tiistai 5. kesäkuuta 2018

Formula 10.0.6 myynnissä Stoorlassa!


Joko olette kuulleet uudesta verkkokauppakeskuksesta Stoorlasta? Stoorla on vasta avattu verkossa toimiva kauppakeskus, josta on nyt avattu kauneuspuoli. Hyvinvointi, koti, vapaa-aika ja elektroniikka ovat vielä tulossa. Kauneuspuolen avaamisen yhteydessä sain itselleni valtavan PR-lähetyksen Stoorlalta ja pääsin sitä kautta tutustumaan todella laajasti heidän kauneuspuolensa valikoimaan. Tänään esittelyyn pääsevät Formula 10.0.6 tuotteet, joita sain itselleni viisi kappaletta. Brändi oli mulle tuttu aiemmin vain nimeltä, mutta tuotteet ovat vaikuttaneet sen verran mielenkiintoisilta, että olen halunnut jo pitkään päästä niitä testaamaan. Brändi on cruelty free ja hintaluokaltaan melko edullinen ja hyviä, edullisia ihonhoitobrändejähän on aina hauska löytää! Miltä Formula 10.0.6 tuotteet sitten vaikuttivat? 

*Tuote saatu blogin kautta


Aloitetaan Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanserillä*, joka on vaahtoava puhdistusgeeli kasvoille. Putsari sisältää ihoa kuorivaa ja rahoittavaa vihreää teetä sekä rasvoittumista vähentävää passionhedelmää. Geelimäisen koostumuksen omaavaa tuotetta on tarkoitus annostella käsille, hieroa se käsissä vaahdoksi ja sen jälkeen putsata kasvot. Kuivalle iholle tämäntyyliset putsarit eivät yleensä ole niitä kaikkein parhaimpia, mutta en ole kyllä itse kokenut tätä juurikaan kuivattavaksi. Olen käyttänyt tätä ihonpuhdistuksen kakkosvaiheessa öljyputsarin jälkeen ja tämä on poistanut todella hyvin kaikki meikkijämät kasvoilta ja saanut ihon sekä näyttämään että tuntumaan puhdistetulta ja raikkaalta. Talvella tuskin uskaltaisin tätä käyttää, sillä ihoni on silloin kuivimmillaan, mutta näin kesäaikaan tämä toimii mulla hyvin.
Hinta: noin 9,90 €/150 ml.


Formula 10.0.6 One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub* on ihoa mekaanisesti kuoriva rakeellinen kuorinta-aine. Kuorinta lupaa niin poistaa mustapäitä, irrottaa kuolleen ihosolukon kuin puhdistaa ihohuokosetkin. Lopputuloksena ihon tulisi olla puhtaat, pehmeät sekä raikkaat. Kuorinnan sisältämän sinkin on tarkoitus tehdä ihosta mattainen ja tasapainottaa sen rasvaisuutta. Kuorinta on todella tehokas ja itselleni ehkä jopa vähän turhankin tehokas. Kuorivia rakeita on aineessa todella runsaasti ja omalle herkälle iholleni ne ovat hitusen turhan raapivia. Ihon saa kyllä kuorittua tällä aivan loistavasti ja uskon tämän olevan esimerkiksi ei-herkälle sekaiholle todella hyvä tuote. Kevyesti käytettynä ja liiallista painamista välttäen pystyn tätä itsekin käyttämään ja kuorinta jättää ihon todella sileän ja puhdistetun tuntuiseksi.
Hinta: noin 9,90 €/100 ml.


Seuraavaksi hieman erilaista kuorintaa, sillä sain testiin myös kuuden kappaleen paketin Formula 10.0.6 Down To The Pore Blackhead Banishing Pore Stripsejä*. Nämä ovat siis kaikessa yksinkertaisuudessaan mustapäälappuja, jotka lupaavat syäpuhdistaa ihohuokoset ja poistaa mustapäät. Liuskat sisältävät kaoliinia ja teepuuantioksidanttia eikä näitä tule käyttää tulehtuneella iholla, finnien päällä eikä myöskään todella kuivalla iholla. Ymmärrän hyvin, miksi näitä ei kuivalle iholle suositella, sillä lappu nappaa todella voimakkaasti kiinni ja kuivattaa ennestäänkin kuivaa ihoa melkoisen paljon lisää. Multa löytyy mustapäitä jonkin verran erityisesti nenästä ja reilu 10 minuutin vaikutusajan jälkeen yllätyin todella positiivisesti - mustapäitä oli irronnut ihan mukavasti! Mullahan on se ongelma, että vaikka niitä mustapäitä löytyy, on mun ihoni niin kuiva että ne on todella tiukasti myös kiinni niissä ihohuokosissa. Ei siis todellakaan ole mitenkään itsestään selvää, että tällaiset laput mulla toimisivat. Nenä vaati todella runsaan kosteutuksen mustapäälapun jälkeen, sillä se tosiaan kuivatti ihoa melkoisen paljon, mutta lappu myös teki tehtävänsä hyvin.
Hinta: noin 7,90 €/6 kpl paketti.


Tämä Formula 10.0.6 Be Berry Smooth Moisturizing Peel Mask* oli ehdottomasti näistä viidestä tuotteesta mielenkiintoisin. Ja mielenkiintoiseksi tämän teki se, etten ollut aiemmin testannut kosteuttavaa peel off -naamiota! Naamio sisältää ihoa puhdistavaa ja virkistävää ananasuutetta sekä antioksidanttipitoista mustikkaa. Kasvonaamio lupaa jättää ihon pehmeäksi ja ravituksi ja kuivaihoisena kosteuttavia naamioita on aina mielenkiintoista testata. Naamiota on tarkoitus levittää iholle ohut kerros ja noin 10-15 minuutin kuluttua repiä se pois. Repiminen onnistuu helpoiten, kun naamio on täysin kuivunut kasvoille ja itsehän tein ensimmäisellä kerralla sen tyypillisen virheen, että levitin naamiota paikoitellen liian paksun kerroksen eikä se siihen kuivahtanut lainkaan. Naamio jätti ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi, mutta ei tämä mikään superkosteuttaja ollut. Uskallan suositella tätä siis myös hieman rasvoittuvammallekin iholle, jos iho kuitenkin toisiaan vaatii esimerkiksi talvella kosteuttavampia tuotteita. Mä suosin itse omalla ihollani todella monentyylisiä naamioita, joten tätäkin tulee varmasti käytettyä jatkossa useasti.
Hinta: noin 9,90 €/100 ml.


Formula 10.0.6 Seriously Shine Free Mattifying Oil-Free Moisturizer* on erityisesti normaalille ja sekaiholle suunnattu kasvojen geelivoide. Voide lupaa tasapainottaa ihon talineritystä sekä tehdä ihon mattaiseksi ja pehmeäksi. Kuivaihoisena suosin totta kai hieman kosteuttavampia kasvovoiteita, mutta kesäisin kiireisinä aamuina tällaiset supernopeasti imeytyvät voiteet ovat välillä ihan hyvä vaihtoehto. Voide tosiaan imeytyy ihoon todella nopeasti ja jättää sille täydellisen mattapinnan. Nyt kesällä olen kokenut tämän voiteen yhdessä kosteuttavan seerumin kanssa itselleni riittäväksi, mutta talvella tämä tuskin olisi mulle riittävän kosteuttava. Pitääkin siis muistaa käyttää tämä pois nyt kesän aikana!
Hinta: noin 9,90€/75 ml.

Mielenkiintoisia tuotteita, mutta ei ehkä ihan omalle ihotyypilleni suunnattuja. Stoorlasta löytyy hurjasti muitakin Formula 10.0.6 tuotteita, joten mikäli brändi alkoi kiinnostaa, suosittelen vilkaisemaan koko valikoiman!

Oletteko testanneet Formula 10.0.6 tuotteita? :)

12 kommenttia:

 1. Mä en ole vielä kokeillut näitä kun mietin kuivaihoisena että mistä uskaltaa aloittaa :) ehkäpä putsari sopii ainakin mulle, naamio ja kuorinta kuulostaa kanssa kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin hieman pohdin miten nää kuivalla iholla toimii, mutta yllättävän hyvin kuitenkin! Talvella olis varmasti ollut hieman eri juttu :)

   Poista
 2. Mä kanssa tykkäsin noista mustapäälapuista, toimi. Tähän mennessä ollut käytössä lähinnä Nivea ja Biore, mistä kans tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nivean laput ei mulla oikein enää tahdo toimia. Joskus nuorempana ne toimi kyllä hyvin ja niitä tuli käytettyä monta pakettia :)

   Poista
 3. Kuulostaa tosi mielenkiintoisilta tuotteilta! :) Etenkin noita mustapäälappuja voisin kokeilla, sillä omakin nenä on välillä niitä täynnä :D Lisäksi tuo peel mask kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mustapäälaput oli kyllä hyviä! Myös toi naamio oli tosi kiva uusi tuttavuus<3

   Poista
 4. Oon muistaakseni käyttäny tuota geeliputsaria aiemmin,se oli tosi riittosaa ja siinä tais olla kiva tuoksukin :) Mulla on sama ongelma mustapäiden kanssa,niitä on joo mut ne on niin tiukassa ettei niistä oikeen tahdo päästä eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu noissa on oikeestaan kaikissa tosi kiva, mä tykkään hurjasti<3 Joo siis kasvohoidossakin ihonpuhdistus on yhtä tuskaa, kun niitä mustapäitä kaivetaan sieltä pois väkisin, kun ne on niin tiukassa :/

   Poista
 5. Mäkin olen näitä nyt testaillut, ja kaikista on ihan positiivinen fiilis. Peel-off-naamion kohdalla tosin mieluummin huuhtelen sen pois, koska en tykkää repimisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas nimenomaan tykkään repiä noita naamioita pois :D Mutta kiva kuulla, että poispeseminenkin onnistuu!

   Poista
 6. Näin rasvoittuvan sekaihon omaavana tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta :) Mulla onkin itseasiassa tuo kuorintavoide ja putsari odottelemassa käyttöön pääsemistä. Noi on sen verran näppärän kokoisia, että ajattelin säästää varsinkin ton putsarin loppukesän reissua varten :)

  VastaaPoista
 7. Sun blogista on niin kiva, kun saa aina ihan uusia tuotteita, merkkejä ja nettisivuja tietoonsa :) Tämäkin on mulle aivan uusi! Mutta kuulostaa kyllä hyvältä merkiltä. Kaikki tehokkaat naamiot tekee hyvää epäpuhtauksille, mutta toisaalta ei saa olla liian voimakas ettei iho kärsi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!