sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

This Or That -Blogihaaste

Blogeissa on jo pidemmän aikaa pyörinyt tämän superkiva This Or That -haaste ja muutamia päiviä sitten ihana Paletilla-blogin Viivi haastoi mutkin tekemään tämän! Kiitos Viiville haasteesta :) Mähän rakastan vastailla erilaisiin haastepostauksiin ja muutamia haasteita on tullut keksittyä itsekin, joten mennäänpä sitten pidemmittä puheitta asiaan. Näitähän ei oo välttämättä tarkoitus sen enempää avata, mutta mä päätin silti laittaa jokaiseen kohtaan pienen selityksen perään :)


Suihku aamulla vai illalla?
- En ikinä käy työaamuisin suihkussa, sillä herään jo nyt viiden jälkeen ilman sitä suihkua. Viikonloppuisin tulee välillä käytyä suihkussa aamulla, mutta pääasiassa siis aina iltaisin.

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys?
- Oon melkoinen kaupunkityttö ja mun poikaystäväkin jaksaa siitä muistuttaa tasaisin väliajoin :D Kyllä mä rakastan luontoakin ja tälläkin hetkellä asun paikassa, mistä on vaan muutaman minuutin kävelymatka luonnon keskelle.

Kirkkaat vai neutraalit värit?
- Tää oli oikeesti paha, mutta sanotaan että kirkkaat värit. Huomenna olisin saattanut vastata jo toisin.

Outo vai typerä?
- Pieni outous saataa olla ihan hauskaa ja söpöä, typeryys harvemmin.

Kevät vai syksy?
- Kevät merkitsee kesän tuloa eli ehdottomasti se!

Minttu vai kaneli?
- Molemmat on kyllä aika jees, mutta kaneli vie voiton.

Suunniteltu vai extempore?
- Yleensä extemporereissut sun muut on rennompia ja hauskempia. Toki poikkeuksiakin löytyy :)

Leffa kotona vai teatterissa?
- Mä en oikein jaksa keskittyä leffoihin enää nykyään, minkä takia ehdottomasti katson sellasia mieluummin kotona kuin leffateatterissa missä joutuu nököttämään paikoillaan koko sen leffan ajan.

Espresso vai latte?
- Kumpaakaan en juo, mutta jos jompikumpi pitäisi juoda niin latte.


Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli?
- Oon melkoisen kova höpöttämään itsekin tuttujen seurassa, mutta kyllä mä mieluummin olen se kyselijä.

Halit vai pusut?
- Kummatkin toki kelpaa!

Tulinen vai mieto ruoka?
- Tykkään molemmista, mutta mieto vie tällä kertaa voiton.

Nahka vai pitsi?
- Saanko vastata molemmat? :D Nojoo ehkä se nahka kuitenkin näistä on hitusen kivempi.

Ylipukeutunut vai alipukeutunut?
- Mä oon kyllä monesti varmasti itse alipukeutunut, mutta parempi mun mielestä olisi olla hieman ylipukeutunut.

Kokemus vai mukavuus?
- Tää muistuttaa mua taas siitä, että pitäisi heittäytyä enemmän ja useammin tilanteen vietäväksi ja saada sitä kautta niitä uusia kokemuksia.

TV-sarjat vai elokuvat?
- Hyvää sarjaa voin katsoa monta tuntia putkeen, mutta tosiaan sen yhden parin tunnin leffan katsominen tekee monesti tiukkaa. Loogista eikö? ;)

Rock– vai countrymusiikki?
- Näistä kahdesta ehdottomasti rock.

Puna- vai valkoviini?
- Punkkua mä en kaada kurkustani alas muuta kuin äärimmäisen pakon edessä. Valkkari sen sijaan on hyvää!


Yksin vai yhdessä työskentely?
- Tykkään tehdä asioita omaan tahtiin ja omassa rauhassa, mutta kyllä niiden työkavereidenkin seuraa kaipaa siinä taustalla.

Uiminen vai rannalla makoilu?
- Vielä kun vaan pääsis sinne uimaan..

Pikaruoka vai kunnon ravintola?
- Ei tarvinnut kauaa miettiä, kyllä hyvä ravintolaruoka aina pikaruoan voittaa!

Perunasalaatti vai pastasalaatti?
- En oo mikään perunasalaatin ylin ystävä. Pastasalaatteja sen sijaan tulee tehtyä aina silloin tällöin.

Parilliset vai eriparisukat?
- En voisi edes kuvitella laittavani eriparisukkia jalkaan! Tuntuisi tosi oudolta.

Tanssiminen vai laulaminen?
- Niin, siis yksin kotona musiikin mukana :)

Puhelin vai netti?
- Eipä sillä puhelimella paljon tee, jos ei nettiä ole! 

En haasta tällä kertaa itse ketään, mutta laittakaa ihmeessä linkki omaan postaukseenne, jos olette tämän tehneet ♥

18 kommenttia:

 1. Nää haasteet on aina niin hauskoja :D

  VastaaPoista
 2. Kuten aiemminkin on tullut todettua meillä on sama ajatus tästä leffa kotona vs. teatterissa asiassa; pari tuntia paikoillaan istumista leffateatterissa ei houkuttele yhtään. Pitäisi olla ainakin kahden kilon säkki irtokarkkeja mukana, että jaksaisi istua paikoillaan, mutta eihän sellainen karkin mässytys käy laatuun ollenkaan;)
  Samoin tykkään tehdä hommia yksikseni kuin isossa porukassa.
  Kivaa sunnuntaita Linda<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tosiaan houkuttele. Poikaystävä olisi halunnut käydä katsomassa sen uuden Tuntemattoman Sotilaan leffassa, mutta en enää nykyään voisi kuvitellakaan istuvani siellä niin pitkään. Joku pari tuntia vielä menee, jos on ihan pakko, mutta toi kestää kyllä liian kauan :D

   Kivaa uutta viikkoa Sari<3

   Poista
 3. Olipa kiva lukea tää haaste sultakin :) Kiva myös kun olit selittänyt jokaisen kohdan auki :) Moneen kohtaan pystyin samaistumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kuulla! Mä alan ihan kohta lukea sun vastauksia näihin ;)

   Poista
 4. Ihanaa, että vastailit näihin! Aika samanlaisia vastauksia löytyi meiltä molemmilta :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin saman, kun sun vastauksia luin :) Monessa kohdassa ollaan samoilla linjoilla!

   Poista
 5. Siis mä en ole tätä postausta halunnut tehdä just sen takia kun ei missään oo näkynyt selityksiä vaan on olleet pelkät tummennokset vastauksina (ja mähän en oo hokassut että voisin tehdä oman mielen mukaan). Nyt kun huomasin Jasun vastanneen muutamaan kohtaan ja sinun vastanneen jokaiseen miksi juuri se, niin pitäisköhän tää sittenkin vaan toteuttaa ;) Mä kun tykkään kuulla muiden perustelut ja kertoa omatkin perustelut näihin, siksi ei oo pelkät tummennokset vastauksina iskenyt - vaikka siis on niitäkin ollut kiva lukea ei sillä. :D
  Ja hei mäkin valitsen mieluummin Kaupungin ytimen, vaikkei me esim asuta ihan ytimessä. En itse halua ihan ytimeen, tää 20-30min kävelymätkä ja 10min bussimatka on tarpeeks lähellä keskustaa. Mä tarvin päästä luontoon oikeesti ja tykkään että meiltäkin pääsee heti kävelemään ihan luontoon. 8)
  Tässä haasteessa on muuutamia kohtia, joissa pistäisin molemmat, on se vaan fakta että kevät ja syksy on molemmat ihania ja molemmissa on hyvät puolensa, ei sitä vaan voi valita. Niin ja vuorotyöläisenä se meetkö suihkuun illalla vai aamulla, mä käyn aina aamuisin mut joskus käyn vielä illallakin :'D

  Ihanaa uutta viikkoa Linda <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo mä en osannut laittaa vaan niitä tummennoksia, kun tuntui että suurimpaan osaan kohdista halusin jotain selittää, kun ei noi vastaukset oo ihan niin yksinkertaisia :D Tee ihmeessä tämä ja selittele noita kohtia niin paljon kuin haluat, musta on ainakin kiva lukea niitä selityksiä<3 ;)

   Mäkään en oo koskaan asunut kaupungin keskustassa enkä edes haluaisi. Mua ei haittaa pieni bussimatka keskustaan, varsinkaan kun pääsen töihin näppärästi yhden bussin kanssa täältä missä nyt asun! Kevät ja syksy on munkin mielestä kumpikin ihanaa aikaa, oon oppinut rakastamaan syksyä tässä viimeisten vuosien aikana :) Se syksyä seuraava kylmä ja pimeä talvi ei vaan houkuttele yhtään!

   Kiitos samoin sulle ihanainen ♥

   Poista
 6. Näitä on kyllä kiva lueskella! :) Huomasin, että olisin vastannut suurimpaan osaan samoin kuin siekin :D Ja totta, miten jotain sarjaa voi katsoa monta jaksoa ja tuntia putkeen, mutta yhden leffan katsominen tuntuu välillä todella pitkästyttävältä?!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo siis toi on niin outoa, että hyvää sarjaa voi tuijottaa vaikka kuinka monta jaksoa putkeen, mutta yksi leffa tekee tiukkaa ja tuntuu ikuisuudelta :D Ehkä se johtuu siitä, että sarjat on usein niin paljon nopeatempoisia kuin leffat?

   Poista
 7. Näitä on kiva lueskella sun blogista :) ♡

  VastaaPoista
 8. Olipa kiva postaus! :) Ja hei oli tosi hyvä idea selittää hiukan miksi on valinnut sen minkä on valinnut. Monissa kohdissa olisin voinut valita molemmat, koska onhan se nyt vaikea vain jompi kumpi haha :D Ja vaikka asunkin kaupungin ytimessä, rakastan luontoa yli kaiken. Elämä ei ole niin mustavalkoista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, ei nää oo ollenkaan niin yksiselitteisiä, kun monissa kohdissa teki tosiaan mieli valita kummatkin :D Ei tosiaan oo mustavalkoista eikä se kaupungissa asuminen esimerkiksi suinkaan sulje pois sitä, etteikö luonto voisi olla hurjan tärkeä<3

   Poista
 9. Kiva oli lukea sunkin vastaukset näihin :) Ite toteutin tämän ilman vastausten selittelyä, mutta tämä oli kivempi kun oli perustelut :) Suurin osa oli meillä samoja, mutta mä oon esimerkiksi enemmän mukavuuden haluinen suunnittelija ja rannalla makoilija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nykyään enää jaksa makoilla rannalla auringossa, paitsi ulkomailla ehkä :D Suomessa en edes muista koska olisin viimeksi mennyt rannalle ottamaan aurinkoa tai muuten vaan hengaamaan ilman, että pääpointtina olis ollut uiminen!

   Poista

Kiitos kommentista!