lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kasvonaamiokokoelmani


Moikka! Ajattelin kirjoitella tänään pienoisen koostepostauksen omistamistani kasvonaamioista. Näin alkuun voin mainita, että mulla on kuiva iho, mikä tarkoittaa totta kai sitä, että käytän kosteuttavia kasvonaamioita ihan säännöllisesti. Sen lisäksi suosin myös kirkastavia ja syväpuhdistavia naamioita, joita käytän kuitenkin selkeästi harvemmin. Omiin tarpeisiini nähden multa löytyy kasvonaamioita ihan liikaa, mutta toisaalta mikään ei ole niin ihanaa kuin rankan työpäivän jälkeen pestä kasvot, valita joku ihana naamio ja vaan rentoutua se kasvoilla! Sen takia valinnanvaraa on hyvä olla ;)

*Tuote saatu blogin kautta


Freemanilta omistan kolme kasvonaamiota:
 • Freeman Facial Brightening Mask Golden Grain - ihoa kiinteytävä ja kirkastava kasvonaamio.
 • Freeman Diamond Mineral Rinse Mask - ihoa kuoriva, heleyttävä ja kirkastava savinaamio.
 • Freeman Acai Purifying Clay Mask - ihoa puhdistava. silottava ja pehmentävä savinaamio.
Keltaisessa tuubissa oleva Golden Grain on mulla tällä hetkellä "pannuprojektissa" ja sen takia sitä on tullut käytettyä viime aikoina melko usein. Se kirkastaa ihoa kivasti, mutta mitään muuta erikoista en siinä ole huomannut. Diamond Mineral puolestaan on aivan ihana mekaanisesti ihoa kuoriva naamio. Tykkään! Acai Purifying taas on selkeästi tämän kolmikon puhdistavin naamio ja tällä saa syväpuhdistettua kasvot todella näppärästi. Hinta-laatusuhde näissä naamioissa on mielestäni todellakin kohdillaan, sillä Freemanin naamiot maksavat vain noin 4-5 euroa. 


Lumenen joulukalenterista ja myöhemmin Bette Boxista on tullut matkakokoja neljästä eri naamiosta:
 • Lumene Harmonia Nutri-Recharcing Purifying Peat Mask - ihoa syväpuhdistava, rauhoittava ja kirkastava turvenaamio.
 • Lumene Sisu Deep Clean Purifying Mask - ihoa syväpuhdistava, suojaava ja kevyesti kuoriva kasvonaamio.
 • Lumene Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask - ihoa uudistava, syväkosteuttava ja hehkua tuova geelinaamio.
 • Lumene Kirkas Glow Reveal 60 Second Facial - ihoa syväpuhdistava ja hellästi kuoriva pikakasvohoito.
Lumenen naamiot ovat mielestäni oikein kelvollisia, mutta ehkä tehoonsa nähden vähän turhan hintavia. Sisu ja Harmonia -sarjojen puhdistavat naamiot tekevät toki tehtävänsä, mutta saman puhdistavan vaikutuksen saa aikaan edullisimmillakin tuotteilla. Lähde-sarjan geelinaamio kosteuttaa ja tekee iholle mukavan viilentävän tunteen. Kirkas-sarjan pikakasvohoito on näistä ehkä sinänsä mielenkiintoisin, sillä naamion pitäisi puhdistaa iho tehokkaasti jo minuutin vaikutusajan jälkeen.


Seuravaaksi sekalainen seurakunta kosteuttavia kasvonaamioita:
 • Herbina Moisture Balance Kasvonaamio - ihoa kosteuttava naamio, jota voi käyttää aina muutaman minuutin pikanaamiosta yön yli jätettävään tehokosteuttavaan naamioon.
 • Mossa Vitamin Coctail Energy Boost Multi-Use Mask & Night Cream - ihoa kosteuttava naamio/yövoide, joka sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti väsyneelle ja samealle iholle.
 • Mádara SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Mask - ihoa syväkosteuttava ja hehkua antava kasvonaamio.
 • 7th Heaven Strawberry Cream - ihoa puhdistava, rauhoittava, kosteuttava ja raikastava kevyesti kuoriva kasvonaamio.
Herbinan naamio on hinta-laatusuhteeltaan ihan mieletön ja todellakin kunnon kosteuspommi iholle. Mádaraa ja Mossaa käytän kumpaakin lähinnä yövoiteena/-naamiona, jolloin iho on aamulla todella pehmeä ja kosteutettu. 7th Heavenin mansikkanaamio on uusin naamioni ja sitä olen käyttänyt vasta pari kertaa. Naamio kosteuttaa ihoa ihan mukavasti, mutta ei mielestäni vedä vertoja Herbinan naamiolle.


Puhdistavia naamioita omistan kolme kappaletta:
 • BT Cosmetics Black Mask Peel Off* - ihoa puhdistava, aktiivihiiltä sisältävä mustapäänaamio.
 • -417 Agile Purifying Mask* - ihoa ravitseva ja syväpuhdistava mutanaamio.
 • Aritstry Deep Clensing Mask* - ihoa puhdistava, ihohuokosia supistava ja hehkua antava savinaamio.
Tämä kolmikko on kokonaisuudessaan blogin kautta saatu ja BT Cosmeticsin mustapäänaamio on ehdottomasti tehokkain ja hellävaraisin, mitä olen käyttänyt. Sillä lähtee mustapäitä pois, mutta naamio ei jätä ihoa rutikuivaksi. -417 ja Artistryn puhdistavat naamiot ovat mielestäni suunnilleen samalla tasolla - molemmat puhdistavat ihon todella tehokkaasti ja nämä ovatkin suosikkejani mitä tulee syväpuhdistaviin naamioihin. Todella hyvä kolmikko!


Ja loppuun vielä viimeiset kolme naamiota The Body Shopilta ja Lushilta:
 • The Body Shop Honey & Oat 3-In-1 Moisturising Scrub Mask - ihoa hoitava, sydäpuhdistava ja kostettava kauranaamio.
 • The Body Shop Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask - ihoa syväravitseva, pehmentävä ja silottava kasvonaamio
 • Lush Bunny Moon Jelly Face Mask - ihoa rauhoittava ja rentouttava antibakteerinen ja kosteutta sitova jellynaamio.
The Body Shopin naamiot ovat kumpikin mulle todella mieluisia ja kauranaamiosta ei enää riitäkään kuin yhteen käyttökertaan. Hunajanaamio puolestaan on osana pannuprojektiani ja jättää ihon ihanan sileäksi. Lushin jellynaamiota oli hauska kokeilla, mutta en lopulta syttynyt sille kunnolla. Koin naamion käytön ehkä vähän turhan hankalaksi, vaikka lopputulos kyllä palkitsi ja iho tuntui todella miellyttävältä naamion käytön jälkeen. Kyseinen naamio on myös parhaat päivänsä jo nähnyt ja lähteekin nyt suorinta tietä poistoon.


Kuinka usein te käytätte kasvonaamiota? :)

16 kommenttia:

 1. Melkoinen kokoelma tosiaan! :D Mullakin on aivan liikaa kasvonaamioita, mutta niitä on vaan niin ihana käyttää ja on kiva kun on erilaisia vaihtoehtoja :) Mun naamiot ovat pääsääntöisesti puhdistavia tai kirkastavia - kosteutta haen iholle kangasnaamioilla. Käytän naamioita ainakin kerran viikossa, mutta monesti useamminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oon täysin samoilla linjoilla, valinnanvaraa pitää olla kun noita on niin ihana käyttää<3 Mä innostuin vuosi sitten kangasnaamioista, mutta se huuma meni nopesti ohi ja enää en voi sietää sellasta märkää ja viileää naamiota kasvoillani :D Kiva kuulla miten sä käytät naamioita ja minkälaisia suosit!

   Poista
 2. Kiva kokoelma :) Mä jouduin mun Lushin jellynaamion heittämään just pois kun oli kuivunut vaikka olin vain kerran käyttänyt ja säilytin sitä kaapissa hyvin suljettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit menipä se nopeesti huonoksi :/ Mä unohdin ton kolmen käyttökerran jälkeen täysin tonne kylppärin kaappiin ja nythän siitä on parasta ennen -päiväys mennyt jo kuukausia sitten.

   Poista
 3. Oho ompa sulla paljon kasvonaamioita :D Mulla on ehkä viisi ja nekään ei tunnu loppuvan millään :D Freemanin naamiot oon todennut tosi hyviksi ja riittoisiksi, Lushista oon myös tykännyt paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kasvonaamiot on kyllä melkoisia ikuisuustuotteita :D Ei meinaa millään loppua! Lushin se Oatifix naamio on ihan parasta<3 Ja Freemanilla on hinta-laatusuhteet ihan kohdillaan näissä naamioissa :)

   Poista
 4. En ole laskenut naamioitteni määrää, mutta varmaan aika vastaava kasa löytyy :D. Mä suosin lähinnä puhdistavia savinaamioita, mutta talvella kosteuttaviakin kuluu. Markettituotteista Freemanin kirkastava ananasnaamio on yksi suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Freemanin ananasnaamiota on moni kehunut, mutta itse en oo sitä koskaan testannut :) Mullakin vaihtelee naamioiden käyttö selkeesti myös vuodenajan mukaan. Kesäisin tulee käytettyä useammin puhdistavia naamioita, kun iho ei ole niin kuiva.

   Poista
 5. Kasvonaamioita tulee käytettyä kerran pari viikossa. Yleensä sunnuntaisin pidän kasvonaamio maratoonin ja saatan laittaa vaikka kolmekin naamioo peräkkäin :D Sulla on huikee kokoelma kasvonaamioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit sun iho varmasti kiittää ton jälkeen<3 :D Mäkin laitan yleensä puhditavan naamion jälkeen kosteuttavan, mutta ehkäpä pitäisi lisätä tohon vielä jokin kolmas ;) Sunnuntait on kyllä parhaita päiviä tehdä oikein tehohuolto iholle<3

   Poista
 6. Siisti postaus, mulla on myös aina muutama naamio kerralla, jotka käytän loppuun ennen uutta. Oisko sulla vastaavaa postausta tulossa kasvojen kuorinnasta 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://lipstickklove.blogspot.fi/2017/07/arvostelussa-kasvojenkuorinta-aineet.html

   Tossa linkki viime kesällä julkaistuun postaukseen mun kasvojenkuorinta-aineista! Noista on kyllä osa jo loppunut ja osasta oon luopunut eikä mulla taida tällä hetkellä olla kuin ehkä neljä kuorintaa? Mutta uusia ei ole ton postauksen jälkeen tullut :D

   Poista
  2. Oh kiitos! Mulla on nyt vähän vaikeuksia valita uutta kuorivaa kun en aina halua ostaa sitä samaa :)

   Poista
  3. Toivottavasti tosta löytyy vinkkejä :)

   Poista
 7. Haha muutama kasvonaamio! Kerkeetkö käyttämään kaikkia? :D Kasvonaamiot ja -kuorinnat on kyllä arjen luksusta ja hemmottelua :) Iho ja mieli kiittävät! Tuo Mossan naamio on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kerkee, sehän se tässä onkin vähän ongelma :D Koitan jatkuvasti saada luvan laittaa noita poikaystävällekin, mutta hän ei oo kasvonaamioista kovinkaan innoissaan. Mossan naamio on superkiva, ihanaa kun hankitte meille silloin niin hyvät sponsorit ja saatiin toikin testiin<3 :)

   Poista

Kiitos kommentista!