perjantai 4. toukokuuta 2018

Kolme Parasta Matkapalettia


Mä lukeudun ehdottomasti niihin ihmisiin, jotka haluavat matkustaessa päästä meikkien suhteen mahdollisimman helpolla ja vähällä. En näe mitään mieltä kantaa mukanani kokonaista meikkiarsenaalia monien luomiväripalettien ja erillisten tuotteiden kanssa vaan pyrin valitsemaan mukaan mahdollisimman vähän tilaa vieviä ja monia tuotteita sisältäviä paletteja. Monesti reissulla pyrin myös meikkaamaan mahdollisimman vähän, mutta ikinä en ole matkalle lähtenyt ottamatta meikkejä mukaan. Yleensä niitä kuitenkin jossain vaiheessa tarvitsee! Tämän kertaisen Kolme Parasta -postauksen aiheena onkin mun suosikkipaletit nimenomaan matkalle mukaan otettaviksi:


3. Too Faced Natural Eyes Eyeshadow Palette
Kolmannelle sijalle valitsen tämän kolmikon ainoan luomiväripaletin eli Too Facedin ihanan Natural Eyesin. Ylempänä puhuin suosivani nimenomaan monipuolisia ja moneen tarkoitukseen soveltuvia paletteja matkoilla, mutta tämä TF:n paletti kulkee myös aina reissuissa mukana. Ja miksi juuri tämä? Paletti on pienikokoinen ja se sisältää täydelliset sävyt perinteisen arkimeikin luontiin. Tummemmat sävyt mahdollistavat myös juhlavamman meikin teon paletin kanssa ja laatuhan näillä luomiväreillä on erittäin hyvä. En ole edes miettinyt muiden luomiväripalettien ottamista mukaan reissuille sen jälkeen, kun tämän itselleni hankin. Paletti on hiljattain uudistunut eikä tätä kyseistä versiota taida enää olla myynnissä, mutta sävyt vaikuttaisivat ainakin olevan siinä uudistuneessa versiossa hyvinkin samanlaiset.
Hinta: noin 38.50 €.


2. theBalm In theBalm Of Your Hand
Toiselle sijalle pääsee tämä theBalmin paletti, joka kokoaa yhteen theBalmin suosituimpia meikkituotteita. Paletista löytyy niin Mary-Lou Manizer highlighter kuin Bahama Mama aurinkopuuterikin sekä poskipunia niin puuterisessa kuin voidemaisessakin muodossa. Palettiin on pakattu myös neljä luomiväriä, mutta itse asiassa niitä en ole juurikaan itse käyttänyt. Tämä paletti on loistava siitä syystä, että tästä tosiaan löytyy monipuolisesti erilaisia poskipunia sekä huippuhyvä aurinkopuuteri ja yksi maailman parhaimmista highlightereista. Mun on ihan turha kantaa matkalla mukana erillisiä aurinkopuutereita ja poskipunia, kun esimerkiksi juuri tästä paletista löytyy kaikki tarvittava. Kokonaisuus on todella hyvä ja mikäli tässä olisi hieman monipuolisemmat luomivärisävyt, olisi tämä päässyt ensimmäiselle sijalle. Hyvänä kakkosena tämä kuitenkin tulee!
Hinta: noin 39,85 €.


1. theBalm Voyage Palette Vol. 2
Ensimmäiselle sijalle pääsee tämä theBalmin ihana Voayage Vol. 2 paletti, joka on näistä kolmesta ehdottomasti kaikkein monipuolisin ja aivan täydellinen matkustamiseen. Paletista löytyy yhdeksän luomiväriä, neljä poskipunaa, joista kahta voi käyttää myös huulilla sekä aurinkopuuteri ja highlighter. Luomiväreillä saa tehtyä oikein kivoja silmämeikkejä, vaikka sävymaailma ei ehkä olekaan mulle kaikkein mieluisin. Paletin poskipunat, highlighter sekä aurinkopuuteri sen sijaan ovat mulle todella mieluisia ja laadultaan todella hyviä. Matkoille otankin yleensä mukaan joko tämän tai toiselle sijalle päässeen In theBalm Of Your Hand -paletin. Molempia en turhaan halua kantaa mukanani, mutta tämä paletti vie näistä tässä kohtaa voiton monipuolisuutensa vuoksi.
Hinta: noin 35,50 €.

 Muut Kolme Parasta -postaussarjan postaukset löytyvät tägin "Kolme Parasta" alta.

Onko teillä joitain tiettyjä paletteja, joita suositte matkoilla? :)

24 kommenttia:

 1. Onpa hyviä matkapaletteja, tosi monipuolisia ja käytännöllisiä :)<3 Itse otan joskus luomiväripaletin mukaan, mutta aika harvoin jaksan sillee reissussa meikata :D Muita meikkejä kyllä sitten otankin enemmän mukaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en reissuissa jaksa mitään kovin monimutkaisia silmämeikkejä tehdä ja sen takia toi Too Facedin paletti onkin hyvä, kun siitä löytyy myös tosi neutraaleja sävyjä :) Jotain väriä luomilla kuitenkin pitää olla, jos naama muuten on meikattu!

   Poista
 2. Toi theBalmin paletti on ihana! Ihan täydellisiä sävyjä, joilla saa myös räväkämmän lookin halutessaan. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. theBalmin meikit on kyllä kaiken kaikkiaan aivan ihania, niin myös noi paletit<3

   Poista
 3. Paleteissa (omasta mielestäni) on se vika, että niissä on yleensä se pari hyvää väriä, loput itselle epäsopivia ja sitten puuttuu ne pari välttämätöntä. Joten, suosin yksittäisiä värinappeja. Enkä kyllä ikinä maksaisi luomiväripaletista lähes 40 €. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kerroit oman mielipiteesi paleteista! Mulle paletit taas on yleensä selkeästi yksittäisiä nappeja parempia ja edullisempia vaihtoehtoja :) Mulle sellanen 55 euroa alkaa olla luomiväripaletin kohdalla kipuraja. Sen enempää en mäkään maksaisi paletista!

   Poista
 4. Kivoja kokonaisuuksia! Hauska tuo Tervetuloa -luomivärinappi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh niin on ;) Tykkään muutenkin tosta, että koko paletti on niin matkateemainen!

   Poista
 5. Mä oon kanssa samanlainen, että otan mahdollisimman vähän (meikki)tuotteita reissuun mukaan. The Balm Voyage Palette Vol. 2 näyttää ihan superhyvälle paletille! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä kaikki meikkipohjan yms. tuotteet tulee olla mukana, mutta mahdollisimman vähällä tuotemäärällä kiitos :D Millään minimimeikillä en kuitenkaan yleensä mene lomallakaan, jos meikata aion :) Toi paletti on tosi kiva<3

   Poista
 6. Mun mielestä molemmat theBalmin paletit on ihanteellisia matkapaletteja. Ottaisin kumman vaan tai molemmat reissulle mukaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä noi kyllä on :) Varsinkin jos mukaan nappaa vielä jonkin erillisen luomiväripaletin niin noista kumman tahansa kanssa pärjää oikein hyvin!

   Poista
 7. TheBalmin molemmat paletit näyttävät kyllä superkäteviltä juuri matkustelua varten! Munkin mielestä tuollaiset on käteviä, mutta tosiasiassa oon huono käyttämään niin ja kannan silti aina mukanani yksittäisiä tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kannoin aiemmin, mutta nyt oon jotenkin tykästynyt siihen, että mukana on mahdollisimman vähän yksittäisiä tuotteita viemässä tilaa :D Noi paletit on superhyviä nimenomaan matkustamiseen<3

   Poista
 8. Ohh todella kiva oli vilkaista sun kolme parasta palettia matkustelun suhteen! Todella käteviä kyllä nuo mistä löytyy myös poskipunia sun muita :D Mun pitää raahata aina viiden värin poskipunapaletti mukana - pitää vissiin ostaa joku yksittäinen niin ei aina tarvi raahata isoa, koska se on tarkemmin ajateltuna oikeesti turhaa. :')

  Mullakin on yksi sellainen reissupaletti, minkä otan aina ulkomaille matkaan, vaikka mahdollisimman vähän meikkaankin - viimeksi en edes tarvinnut sitä kun menin volyymien voimalla ja Rodoksella oli vaan nin pirun kuuma iltaisinkin.
  Mun reissuille mukaan lähtee aina sun blogi arvonnasta voittamani Urban Decayn naked 2 paletti, siinä on kuitenkin perus ruskeat värit joilla saa tosiaan luonnollista kuin vähän juhlavampaakin meikkiä ja kooltaan se on pienin paletti minkä omistan (ja missä on enemän kuin 3 väriä). Oon nyt haaveillut siitä Urban Decayn beached meikkipaletista ja se on kyllä ehdottomasti pakko saada, vaikka mulla nyt nuita meikkipaletteja alkaakin olla reilusti mun mielestäni :D Se tulee varmasti aina lähtemään siitä lähin etenkin rantsulomille mukaan :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo voisi olla ihan hyvä hankkia joku yksittäinenkin matkoille mukaan, mutta toisaalta iso paletti antaa ainakin valinnanvaraa sävyjen suhteen ;) Tulee mieleen tosta kuumuudesta ihan Miami, missä ei olisi kyllä tullut mieleenkään meikata :D Toi UD:n paletti on kyllä tosi näppärä ja siitä löytyy tosi käytännölliset sävyt! Oon monet kerrat miettinyt sen hankkimista, kun mullahan ei sitä ole, mutta en oo kuitenkaan koskaan tullut hankkineeksi. Beached on myös ihana, just sellanen paletti mikä toimii kesäisin ja matkoilla tosi hyvin!

   Poista
 9. Tosi kiva postaus! Mä en matkusta mihinkään ilman mun theBalm Balm Voyage 2 palettia :) Rakastan kyseistä palettia erityisesti sen sisältämien kasvopuuterien vuoksi, mutta koko paletissa on tosi hauska teema! Lisäksi mä otan aina mukaan Elfin Mad for Matte Paletin, koska tarvitsen mattasävyjä ja tuo paletti on monipuolinen sekä pieni ja näppärä. Aika usein otan vielä noiden lisäksi yhden paletin vähän mielialan ja sen mukaan, mihin olen menossa. Esim. festareille mennessä otan UD:n Naked Smoky paletin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Muistelinkin, että sä tykkäät tosta theBalmin paletista<3 Tossa elfin paletissa on kyllä tosi hyvät sävyt, vaikka itse en niinkään mattasävyjä suosi enkä välttämättä meikissä tarvitse. Kiva kun kerroit sun mieltymyksistä matkalle otettaviin paletteihin liittyen! :)

   Poista
 10. Mä otan meikkejä mukaan matkoille aina fiiliksen mukaan. Jos mietin kotona, että vitsit olis kiva tehdä sinne vaikka punainen meikki niin otan siihen käyviä tuotteita mukaan. Muuten suosin monipuolisia paletteja josta saa tehtyä neutraalin, värikkään tai dramaattisemmankin meikin :D Ikinä kun ei voi tietää millaisen meikin haluaa tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan totta, koskaan ei voi tietää millaisen meikin lopulta haluaa tehdä! Mä oon lähinnä ollut viime aikoina sellasilla rentoutumislomilla, missä se meikkaaminen ei oo muutenkaan ollut ensimmäisenä mielessä niin oon mennyt tosi perusjutuilla. Jos lähtisin vaikkapa jollekin "bilelomalle" niin sitten olisi mullakin varmasti eri valinnat meikkipalettien suhteen ;)

   Poista
 11. Ompa hyvännäköisiä matkapaletteja, monipuolisia tuotteita :) Pitäisi itsekin hankkia joku tuollainen missä olisi varjostus ja korostustuotteita ym. samassa. Itseasiassa käytän niitä muutenkin jo niin vähän, että mulle olisi tuollainen The Balmin matkapaletti oikein passeli ihan vain kotikäyttöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo noitahan kannattaisi munkin suosia ihan kotikäytössä ja ton toisen paletin poskipunia käytänkin aika usein! Noi on tosi näppäriä, kun ne voi ottaa sekä matkalle mukaan ja paletit toimii kuitenkin loistavasti myös ihan kotioloissa :)

   Poista
 12. Oon moneen kertaan himoinnut TheBalmin Voyage 2 -palettia, koska nuo kasvotuotteet näyttää täydellisiltä ja olisi muutenkin kiva omista tuollainen kätevä kaikki-yhdessä-paketissa-paletti. Plus pakkaus ja teema on tosi kivoja. Mutta muhunkaan ei iske nuo luomivärien sävyt. En voi sietää hileisiä luomivärejä kuten nuo paletin kaksi viimeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi luomivärit ei oo munkaan suosikkeja. Ei niiden laadussa sinänsä oo valittamista, mutta jotenkin noiden sävyt ei iske eikä varsinkaan yhdessä :D Muuten paletti on kyllä aivan ihana ja oon supertyytyväinen siihen, että päätin ton aikoinaan hankkia<3

   Poista

Kiitos kommentista!