maanantai 16. huhtikuuta 2018

Kolme Parasta Kirkkaanpunaista Huulipunaa


Kolme Parasta -sarja saa taas vaihteeksi jatkoa ja tänään aiheena on otsikon mukaisesti kirkkaanpunaiset huulipunat! Mähän oon melkoinen huulipuna-addikti ja jotain väriä täytyy huulilla olla aina, jos naama on muuten meikattu. Kirkkaanpunainen huulipuna on melko klassinen sävy ja sen sävyisiä huulipunia tulee käytettyä ihan viikottain. Yllä olevan kuvan kolmikko on syystä tai toisesta noussut suosiooni ylitse muiden ja nyt vielä paremmuusjärjestyksessä arviot kaikista kolmesta huulipunasta:


3. theBalm Meet Matt(e) Hughes Long Lasting Liqui Lipstick sävyssä Devoted
Kolmannelle sijalle pääsee tämä theBalmin ihana nestemäinen huulipuna. Nestemäisistä huulipunista juuri theBalmin punat ovat suosikkejani ja tämä upea kirkkaanpunainen sävy on ollut käytössä todella monet kerrat. Applikaattorilla saa todella helposti levitettyä huulipunan tasaisesti ja kauniisti. Mattaiseksi kuivuva huulipuna pysyy huulilla todella hyvin eikä lopputulos juurikaan ole huulia kuivattava. Sen kyllä tuntee, että huulilla on nimenomaan mattaista punaa, mutta nestemäiseksi huulipunaksi tämä on todella mukavan tuntuinen huulilla. Jos nestemäiset huulipunat ovat mieleesi, suosittelen ehdottomasti testaamaan näitä theBalmin huulipunia!
Hinta: noin 17,40 €


2. NYX Matte Lipstick sävyssä Perfect Red
NYX:n upea mattapuna pääsee toiselle sijalle ja näistäkin täytyy sanoa, että kaiken kaikkiaan nimenomaan nämä mattapunat ovat yhtiä suosikkejani NYX:ltä. Perfect Red on nimensä mukaisesti aivan täydellinen kirkkaanpunainen huulipuna. Puna levittyy huulille hyvin, vaikka onkin hieman kuivemman ja mattaisemman tuntuinen levittäessä kuin esimerkiksi alapuolella oleva Mirabellan puna. Pysyvyys tällä on oikein hyvä. Syömisen jälkeen saa jonkin verran paikkailla punaa, mutta yleensä puna lähtee pois vain huulien sisäosasta. Kaiken kaikkiaan hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä huulipuna ja mattapunista suosittelenkin ehdottomasti katsastamaan juuri nämä NYX:n huulipunat.
Hinta: noin 7,00 €.


1. Mirabella Modern Matte Lipstick sävyssä Crimson 
Mirabellan ihana kirkkaanpunainen mattapuna pääsee oikeutetusti ensimmäiselle sijalle. Tässä on kohdillaan ihan kaikki - punan sävy on upea, se levittyy huulille helposti ja kauniisti, puna ei kuivata huulia lainkaan ja sen pysyvyys on ihan huippuluokkaa. Harva puna kestää mulla syömiset ja juomiset, mutta tätä ei yleensä tarvitse lisätä lainkaan ruokailun jälkeen. Mattapunaksi tämä on myös uskomattoman miellyttävän tuntuinen huulilla eikä kuivattavuutta ole havaittavissa lainkaan. En ole ikinä aiemmin omistanut näin hyvää mattahuulipunaa, eli suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan Mirabellaa!
Hinta: noin $22,00.

Muut Kolme Parasta -postaussarjan postaukset löytyvät tägin "Kolme Parasta" alta.

Suositteko te kirkkaanpunaisia huulipunia? Mitkä ovat suosikkejanne? :)

16 kommenttia:

 1. Mä tykkään ihan sairaasti tästä postaussarjasta! Jos mä saisin valita loppuelämäksi vain yhden huulipunan, se olisi ehdttomasti kirkkaanpunainen! NYXin Perfect Red oli mun suosikki pitkään, mutta mulla ei ole sitä enää ja siinä on yksi harvoista ei-vegaanisista tuotteista, jota oikeasti ikävöin :( Pidin kyseistä huulipunaa omissa häissäkin :D Se vaan on niin täydellinen sävy ja lisäki nuo NYXin mattapunat ovat yleensä koostumukseltaan todella hyviä. Oon kylläkin nyt löytänyt uuden lempparin, meinaan ABH:n mattahuulipunan sävyssä Ruby :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kurjaa, ettei toi huulipuna ole vegaaninen, kun NYX:ltä kuitenkin myös niitä vegaanisia tuotteita löytyy :/ Arvelinkin ettei se ole, kun jossain videossa mainitsit just tosta ABH:n punasta, että se on sun uusi suosikki :) Perfect Red on kyllä täysin nimensä veroinen huulipuna! Mutta tosi kiva, että oot löytänyt sille hyvän korvaajan<3

   Poista
 2. Kauniita sävyjä :) Oon nyt alkanut pitämään noista nestemäisistä huulipunista, The Balmia pitäisi joskus testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nestemäisissä huulipunissa on kyllä ne omat hyvät puolensa, mitä normaaleilla puikkopunilla ei helposti saavuta (kuten pysyvyys). theBalmia suosittelen testaamaan, ihan muutenkin kuin vain huulipunien osalta ;)

   Poista
 3. Minä en itse ole ihan kirkkaanpunaisten punien ystävä. Se on minulle liian dramaattinen sävy. Kirkkaanpunainen on sävynä kuitenkin ihan klassikko. Mirabella on näistä merkkinä vähän vieraampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kaikki varmasti tykkää, kun se on just sellanen räväkkä ja silmiinpistävä sävy :) Mä rakastan kirkkaanpunaista huulipunaa<3 Mirabella oli mullekin täysin tuntematon merkki, kunnes sain Lip Monthlysta ton punan!

   Poista
 4. Nopealla vilkaisulla katsoinkin, että ahaa kaksi samaa huulipunaa mitkä on itselläni käytössä, kunnes tajusin noiden olevan eri sävyjä :D Mutta kuitenkin! Tuo The Balmin huulipuna on kyllä niin hyvä, mulla on sitä vähän pinkimmässä sävyssä ja on kyllä ihana tuote <3 Myös Nyxiltä multa löytyy tuo sama huulipuna, mutta sekin sävy enemmän pinkkiin päin :D Mä tykkään myös kyllä kirkkaan punaisista huulipunista ja lemppari onkin yksi Nyxin kirkkaan punainen huulipuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no mutta kiva että oot pitänyt noista sun omista huulipunista, laatu on varmasti aika pitkälti sama vaikka sävyt eroavatkin hieman näistä mun punista! :) Kirkkaanpunainen huulipuna sopii sulle ihan hurjan hyvin, ei ihme että tykkäät siitä<3

   Poista
 5. Mä oon jostain syystä tosi huono käyttämään kirkkaita värejä, mutta silti mulla on tällä hetkellä himotuslistalla Fenty Beautyn nestemäinen punainen huulipuna :D Noi TheBalmin punat on munkin lemppareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Josko sen saisit ja sitä kautta innostuisit käyttämää myös niitä kirkkaita sävyjä? :) Näyttäisi varmasti superhyvältä sulla!

   Poista
 6. Kirkkaanpunaiset huulet on niin kauniita ihan kellä vaan, mutta jotenkin ite ei tuu käytettyä ja punainen on väri mitä vierastan huulilla todella paljon! The Balmin nestemäisiin huulipuniin pitäis ehdottomasti tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se mullakin oli vielä joskus, mutta nykyään tunnen oloni tosi "kotoisaksi" punaisilla huulilla :D Tutustu ihmeessä, ne on tositosi hyviä<3

   Poista
 7. Jos pitäis vaan valita yksi, kulkisin varmaan Joe Blascon True Red huulillani, se on vain täydellinen kirkas punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti googlata toi puna ja siis voi vitsit, se on kyllä ihan täydellisen sävyinen!

   Poista
 8. Mun huulet on niin hassut, että kirkkaanpunaisetki huulipunat muuttuvat violeteiksi, joten toiveissa olisi löytää täydellinen punainen sävy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo tossa tapauksessa sitä saa varmasti etsiä :D Toivottavasti löydät vielä jonkun hyvän punan, joka ei muuta väriä noin radikaalisti sun huulilla<3

   Poista

Kiitos kommentista!