keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Lumoavat ripset Eyluren irtoripsillä!


Eylure lanseerasi jokin aika sitten uusia upeita Enchanted False Lashes -irtoripsiä, jotka ovat myynissä vain rajoitetun ajan. Sain suureksi ilokseni itselleni testiin kolme pakettia näitä uutuuksia ja nyt mun olisi tarkoitus kertoa niistä hieman tarkemmin. Eyluren ripset ovat yhtiä suosikkejani yhdessä Kissin ja Ardellin irtoripsien kanssa. Suosin ohuita ripsinauhoja enkä halua ripsien olevan liian överit. Pituutta ja volyymia saa toki ripsissä olla, mutta mitään överituuheita tai -pitkiä irtoripsiä en halua käyttää. Mua ei haittaa, vaikka ripsistä huomaa niiden olevan irtoripset, sillä yhdistän itse irtoripset vain juhlavampaan meikkiin, jolloin naama saa huoletta näyttää voimakkaasti meikatulta ja laitetulta. Näistä Eyeluren Enchanted -irtoripsistä löytyy sekä luonnollisempaa että näyttävämpää versiota jokaisen oman maun ja tyylin mukaan. Ripsien mukana tulee myös liima, mutta itse käytän erillistä ripsiliimaa.


Eyluren ripset ovat kestäviä, ne on muotoiltu hieman pyöreään muotoon ja niitä voi käyttää useamman kerran, mikäli vain muistaa huoltaa ripset käytön jälkeen. Irtoripset säilyvät omien kokemusteni mukaan hyvinä yleensä 2-4 käyttökerran ajan ja Eyluren ripset pääsevät yleensä helposti sinne neljäänkin käyttökertaan. Paljon riippuu siitä, miten ripsien kanssa on ja kuinka niitä kohtelee ja säilyttää. Potentiaalia näillä kuitenkin on useampaan käyttökertaan, mikä on erittäin hyvä asia, sillä Suomessa irtoripsistä saa kuitenkin maksaa jonkin verran. Näiden Enchanted -ripsien suositushinta on 9,90 € ja näitä myydään esimerkiksi Sokoksilla, Citymarketeissa ja oletkaunis.fi:ssä.

*Saatu blogin kautta


Eylure Enchanted Roses & Thorns* on kolmikon luonnollisin irtoripsipari. Ripsien luvataan avaavan katsetta ja antavathan nämä myös mukavasti lisää tuuheutta ja pituutta ripsille. Käytin joskus irtoripsiä ihan arkenakin ja silloin suosin ehdottomasti juuri tällaisia suhteellisen luonnollisia ripsiä. Nykyään lisään irtoripset vain juhlameikkiin, mutta silloinkin on välillä mukava käyttää luonnollisempia ripsiä. Ne sulautuvat totta kai paremmin omien ripsien joukkoon, vaikka tuovatkin lisää näyttävyyttä meikille.


Eylure Enchanted Heartbreaker* irtoripset antavat runsaasti lisää pituutta ja ristikkäin toistensa päällä olevat ripsikuidut tekevät katseesta leikkisän. Nämä ovat ehdottomasti suosikkini tästä kolmikosta! Näillä saa aivan ihanasti lisää pituutta ripsiin ilman, että pituus kuitenkaan on liiallinen. Nämä ripset eivät mulla valitettavasti kestäneet kuin yhden käyttökerran, mikä johtuu ihan omasta typeryydestäni ja huonosta säilyttämisestä käytön jälkeen. Harmittaa ihan suunnattomasti, mutta ehkä mun pitää käydä ostamassa itselleni uusi pari!


Eylure Enchanted Power Flower* on kolmikon selkeästi näyttävin ripsipari. Nämä ovatkin ehdotomasti ennen kaikkea tuuhean lopputuloksen antavat irtoripset, joilla totta kai saa ripsiin myös hurjasti lisää pituutta. Tämän tuuheampia irtoripsiä en itse oikein edes käytä, mutta nämä näyttävät vielä todella hyviltä varsinkin vähän tummemman ja voimakkaan silmämeikin kanssa.

Yhteistä näille kaikille kolmelle on lyhyehkö ja kaareva ripsinauha, jonka ansiosta ripset sopivat hyvin myös pienemmille silmille. Ripsinauha on irtoripsissä aina hyvä leikata itselle oikean kokoiseksi, sillä liian pitkä ripsinauha ei näytä silmissä hyvältä ja se myös tuntuu inhottavalta. Olen myös huomannut sen, että mitä lyhyempi ripsinauha, sitä helpompi ripset on saada asettumaan paikoilleen kauniisti! Ei siis kannata pelätä leikata ripsistä palaa pois, jotta ne istuisivat paremmin omiin silmiin. Oikeankokoisten ja hyvin paikoilleen asettuneiden ripsien ei tulisi tuntua juuri miltään.

Millaisia irtoripsiä te suositte vai käytättekö sellaisia lainkaan? :)

18 kommenttia:

 1. Minä käytän Eyluren ripsiä ja nämä uutuudet vaikuttavat kyllä hyviltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä taattua Eylurelaatua, ihan hurjan hyviä! <3

   Poista
 2. Kiinnostavaa luettavaa! Mä oon käyttänyt vain tupsuja mutta voisin kokeilla tälläisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupsut on tosi näppäriä ja niilläkin saa hurjasti lisäsyvyyttä meikkiin :) Mä suosin itse kuitenkin ihan kunnon irtoripsiä, kunhan ne just ei oo liian överit!

   Poista
 3. Nää on kyllä ihania! Tykkään ripsistä joissa itse nauha on ohutta sellaisian päivinä, kun haluan pitää niitä koko päivän. Harvemmin kuitenkaan tulee käytettyä lasien kanssa irtoripsiä, vaikka kiinnostusta niihin on. Erikoisempaa meikkilookkia tehdessä ne taas kuuluvat asiaan.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykkää oikeastaan missään tilanteissa sellasista ripsistä, joissa se ripsinauha on paksu. Ne ei vaan tunnu pitemmän päälle yhtään hyvältä. Heh, mulla on välillä hankaluuksia aurinkolasienkin kanssa, jos on tarpeeksi pitkät ripset eli uskon, ettei lasien kanssa aina jaksa irtoripsien kanssa säätää :D

   Poista
 4. Mun on pitänyt mennä tutkimaan noita kauppoihin, jos siellä olisi jotain omiin tarpeisiin sopivia :) Tykkään eniten ehdottomasti luonnollisista ripsistä, mutta haluan että niillä kuitenkin saa volyymia aikaan ja ne näyttävät tekoripsiltä. Mun suosikkeja on Eyluren lisäksi Ardel :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että saattaisit löytää näistä itsellesi mieluisat ripset :) Ardellin ripset on superhyviä! Demi Wispiesejä on tullut käytettyä pari jos toinenkin<3

   Poista
 5. Mä en koskaan oo osannut laittaa irtoripsiä. Aina kun oon kokeillut niin se liima jäi näkyviin. Nyt kuulin hetki sitten sellaisista magneetti irtoripsistä, jotka kestää kuulemma toooosi monia kertoja. Mun piti googletella, mutten oo vielä ehtinyt. Toki enhän mä nyt niitä tarvitsekaan mutta ois kyllä kiva kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä väristä liimaa oot käyttänyt? Mä käytän itse läpinäkyvää, mikä on siis ensin valkoista, mutta kuivuu läpinäkyväksi eikä liima jää näkyville :) Tosin siihen vaikuttaa varmasti sekin, että mulla on aina rajaukset niiden ripsien alla ja tarpeen tullen sudin sitä eyelineria vielä siihen ripsinauhan päälle, jotta sieltä ei näy mitään :D Magneettiripset on kyllä kiinnostavat, mutta en oo kertaakaan vielä nähnyt sellasia, mitkä oikeesti näyttäis ripsissä hyvältä ja sellasilta, ettei sitä huomaa että ne tosiaan on magneettiripset :D

   Poista
 6. Eylure on kyllä mun suosikkimerkki, mitä irtoripsiin tulee! Arkikäytössä käytän yleensä heidän ripsiä joko numerossa 100 tai 111 (joista jälkimmäisiä testasin muuten sun suosituksesta, joten kiitos siitä). Nyt oon ihan rakastunut Eyluren Most Wanted Lust List ripsiin, jotka ovat huomattavasti dramaattisemmat ja myös kesävämmät ripset. Ihan huippulaatua Eyluren hintatasoon nähden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne 111 ripset on niiin ihanat<3 Yhdet munkin suosikeista! Piti googlata noi sun mainitsemat ripset ja ai että miten kauniit ne on! Noissa taitaa vaan olla tollanen paksu ripsinauha, mistä itse en yhtään tykkää :D Muuten testailisin ihan varmasti noi :)

   Poista
 7. On kyllä super kauniita ripsiä nämä! Harmi kun käytän niin harvoin, tekisi mieli hankkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en nykyään kovinkaan usein irtoripsiä käytä, mutta silti mulla on niitä melkoisen paljon :D Ne tuo kuitenkin kivan lisän vähän juhlavampaan meikkiin, vaikka monesti meen kyllä ilman irtoripsiä silloinkin :)

   Poista
 8. Mä en ole koskaan kokeillut irtoripsiä :D Se johtuu siitä, että pelkään etten osaa niitä laittaa! Sillon kun viimeks otin ripsienpidennykset pois, niin mun piti kokeilla irtoripsiä, mutta arvaa kokeilinko! Nuo ripset vaikuttavat kyllä hyviltä, joten ehkä ensi kerralla uskaltaisin kokeilla irtoripsiä, kun pidennyksistä luovun :) Harjottelemalla vaan, niin hyvä tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsien laitto saattaa vaatia vähän harjoittelua, mutta kunhan sitä vaan jaksaa treenata niin kohta se onkin jo yhtä helppoa kuin huulipunan levitys :D YouTubestakin löytyy tosi monia videoita ripsien laittamisesta :) Kokeile ihmeessä joskus ripsien laittoa ihan kunnolla ajan kanssa :) Äläkä luovuta, jos ei meinaa heti onnistua<3

   Poista
 9. Olen päässyt eyluren ripsillä 7-9 käyttökertaan. Putsannut siis välissä. Ovat parhaita keston suhteen omasta mielestäni tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, että näillä on potentiaalia noinkin moneen käyttökertaan! Kunnon putsaaminen on kyllä ihan avainasemassa irtoripsien säilymisen kannalta :)

   Poista

Kiitos kommentista!