torstai 9. elokuuta 2018

Bette Box | Elokuu 2018


Hain elokuun Bette Boxin hetki sitten Postista ja vaikka mä olen nyt keskittynyt viimeiset pari postausta erilaisten kauneusboksien sisältöön, halusin myös tämän postauksen ulos mahdollisimman pian. Sain jo pientä etukäteisvaroitusta siitä, ettei boksin sisältö välttämättä herätä mitään riemunkiljahduksia ja oikeastaan se pettymyksen määrä vaan lisääntyi, kun hain boksin itselleni. Miltä boksin sisältö sitten näytti?


Tältä. Sisältö toki näyttää runsaalta, mutta loppupeleissä tuotteita ei turhan paljon tässä ole ja täysikokoisia vielä vähemmän. Ensimmäisenä silmiin osuneet Iberon Meikkisienet latistivat fiiliksen täysin, sillä mulla itselläni ei ole sellaisille mitään tarvetta. Boksista löytyi myös Lanvinin Moder Princess EdP -tuoksunäyte, josta en sen tarkemmin postauksessa kerro. Tuoksu oli ihan ok, varsinkin hetken kuluttua sen suihkimisesta iholle, mutta tuskin tulen näytettä käyttämään loppuun. Sitten vielä tarkempi katsaus boksin sisältöön:


Tätä Hohde Tehovoidetta mainostettiin jo etukäteen ja kyseessä on ihoa kiinteyttävä ja hohdetta antava tehovoide. Voiteen sisältämät yrtit lupaavat uudistaa ihon pintasolukkoa ja tuote myös tuoksuu luonnonkosmetiikalle tyypillisesti hyvin voimakkaan yrttiselle. Se tuoksu on mulle itselleni erittäin epämiellyttävä enkä ole tässä vuosien saatossa siihen tottunut, vaikka samantuoksuisia tuotteita on tullut testattua useampaakin. Eniten mua kuitenkin harmittaa tämän kohdalla se, että tuubissa lukee kissan kokoisilla kirjaimilla "ilmaisnäyte". Mä en itse anna näissä kauneusbokseissa rahallista arvoa tuotteille, joissa mainitaan kyseinen sana. Toinen versio on "sample, not for sale". 8 ml koko on lisäksi todella, todella pieni, vaikka toki tämä tuote on täysikokoisena melko arvokas ja ymmärrän, ettei sitä laitettu boksiin täysikokoisena. En ole tätä testannut ja koska tuoksu on mulle niin vastenmielinen, annan tämän eteenpäin.
Hinta: noin 44,90 €/40 ml.


Doven Replenishing Ritual Body Lotion -vartalovoide tuli ihanassa mangontuoksussa! Voidetta kuvaillaan nopeasti imeytyväksi ja kaikille ihotyypeille soveltuvaksi. Se sisältää sekä marulaöljyä että mangovoita ja tuoksuhan tässä on erittäin herkullinen. Mähän rakastan kaikkea kosmetiikkaa, jossa on pienikin ripaus mangon tuoksua, joten sen puoleen tämä oli mulle mieluinen. Voide jää odottelemaan, että saan jo avattuja käytettyä loppuun, mutta kyllä tämä pois tulee käytettyä. Doven voiteista olen pitänyt ja ne sopivat yleensä hyvin omalle iholleni, joten uskoisin tämänkin toimivan kivasti.
Hinta: noin 3,39 €/250 ml.


Boksin ehdottomasti mielenkiintoisimmat tuotteet olivat nämä vegaaniset Love Beauty and Planetin tuotteet. Volume & Bounty Shampoo sisältää mimosankukkaa sekä kookosvettä. Tuote on silikooniton ja se lupaa tuuheuttaa hiuksia. En itse tuuheuttavia shampoita ja hoitsikoita yleensä suosi, mutta uusia on aina hauska testata ja tämänkin shampoon otan oikein mieluusti testiin. Olisin toivonut, että tämä olisi tullut täysikokoisena, mutta toisaalta siinä tapauksessa boksille olisi tainnut tulla jo vähän liikaa painoa ja tuotteet olisivat vieneet liikaa tilaa. No, onneksi tuli sentään 100 ml koko niin pääsee muutaman kerran edes testaamaan!
Hinta: noin 9,90 €/400 ml.


Love Beauty and Planet Volume & Bounty Conditioner on myös vegaaninen tuote. Hoitoaine sisältää samaa kookosvettä ja mimosankukkaa kuin shampookin, ja tämän on tarkoitus sekä kosteuttaa että tuuheuttaa hiuksia. Tuuheuttavat hoitoaineet eivät yleensä ole mulle tarpeeksi hoitavia, mutta saa nähdä kuinka tämän kanssa käy. Tästäkin olisin mielelläni ottanut suuremman koon, mutta näillä mennään. Boksista tullut hoitoaine on niin ikään 100 ml kokoinen.
Hinta: noin 9,90 €/400 ml.


Iberon Meikkisieniä tuli 8 kappaleen paketti ja nämä tulivat ilmeisesti pitkäaikaistilaajille. Meikkisienet ovat varmasti kaikille tuttuja eivätkä sen enempää esittelyä kaipaa, mutta mulle nämä sienet olivat ihan täysi pohjanoteeraus. En tee tällaisilla yhtään mitään, sillä meikatessa käytössä on beautyblender. Lisäksi LivBox-aikoina näitä samaisia meikkisieniä on jo tullut enkä mä tehnyt niilläkään mitään. Varmasti joillekin nämä tulevat ihan tarpeeseen ja jotkut näistä tykkäävät, mutta itselläni ei ole tällaisille tarvetta. Paketti lähtee siis avaamattomana eteenpäin.
Hinta: noin 3,90 €/8 kpl.


Viimeisenä vielä toinen pitkäaikaistilaajille tullut tuote - Yes To Calming Mud Mask. Tämä on herkälle iholle soveltuva mutanaamio. Naamion tulisi virkistää ja tasapainottaa ihoa sekä vähentää erilaisia ihoärsytyksiä. Se sisältää kurkku-uutetta sekä vihreää savea ja kuulostaa ainakin tuotekuvauksen mukaan erittäin hyvältä. Mullahan on herkkä iho, joten sille soveltuvat tuotteet ovat mulle enemmän kuin tervetulleita. Mulla on tällä hetkellä sen verran monta eri naamiota testattavana ja avattuna, että tämän testaaminen todennäköisesti jää tulevaisuuteen, mutta kiva oli tämä boksista saada.
Hinta: noin 4,90 €/10 ml.

Sisältö ei tosiaan ihan hirveästi mua ilahduttanut tässä kuussa. Joukossa on toki muutamia kivoja tuotteita, mutta kokonaisuudessaan tää jättää kyllä aika kylmäksi ennen kaikkea boksin vähäisen kokonaisarvon vuoksi. Boksin sarvo on siis omien laskujeni mukaan 26,05 € ja tämähän on siis pitkäaikaistilaajien versio. En tiedä mitä ei-pitkäaikaistilaajien boksista löytyy, mutta toivottavasti ainakaan boksin arvo ei heillä ole yhtään vähäisempi. Ja tostakin 26,05 eurosta lähes yhdeksän euroa menee tuotteeseen, joka on ilmaisnäyte. Todellisuudessa boksin arvo on siis 17,15 € eli vähemmän mitä uudet tilaajat koko boksista maksavat! Boksin arvo ei tietenkään kerro kaikkea sen sisällön laadusta, mutta kyllä mua silti jäi tämä hieman harmittamaan. Aina ei voi voittaa, mutta toivottavasti ensi kuun boksi on parempi.

Mitä ajatuksia elokuun Bette Box teissä herättää?

42 kommenttia:

 1. No jo oli huono boksi :/ ei taida oll kiire hakea omaa boksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä ehkä huonoin boksi koko Bette Boxin aikoina. Just sitä samaa tasoa kuin LivBoxissa jossain vaiheessa alkoi olla ja silloin lopetin tilaukseni.

   Poista
 2. Ei hitto.. En ole pitkäaikaistilaaja joten boxini on sitten vielä tätäkin huonompi. Voi Bettebette.. Ei oikein nyt nappaa nää boxit. Viime kuussa tuli taas vartalovoi ja taas täysikokoinen vartalolle. Tuleehan ne käytettyä varmaan, mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän siinä ei-pitkäaikaistilaajien boksissa oli? En oo sellaseen vielä törmännyt itse. Joo toistoa on vähän turhan paljon ja pitkäaikaistilaajille tuli myös shampoo ja hoitsikka viime kuussa, muille vissiin pelkkä shampoo?

   Poista
 3. Omaa boksia vielä odotellessa mutta olipa surkea boksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä tosiaan vastannut yhtään odotuksia tämä :/

   Poista
 4. Huh, onneksi jätin väliin. Boksien laatu ei oo enää lähelläkään sama kuin alkuun... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ei. Ne ensimmäiset boksit puolitoista vuotta sitten oli oikeesti tosi hyviä ja niitä odotti innolla. Nykyään pelkää jo etukäteen, että mitähän sieltä taas tulee ja joutuuko pettymään. Ei tässä mun mielestä enää saa rahoilleen vastinetta :/

   Poista
 5. Mun boxi matkasi pakettiautomaatin sijaan muualle, joten saan sen vasta huomenna käsiini.. Shampoo&hoitoaine kuullostaa mielenkiintoisilta, mutta valitettavasti mulla on niitä on ihan järkyttävä kasa kertynyt nyt kesän aikana - noh, niitä kyllä toki kuluu :D Meikkisienet on turhake, koska en sellaisia käytä - jos jollain ei sitten ole näppärää vinkkiä mitä muuta näillä voi tehdä (kynsien liukuvärjäyksen lisäksi)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivoisin jotain vinkkejä noiden meikkisienten käyttöön, kun naamaani en niitä tarvitse ja kynsiä en myöskään juuri lakkaa :D Muuten tosiaan lähtevät eteenpäin, kun ei tarvetta ole. Shampoota ja hoitoainetta tarvii onneksi aina, mutta tylsää kun just viime boksissa niitä oli :/

   Poista
 6. Onhan se likipitäen törkeää että boxia mainostetaan minikokoisella ilmaisnäyteputkilolla.
  Entisistä kokemuksista viisastuneena toki odotinkin jotain vastaavaa boxista löytäväni.
  Taitaa olla korkea aika siirtyä jonkun muun boxin tilaajaksi. Itse maksan tästä vanhana tilaajana 13,90, joka ei suurelta summalta kuulosta, mutta vuositasolla sitä jo on ainakin minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kauhistuttaa boksin nykyinen hinta uusille asiakkaille, kun miettii näiden tasoa. Siis eihän tänkään boksin arvo oikeesti edes ollut sen vertaa kuin mitä uudet tilaajat tästä maksaa! Tai oli toki, jos ottaa ton ilmaisnäytteen mukaan laskuihin, mutta mä en ota. Bokseja kyllä mainostetaan aina tosi hyvin ja maireilla ilmaisuilla, mutta todellisuus oli ainakin tällä kertaa ihan toinen. Tulis sitten vaikka sitä Lumenea, mitä aiemmista bokseista löytyi aina!

   Poista
 7. Näytteille ei tosiaan pitäisi arvoa laskea jos ja kun ovat ilmaisia.
  Mun mietteitä voi lukea:
  https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2018/08/elokuun-bette-box.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä ei, ja harmittaahan tää kun niin iso osa boksin arvosta tulee nimenomaan tosta ilmaisnäytteestä :/

   Poista
 8. En mä kyllä odottanutkaan,että Hohde merkin tuote olisi isompi. Mainoksissa luki jotain,että saat maistiaisia uudesta Hehkusta ja usein lukee,että pääset kokeilemaan ja sanamuodoista tajuaa,että näytteitä luvassa.Jos olisi ollut vaikka beautyblender noiden ibero sienien tilalla niin olis ollut kiva.Käyttääkö kukaan enää edes tuon mallisia meikkisieniä?? No okei minähän käytän kohta hampaat irvessä jahka saan pakettini,joka ei tänään mahtunut pakettiautomaattiin.
  Tykkään kookoksesta ,mangosta ja Hehku voiteen koko on kyllä ymmärrettävä hinnan huomioon ottaen.Jos on maksanut 18,90 ja ei edes saa noita kaikkia niin varmasti harmittaa. Jos!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan ymmärrettävää, ettei toi Hehkun voide tullut täydessä koossa, kun tuote on noin arvokas. Mutta ehkä tässä kohtaa olis sitten voinut suunnitella koko boksin hieman eri tavalla ja laittaa sinne jonkun sijaan tai lisäksi jotain vähän arvokkaampaa, millä olis boksin arvo noussut edes hitusen ylöspäin! Beautyblender tai jonkun muun merkin meikkimuna olis kyllä ollut paljon parempi vaihtoehto kuin noi perinteiset meikkisienet. Meikkimunalle olis varmasti ollut enemmän kysyntää! Onneksi boksissa oli tosiaan sentään ihan kivojakin tuotteita, vaikka kokonaisuutena tää olikin aika floppi.

   Poista
  2. Oho, säkin jo aloit kutsumaan voidetta hehkuksi vaikka sehän oli hohde.Hohde ja hehku,sama asia:)
   Mua ihmetyttää muuten myös miten tuo yes to 10 ml savinaamio voi maksaa 4,90 euroa??Ihan outo hinta,kun on tarkoitettu kerta käyttöiseksi.

   Poista
  3. Hahah apua! Niin näköjään :'D Hupsista. Hmm 4,90 € ne näyttäisi myös esim. Sokoksella maksavan, mutta onhan toi yksittäispakatuksi naamioksi vähän korkea hinta. Toivottavasti naamio on siis sitäkin parempi<3 ;)

   Poista
 9. Mikä se "rahanarvoinen etu Glamliniin" oli? Oli varmaan joku alennus,mutta paljonko ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko ollut 30 e pois, kun ostat 100 euron arvosta? Mä oon heittänyt sen jo pois niin en valitettavasti pysty tarkistamaan, mutta noin muistelisin!

   Poista
 10. Aika hiljaiseksi veti tämän kuun boxi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tai no toisaalta mullahan oli paljonkin sanottavaa tän nähtyäni :'D

   Poista
 11. Nyt kyllä ärsyttää, koska heinäkuun boksi oli surkea ja kun tätä uutta taas niin hehkutettiin, niin menin tilaamaan. Onneksi en maksanut kuin 10euroa, mutta silti itseänikin ärsyttää maksaa tuotteista joissa lukee ilmaisnäyte ja että niille lasketaan muka rahallinen arvo.
  Saan tän kuun boksin jälkeen ilmaisboksiin riittävät pisteet täyteen, käytän sen jossain hyvässä välissä kun puhutaan meikkituotteista, ja sit loppuu koko boksin tilaaminen kokonaa. Ei jaksa aina pettyä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ainakaan enää suostu uskomaan noiden hehkutusta ja mainostusta, kun todellisuus selkeesti on jotain aivan muuta. Pakkohan näitä on mainostaa ja markkinoida, mutta kyllä se ketuttaa siinä vaiheessa, kun huomaa ettei saakaan ollenkaan sitä mitä kuvitteli.. Tosiaan, missä ne meikkituotteet? Ei oo taas näkynyt vähään aikaan. Ja vaikka porukka marisi jossain vaiheessa, kun jokaisessa boksissa oli Lumenea niin mulla on vähän tullut ikävä niitä :D Ne kun yleensä oli kuitenkin suht laadukkaita tuotteita.

   Poista
 12. Näitten boksien taso on laskenut kuin lehmän häntä. Mitään yllätyksellistä näistä harvoin enää tulee - eikös viime kuussa juuri tullut vartalovoi ja shampoo ja hoitsikka? Hivenen nyt toistaa itseään. Näiden lisäksi jatkuvasti tuntuu tulevan dödöä ja saippuaa. Totta, niitä varmasti kaikilla kuluu, mutta silti. Todella harvoin tulee mitään meikkijuttuja enään - voisivat olla kivaa vaihtelua ainaisten hygieniatuotteiden ohella. Ja olen samaa mieltä kanssasi ilmaisnäytteistä. Ne ovat sanansa mukaisesti ILMAISnäytteitä, jolloin niille ei mielestäni kuulu rahallista arvoa laskea. Niitä saa kaupastakin varmasti pyytämällä veloituksetta testattavaksi. Ehkä tason lasku johtuu siitä, että tilaajamäärät ovat pienentyneet ja näin ollen rahaa ei kerry yritykselle niin paljoa. Toisaalta taas en, jos boksit eivät ole kiinnostavia, ei kukaan myöskään halua ryhtyä tilaajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toistoa toiston perään. Boksit on nykyään ihan eri tasoa kuin Bette Boxin alkuajoilla. Nää alkaa muistuttaa huolestuttavan paljon LivBoxia ja mähän lopetin oman tilaamiseni silloin varmaan puolta vuotta ennen kuin se vaihtui Betteksi. Ei vaan jäänyt mitään käteen niistä bokseista eikä jää kyllä enää nykyään näistäkään.. Meikkejä mäkin kaipailisin ja ennen kaikkea sitä vaihtelua! Ei aina kiitos samoja tuotteita kuukausi toisensa perään. Kosmetiikkaa kun löytyy ihan älytön määrä niin miksi pitää aina laittaa niitä saman kategorian tuotteita boksiin? Ei sitä rahaa joo varmaan kerry, mutta tällä tavalla menettävät kyllä yhä enemmän niitä asiakkaita, jos boksien tasoa ei pystytä pitämään yllä..

   Poista
 13. Aina mietin et alkaisinko vihdoin tilaamaan tätä, ja sit joka kuukausi luen blogeista että mitä sieltä tuli ja oon että "huh, onneks en tilannu" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo ymmärrän hyvin :D Bette Boxin eka vuosi oli ihan hyvä, mutta nyt on kyllä alkanut taso laskea oikein urakalla :/ Toivottavasti se lähtisi vielä nousuun!

   Poista
 14. Tykkään että on paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta aika kevyt sisältö loppupeleissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmen määrä ilahdutti muakin :) Harmi ettei boksin arvo ole tän kummoisempi ja se on herättänyt tosi paljon ihmisissä, myös mussa, harmitusta.

   Poista
 15. Mulle riitti hyvin nuo pienet koot shampoosta ja hoitsikasta, 400 ml koko olisi aivan liian iso :) Muuten mun mietteet tästä:

  https://charmingnails.blogspot.com/2018/08/elokuun-bette-box.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo 400 ml koot olis liian isoja varmasti laitettavaksikin noihin bokseihin, joten ymmärrän kyllä noi pienet koot. Ne isommat koot (edes jostain tuotteesta) olis vaan nostaneet boksin arvoa, joka jäi nyt tosi pieneksi!

   Poista
 16. Ei kyllä ilahduttanut muakaan tän kuun boksi. Mielenkiintoisimmat tuotteet oli toi shampoo ja hoitoaine, mutta nekin on törkeen pienissä pulloissa. Vähän jopa mietin täm boksin tilaamisen lopettamista, mutta saa nähä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne on joo :/ 400 ml pullot olis vaan varmaan olleet ihan liian suuret tonne boksiin, joten ymmärrän kyllä ettei ne tulleet täysikokoisina. Mä mietin ihan samaa, mutta nyt on velotettu tililtä jo ens kuun boksi, joten ainakin se vielä tulee mulle :)

   Poista
 17. Voihan pettymys.. Mua turhauttaa tässä boxissa eniten nimenomaan se, että tuotteiden kokonaisarvo jäi noin vähäiseksi. Ja noi meikkisienet oli kyllä ehdottomasti boxin turhin tuote. Mulle itselle jäi tästä boxista käteen vain shampoo, hoitoaine ja vartalovoide. En pysty hajuvesiä käyttämään, koska mulle tulee niistä niin helposti pää kipeäksi, joten sekin lähti eteenpäin multa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se muakin tässä turhauttaa, kun ei näissä bokseissa mun mielestä oo tarkoituksena jättää tilaajia tappiolle rahallisesti. Ymmärrän, ettei boksin arvo joka kerta voi olla mitään +50 euroa, mutta ikinä sen ei mun mielestä pitäisi olla vähäisempi kuin sen ostohinta. Harmi että sulle jäi vain noi kolme tuotetta käyttöön :/

   Poista
 18. Höh, no onpa tosiaan melko huono boksi tällä kertaa... :/ Meikkisienet ja toi ilmaisnäytetuubi olivat kyllä aikamoinen floppi....

  Kävin juuri pari viikkoa sitten tuon Love Beauty & Planetin Pop Up -kaupassa ja vitsi miten kivoilta tuotteet vaikuttaa! Ostin muutaman testiin ja kirjoittelen niistä mahdollisimman pian blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin olivat.. Noita sieniäkin kun on tosiaan joskus jo tullut :D Oi vitsit, odotan innolla sun postausta noista! Mä en oo noita omia tuubeja vielä ehtinyt testata, joten en yhtään osaa ajatella millaisia tuotteita noi loppupeleissä on :)

   Poista
 19. Yleensä, kun tilaa tuollaisen boksin odottaisi saavansa rahoille vastinetta tai enemmän, kuin on maksanut! :D Mutta ei! Mun mielestä kuitenkin ihan kivoja tuotteita. Mähän en osaa käyttää muita meikkisieniä kuin tuollaisia perussieniä! Ne vaan vaan toimii mulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiköhän jokainen tilaaja odota just sitä, että rahoilleen saa vastinetta ihan kunnolla :D Ei tappiolle ainakaan pitäisi ikinä joutua jäämään! Kiva kuulla, että sulla noi perinteiset meikkisienet toimii<3

   Poista
 20. Oli kyllä niin pettymys tämä boxi! Kaiken lisäksi ärsyttää, että osa piti olla pitkäaikaista tilaajille, mutta tiedän että nämä "pitkäaikaistilaajille" suunnatut tuotteet on löytyneet sellaisiltakin jotka ovat tilanneet vasta muutaman boxin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että tollanenkin vielä :/ Ei oo kyllä ihan yksiselitteisiä näiden sisällöt näköjään! Jokunen kuukausi sitten niitä Vichyn voiteitakin tuli vähän yhdelle jos toiselle iästä riippumatta, vaikka ne oli yhdessä boksissa kohdennettu yli 30-vuotiaille ja seuraavassa alle :D

   Poista

Kiitos kommentista!