keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Four Reasons Black Edition


Four Reasonsin hiustenhoito- ja hiustenmuotoilutuotteet ovat mulle tuttuja monien vuosien takaa. Four Reasonsin Black Edition -linjan tuotteita taas pääsin testaamaan ensi kerran vasta tässä kuussa, kun Bette Boxista tuli pari kappaletta brändin tuotteita. Sain vain hetki tämän jälkeen itselleni KC Professionalilta testiin paketillisen Four Reasons Black Edition tuotteita ja ai vitsit miten innoissani olin paketin sisällöstä! Laadukkaat hiustenhoitotuotteet tulevat todellakin tarpeeseen omien vaalennettujen hiusteni kanssa ja erilaisia uusia muotoilutuotteita on aina hauska päästä testaamaan. Four Reasonsin tuotteita myydään kampaamoissa sekä esimerkiksi Sokoksilla ja Stockmanneilla. Seuraavaksi hieman tarkempaa arviota kustakin tuotteesta:

*Tuote saatu blogin kautta


Aloitetaan tällä Four Reasons Black Edition Shimmering Sprayllä*, joka on kevyttä pitoa ja helmiäistä hohdetta hiuksille antava viimeistelysuihke. Mä en itse turhan usein mitään kampauksia itselleni loihdi, mutta tällaiset kiiltoa antavat suihkeet ovat kyllä ihan ehdottomia niiden viimeistelyssä. Suihke saa hiukset näyttämään kauniilta ja elinvoimaisilta. Pieni hohde hiuksissa näyttää hurjan hyvältä, sillä hohdetta on tässä juuri sopivasti. Ei liian vähän, jotta sitä ei lainkaan huomaisi, mutta ei myöskään niin paljon että hiukset näyttävät diskopallolta. Pito tällä suihkeella on todella kevyt ja itse olenkin ensin suihkinut hiuksiin ihan tavallista hiuslakkaa ja sen jälkeen vielä päälle tätä viimeistelysuihketta, jolloin kampaus saa sekä tarvitsemansa pidon että kauniin hohteen.
Hinta: noin 14,90 €/250 ml.


Four Reasons Black Edition The Whip* oli mulle täysin uudenlainen, mutta sitäkin mieluisampi, hiustenhoitotuote! Kyseessä on hiuksiin jätettävä vaahtoava hoitovoide, joka sisältää sekä jätettävän hoitoaineen että seerumin ominaisuudet. Tuotetta on tarkoitus levittää hiuksiin pieni määrä kauttaaltaan ja sitä voi käyttää niin pyyhekuiviin kuin kuiviinkin hiuksiin. Hoitovoiteen tulisi jättää hiukset sileiksi ja kiiltäviksi samalla, kun se myös hoitaa hiuksia. Olen itse käyttänyt tätä pyyhekuiviin hiuksiin, lähinnä hiusten pituuksiin ja latvoihin ja tuote tekee hiuksista pehmeän tuntuiset. Hoitavuus on selkeästi havaittavissa ja vaikka kuiville latvoille tämä ei olekaan paras mahdollinen tuote, on tämän teho enemmän kuin riittävä juurikin hiusteni pituuksille, jotka ovat latvoja paremmassa kunnossa. Annostelussa saa olla hitusen varovainen, sillä tuubista tulee kerralla helposti vähän turhankin paljon vaahtoa, mutta annosteluunkin tottuu nopeasti. Ihana tuote, jota suosittelen kaikille, jotka tarvitsevat hiuksilleen hoitavuutta ja sileän lopputuloksen antavaa tuotetta.
Hinta: noin 14,90 €/100 ml.


Seuraavaksi esittelyyn pääsee Four Reasons Black Edition Intensive Treatment*. Tämä on hiuksille tarkoitettu tehohoitonaamio, joka lupaa antaa hiuksille kiiltoa ja sileyttä sekä totta kai syvähoitaa ja vahvistaa hiuksia. Tuotetta on tarkoitus levittää pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin 5-15 minuutin ajaksi ja nyt täytyy sanoa, että tämän tuotteen tehon maksimoimiseksi kannattaa todellakin antaa sen vaikuttaa ihan rauhassa. Omat hiukseni eivät tosiaan ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, joten muutaman minuutin vaikutusaika ei saa tämän tuotteen tehoja näkyviin. Vartti on pitkä aika, mutta mukavasti se lopulta menee ja lopputulos palkitsee, kun hiukset ovat pehmeän ja hoidetun tuntuiset. Oon pari kertaa tehnyt sen virheen, että olen antanut tämän vaikuttaa liian lyhyen aikaa eikä lopputulos ole ollut kummoinen, mutta virheistä onneksi oppii! Paras mahdollinen tehohoito tämä ei omille hiuksilleni ole enkä saavuta tällä samanlaista ultrapehmeää lopputulosta kuin ikisuosikkini Four Reasonsin Ultra Moisture Treatmentin kanssa. 
Hinta: noin 14,90 €/150 ml.


Four Reasons Black Edition Maui Beach Spray* tuli mulle kuin tilauksesta, sillä mähän rakastan erilaisia rakenne- ja suolasuihkeita! Tämä on UV-suojan sisältämä rakennesuihke, joka lupaa antaa kunnolla ryhtiä hiuksiin. Suihke sopii hyvin erilaisten kampausten pohjaksi, mutta itse suihkin tätä yleensä hiusten tyvosiin ennen kuin tupeeraan hiukseni. Mullahan siis hiukset käytännössä nuolevat päänahkaa, mutta hyvällä rakennesuihkeella, pienellä tupeerauksella ja kerroksella hiuslakkaa ne hiukset saa nousemaan sieltä oikein nätisti. Tämä rakennesuihke oli todella tehokas ja jo muutama suihkaus riitti antamaan todella mukavasti ryhtiä hiuksiin. Liikaa tätä ei kannata suihkia, ettei hiuksista tule korppuisen tuntuiset, mutta toisaalta suihke lähtee harjaamalla myös pois, mikäli vahinko sattuu. Aivan ihana tuote, ehdottomasti yksi parhaimpia rakennesuihkeita, joita oon omistanut!
Hinta: noin 14,90 €/200 ml.


Four Reasons Black Edition Beauty Primer* vaikutti heti kättelyssä superkiinnostavalta ja tää oli taas hieman erilainen tuote omiin kokoelmiini. Beauty Primer on hiuksia hoitava ja kosteuttava hiusvoide. Samalla kun tuote kosteuttaa, antaa se hiuksille myös kiiltoa, rakennetta sekä volyymia. Tuote on suunniteltu käytettäväksi muiden muotoilutuotteiden alla eikä se tuotekuvauksen mukaan latista hiuksia. Voidetta levitetään pieni määrä hiuksiin tyvestä latvaan ja se toimii sekä pyyhekuivissa että kuivissa hiuksissa. Tuote antaa todella kivasti rakennetta ja volyymia hiuksille. Mullahan on suhteellisen ohuet hiukset, mutta kun olen levittänyt tätä kosteisiin hiuksiin, ovat ne kuivuttuaan selkeästi paksumman tuntuiset. Hiusten pituudet myös tuntuvat jotenkin vahvemmilta ja "napakoilta", mutta en tiedä onko se vain omaa kuvitelmaani. Yhtä kaikki, mun pitkissä ja ohuissa hiuksissa tämä on toiminut hyvin ja eron ennen ja jälkeen huomaan ainakin itse todella hyvin. Parasta tässä on se, ettei voide jätä hiuksia lainkaan lähmäisen tuntuisiksi, kuten jotkin vastaavat tuotteet saattaisivat herkästi tehdä.
Hinta: noin 14,90 €/100 ml.


Viimeisenä esittelyyn pääsee Four Reasons Black Edition Visible Silver Dry Shampoo*, joka on jo kerran aiemmin vilahtanut täällä blogissa. Tämä on vaaleille hiuksille tarkoitettu sävyttävä hopeakuivashampoo. Tuotteen on siis tarkoitus kuivashampoon tavoin raikastaa hiuspohjaa sekä antaa hiuksille viileää, hopeista sävyä. Mä tutustuin tällaiseen tuotteeseen ensikertaa vasta pari kuukautta sitten ja ihastuin heti! Tälläkin saa tosi kivasti hiuksiin viileän hopeisen sävyn ja myös tyvikasvulle tämä toimii mukavasti. Hiuspohjan raikastajana tämä ei mulla itselläni ole toiminut kovinkaan hyvin ja mikäli kuivashampoolle on tarvetta, suihkin tätä ennen aina ensin Batistea, joka vie hiuksista rasvaisuuden tunteen täysin pois. Päälle on kuitenkin kiva suihkia vielä tätä sävyä antavaa kuivashampoota eikä lopputulos silti tunnu hiuksissa turhan raskaalta. Hopeinen sävy on selkeästi nähtävissä, mutta se ei kuitenkaan ole yliampuvaa.
Hinta: noin 14,90 €/250 ml.

Ovatko Four Reasons Black Edition -linjan tuotteet tuttuja? :)

10 kommenttia:

 1. Uu! Aika kivan näkösiä tossa mustassa purkissa nämä tuotteet :) Pitää kyllä ehdottomasti joskus testata, noi hiusnaamiot on nyt ollut hakusessa eli sitten kun sais nää shitit latvat leikattua niin toi vois olla hyvä siinä hiusten voimaannuttavassa kasvussa :) mutta niinkun oman blogin puoella tuli tuumittua niin nyt ainakin alkuun tulee kokeiltua sitä kesäsettiä! toivon että olisi hyvä, en oo vielä ottanut käyttöön kun on pari pikkupurkkia vielä alla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusnaamiot tekee kyllä tosi hyvää hiuksille ja se pehmeä ja sileä tunne on jotain niin ihanaa<3 Toivottavasti ne uudet purnukat osoittautuu hyviksi! Sen verran paljon tuotetta kuitenkin sulla niissä, että parempi olisi toimia hyvin sun hiuksissa ;D

   Poista
 2. Ompa mielenkiintoisia tuotteita, tuo primer varsinkin kuulostaa erikoiselta :D Tuota tehohoitonaamiota olisi kiva testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi primer oli tosi jännä, mutta hyvällä tavalla! Ja toimi mun hiuksissa tosi kivasti, eron huomaa ihan selkeästi :)

   Poista
 3. Oii, nyt on hiuksille paljon kaikkia ihania tuotteita! <3 Taisinkin jo kertoa, että tykästyin Four reasonssiin, joten ehdottomasti olisi kiva kokeilla jotakin noista Black Editionin tuotteista ennen kuin ne loppuvat :D Tuo Maui Beach Spray kiinnostais kyllä tosi paljon! Vaikka mulla onkin paksut ja pitkät hiukset, niin jonkinlaista ryhtiä olisi niille kiva saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on<3 Kokeile ihmeessä näitäkin! Four Reasonsilta löytyy superkivoja tuotteita ja vähän jokaiseen makuun :) Tolla rakennesuihkeella saa just kivasti sitä ryhtiä eikä hiuksia tarvii edes välttämättä sen kummemmin muotoilla tai laittaa, kunhan vaan suihkii tota ja vähän pöyhii käsillä :)

   Poista
 4. Mä en oo pitkään aikaan välittänyt Four Reasonsin tuotteista, koska joskus se hopea shampoo teki mulle jäätävän keltaisen tyven blodeissa hiuksissa :D Alan ehkä pikkuhiljaa päästä yli siitä, ksoka eihän kaikki tuotteet oo huonoja jos yksi ei toimi.
  Esimerkiksi nää kaikki tuotteet alkoi kiinnostaa ja tällaisen setin voisin oikeasti ottaa itselleni. Kaikki vaikutti todella mielenkiintoisille ja etenkin toi rakennesuihke vois olla sellanen minkä lähtisin ostamaan! Myös Beauty Primer voisi olla mielenkiintoinen kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Tosi kurjaa, että hopeashampoosta tuli tollanen reaktio :s Varsinkin, kun hopeashampoon pitäisi tehdä ihan päinvastainen lopputulos! Ymmärrän hyvin, että herkästi sitä alkaa vältellä kokonaan jotain brändiä, jos on huonoja kokemuksia jostain tuotteesta. Onneksi yleensä se yksi huono tuote ei tarkoita, ettei mikään voisi itsellä toimia! Kokeile ihmeessä jotain Four Reasonsin tuotetta, vaikka sitten näistä jotain, josko fiilikset brändin suhteen vähän paranisivat<3

   Poista
 5. Käytän talvisin hiusvoidetta kuiviin latvoihin toimii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on seerumit sun muut käytössä ympäri vuoden, kun latvat ei oo parhaassa mahdollisessa kunnossa ja mäkin tykkään noista hurjasti!

   Poista

Kiitos kommentista!