keskiviikko 8. elokuuta 2018

Bette Box - Sensai Edition


Bette Box on varmasti ainakin nimeltä tuttu suurimmalle osalle suomalaisista, jotka jollain tavalla seuraavat ja ovat kiinnostuneet kauneudesta ja kosmetiikasta. Mutta tiesittehän, että Betteltä löytyy myös erikseen oma Sensai Box, joka nimensä mukaisesti sisältää tuotteita pelkästään Sensailta? Boksista löytyy viisi eri näytekokoista ihonhoitotuotetta sekä muutama kappale meikkivoidenäytteitä ja tuotteet ovat siis kaikille samat ja nähtävissä jo tilausta tehdessä. Tämän boksin sisältö ei siis vaihdu toisin kuin Bette Boxin, joka on kuukausittain ilmestyvä yllätysboksi. Sensai Box on tilattavissa Bette Boxin sivuilta ja hintaa boksilla on 39,90 €.


Sain oman Sensai Boxini ilmaiseksi Betteltä muutamien väärinkäsitysten ja harmistusten vuoksi ja halusin totta kai kirjoittaa tuotteista myös blogin puolelle. Sensai on selektiivinen kosmetiikkabrändi eikä valitettavasti cruelty free. Mitään tämän boksin tuotteista en siis normaalitilanteessa itse ostaisi, mutta nämä käytän loppuun asti. Boksin arvo on ehkä suhteellisen suuri sen sisältämään tuotemäärään verrattuna, mutta täytyy muistaa että Sensain tuotteet ovat todella arvokkaita. Itse asiassa jo pelkästään tuo boksissa ollu 6 ml silmänympärysvoide on 10 euroa arvokkaampi kuin boksin hinta! Mulla ei näin hintavia ihonhoitotuotteita ole vähään aikaan ollutkaan, joten oli senkin takia ihan hauska päästä testaamaan selektiivisen brändin ihonhoitotuotteita. Seuraavaksi jokaisesta arviot:

Sensai Box on saatu testiin.


Aloitetaan ihonpuhdistustuotteilla ja tällä Sensai Silky Purifyin Cleansing Oililla. Tämä on osa Sensain kaksivaiheista ihonpuhdistusta, joka aloitetaan nimenomaan tällä kaikille ihotyypeille soveltuvalla puhdistusöljyllä. Öljyn on tarkoitus poistaa iholta meikki ja lika, ja sitä on tarkoitus levittää kuivalle iholle. Tuotetta kuvataan samettisen pehmeäksi ja sitä se kyllä onkin. Öljyä on miellyttävä levittää kasvoille ja se todella poistaa tehokkaasti kasvoilta kaiken meikin. Pullon annostelussa olisi hieman toivomisen varaa, sillä öljyä on hieman hankala saada tuolta ulos, mutta täysikokoisesta pullosta löytyy pumppu. Oikein miellyttävä tuote, jota olen käyttänyt todella mielelläni!
Hinta: noin 52,20 €/150 ml.
Boksissa olleen tuotteen arvo: 10,64 €/30 ml.


Seuraavassa osassa kaksoispuhdistusta on tämä Sensai Silky Purifying Creamy Soap, joka soveltuu niin ikään kaikille ihotyypeille. Kyseessä on vaahtoava puhdistusvoide, jonka on tarkoitus poistaa öljypuhdistuksen jälkeen iholta ylimääräinen tali, kuolleet ihosolut sekä muut epäpuhtaudet. Tuote myös kosteuttaa ihoa sekä valmistelee sen tulevia kosteustuotteita varten. Nämä kaksi putsaria todella toimivat yhdessä erittäin hyvin. Kaikki meikki, lika ja muut epäpuhtaudet poistuvat kasvoilta tehokkaasti ja kasvot tuntuvat todella puhdistetuilta. Tämä puhdistusvoide jättää ihon melko nahkean tuntuiseksi, mitä en itse koe kovinkaan kosteuttavana, mutta muuten mulla ei ole tästä huonoa sanottavaa. Tuote tekee tehtävänsä myös meikinpoistajana, mikäli ei halua käyttää tätä osana kaksoispuhdistusta.
Hinta: noin 53,20 €/125 ml.
Boksissa olleen tuotteen arvo: 12,77 €/30 ml.


Boksin ehdottomasti arvokkain tuote oli tämä Sensai Cellular Performance Extra Intensive Cream. Kyseessä on silmänympärysvoide, joka lupaa sekä heleyttää, silottaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Voide on koostumukseltaan mukavan paksua ja kermaista ja kosteutustehot ovat tällä kohdillaan. Ihastuin tähän sy-voiteeseen ihan toden teolla, mutta tuote on erittäin kallis. Mun makuuni aivan liian kallis, vaikka toki en Sensaita muutenkaan ostaisi brändin eläinkoestatuksen vuoksi. En tiedä koenko vielä joku kaunis päivä tarvetta ostaa parin sadan euron arvoisia ihonhoitotuotteita, mutta tällä hetkellä tilanne ei ole se. Tämä ei ole edes kallein Sensain sy-voide, mutta mulle tämä on aivan liian kallis tuote. Mitään vikaa itse voiteessa ei ollut ja se toimii omalla kuivalla ihollani suorastaan loistavasti!
Hinta: noin 329,55 €/30 ml.
Boksissa olleen tuotteen arvo: 49,43 €/6 ml.


Boksi sisältää myös näytteitä sekä Sensain Flawless Satin Foundationista että Sensai Glowing Basesta. Meikkivoidetta kuvaillaan heleyttäväksi, ihon sävyä kirkastavaksi ja luonnollisen lopputuloksen jättäväksi. Mä suosin itse mattameikkivoiteita enkä tiedä onko noista näytepussukoista yksikään sävy itselleni sopiva, sillä en ole näihin näytteisiin vielä tarttunut. Glowing Base puolestaan on heleyttävä meikinpohjustusvoide, enkä niitäkään itse juuri suosi. Sekä meikkivoide- että primernäytteet päätyvät jossain vaiheessa osaksi näytepussukkaprojektiani, joten niistä lisää siinä vaiheessa. Nyt en ole vielä kumpaakaan testannut.
Meikkivoiteen hinta: noin 54,50 €/30 ml.
Primerin hinta: noin 50,90 €/30 ml.


Ihon kosteutuksesta huolehtivat kaksi seuraavaa tuotetta, joista ensimmäisenä esittelyyn pääsee Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist). Tämä on anti-age hoitovesi, joka soveltuu ennen kaikkea normaalille ja kuivalle iholle. Hoitovettä on tarkoitus lisätä kasvoille ennen muita kosteuttavia tuotteita ja se auttaa täydentämään ihon kosteusvarastoja. Oon ihastunut erilaisiin hoitovesiin vasta hiljattain ja tätä oli todella kiva päästä testaamaan. Neste imeytyy ihoon nopeasti ja tuo kivasti pientä lisäkosteutusta iholle. En kuitenkaan sanoisi tämän olevan ainakaan näiden testauskertojen perusteella yhtään sen ihmeellisempi kuin vaikkapa The Body Shopin E-vitamiini-sarjan hoitovesi. Ihan kiva tuote, mutta ei herättänyt mussa mitään riemunkiljahduksia.
Hinta: noin 73,15 €/125 ml.
Boksissa olleen tuotteen arvo: 11,70 €/20 ml.


Viimeisenä vielä toinen kosteuttava tuote - Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist). Kevyt anti-age hoitoemulsio sopii niin ikään parhaiten normaalille tai kuivalle iholle. Voide lupaa ravita, kiinteyttää, heleyttää sekä kosteuttaa ihoa ja se soveltuu niin päivä- kuin yövoidekäyttöön. Koostumukseltaan tämä hoitoemulsio on todella juoksevaa ja koenkin tämän pullon hieman ongelmalliseksi, sillä tuotetta meinaa kerralla humahtaa sieltä enemmän kuin tarpeeksi. Oletan täysikokoisen pullon olevan kuitenkin hieman erityylinen. Kosteutustehot tällä ovat hyvät, mutta itse en välttämättä käyttäisi tätä yövoiteena. En ehkä ole vielä ihan tämän tuotteen varsinaista kohderyhmää, mutta oli hauska päästä testaamaan tällaista hieman hintavampaa voidetta. Ei tässä mun mielestäni sinänsä mitään erikoista ollut, mutta mieluusti käytän tämän pullon loppuun.
Hinta: noin 107,50 €/200 ml.
Boksissa olleen tuotteen arvo: 21,50 €/20 ml.

Sensai Boxia oli hauska päästä testaamaan ja erityisesti ihonpuhdistustuotteet sekä silmänympärysvoide olivat näistä mulle mieluisia. Suosittelisinko boksia? Kyllä, mikäli selektiivinen kosmetiikka ja erityisesti Sensain tuotteet kiinnostavat, mutta et halua heti kättelyssä ostaa täysikokoisia tuotteita. Näistä kuitenkin riittää testattavaa useammaksi kerraksi, jolloin se mielipiteenkin muodostaminen on helpompaa kuin pelkistä pienistä näytepusseista. Mun makuuni nämä ovat täysikokoisina vähän turhan hintavia, mutta toisaalta ymmärrän hyvin sen, että näistä tuotteista myös maksetaan.

Ovatko Sensain tuotteet tuttuja? Entä kiinnostavatko tällaiset yhden brändin kosmetiikkaboksit? :)

20 kommenttia:

 1. Sensain tuotteet ovat aivan ihania, olen niihin aikoinani päässyt melko läheisestikin tutustumaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykännyt niistä<3

   Poista
 2. On tuttuja, eläisin symbioosissa Sensain kanssa jos voisin. :D Sarjasta löytyy monia lempparituotteitani. :) Juuri toi Extra Intensive -linja on oma lempparini kaikista Sensain linjoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jotenkin arvasin että sulta saattaa tulla jotain tämäntyylistä kommenttia<3 :D Toi sarjan sy-voide ainakin on ollut hurjan hyvä!

   Poista
 3. Mä haluaisin myös tutustua sarjaan, vaikuttaa hyvältä! Mutta koska pitää valita, niin pitäydyn Bette Boxissa, koska tykkään enempi siitä että sisältö vaihtelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täähän on vaan tällanen kertaluontoinen boksi, jonka sisältö on aina sama :) Bette Boxissa ja ylipäätään kauneusbokseissa just se yllätyksellisyys ja tuotteiden vaihtelu on parasta!

   Poista
 4. Monet on kovasti hehkuttanut Sensaita...itse en oo huomannut, että olis mitenkään erityinen. En oo kylläkään noita kalliimpia testannut, kuin testerikokoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin jäi näistä vähän sellanen fiilis, että tuotteet on kyllä hyviä, muttei välttämättä mitenkään sen ihmeellisempiä kuin monet muut. Täysikokoisilla tuotteilla tosiaan on hintaa enkä varmasti itsekään olisi ihan heti valmis maksamaan moisia summia noista!

   Poista
 5. Olen käyttänyt joitain Sensain puhdistustuotteita joskus ammoisina aikoina, mutta niistä ei jäänyt sellaista vaikutusta, että himoitisin niitä erityisemmin. En henkilökohtaisesti välitä hirmuisen kalliista ihonhoitotuotteista tai kosmetiikasta ylipäänsä, mikä ei liene yllätys, heh;)
  Kivaa loppuviikkoa Linda:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on vähän sama. Meikkeihin voin kyllä panostaa rahallisesti paljonkin, mutta tollaset satoja euroja maksavat voiteet jää mulla kyllä hyllyyn :D Ehkä jos joskus tulee tilanne, että löytyy joku oikeesti täydellinen tuote, mitä mikään muu ei pysty korvaamaan, niin olisin valmis siitä maksamaan tollasia summia. Tällä hetkellä en!

   Kiitos samoin sulle Sari<3

   Poista
 6. Harkitsin Sensaiboksin tilaamista, mutta jätin kuitenkin väliin. Tuotteet ovat niin kalliita, etten halua tykästyä johonkin sellaiseen tuotteeseen, joka rokottaa aina ison loven rahapussiin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama ja just monissa kauneubokseissa hieman pelottaakin testata niitä arvokkaampia tuotteita, jos niitä ei kuitenkaan olisi varaa maksaa myöhemmin täydessä koossa :D Onneksi harvoin mikään kalliimpi tuote ihastuttaa niin paljon, että se olisi hinnasta huolimatta pakko saada :)

   Poista
 7. Huh huh noi hinnat :D Kiva idea kyllä saada testiin tuollaisia tuotteita, mutta toisaalta kiva tykästyä 300 euron voiteeseen, kun ei sitä olisi rahaa ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo ihan sieltä edullisimmasta päästä! :D Sehän näissä just on, kun ei mullakaan tosiaan oo varaa laittaa tollasia summia yksittäisiin tuotteisiin :/ Pakko sitä jotain on kuitenkin syödäkin ja elää muutenkin :D

   Poista
 8. Mä voitin kerran arvonnasta Sensain tuotteita ja olihan niitä kiva käyttää, kun yhden purkin arvo huitelee jossain 150 eurossa. Tuotteet olivat kivoja ja tykkäsin niistä, mutten ihan tuon hintalapun verran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mulla ainakin nousee odotukset tuotteiden kohdalla ihan omiin sfääreihin, jos sen arvo on noin suuri :D Ehkä sen takia sitten tulee herkästi vähän niitä pettymyksiäkin, kun ei ne välttämättä silti oo omasta mielestä tosiaan ihan sen hinnan arvoisia tai sen kummempia kuin muutkaan :)

   Poista
 9. En ole sensain ihonhoito tuotteita kokeillut, mutta esimerkiksi heidän meikit on omaan mieleen. Puuteri on mielestäni edullinen laatuun nähden, 11(vai 12)g maksaa noin 40€ täyttö. Ja käytän tätä reilusti pidempään kun market puuteria :) mutta ihonhoidossa luotan arvosteluihin joissa nivean creme on paras kosteusemulsio jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua kuulla, että Sensain meikit on sulle mieluisia! Mä en oo tainnut koskaan testata yhtään heidän meikkituotettaan? Mullakin on toistaiseksi vähän se, että meikeistä voin huoletta maksaa suuriakin summia, mutta ihonhoidon suhteen pihistelen. Saa nähdä kaduttaako joskus 10-20 vuoden päästä ja onko mieli muuttunut samalla, kun ihokin on väkisin muuttunut :D

   Poista
 10. En ookkaan kuullut tälläisestä boxista :o ja huhhuh mitä hintoja, boxin arvo on ainakin kohdillaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä saa kyllä rahoilleen vastinetta, mikäli tuotteet vaan itseään kiinnostaa! :)

   Poista

Kiitos kommentista!