maanantai 11. kesäkuuta 2018

Superedullista ihonhoitoa - Ziaja Marigold


Tein alkuvuodesta suhteellisen ison tilauksen Notinoon, jossa myydään mm. Ziajaa ihan superedulliseen hintaan. Tilauksesta löytyi myös kaksi kappaletta mulle entuudestaan tuntemattoman Ziajan Marigold -sarjan tuotetta. Marigold-sarja on suunnattu ennen kaikkea kuivalle ja herkälle iholle eli juuri sellaiselle kuin itse omistan. Ostin testiin sarjan kasvoveden sekä kasvovoiteen ja nyt olen vihdoin ja viimein saanut tuotteet testattua! Ziajanhan on yksi mun suosikkibrändini niin ihonhoito- kuin vartalonhoitotuotteidenkin osalta. Tuotteet ovat edullisia, mutta silti toimivia. Mitään luksusfiilistä näistä tuotteista ei ehkä välity, mutta en itse sellaista aina kaipaakaan ja tällaiset hyvinkin perinteiset tuotteet kelpaavat mulle vallan hyvin! Marigold -tuotteita on Suomesta vähän heikosti saatavilla, mutta tosiaan esimerkiksi sieltä Notinosta näitä saa tilattua.


Ziaja Marigold Face Toner on kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu kasvovesi. Alkoholiton kasvovesi lupaa puhdistaa ja kosteuttaa ihoa sekä palauttaa sille sen normaalin pH-arvon. Kasvovedessä on mieto kukkainen tuoksu, joka tuoksuu omaan nenääni oikein miellyttävältä. Mullahan on kasvovesien kanssa monesti se ongelma, että ne aiheuttavat iholla kiristävää ja pistelevää tunnetta, mutta tämä Ziajan kasvovesi ei niin tehnyt. Herkkä ihoni ei ole reagoinut tähän millään tavalla ja kasvovettä on ollut kaikin puolin miellyttävä käyttää. Ei tässä kasvovedessä mitään maatamullistavan hienoa tai erikoista ole, mutta hintaansa nähden tämä on toiminut tehtävässään loistavasti. 200 ml pullo on riittoisa ja annostelu pullosta helppoa. 
Hinta: noin 2,90 € (Notino.fi)


Ziaja Marigold Soothing Face Cream on niin ikään kuivalle ja herkälle iholle sunnattu kasvovoide. Voide on periaatteessa koostumukseltaan melko kevyttä, mutta iholla se tuntuu todella kosteuttavalta ja itse olen suosinut tätä pääasiassa yövoidekäytössä. Voiteen imeytyminen kestää jonkin aikaa, mutta lopputuloksena iho on sileän ja kosteutetun tuntuinen. Mulle tulee tästä vähän mieleen Ziajan oliivisarjan kasvovoiteet, jotka ovat suhteellisen paksuja ja todella kosteuttavia. Tuoksunsa puolesta tämä Marigold kasvovoide on mulle kuitenkin mieluisampi ja tässä on sama kukkainen tuoksu kuin sarjan kasvovedessäkin, mutta jonkin verran voimakkaampana. Ei tästä uutta suosikkikasvovoidettani tullut, mutta kuivalla ihollani tämä toimii kuitenkin oikein hyvin.
Hinta: noin 2,50 € (Notino.fi)

Ovatko Ziajan tuotteet teille tuttuja? :)

10 kommenttia:

 1. Ovat nimeltä ja muutamia vartalojuttuja olen kokeillutkin ja tykkäsin. :) Itse olen myös tehnyt jo muutamia tilauksia Notinolle ja siitä on kovaa vauhtia tulossa yksi suosikki nettikaupoistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykästynyt Notinoon! Mä en oo ton ekan tilauksen jälkeen toista vielä tehnyt, mutta eiköhän sellainen tuu taas tehtyä jossain vaiheessa<3

   Poista
 2. Olen käyttänyt paljonkin Ziajan tuotteita aiemmin, mutta nykyisin ostelen Ziajaa vain Puolassa käydessä, koska siellä hinnat on niin alhaisia ja valikoima laaja. Notinon hinnat tosin ovat jo aika tavalla Puolan tasoa, jotta voisin hyvinkin tilata sieltä jotain. Marigold-sarja ei ole tuttu, mutta kuulostaa kivalta tällaisen kuivaihoisen ikäihmisen korvissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Suomessa Ziajan hinnat on kieltämättä melko korkeat verrattuna alkuperäisiin, vaikka ei ne Suomessakaan paljon maksa :D Notinossa hinnat on kieltämättä kohdillaan! Testaile ihmeessä joskus näitä tuotteita, jos sattuvat tulemaan vastaan :)

   Poista
 3. Ihan tuntematon merkki, en oo aiemmin kuullutkaan :) Nuo hinnathan hivelevät silmää :'D Todella edullista kyllä, kuten jo otsikossakin mainitsit. Ei tosin minun iholleni sopivia nämä kaksi tuotetta. Piti vähän käydä selailemassa tuota verkkokauppaa ja ihan mielenkiintoiselle se vaikuttaa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei oo kyllä hinnalla pilattu! Suomessa Ziaja maksaa hitusen enemmän, mutta edullisia nää on Suomessakin<3 Notinossa on tosi kiva valikoima ja hinnat siellä enemmän kuin kohdillaan!

   Poista
 4. Oho! :) Nyt on edullisia tuotteita. Voisin joskus kokeilla tuota kasvovoidetta, vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta. Ja kiva muutenkin kuulla taas uusista tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kasvovoide oli tosi kiva, mutta niin on tosin muutkin Ziajan kasvovoiteet :D Vuohenmaitosarja on ikisuosikkini<3

   Poista
 5. Kuulostaapa hyviltä tuotteilta :) Oon joskus testannut Ziajaa ja tykkäsin tosi paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ziajan tuotteet on kyllä ihania, kiva että säkin oot niistä tykännyt! <3

   Poista

Kiitos kommentista!