lauantai 26. toukokuuta 2018

Violetin ja harmaan sävyjä hiuksiin Biozellin uutuuksillaBiozellin hiustenhoito- sekä hiustenmuotoilutuotteet ovat varmasti todella tuttuja monille suomalaisille. Olinkin enemmän kuin innoissani saadessani tilaisuuden testata paria Biozellin uutuustuotetta, sillä esimerkiksi heidän Texturizing Spray on ehdottomasti paras rakennesuihke, mitä olen koskaan käyttänyt. Sain itselleni testattavaksi Silver Dry Shampoon sekä Color Maskin sävyssä Cool Violet. Hopeakuivashampoo kuulosti enemmän kuin hyvältä näin vaaleahiuksisen mielestä ja violetti hiusnaamiokin tuli oikeastaan täydelliseen saumaan, sillä juurihan mulla viime kampaajareissulla laitettiin koko päähän violetti taittosävy. Taittosävy on toki jo kulunut pois, mutta koska vaalean violetti sävy ei näyttänyt mun hiuksissa yhtään hassummalta, oli hauska päästä testaamaan samaa myös kotikonstein! Molemmat tuotteen on siis saatu testiin maahantuojalta ja tässä vielä tarkemmat arviot kummastakin:

*Tuote saatu blogin kautta


Biozell Silver Dry Shampoo* on nimensä mukaisesti hopeansävyinen kuivashampoo, jonka tarkoituksena on taittaa keltaista sävyä pois hiuksista. Lisäksi kuivashampoo raikasta hiuspohjaa, poistaa sähköisyyttä, tuuheuttaa sekä antaa kevyttä pitoa. Kuivashampoo on suunnattu siis nimenomaan erityisesti vaaleille ja harmaille hiuksille ja itsehän haluan hiusteni olevan mahdollisimman viileän sävyiset. Tuotetta voi käyttää joko yksinään hiusten tyveen tai suihkia kauttaaltaan myös pituuksiin, jolloin harmaan sävyn saa esille laajemmin. Ja sitä harmaata sävyähän sitten riittää! Hiuspohjan raikastamisessa tämä ei mielestäni ollut yhtä hyvä kuin vaikkapa Batiste, mutta oonkin suihkinut tätä hiuksiini nimenomaan sen harmaan sävyn takia. Suihke on hyvin hienojakoista ja sen saa levittymään hiuksiin tasaisesti. Pitoa tämä tuo hiuksille myös ihan kiitettävästi enkä ole enää tämän käytön jälkeen tarvinnut erillisiä rakenne- tai tyvisuihkeita. Suosittelen tätä ehdottomasti jokaiselle, joka haluaa tehostaa vaaleiden tai harmaiden hiustensa viileää sävyä!
Hinta: noin 7,50 €/300 ml.


Biozell Color Mask Cool Violet* on tummanvioletin sävyinen hoitava hiussävyte. Biozellin valikoimista löytyy kahdeksan muutakin sävyä näistä sävytteistä ja itse olen aiemmin käyttänyt niistä hopeista Silveriä. Cool Violet on uusi sävy ja se onkin tarkoitettu nimenomaan ylläpitämään violetin sävyjä hiuksissa. Erilaiset ponitukat ovat tänä vuonna pinnalla ja itsekin sain siitä esimakua viime kampaajakäyntini yhteydessä. Sävytettä on tarkoitus levittää hiuksiin ja antaa sen vaikuttaa 3-5 minuuttia. Tätä pitempi vaikutusaika ei enää muuta hiusten sävyä, mutta tuotteen hoitava vaikutus sen sijaan kasvaa. Olen itse sekoittanut tätä joko ihan tavallisen hiusnaamion tai harmaan color maskin joukkoon, jotta olen saanut sävystä huomattavasti vaaleamman. Sävy tarttuu hiuksiin todella hyvin, erityisesti vähänkin kuivemmat kohdat hiuksissa värjäytyivät todella voimakkaasti ja nopeasti. Violetti sävy kuluu pesu pesulta pikkuhiljaa hiuksista pois, ellei sitä taas vahvista uudella käsittelyllä. Vaaleahiuksisena tämän violetin sävyn kanssa saa olla hyvinkin varovainen, jotta lopputulos ei ole tumman violetti, mutta pieni määrä toiseen hoitoaineeseen tai naamioon sekoitettuna tuo hauskaa violettia vivahdetta hiuksiin.
Hinta: noin 9,00 €.


Biozell ei pettänyt tälläkään kertaa ja ihastuin erityisesti tuohon Silver Dry Shampooseen. Violettia hiusnaamiota olen käyttänyt nyt kolmeen otteeseen ja omassa käytössäni tuo tulee kestämään vielä todella pitkään. Kieltämättä mua hieman pelotti ensialkuun, että saanko violettia sävyä ikinä kokonaan pois hiuksistani, mutta kaikeksi onneksi se sieltä lähti pesujen yhteydessä irtoamaan oikein hyvin. Oon kuullut pieniä "kauhutarinoita" siitä, kuinka erilaiset sävyttävät naamiot ovat jämähtäneet vaaleisiin hiuksiin eikä niitä ole saatu pois muuta kuin kampaajan avustuksella. Tämä Biozellin sävyte ei onneksi tehnyt samaa ja uskallan tähän tarttua jatkossakin, kun haluan pientä ponivivahdetta hiuksiini!

Käytättekö te erilaisia sävyttäviä naamioita? :)

8 kommenttia:

 1. Nämä ovat tosi ihania, ihastuin eritoten siihen suoraväriä pois pesevään shampooseen, jos ei haittaa niin linkkaan:

  https://charmingnails.blogspot.fi/2018/05/biozell-uutuudet-ja-ponitukan-paivitysta.html

  Tuon violetin kanssa pitää blondin olla toooosi varovainen, tarrasi mullakin kuiviin latvoihin mutta lähti kyllä pesemällä pois. Kuivashampoo on aivan huippu, tuo kuohkeutta ja rakennetta. Hyviä uutuuksia, hintakaan ei ole paha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua alkoi vähän kaduttaa, etten pyytänyt sitäkin testiin, kun sen tehon olisi varmasti saanut testattua just ton sävytteen kanssa :D Jep, varovainen saa olla, mutta lopputulos on tosi kiva kunhan vaan laittaa sitä väriä maltillisesti!

   Poista
 2. Mä olen kovasti tykännyt Biozellin Color Maskeista :) Tuo violetti on muuten todella kivan sävyinen! Joskus mietin violettia hiuksissa eikä se huono idea olisi ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle varmasti sopisi violetin sävyt hiuksiin :) Kokeile ihmeessä joskus, vaihtelu ainakin virkistää jos ei muuta ;D

   Poista
 3. Mä en ole koskaan kokeillut Biozellin tuotteita, tässä on tuo kuivashampoo joka kiinnostaisi hieman - paitsi en ole enää blondi kokonaan niin en ehkä tarvitse sitä :'D Kun olin koko blondi, niin mulla taittui silloin hyvin helposti vasta värjätty tyvi keltaiseen ja se oli tosi ärsyttävää. Toki voisihan tuota tyveen suihkia kuten sanoit, enää mun tukka ei oo kylmän sävyinen latvastakaan ja aika nopeasti se sävytys kampaajan jälkeen lähtee aina. Mutten jostain syystä halua suihkua ikinä kuivashampoota hiusten pituuteen, koska se tekee tosi raskaaksi mun hiukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ärsyttävää, kun hiukset lähtee taittamaan keltaiseen. Mullakin teki tosi pitkään sitä, mutta nyt oon saanut ihmeen kauan ylläpidettyä sitä viileää sävyä hiuksissa. Normaalisti ne on tässä vaiheessa jo selkeesti lämpimät, vaikka ei ehkä keltaiset kuitenkaan :D Hiusten pituuksiin en mäkään halua liikaa kuivashampoota suihkia just sen takia, että niistä tulee raskaan oloiset! Ja mahdollisesti myös vähän lähmäisen tuntuiset, mikä ei oo ollenkaan toivottua :D

   Poista
 4. Kun hiukseni olivat viime vuonna kupariset/punaiset, käytin sävyttäviä naamioita jatkuvasti :) Ne olivat kyllä pelastus värin kirkkaana pitämiselle! Nyt en ole piiiiitkääään aikaan käyttänyt niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisen sävyisille hiuksille erilaiset colormaskit onkin varmasti kultaakin kalliimpia! Harmittaa, kun tällaisia ei ollut samalla tavalla "olemassa" silloin kun itse joskus vuosiavuosia sitten olin punapää :D

   Poista

Kiitos kommentista!