lauantai 4. elokuuta 2018

Elokuun meikkilaatikko


Moikka :) Heinäkuu vaihtui elokuuksi muutama päivä sitten ja nyt olisi aika julkaista elokuun meikkilaatikko! Kirjoittelin näitä postauksia aiemmin kahden viikon välein, mutta postausvälin pidentäminen kuukauteen tuntui heti alusta asti paremmalta vaihtoehdolta, joten tällä siis jatketaan. Tälläkin kertaa meikkilaatikkoon valikoitui niin uusia tuotteita kuin vanhempiakin tuotteita laatikoiden kätköistä.

*Tuote saatu blogin kautta


Luomiväripaletteja valitsin tälläkin kertaa kaksi kappaletta ja nämä molemmat olen tänä kesänä ostanut itselleni. Vasemmalta löytyy ColourPopin Give It To Me Straight -paletti ja vierestä Anastasia Beverly Hillsin Norvina. Norvinan sain itselleni vasta viime viikolla ja siihen haluan ehdottomasti tutustua kunnolla nyt heti kättelyssä. ColourPopin paletti on mulla jo jonkin aikaa ollut, mutta se ei ole silti päässyt kovinkaan usein vielä käyttöön. Tavoitteena olisikin saada kuvattua paletin kanssa meikkikuvia, jotta saisin vihdoin postauksen tuosta ulos! Paleteissa on jonkin verran samankaltaisuutta, mutta myös paljon eroja, joten näitä tulee kumpaakin varmasti käytettyä monet kerrat tämän kuukauden aikana.


Highlightereista valitsin itsellleni sekä theBalmin The Manizer Sisters paletin että ColourPopin Super Shock Cheek napin sävyssä Stole the Show. theBalmin paletti on aiemminkin ollut osana meikkilaatikkoani, mutta mä haluan todella saada paletin vaaleimman sävyn, Mary-Lou Manizerin, loppumaan ja pannua näkyviin Cindy-Lousta. ColourPopin highlighter taas on osana pannuprojektiani enkä oikein edisty tämän kanssa. Koostumus on vähän turhan kermaista omaan makuuni, mutta sävy on kuitenkin kaunis. Tästäkin haluaisin saada pannun näkyviin, mutta en yhtään tiedä kuinka paljon tota tavaraa tossa vielä on, joten saa nähdä miten onnistuu.


Parit poskipunat tuli myös otettua mukaan ja tällä kertaa ihan yksittäisiä sellaisia. Manna Kadarin poskipuna on niin ikään osana pannuprojektiani ja vaikken uskokaan saavani punaa loppuun, haluan kuitenkin yrittää käyttää sitä mahdollisimman paljon. Vierestä löytyvä IDUN Mineralsin Mineral Blush Havtorn* on ehdottomasti suosikkini rusehtavan sävyisistä poskipunista, joten sekin ansaitsee päästä vihdoin osaksi meikkilaatikkoa. Molemmat poskipunat ovat runsaspigmenttisiä ja näyttävät poskilla enemmän kuin hyvältä.


Huulipunia valitsin laatikkoon kaksi, vaikka ehdottomasti aion elokuun aikana käyttää monia muitakin huulipunia ja -kiiltoja. NYX Black Label Lipstickin sävy Italian Chic ei ole ollut käytössä moneen kuukauteen, mutta nyt koitan saada tätäkin taas käytettyä. Näitä BLL punia ei enää ole myynnissä, mikä on todella harmi, sillä nämä ovat yhtiä suosikkejani NYX:ltä. Vierestä löytyy Lip Monthlysta taannoin tullut IBY Beautyn High Intensity Lipstick upeassa lilassa sävyssä Mardi Gras. Mä en tällä kertaa valintoja tehdessäni oikein jaksanut miettiä miten mikäkin tuote sopii yhteen toisen kanssa, mutta eiköhän näilläkin jonkinlaisia meikkikokonaisuuksia päästä tekemään.

Sellainen meikkilaatikko elokuulle! Löytyykö joukosta tuttuja tuotteita? :)

10 kommenttia:

 1. Huh mikä kulutusaste Cindy-Loussa :D Mutta se onkin aivan ihana, just on poskilla sitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. theBalm kyllä osaa tehdä noita korostustuotteita, ne on niin ihania! <3

   Poista
 2. Noi meikkipaletit on niin täydelliset ♥ Kelpaisi kumpikin :D Myös noista huulipunien sävyistä pidän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään noista ja vaikka toi ColourPopin paletti onkin ehkä vähän syksyinen niin hyvin se sopii tähän loppukesäänkin<3

   Poista
 3. Ihana laatikko jälleen kerran, jos omistaisin paljon meikkejä niin tekisin varmasti tällaisen hauskan laatikon joka kuukausi itsellekin 8) Noi luomivärit käyvät hyvin tähän loppukesään, elokuussa mulla on aina sellanen loppukesän fiilis vaikka alku meneekin aina täysin kesäisissä merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voithan säkin tehdä vaikka vähän minimaalisemmin esim. valitsemalla jonkun tietyn huulipunan tai -kiillon, mitä koitat käyttää mahdollisimman paljon jonkun tietyn ajan sisällä? :) Joo siis tossa ColourPopin paletissa on tosi syksyiset sävyt, kuten Jasulle just sanoinkin, mutta se menee mustakin tosi kivasti myös näin loppukesästä!

   Poista
 4. Norvina paletti on niin kaunis, että en yhtään ihmettele miksi se valikoitui mukaan! Tässä oli aikalailla kaikki tuntemattomia tuotteita mulle paitsi Mary-Lou :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norvina on ihana<3 Pelkään vaan, että saan noi sävyt pannutettua turhan nopeasti, kun ne luomivärit on niiin kermaisia :D Mary-Lou löytyy varmasti monien meikkipussista, enkä ihmettele!

   Poista
 5. Todella kauniita meikkejä olet valinnut elokuun boksiin :) Tää on muutenkin niin kiva idea, kun tuotteet joita ei välttämättä niin usei käyttäisi, pääsee käyttöön. Nuo huulipunat molemmat on ihan mun lempparisävyihin kuuluvia!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina<3 Noiden huulipunien sävyt on kyllä upeita ja uskon, että sulle tollaset sopii paremmin kuin hyvin!

   Poista

Kiitos kommentista!