torstai 15. maaliskuuta 2018

Kolme Hyvää Asiaa

Ihana My Life As A Material Whore -blogin Jasu haastoi mut vastaamaan näihin positiivisia asioita listaaviin kysymyksiin, joista oon saanut lukea monessa muussakin blogissa. Välillä on kiva höpistä täällä blogin puolella jostain muustakin kuin kosmetiikasta, joten tartuin innolla haasteeseen ja tässä siis mun vastaukseni näihin:


Kolme hyvää asiaa päivässäni:
♥ Yhteinen arkivapaa poikaystävän kanssa. Miten ihanaa onkaan herätä arkiaamuna oman rakkaan vierestä! Meillä molemmilla näitä arkivapaita on aina silloin tällöin, mutta jostain syystä ne harvemmin osuu yhteen. Siitä syystä oon siis enemmän kuin iloinen, että tänään sellainen taas onnistui.
♥ Meikitön päivä. Vaikka mä kuinka rakastankin meikkaamista, rakastan myös sitä tunnetta, kun tiedän ettei mun ole pakko meikata. No okei, koskaan ei ole pakko meikata, mutta mä itse haluan meikata esimerkiksi töihin. Vapaapäivinä onkin sitten kiva välillä mennä täysin ilman meikkiä ja antaa ihon hengähtää!
♥ Kirjastosta haettu uusi kirja. Näinkin pieni asia voi piristää päivää kummasti ja nyt odottelenkin iltaa, jotta pääsen vihdoin käsiksi tuohon opukseen!

Kolme hyvää asiaa minussa:
♥ Empaattisuus. Tää sama vastaus on ollut todella monella muullakin, mutta mulla on aina ollut kyky asettua toisen ihmisen asemaan ja pidän sitä yhtenä vahvuuksistani.
♥ Kilttiys. Oon aina ollut myös hurjan kiltti ja ottanut toiset huomioon. Välillä asetan ehkä jopa liian herkästi muiden tarpeet omieni edelle, mutta oon sellaiselta liiallisesta kiltteydestä, mistä on jopa haittaa itselle, oppinut kuitenkin pois.
♥ Hyvä työntekijä. Koen olevani hyvä siinä, mitä teen työkseni. Vaikka mun valmistumisestani ei olekaan kuin reilu pari vuotta aikaa, on sitä kokemusta ja tietoa ehtinyt karttua tässä ajassa (ja aiempien kesätöiden yms.) aikana melko paljon. Lisäksi koen olevani myöskin reilu ja mukava työkaveri ja siihen ainakin pyrin.


Kolme hyvää asiaa elämässäni:
♥ Ihana poikaystävä. En tiedä mitä tekisin ilman tota ihanaa miestä, jonka kanssa ollaan nyt pidetty yhtä kohta puolentoista vuoden ajan.
♥ Työpaikka. Vaikka mä en aina hihku aamuisin riemusta, kun joudun viiden aikaa heräämään ja lähtemään töihin, jossa tälläkin hetkellä ollaan henkilökuntapulan takia melkoisen paineen alla kaikki, oon silti erittäin tyytyväinen siitä että mulla töitä on. En pidä sitä mitenkään itsestäänselvyytenä ja toivon todella, että niitä töitä riittää myös jatkossa.
♥ Oma asunto. Reilu vuosi sitten muutin ensimmäiseen omistusasuntooni ja ai että miten mä oon viihtynyt täällä! Vihdoin mulla on asunto, jossa on kiva kylppäri ja keittiö sekä ihan oma huono meikeille, tietokoneelle sun muille. Enää ne ei valtaa mun makuuhuonetta, kuten aiemmin.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:
♥ Tuleva yhteenmuutto poikaystävän kanssa. Ihan vielä yhteenmuutto ei oo tapahtumassa, mutta odotan sitä samaan aikaan innolla sekä pienellä jännityksellä. Mähän en oo koskaan asunut yhdessä kenenkään kanssa, joten kokemus tulee olemaan mulle ihan uusi!
♥ Tuleva kesäloma. Lomaa nyt odottaa varmasti ihan jokainen ja vaikka mitään sen suurempia suunnitelmia kesälomalle ei olekaan vielä toistaiseksi, niin onhan se loma aina lomaa. Ja tulee varmasti tarpeeseen, kun sen aika koittaa.
♥ Laivareissu. Tää vuosi onkin alkanut poikkeuksellisesti, kun ollaan jo maaliskuussa enkä oo kertaakaan vielä ollut risteilyllä :D Jossain vaiheessa sellainen tulee kuitenkin varmasti tehtyä ja vaikka ajankohtaa ei vielä ookaan päätetty, oon siitä jo nyt innoissani. Tollaset pienetkin irtiotot arjesta tekee vaan niin hyvää.


Kolme hyvää asiaa blogissani:
♥ Intohimo kosmetiikkaa kohtaan. Tarkoitan tällä sitä, että uskon blogistani oikeasti välittyvän sen, että kosmetiikka on mulle sekä intohimo että rakas harrastus. Rakastan kirjoittaa kosmetiikasta ja jakaa mielipiteitäni tänne blogiin, ja toivon, että se jollain tavalla välittyy myös teksteistäni.
♥ Vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Musta on ihan mahtavaa, että jaksatte kirjoitella mulle kommentteja ja jakaa täällä omia mielipiteitänne :) Koko hommata katoaisi hohto hyvinkin nopeasti, jos höpöttelisin täällä aina vaan itsekseni, ja pidänkin sitä vuorovaikutusta todella tärkeänä osana bloggaamista.
♥ Kuvat. Mun kuvani ovat kaukana täydellisestä enkä mä siihen täydellisyyteen edes pyri. Oon kuitenkin kehittynyt kuvaamisessa ihan huimasti siihen nähden, mitkä taitoni blogin alkutaipaleella olivat ja tällä hetkellä olen kuviini ihan tyytyväinen.

Mä jätän tällä kertaa haastamatta erikseen yhtään ketään, mutta tehkäähän ihmeessä tämä haaste, jos ette ole jo tehneet! ♥

22 kommenttia:

 1. Tällaisia on superkiva lukea, varsinkin kun tää haaste on niin positiivinen! <3 Mun mielestä sun blogin kuvat ovat ihan huippuja! :) Oon aiemminkin kertonut tän, mutta mulla bloggaamisessa tökki eniten kuvien otto ja vaikkei mun kuvat olleet huonoimmasta päästä, se valokuvaaminen laski mulla motivaatiota koko bloggaamiseen. Mä en vaan jaksa valokuvailla mitään purnukoita, en tiedä mikä siinä on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan superpositiivinen haaste, sen takia tätä olikin niin kiva tehdä :) Kuvaaminen ei tosiaan oo kaikkien juttu ja tosi hyvä, että oot löytänyt sen sijalle toisen keinon jakaa ihmisille sun ajatuksia ja tietoa kosmetiikasta! Sun videot onkin ihan huippuja<3

   Poista
 2. Olipa kiva lukea tämä postaus sultakin ja voi vitsit miten hyvä fiilis tästä tuli ♥ Niin ihanan positiivinen postaus ja ihanat kuvatkin oot valinnut tähän, oot hurjan kaunis :) Mä oon myös alkanut pitämään arkivapaista, joita on ollut viime aikoina aika paljon kun oon tehnyt niin paljon ylitöitä :D Voi miten ihanaa, että muutatte tänä vuonna yhteen, onnea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihana Jasu<3 :) Arkivapaissa on kyllä se oma hohtonsa! Mulla se tosin tietää aina sitten viikonlopputöitä, miehellä taas niitä on just ylitöiden takia :D

   Poista
 3. Mullakin on tulossa tämä kolme hyvää asiaa jossain vaiheessa;) Onpa mukava lukea sun vastauksia. Oman kodin hankintaan kannattaa satsata heti nuorena, jos vaan mahdollista. Tätä olen myös omille pojilleni tähdentänyt. Se luo turvaa pidemmän päälle. Oma asuntohan on meille suomalaisille elämän tärkein omistuskohde. Oma koti tuo aina myös vapautta ja riippumattomuutta.
  Kivaa loppuviikkoa Linda:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sultakin on tää postaus tulossa! Jos olisin jonkun tähän haastanut, sä olisitkin ehdottomasti ollut yksi haastetuista ;) Toi on kyllä ihan totta, ja vaikka se asuntolainan ottaminen aluksi hieman hirvitti, uskon sen olevan pitemmän päälle kuitenkin fiksumpaa kuin vuokran maksaminen :) Kivaa viikonloppua sullekin Sari<3

   Poista
 4. Olipa ihana postaus, tästä tuli todella hyvä mieli <3 Tsemppiä ja onnea yhdessä muuttamisen kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Olipas kiva haaste! Ja onnea yhteenmuuttamisesta! Muistan sen tunteen, kun päätettiin miehen kanssa laittaa kamat yhteen, vaikka teoriassa jo asuinkin hänen luonaan mutta sitten kun tehtiin se virallinen päätös ja päätin lähteä hänen mukanaan tänne etelään..^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Heh joo kyllähän toi mies täällä mun luona aikaansa viettää vähintään yhtä paljon kuin kotonaan ja viikonloput ollaan käytännössä joko aina hänen tai mun luona yhdessä :D On se virallinen päätös kuitenkin iso juttu :)

   Poista
 6. Oliskin kiva herätä yhtäaikaa mutta mä herään viikonloppuisinkin viimeistään viideltä ja toinen maksaa 9-10 väliin :DD ehkä lomat ona inoita jolloin saatetaan herätä yhtäaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha meillä taas menee silleen, että mies herää arkisin töihin aina mua aiemmin, mutta viikonloppuisin herralla riittää unta paljon mua pitempään :D Mäkin herään mieluusti vapaapäivinäkin aikaisin, lomilla tosin rytmi muuttuu ja tulee nukuttua pitempään :)

   Poista
 7. Ihanaa, oon odotellut tätä sulta kun huomasin Jasun haastaneen sut ;) Musta on ihanaa lukea sun kosmetiikkajuttuja, mutta odottelen innolla aina tällaisia pieniä sinusta asioita paljastavia postauksia 8) Ihanaa muuten että muutatte pian miehes kanssa yhteen, onnea <3 tuo oli asia mitä itsekin odotin kovasti silloin kun sen päätöksen teimme.:) Nyt vaan ootan että päästäisiin etsimään yhdessä yhteistä omaa kotia, tuntuuhan tääkin ihan kodilta, kun mies tämän omistaa, mutta u know. Se itsellekin ostettu ihan ikioma asunto 8)

  Ja siis ihanaa että meikeillekin on oma huone, niin on mullakin! Vielä kun työhuoneen saisi, miehellä on kone olkkarissa kun se ei mahdu muualle ja olkkarissa on paaaljon tilaa :D Silti, haluan tuon rohjakkeen johonkin muualle täältä olkkarista (en mun meikkihuoneeseen kuitenkaan, koska sit se on ahdas).

  Ja hei, nuo hyvät asiat sun blogissasi. Juurikin näin, kyllä tuo sun into kosmetiikkaa kohtaankin huokuu tänne asti. Kuvat taas on mun mielestä ihan superihania, ja oot kyllä kehittynyt siinä hommassa todella paljon. Sua on seurannut niin pitkään niin ei sitä huomannut, mutta nyt kun mietin asiaa niin kyllä kehityksen huomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma koti on kyllä niin ihana asia ja joo vaikka säkin sun miehen omistamass asunnossa asut niin uskon, ettei se kuitenkaan oo sama kuin teidän ihan yhteinen oma koti :) Toivottavasti löydätte jostain teidän unelmien kodin<3

   Hahah, mulla on onneksi sen verran iso tää mun "meikkihuone" että tänne mahtuu sentään tietokone ja tulevaisuudessa tänne täytyy mahtua toinenkin :D Mies luuli, että mä luovun omasta koneestani kun hän tuo oman pelipc:nsä tänne, mutta ehei! Milläs mä bloggaan jos toinen haluaa samaan aikaan pelata? :D

   Kiitos paljon ihanasta kommentista Kata<3 Saat kyllä aina mulle niin hyvän mielen näillä kommenteilla :)

   Poista
 8. Ihanaa kun siekin teit tämän! <3 Nuo kaikki kuvaukset pitävät kyllä hyvin paikkansa, olen saanut siusta ihanan välittävän ja kiltin kuvan, joka uskaltaa ilmaista myös oman mielipiteensä :) Hyvä työpaikka on kyllä tänäpäivänä sellainen asia, josta kannattaa pitää kiinni! Oma tilanteeni ei ole tällä hetkellä kaikista paras, mutta olen iloinen että sain edes kesäksi töitä. Ihanaa, että muutatte pian yhteen <3 Itse en ole koskaan asunut yksin, sillä olin sen verran nuori kun muutimme poikaystäväni kanssa yhteen, ja emme nähneet järkeä siinä, että olisin ensin muuttanut omilleni ja vasta myöhemmin saman katon alle :D Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne kaunokainen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aiemmin olinkin sellanen nysverö, joka ei sanonut juuta eikä jaata mihinkään, mutta muutamia vuosia sitten tilanne onneksi muuttui :D Tosi hyvä, että sulla on ainakin kesäksi tiedossa töitä ja toivottavasti myös siitä pitempään<3 Aika monilla taitaa mennä tolleen, jos on aloittanut sen seurustelun vielä kotona asuessa :) Mä oon sinänsä ihan tyytyväinen, että on tullut joskus asuttua yksinkin niin tietää millaista se on, vaikka kieltämättä kaipaankin sitä toisen ihmisen seuraa tänne kotiin :)

   Ihanaa viikonloppua sullekin ihanainen<3

   Poista
 9. Olipa ihana postaus Linda! <3 Sun blogissa on aina mukavia postauksia. Vaikka kosmetiikkapostaukset on mun lemppareita, niin nämäkin on kivaa vaihtelua. Blogistasi huomaan innostuksen ja rakkauden kosmetiikkaan kohtaan <3 Ja on ihanaa miten innostat muitakin kosmetiikan kanssa!

  Susta saa blogista empaattisen ja ystävällisen kuvan :) Ja on ihanaa kun pääsette muuttamaan poikaystävän kanssa yhteen ja sulla on kesälomakin tulossa <3 Kuulostaa kivalta! Meikittömät päivät on munkin mieleen, tänään on just semmoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tuo munkin mielestä kivaa pientä vaihtelua, vaikka kosmetiikasta niin mielelläni kirjoitankin :) Ihana kuulla, että oon saanut suakin innostettua<3 Toi on oikeesti yksi parhaimmista asioista, mitä kauneusbloggaajana voi kuulla :) Meikittömät päivät tekee mun mielestä hyvää niin iholle kuin mielelle! Välillä on kiva hengähtää ja mennä täysin ilman meikkiä, vaikka se meikkaaminen ja itsensä laittaminen niin mukavaa onkin :D

   Poista
 10. Tosi kiva haaste, josta oppi taas pari uutta juttua sinusta! Pakko kyllä sanoa, että täältä blogistakin jo välittyy läpi sinun empaattisuutesi ja olisin ollut 100% varma, että olet tavoiltasi todella kiltti ja muut huomioiva :) Ihanaa myös kuulla, että omassa elämässäsi on noin ihania juttuja, joista iloita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, että noi piirteet on välittyneet bloginkin kautta sinne :) Kiitos ihanasta kommentista Nena<3

   Poista

Kiitos kommentista!