perjantai 9. helmikuuta 2018

Sileän ja pehmeän ihon salaisuus - Mádaran Pihlaja -sarja


Black Fridayna ostoskoriin kilahti yksi jos toinenkin mielenkiintoinen kosmetiikkatuote, joista ehdottomasti kiinnostavimpien joukkoon lukeutui tämä Mádaran kaksikko - Pihlaja Drops Glow Booster sekä Pihlaja Daily Defence Cream. Näiden kahden tuotteen lisäksi Pihlaja-sarjasta löytyy vielä Daily Moisture for Face -kasvovoide, mutta se on mulla vielä ainakin toistaiseksi testaamatta. Pihala-tuotteet on valmistettu yhteistyössä Noora Shinglerin kanssa ja aiemmin olen testannut Nokkonen-sarjaan kuuluvia tuotteita, jotka Mádara on niin ikään suunnitellut yhdessä Nooran kanssa. Pihlaja -sarjan tuotteet olivat kiinnostaneet itseäni jo pitempään, joten BF oli täydellinen aika tehdä pieni tilaus Mádaralle ja päästä testaamaan tätä kaksikkoa!

*Mainoslinkki


Mádara on ehdottomasti yksi mun suosikkibrändini ihonhoitotuotteiden ja luonnonkosmetiikan osalta, joten lähdin tätäkin kaksikkoa testaamaan suurella innolla ja mielenkiinnolla. Mun odotukset olivat korkealla eikä Mádara pettänyt tälläkään kertaa! Molemmat tuotteet ovat toimineet mun ihollani uskomattoman hyvin ja mikä parasta - ne jättävät jälkeensä silkkisen sileän ja pehmeän tuntuisen ihon. Seuraavaksi kummastakin tuotteesta vielä hieman tarkemmat tietoiskut sekä arviot:


Pihlaja Drops Glow Booster -tehotipat* on ihoa suojaava, kosteuttava ja rauhoittava tuote. Tipat sisältävät ihoärsytystä vähentävää helokkiöljyä ja purasruohoa sekä mm. provitamiini-A:ta ja E-vitamiinia. Tuotetta voi joko levittää sellaisenaan kasvojen iholle muutaman tipan verran tai sekoittaa yhteen kasvovoiteen kanssa. Mä olen itse käyttänyt näitä tehotippoja ennen kasvovoidetta ja yleensä jonkin toisen seerumin jälkeen. Tuote on sen verran öljymäistä, ettei se imeydy ihoon ihan heti, mutta en kuitenkaan koe tämän olevan niin öljyinen, että haluaisin laittaa tämän vasta kasvovoiteen päälle, kuten toimin varsinaisten kasvoöljyjen kanssa. Tällä saa mukavasti pientä lisäkosteutusta iholle, mutta suurimman eron huomaan siinä, miltä ihoni tuntuu näitä tippoja käytettyäni. Se on todella pehmeä ja sileä ja se tunne on ehdottomasti sellainen, mistä itse pidän ja mikä saa mut tarttumaan tähän pulloon aina uudestaan ja uudestaan. En käytä tätä päivittäin, mutta muutaman kerran viikossa kyllä. Muutama tippa riittää hyvin kerralla, joten tuote on hurjan riittoisaa. Suosittelen testaamaan, mikäli kaipaatte pientä lisäkosteutusta iholle ja myös sitä silkkisen sileää tunnetta!
Hinta: 28,50 €/20 ml (Hyvinvoinnin Tavaratalo).


Pihlaja Daily Defence Cream* on samaan sarjaan kuuluva monitoimivoide. Voidetta voi käyttää juuri siellä, missä iho on kuivimmillaan - käsissä, kasvoilla, vartalolla tai jopa huulilla. Tämän voiteen kanssa kuivat kantapäät saavat kyytiä ja tuote sopii loistavasti myös kynsinauhojen pehmentämiseen. Voide sisältää C-vitamiinipitoista pihlajanmarjauutetta, jolla on niin rauhoittava, kosteuttava kuin ravitsevakin vaikutus. Mä olen itse käyttänyt tätä oikeastaan vain kasvoilla, sillä kasvovoiteeksi tämän itselleni hankin. Kasvoilla tämä toimii suorastaan loistavasti ja nimenomaan yövoidekäytössä. Voide on paksuhkoa eikä se imeydy välittömästi, mutta iltaisin sillä imeytysmisajalla ei ole mulle mitään väliä. Oon käyttänyt tätä lähes aina saman sarjan tehotippojen jälkeen, jolloin iho jää vieläkin pehmeämmäksi. Voiteen kosteutustehot ovat omalle kuivalle iholleni riittävät ja näiden kahden tuotteen yhteisvaikutuksesta iho jää mitä ihanamman tuntuiseksi. Luulen että käytän tätä jatkossakin nimenomaan kasvoilla, ja tulen taatusti ostamaan tätä myös lisää, kunhan ensimmäinen tuubi joskus loppuu.
Hinta: 14,95 €/60 ml (Hyvinvoinnin Tavaratalo).

Ovatko Mádaran Pihlaja -sarjan tuotteet tulleet tutuiksi? :)

18 kommenttia:

 1. En ole käyttänyt Pihlaja-sarjan tuotteita ollenkaan. Ne vaikuttavat aika stydeiltä sen mitä olen kokeillut testereitä myymälöissä. Ei tule sellaista oh-la-laa -fiilistä, niin eole kokenut tarvetta ostaa, enkä tiedä mihin tarkoitukseen käyttäisinkään. Ei aina voi kaikki innostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ei tosiaan voi aina innostaa eikä tarvitsekaan :) Ja ehkä parempikin niin, että säästyy rahaa vähän muuhunkin ;D

   Poista
 2. Eivät ole tuttuja mutta nuo tehotipat voisivat olla mulle sopiva tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehotipat yllätti tosi positiivisesti ja niitä suosittelen oikein lämpimästi, jos tuote tuntuu sulle sopivalta :)

   Poista
 3. Tehotipat eivät ole vielä päätyneet testilistalle mutta pihlajavoidetta olen käyttänyt pääasiassa jalkavoiteena ja joskus vartalovoiteena mutta kasvoille se ei ole eksynyt, täytyykin kokeilla seuraavalla tuubilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin testata miten toi toimii jaloissa! Mä en edes tiedä minkä takia mulla on joku mielleyhtymä siitä, että toi kuuluu nimenomaan kasvoille :D Oon ennenkin tehnyt ihan samaa, esim. Nivean Soft rasvan kanssa enkä käyttänyt sitäkään ikinä muualle kuin kasvoille.

   Poista
 4. Oi! Noi tehotipat vaikuttaa mielenkiintoisilta :)
  -Fanny

  VastaaPoista
 5. Nuo Glow tipat ovat mun ostoslistalla, jahka saan vähän käyteltyä näitä kasvoöljyjä pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen innolla sunkin mielipidettä noista tehotipoista<3 :)

   Poista
 6. Mä käytän TBS:ltä tuollaisia tehotippoja (tehotiiviste nimellä, mutta oletan että kyseessä saattaisi olla samankaltainen tuote). Itse pidän kovasti, toki riittoisaa on ja käytän päivittäin, ihanan sileä iho tulee siitä <3 Haluaisin säästellä sitä hieman kun se alkaa pian loppumaan, ei varmaan minunkaan tarvisi ihan joka päivä sitä siis käyttää :) Tuo voide, sen voisin ostaa sillä kynsinauhani tarvitsisivat tuollaista tehokosteuttajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaset tuotteet on kyllä yleensä superriittoisia eli sen puoleen ainakin voi hyvin käyttää ihan päivittäin, jos iho siitä kerran tykkää :) Just toi sileä tunne iholla on niin ihana<3 Mä oon tykästynyt käyttämään Ekopharman kynsinauhaöljyä niin en senkään takia oo tota voidetta kynsinauhoille testannut :D

   Poista
 7. Tuo Glow Booster on kiinnostanut mua jo pidempään, jossain vaiheessa testaan ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Toi on aivan ihana tuote<3 :)

   Poista
 8. Glow tipat kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Täytyykin pistää muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä pitää mielessä noi, mun iho ainakin on tykännyt ihan älyttömästi noista :)

   Poista
 9. Ompa kauniita kuvia ♥ Mielenkiintoisia tuotteita, kumpaakin voisin testata joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasu<3 :) Suosittelen kyllä testaamaan näitä, tää sarja on ihan hurjan hyvä!

   Poista

Kiitos kommentista!