perjantai 11. toukokuuta 2018

H&M Mattifying Face Primer


Moikka! Oletteko te käyttäneet H&M:n meikkejä? H&M:n meikeistä mulle olivat aiemmin tuttuja vain kaksi eyelineria, joista toiseen rakastuinkin täysin reilu vuosi sitten. Valitettavasti mun silmäni eivät kuitenkaan kestäneet kyseistä tuotetta, joten jouduin siitä luopumaan. Nyt mulle tuli viime viikolla eteen tilanne, ettei mulla ollut aamulla mitään meikinpohjustusvoidetta, mitä olisin voinut käyttää ja jouduin tekemään meikkini ilman primeria. En muista koska viimeksi mulla olisi ollut tällainen tilanne ja lähdinkin sitten kipinkapin töiden jälkeen keskustaan shoppailemaan itselleni uutta primeria. Koska olin jo tilannut edellisenä päivänä itselleni uuden primerin NYX:ltä, päätin ostaa testiin jonkin itselleni uuden, mutta kuitenkin edullisen primerin. Niinpä päädyin tähän H&M:n Mattifying Face Primeriin.


Mä kaipaan meikinpohjustusvoiteelta hyvän pysyvyyden lisäksi ennen kaikkea sitä, että se silottaa ihoa ja auttaa häivyttämään ihohuokosia. Talvisin suosin mielelläni kosteuttavampia primereita, mutta kesä tekee tuloaan ja koska kuiva ihoni on kesällä selkeästi vähemmän kuiva, toivon primerin myös estävän kasvojen kiiltelyä. Tämä H&M:n primer lupaa tasoittaa ihon pintaa, vähentää ihon kiiltelyä sekä jättää sille mattapinnan. Allekirjoitan näistä itse asiassa kaikki kohdat eli tuotelupaukset tämä primer lunastaa täydellisesti. Hintaa tällä 30 ml primerilla on 9,90 € mikä on mun mielestäni todella vähän primerista, varsinkin toimivasta sellaisesta!


Primer on väriltään vaaleaa, mutta kasvoilla se muuttuu täysin värittömäksi. Sormituntuma on ensin melko silkkinen, mutta kasvoille hieroessa primer muuttuu selkeästi tahmeammaksi. Liian suuri määrä primeria saakin kasvot tuntumaan hieman jäykiltä, sillä tuote on loppujen lopuksi melko jämäkkää ja se myös jämähtää kasvoille nopeasti ja tuntuu tosiaan hieman tahmealta. Meikkivoiteen levityksen ja ennen kaikkea sen häivyttämisen kanssa saa olla melko nopea, sillä primer lukitsee myös meikkivoiteen paikoilleen todella nopeasti, jolloin häivyttämisestä tulee vaikeampaa. En itse koe tätä isona ongelmana, sillä mun mielestä on vaan parempi, ettei meikkivoide jää primerin päälle pyörimään vaan sen saa levitettyä kasvoille nopeasti. Ja meikkipohjahan sitten pysyy kyllä paikoillaan täydellisesti koko päivän! Mikään toinen primer ei ole pitänyt mun meikkipohjaani näin hyvin paikoillaan kuin tämä. Se meikkivoide tosiaan jämähtää siihen primerin päälle ja siinä se on ja pysyy siihen asti, että meikit haluaa pestä pois.


Pidän itse ehkä hieman enemmän primereista, jotka jättävät ihon silkkisen sileän tuntuisiksi kuin tällaisista hieman tahmean pinnan jättävistä. Mutta kuten sanottu, meikkipohjan pysyvyys on tällä primerilla kutakuinkin täydellinen. Mä rakastan nimenomaan mattaista meikkipohjaa, mistä johtuen tämä primer on kuin tehty mulle ja mielenkiinnolla odottelen kuinka hyvin tämä pitää kesähelteillä kasvojen kiiltelyn kurissa. Nyt mun ei ole tarvinnut lisätä puuteria koko päivänä, kun pohjalla on ollut tämä primer, mutta kesällä tilanne saattaa olla jo hieman toinen. Mulla ei juurikaan ole tästä mitään huonoa sanottavaa, jos nyt ei lasketa sitä, että meikkivoiteen levityksen kanssa saa tosiaan olla suhteellisen vikkelä, jotta sen saa häivytettyä kauniisti. Haluan ehdottomasti testata jotain toistakin H&M:n primeria, sillä tämä vakuutti mut täysin!

Millaisia primereita te suositte? :)

16 kommenttia:

 1. Myös HM:n Soothing Primer on todella hyvä:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä vinkistä. :) Kävin hakemassa kokeiluun. Toivottavasti toimii yhtä hyvin kuin sinulla. Itse pidän nimenomaan pohjustajista, jotka jättävät hieman tahmean pinnan. Sen jälkeen kun MACin Prep+Prime spf50:n koostumus muuttui, en ole ollut tyytyväinen yhteenkään pohjustajaan. Tämä H&M on vielä tosi kivan hintainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tämä toimii sulla hyvin! Ja onneksi tosiaan hinta ei oo mikään päätähuimaava niin ei oo mikään kovin suuri menetys, vaikka et tästä pitäisikään :) Toi on kyllä harmillista, että itselle mieluisia tuotteita mennään muuttamaan, jolloin ne ei ookaan enää niin hyviä :/

   Poista
 3. Oho, taidanpa käydä hakemassa tän kokeiluun, nimenomaan kesää silmällä pitäen :) Mä olen tosin nykyään suosinut enemmän kosteuttavia pohjustajia, mutta vielä pari vuotta sitten vannoin mattaavien pohjustajien nimeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella en tiedä uskaltaisinko tätä käyttää itse, kun tää ei tosiaan oo millään muotoa kosteuttava - päinvastoin oikeataan :D Ei tääkään siis ihoa kuivata, mutta tunne iholla on kaukana kosteutetusta. Koita ihmeessä, josko mattaprimer taas vetoaisi suhun!

   Poista
 4. Oon käyttänyt lähinnä HM:n huulikiiltoja ja naamioita, mutta vois joskus kokeilla muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun taas on pitänyt testata niitä naamioita, kun niin monet on niitä kehuneet! :)

   Poista
 5. En ole ostanut ikinä HM:n meikkejä, mutta ehkä nykyisen primerin loputtua voisin tosiaan lähteä kokeilemaan jotain noista, kun kerran uskallat suositella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo mä olin hurjan positiivisesti yllättynyt tästä primerista! Sarin suosittelemaa Soothing Primeriakin haluan ehdottomasti testata :)

   Poista
 6. Tuota primeria vois ehdottomasti testata! :) Oon just tuon kaltaista primeria kaivannutkin. Nykyisessäkään ei ole mitään vikaa varsinaisesti, mutta ainahan sitä on kiva testata uutta! :D Kiitos vinkkauksesta Linda :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia on joo kiva testata, vaikkei vanhassa olisikaan mitään vikaa :) Vaihtelukin virkistää ;) Olepa hyvä<3

   Poista
 7. Vaikka meidän ihotyypit onkin erilaiset, heräsi kyllä kiinnostus koittaa tätä myös rasvoittuvalla iholla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en usko että talvella kuivaihoisena uskaltaisin tätä käyttää, joten toivottavasti tää soveltuu hyvin myös rasvoittuvammalle iholle! Mulla on ainakin toiminut tosi kivasti nyt tähän vuodenaikaan :)

   Poista
 8. Hei kiitos vinkistä, tätä täytyy jossain vaiheessa ehdottomasti kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tää on ollut tosi hyvä! :)

   Poista

Kiitos kommentista!