perjantai 20. huhtikuuta 2018

J.Mäki Professional - Volume Shampoo & Conditioner


Oletteko te jo kuulleet ja testanneet J.Mäki Professionalin hiustenhoitotuotteita? Sain itselleni blogin kautta testattavaksi brändin kaikkien kolmen sarjan hiustenhoituotteita ja tänään olisi tarkoitus käydä läpi Volume -sarja, joka sisältää shampoon ja hoitoaineen. Ensi viikolla olisi luvassa Color ja Repair - sarjat, joiden yhteydessä järjestän blogissa myös tuotteisiin liittyvän arvonnan! Kannattaa siis pysyä kuulolla.


J.Mäki Professional -tuotteiden raaka-aineet on valittu siten, että ne olisivat mahdollisimman vähän hiuksia rasittavia eikä turhia lisäaineita ole lisätty. Tuotteissa on käytetty paljon luonnollisia raaka-aineita, jotka auttavat ennaltaehkäisemään hiusten kuivumista ja vaurioitumista samalla puhdistaen ja suojaten hiuksia. Tuotteet sisältävät myös uv-suojan, ja pitkäaikaisen käytön luvataan elvyttävän vaurioituneita hiuksia. J.Mäki Professional tuotteilla onkin erilaisia pitempikestoisia hoitomuotoja, joiden aikana hiusten kunnon tulisi parantua ja korjaantua. En ole itse näitä kuukauden mittaisia hoitoja testannut, mutta ne toteutetaan kaikessa yksinkertaisuudessaan sarjan tuotteiden avulla ja tuotesarjan voi valita sen mukaan, mitä hiukset eniten kaipaavat. Lopputuloksena hiusten tulisi olla vahvemmat ja tuuheammat.

Lisää voitte käydä lukemassa J.Mäki Professionalin verkkosivuilta, josta löytyy myös brändin tuotteita myyvä nettikauppa!

*Tuote saatu blogin kautta


J.Mäki Professional Volume Shampoo* on tuuheuttavan sarjan shampoo. Shampoo sisältää hiusten paksuutta ja tuuheutta lisäävää bambu-uutetta sekä mm. argan- ja viinirypäleensiemenöljyjä. Viinirypäleensiemenöljy auttaa hoitamaan hiuspohjaa sekä vahvistamaan hiuksia ehkäisten samalla hiustenlähtöä ja edistäen niiden kasvua. Suosin joskus vuosia sitten enemmänkin tuuheuttavia shampoita, sillä omat hiukseni eivät ole kovinkaan paksut ja sitä tuuheutta olisi mukava saada lisää. Nykyään hiusten kunto on kuitenkin sen verran aiempaa huonompi, että tuuheuttavien tuotteiden sijalle on astunut hoitavammat tuotteet. Tämä shampoo pesee omat hiukseni täysin puhtaiksi kahdella pesukerralla, mutta ei kuitenkaan tee hiuksista yhtä suurta takkukasaa, kuten jotkin tuuheuttavat shampoot oman kokemukseni mukaan. Tavallinen hoitoaine selvittää hiukset helposti tämän shampoon käytön jälkeen.

Shampoo ei latista hiuksia ja yhdessä saman sarjan hoitoaineen kanssa hiukset jäävät ilmaviksi ja selkeästi hieman tuuheamman tuntuisiksi. Tietenkään hiusten määrä ei yhtäkkiä lisäänny ja hiukset muutu sitä kautta hetkessä tuuheammiksi, mutta tuuheuttavaksi shampooksi sanoisin tämän olevan tehokas. Shampoo jättää hiukset tuuheamman tuntuisiksi kuin esimerkiksi sarjan muut shampoot ja tätä tulen varmasti käyttämään ihan tavallisen shampoon tavoin myös jatkossa, vaikken sitä tuuheuttavuutta niin enää kaipaakaan.
Hinta: 13,90 €/300 ml.


J.Mäki Professional Volume Conditioner* on tuuheuttava hoitoaine, joka toimii niin poispestävänä kuin hiuksiin jätettävänäkin tuotteena. Hoitoaine sisältää shampoon tavoin hiuksia tuuheuttava bambu-uutetta sekä samoja öljyjä. Lisäksi hoitoaine lisää hiusten joustavuutta ja helpottaa kammattavuutta. Tämä hoitsikka on tosiaan siitä mielenkiintoinen, että se toimii niin poispestävän kuin hiuksiin jätettävän hoitoaineen tavoin. Käytännössä hoitoainetta voi siis käyttää suihkussa ihan normaalisti ja huuhdella pois, jonka jälkeen hiusten pituuksiin voi vielä lopulta lisätä pienen määrän hoitoainetta, jota ei enää huuhdella pois. Tällä tavalla käytettynä hoitoaine myös auttaa hiusten muotoilussa eikä erillisiä muotoilutuotteita välttämättä tarvita. Itse suosin jätettävinä hoitoaineina hoitosuihkeita, joten tätä olen käyttänyt vain poispestävän hoitoaineen tavoin.

Hoitoaine selvittää suhteellisen tehokkaasti hiusten takut ja jättää hiukset hieman karkean tuntuisiksi. Tuuheuttavat hoitoaineet harvemmin jättävätkään jälkeensä silkkisen sileitä ja pehmeitä hiuksia, joten sellaista en tältä odottanutkaan. Tuuheuttava vaikutus on siis huomattavissa ihan selkeästi! Suosin kuitenkin itse enemmän niitä silottavia, hoitavia ja pehmentäviä hoitoaineita, joten tämä ei ole omiin tarpeisiini paras mahdollinen tuote. Tällä hetkellä hiukset ovat kampaajareissun jäljiltä sen verran hyväkuntoiset, että myös tämä hoitoaine riittää hiuksilleni oikein hyvin, mutta pitemmän päällä hiukseni tarvitsevat hoitavampia tuotteita.
Hinta: 13,90 €/300 ml.

Tuuheuttavat hiustenhoitotuotteet eivät ole mulle niitä kaikkein parhaimpia tai mieluisimpia, joten tämän kyseisen sarjan tuotteita tuskin tulen itse jatkossa enää ostamaan. Oli kuitenkin hauska päästä vuosien jälkeen taas testaamaan, kuinka tuuheuttavat tuotteet hiuksissani toimivat! Ensi viikolla esittelyyn pääsevät tosiaan vielä Repair ja Color -sarjojen tuotteet, jotka olivatkin mulle paljon mieluisampia. Lisäksi mukana on tosiaan pienoinen arvonta teille lukijoille, eli muistakaahan osallistua siihen!

Suositteko te tuuheuttavia shampoita ja hoitoaineita? :)

10 kommenttia:

 1. Mulle tämä oli ennestään tuntematon merkki, mutta on aina kiva kuulla uusista kotimaisista tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä :) Kotimaiset brändit kiinnostaa hurjasti!

   Poista
 2. En ole koskaan kuullutkaan kyseisestä merkistä! Mä suosin enemmän hoitavia hiustenhoitotuotteita kun tuuheuttavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin suosin mäkin ja sen takia olinkin niin innoissani, kun sain myös niitä Repair -sarjan tuotteita testiin, kun ne on selkeästi hoitavampia kuin nämä Volume -tuotteet :)

   Poista
 3. Mä olen näihin jossain törmännyt vaan en muista, missä 😀 Mutta kivan kuuloinen brändi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää yllätti mut kyllä positiivisesti, varsinkin hiusnaamiot osoittautui tositosi hyviksi<3 :)

   Poista
 4. Ihan tuntematon merkki, joten kiva kun kirjoittelit tästä :) Mäkin suosin hoitavampia hoitoaineita, joten odotan mitä mieltä olet muista merkin tuotteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä ja arvelinkin niiden olevan mulle mieluisampia! Tällä viikolla tulossa niistä lisää :)

   Poista
 5. Laadukkaita tuotteita hiukset tykkää

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!