syyskuun Bette Boxini* hetki sitten Postista ja pakkohan mun oli tuttuun tapaan napata sisällöstä välittömästi kuvat ja julkaista postaus! Pari edellistä boksia ovat olleet enemmän tai vähemmän pettymyksiä ja rehellisesti sanottuna mietin jo lopettavani tilauksen kokonaan. En kokenut saavani rahoilleni vastinetta ja kaipailemiani meikkituotteitakaan ei ollut ollut bokseissa vähään aikaan. Päätin kuitenkin antaa syyskuun Bette Boxille vielä tilaisuuden ja kuinka kävi, kannattiko?


No kannatti ihan ehdottomasti! Bette Box on kokenut selvästi pienoisen uudistuksen, sillä tuote-esittelykortti on muuttunut ja siinä samalla sisältökin on kokenut omasta mielestäni pientä muutosta. Tässä boksissa on jopa kolme meikkituotetta ja vaikka multa toi Ziajan misellipuhdistusgeeli jo löytyykin, on tuote yksi tämän hetken suosikeistani eikä mua ollenkaan haittaa saada toista pulloa varastoihini. Tällaisia bokseja on todellakin kaivattu! Omaan makuuni tämä boksi on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen parhaimmista. Boksista on liikkeellä ilmeisesti useampia eri versioita ja kuulisin erittäin mielelläni, millaisia teidän muiden boksit ovat olleet :) 


Aloitetaan esittely tällä Ziajan Acai Berry Micellar Cleansing Scrub Gelillä eli misellipuhdistusgeelillä. Tämä on mulle tosiaan jo tuttu tuote ja osa Ziajan uutta Acai Berry sarjaa. C-vitamiinia, acai-marjauutetta ja sinkkiä sisältävä putsari on siis myös samalla mekaanisesti kuoriva, sillä se sisältää kuorivia partikkeleja. Tuote lupaa poistaa meikit tehokkaasti samalla ihon kuorien. Tämän sanotaan sopivan päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle, mutta mä itse en tätä kohtaa allekirjoita. Kuorintateho on tässä kuitenkin sen verran suuri, etten itse omalle herkälle ja kuivalle iholleni tätä käyttäisi kuin korkeintaan pari kertaa viikossa. Ja silloinkin luopuisin muista kasvojenkuorinta-aineista. Rakastan Acai Berry -sarjan tuoksua ja tämä tuote tosiaan on yksi suosikeistani tästä sarjasta. Boksista löytyi myös pieni testeri sarjan päivävoidetta, joka sekin on mulle hyvin mieluinen tuote.
Hinta: noin 7,90 €/200 ml.


Rexona Maximum Protection Roll On Antiperspirant ei herättänyt mussa mitään järin suuria riemunkiljahduksia, sillä kesällähän näitä dödöjä tuli parikin kappaletta bokseista. Koska boksin sisältö kuitenkin muuten oli hurjasti mun mieleeni, menee yksi dödö tässä sivussa ihan hyvin :) Tämän sanotaan olevan jopa kaksi kertaa tehokkaampi muihin antiperspirantteihin verrattuna eikä sen tulisi värjätä vaatteita. Harvoin törmää dödöön, joka niitä vaatteita ei oikeasti värjäisi lainkaan, mutta katsotaan kuinka tämän kanssa käy! Tämä jää odottelemaan käyttöönottoa, sillä mulla on tällä hetkellä jo pari dödöä käytössä.
Hinta: noin 9.50 €/50 ml.


Sitten päästäänkin niihin meikkeihin ja ensimmäisenä esittelyyn otetaan L.A. Girl Pro Prep HD Smoothing Face Primer. Tämä E-vitamiinia sisältävä meikinpohjustusvoide lupaa häivyttää ihohuokosia ja tasoittaa ihoa. Se ei sisällä hajusteita ja kämmenselälle kokeiltuna iho jäi pehmeän ja vähän silikonisen tuntuiseksi. Juuri sellaiseksi kuin itse tykkään! En ole tätä kasvoille siis vielä testannut, mutta innolla lähden tätä testaamaan heti seuraavalla kerralla kun meikkaan. Tämä tuote oli ilmeisesti suunnattu pitkäaikaistilaajille ja tämän sijasta osa sai luomiväripaletin. Oon itse ihan tyytyväinen tähän primeriin, sillä en tällä hetkellä tarvitse yhtä ainutta uutta luomiväriä kokoelmiini, kun en ehdi edellisiäkään käyttää pois!
Hinta: noin 6,90 €/15 ml.


Toinen pitkäaikaistilaajille tullut tuote oli tämä Affectin High Pearl Eyeshadow, jonka sain itse sävyssä P-0014. Sävy on hurjan kauniin ruskea ja shimmerinen, ihan täydellinen osaksi niin arki- kuin juhlameikkiäkin! Kädelle swatchattuna pigmenttiä riitti oikeinkin mukavasti, joten uskoisin tämän toimivan hyvin myös luomilla. Luomiväri ei tuntunut laikaan jauhoiselta, mistä myös iso plussa. Luomivärin hylsy itsessään tuntui vähän heppoiselta ja kansi vaikuttaa siltä, ettei se tule turhan montaa kertaa kestämään avaamista ja sulkemista, mutta saa nähdä kuinka käy! Oon kuitenkin erittäin iloinen tästäkin meikkituotteesta ja tälle sävylle löytyy taatusti myös käyttöä, vaikken yleensä kovin paljon yksittäisiä luomivärinappeja suosikaan.
Hinta: noin 11,40 €.


Ja viimeisenä vielä Manna Kadarin Long Wear Powder Split Pan Duo sävyssä Uptown. Tämä kaksi eri sävyä sisältävä monitoimituote lupaa toimia niin poskipunana, highlighterina, aurinkopuuterina kuin luomivärinäkin. Toinen sävyistä on kauniin vaaleanpunainen ja varmasti nätti poskilla. Toinen taas on lämpimän kullan sävyinen ja itse näkisin sävyn parhaimpana luomilla. Manna Kadarin huulimeikkituotteet ovat yhtiä suosikkejani, mutta muut meikkituotteet eivät ole aina vakuuttaneet. Mielenkiinnolla lähden kuitenkin testaamaan tätä, sillä ainakin ensivaikutelma tästä on hyvä ja tuote vaikuttaa kiinnostavalta. 
Hinta: noin 18,04 € (tämän hetken valuuttakurssin mukaan muunnettuna 21,00 dollarista.)

En edes muista koska olisin viimeksi ollut näin innoissani boksin sisällöstä! Mutta toisaalta meikit on aina olleet mulle niitä tuotteita, joita kauneusbokseista eniten kaipaan. Sen takia tämäkin varmasti miellytti niin kovasti. Laskin oman boksini kokonaishinnaksi 53,74 €, mikä on ihan älyttömästi enemmän kuin vaikkapa viime kuun boksi. Tällä kertaa kaikki tuotteet olivat myös täysikokoisia, mikä oli todella miellyttävä yllätys :)

Mitä mieltä te olitte syyskuun Bette Boxista? Minkälaisen variaaton te saitte? :)

39 kommenttia:

 1. Mä pidin tauon tän kuukauden.Pieni harmitus.Mikäköhän merkki on Affect? Täytyy googlettaa.Noi Manna Kadarit on kyllä niin heppoisia siis noi pakkaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jos boksi olisi ollut sulle kuitenkin mieluinen :/ Mulla on Manna Kadarin huulimeikeissä pakkaukset kestäneet oikein hyvin, noista kasvomeikeistä ei taas pahemmin ole mitään pitempiaikaista kokemusta :D

   Poista
 2. Apua ,googletin Affectin ja nehän on kalliita!!:)Meikkivoidekin 40 euroa,siis häh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi oli mullekin ihan uusi tuttavuus eikä tosiaan oo mitään ihan ilmaisia noi meikit! Mutta luomiväri vaikutti kyllä oikeesti myös hurjan laadukkaalta :)

   Poista
 3. Samoin petyin niin paljon viime kuun boxiin, etten sitä tilannut - eikä tässä syyskuisessakaan ole hurraamista. Itselläni on varastoissa juuri noita ko.tuotteita mielin määrin, enkä olisi niitä tosiaankaan lisää kaivannut. Erittäin tylsä boxi oli minun mielestäni tämä syyskuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa erittäin hyvä, ettet mennyt tätä tilaamaan eikä mennyt rahat hukkaan! Tällä kertaa boksi oli kuin tehty mulle, mutta sehän on ihan selvää, että makuja on monia ja valitettavasti tällaisetkaan boksit ei voi mitenkään aina miellyttää kaikkia :/ Toivottavasti jatkossa sisällöt olisi sullekin mieluisia, jos joskus vielä päädyt boksia tilaamaan<3

   Poista
 4. Mulla oli lisänä Vichyn voide:

  http://charmingnails.blogspot.com/2018/09/syyskuun-bette-box.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleekohan ens kuussa sitten meille alle 30-vuotiaille puolestaan jokin voide, kuten tossa muutamia kuukausia sitten? :)

   Poista
  2. ei. Mä väännän tästä asiasta juuri betten asiakaspalvelun kanssa, he ei näe asiassa ongelmaa. Minä näen.

   Poista
  3. Oho :o No joo näen kyllä itsekin ongelman tässä! Ihmisiä asetetaan siis eriarvoiseen asemaan iän perusteella? Ymmärrän sen, että boksin sisältöön vaikuttaa se, kuinka kauan on boksia tilannut kun siihen voi jokainen jollain tavalla vaikuttaa suht lyhyen ajan sisällä. Omalle iälle taas ei voi kukaan yhtään mitään.

   Poista
  4. Heidän täytyy kuulema konsultoida lakimiestä. Beauty box konseptiin kuuluu se, että kaikki ei saa samoja tuotteita.

   No vastasin siihen että se ei ole syrjintää jos ominaisuuksien puolesta saa myönteistä kohtelua esim pitkähiuksisille eri tuote kuin lyhyt, mutta se on syrjivää jos vain toinen ryhmä saa, vaikka onkin beauty box niin se että samalla rahalla toinen saa enemmän vain koska on vanhempi on väärin.

   Odotan mitä he minulle vastaavat ja mahdollisesti täytyy kulittaja-asiamieheen ottaa myös yhteys, jossei yhteisymmärrystä löydy.

   Poista
  5. Meneepä tää nyt vaikeeksi :/ Mutta joo oon kyllä sun kanssa ihan samaa mieltä ja tosi hyvä, että oot tiukka asiassa! Kerrothan mitä sulle vastataan? Mieluusti kuulen miten asia etenee.

   Poista
  6. joo kerron, mä väänsin tästä jo toukokuussa että ei ole reilua odotuttaa puolia tilaajista, mutta silloin oli sitten se tuote kuitenkin kesäkuussa tulossa. Kauneusboksien luonteeseen kuitenkin kuuluu se toivottava pitkäaikaisuus, niin sen nyt saattaa vielä hyväksyä kun ei sinänsä betten vika ole, jos joku tilaa yksittäisen boksin. Mutta tämä ei käy. Minulle suoraa asiakaspalvelusta (pitkän vääntämisen jälkeen) kerrottiin ettei alle 30-vuotiaille ole suunnitteilla tällä hetkellä mitään omaa tuotetta.

   Poista
  7. Joo siis se on ihan eri asia laittaa tuotteita boksiin sen mukaan onko pitkäaikaistilaaja vai ei kuin antaa iän perusteella toisille jotain enemmän. Mä en ainakaan ole yhteenkään muuhun kauneusboksiin törmännyt, jossa jotkut saa iän perusteella enemmän tuotteita kuin toiset. Toki ikä voi vaikuttaa siihen mitä tuotteita tulee ja nuoremmille tulla sitten jokin eri tuote kuin vanhemmille, mutta kyllä noissa pääsääntöisesti on aina saman verran tuotteita jokaiselle. Sisältö voi muuten sitten vaihdella enemmänkin. Ei kuitenkaan niin, että joku saa extraa vaan koska on vanhempi (tai nuorempi) kuin toinen. Epäreiluahan toi on, ymmärrän täysin minkä takia Betten asiakaspalvelun kanssa asiasta "väännät".

   Poista
  8. Hei olen unohtanut kommentoida jatkosta, kuulema asiassa ei ole mitään ongelmaa, näin on ok kohdella maksavia asiakkaita jne. Kehuivat kyllä muuttavansa toimintamallejaan ja vissiinkin nämä viime kuina olleet yhteenvedot heidän facebookissa, mitä kukakin on saattanut saada ja miksi ovat osin tämän sopan syytä. Minulle ei tarjottu kompensaatiota eikä mitään muutakaan sovittelua. Peruutin tilaukseni tämän johdosta, sillä minulle ei enää tullut bette boxista hyvä mieli. Lokakuun boksin olivat kerenneet veloittaa, joten se jäi viimeisekseni.

   Poista
 5. Tosi kiva boksi, melkein harmitta etten tilannut! Aiemmat laatikot ovat olleet niin huonoja, joten vaatii tason pysyvää nostoa että uskaltaisin tilailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon myös, ettei tämä ollut vain mikään yksittäisen boksin tason nostaminen vaan muutos olisi pysyvä! Pidetään peukkuja, että näin on :)

   Poista
 6. Siis tämähän näyttää jo tosi hienolta!
  Oma boxini tulee tänne pohjoiseen ilmeisesti vasta maanantaina, niin saa nähdä miten poikkeaa sun boxistasi.
  Pitkäaikaistilaaja olen kumminkin minäkin.
  Mutta oli miten oli, niin joka tapauksessa boxien parhaimmistoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon innolla katsellut muiden boksien sisältöjä, kun tästä on ollut liikkeellä niin paljon eri variaatioita :) Toivottavasti olet tyytyväinen oman boksisi sisältöön<3 Samaa mieltä, tää oli yksi parhaimmista bokseista!

   Poista
 7. Tämän kuun boksi oli mielestäni oikein hyvä, selvä parannut entiseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä, ja toivottavasti sama linja jatkuu myös tulevaisuudessa :)

   Poista
 8. Ahaa. Alle 30-vuotiaat eivät siis tässä boxissa saaneet mitään, mutta tulisiko teille sitten seuraavassa boxissa ylimääräinen tuote..? :)

  https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/bette-box-syyskuu-2018.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tulee, kun eikös näin käynyt muutama kuukausi sitten myös? Toivottavasti ainakin! :D

   Poista
 9. Itse lopetan boksin tilaamisen vuosien jälkeen, koska en koe enää pidempään aikaan saaneeni boksista iloa käyttämäni rahasumman arvosta. Bokseista kertyy paljon pientä sälää (kuten tämän boksin Manna Kadar sekä luomiväri) jota kukaan tuttavistakaan ei yleensä tahdo käyttöönsä ja tuntuu ikävältä heittää tuotteita pois. Harkitsen ulkomaalaisten boksien tilaamista, kun vaan löytäisi sen kiinnostavimman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lopetin samasta syystä taannoin LivBoxin tilaamisen ja tosissani harkitsin myös Betten lopettamisen, mutta onneksi jatkoin kun tää sisältö oli mulle mieluinen! Mulle kertyi samalla tavalla nurkkiin LF:n Beauty Boxista kaikkia pieniä ihonhoitotuotteita, jotka ehkä vaikutti kiinnostavilta, mutta joita en sitten kuitenkaan osannut käyttää. Silloin päätin lopettaa sen boksin tilaamisen. Toivottavasti löydät jonkun itsellesi sopivan boksin! ♥

   Poista
 10. Oho, kerrankin tän sisältö vaikutti hyvältä! Vitsit mulla on ikävä jonkun boksin tilaamista ja tekisikin mieli alkaa tilaamaan jotain eläinkokeetonta ja vegaanista boksia, mutta niiden tilaaminen Suomeen on joko todella kallista tai sitten hankalaa. Täytyy selvitellä, josko Euroopassa olisi joku mulle sopiva vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vegaanisiin ym. bokseihin ollenkaan tutustunut, mutta joo uskon kyllä ettei niitä ihan tosta noin vaan tilata Suomeen, ainakaan edullisesti :D Toivottavasti jostain löytyy joku sulle sopiva boksi hyvään hintaan, näissä yllätysbokseissa kun on kuitenkin se oma "taikansa" :)

   Poista
 11. Sisältö vaikuttaa kivalta. Oma paketti tulee Schenkerin kuljetuksessa ja menee varmasti taas puoleen väliin ensi viikkoa. Posti olisi tässä asiassa kyllä nopeampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon ymmärtänyt, että Postilla hoituu tää boksien toimittaminen Schenkeriä nopeammin. Harmi kyllä joutua odottelemaan omaa boksia, kun toiset on saaneet sen jo paljon aiemmin :/

   Poista
 12. Hah sä voit varmaan kuvitella kuinka paljon mua itkettää :’D mä meinasin tilata vielä syyskuun boxin kun luin että sitä on uudistettu ja kun petyin kahteen edelliseen niin paljon. Sit aattelin että pyh enkä tilaa ja ois muuten pitänyt! Yks parhain sisältö varmaan mitä olen nähnyt, nyt ois ollut meikkejäkin :( Toi Manna Kadarin tuote ois ollu kyllä ihan tosi mielenkiintoinen saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo tosi tylsää, että just ne boksit mitkä sä tilasit ei olleet kovinkaan kummoisia :/ Pari viimestä varsinkin oli melko huonoja.. Meikkejä ei tainnut pahemmin koko kesänä tulla, joten oli korkea aikakin että niitä tulisi! Tää sisältö oli kyllä hurjan hyvä, toivottavasti sama linja pysyy jatkossakin :)

   Poista
 13. Pitkästä aikaa kivannäköinen boxi! Tää olisi kelvannut jopa mulle :D Tuo ziajan kuorintageeli kuulostaa niin kiinnostavalta, että sitä voisikin katsella jostain netistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla, että säkin olisit tykännyt! :D Toi putsari on tosi hyvää, kuten oikeestaan kaikki noi Acai Berry tuotteet, joten suosittelen testaamaan<3 :)

   Poista
 14. Itse sain yli kolmekymppisenä vichyn pienen kasvovoiteen. Mutta mulla ei sitten puolestaan ollut primeria eikä tuota Affectin luomiväriä. Tässä kun on muiden boksien sisältöjä selaillut niin mulle ei oikein avausu millä perusteella mitäkin tuotteia mukaan laitetaan. Joku on ilmeisesti pitkäaikaistilaajan juttu mutta joku tuote taas uudelle tilaajalle. En pysy kärryllä. Joka tapauksess sisältö vaihtelee kovasti eri tilaajilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitä variaatioita taisi olla liikkeellä nyt melkoinen määrä. Ymmärsin, että Affectin luomiväri tuli pitkäaikaistilaajille, samoin L.A. Girlin tuote. Ei-pitkäaikaistilaajat puolestaan saivat Iberon siveltimen ja jonkin hiustuotteen? Ja ensimmäistä boksiaan tilaavat saivat myös Lumenen sy-voiteen, eli heidät "palkittiin" sitten sillä :D

   Joka tapauksessa tää on jo ehkä hitusen häiritsevää, kun boksista on liikkeellä niin monia eri variaatioita. Toivottavasti ton kanssa vähän rauhotuttaisiin :)

   Poista
 15. No näitkin mun boksin, sulla oli tosi kiva sisältö! Äiti sai vielä vichyä mikä kuuluu varmasti iäkkäille tilaajille. Toivottavasti tulisi jotain uutta jännää seuraavassa osassa :) ainakin tuo ziajan tuote todella mieluinen!

  Ps. Ihanat vastaukset viimepostauksessa. Kun sun juttuja lukee en olisi kuitenkaan uskonut mikä on sun "suosikkimerkki" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaksi uskoisin, että alle 30-vuotiaat saa jonkin Vichyn voiteen :) Tälleen kun kävi tossa jokunen kuukausi sitten myös! Kiva kuulla että Ziaja on sullekin mieluinen<3

   Kiitti! Heh, kiva jos pystyin vähän yllättämään :D Se on kyllä totta, että blogin ja postausten kautta voi saada joissain asioissa ihan eri käsityksen ja ajatuksen kuin mitä se sitten todellisuudessa onkaan :)

   Poista
 16. Mun boksi oli muuten saman sisältöinen mutta lisänä oli Vichyn ennakkolanseeraus kasvovoide 15ml.
  Pitkästä aikaa olin tyytyväinen sisältöön. Ainoastaan dödö ois voinu jäädä pois...

  -Johanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dödön olisin mäkin mieluusti vaihtanut johonkin toiseen, mutta kyllä se tossa menee, kun sisältö muuten oli niin kiva :) Vichyn voide tuli ilmeisesti iän perusteella, tuleekohan muille siis ensi kuussa jokin voide? :)

   Poista

Kiitos kommentista!