sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Paljon kehuttu XZ Muumi Selvityssuihke


Mun on jo useamman vuoden ajan pitänyt testata tätä kotimaisen XZ brändin paljon kehuttua Muumi Selvityssuihketta. Tämä erityisesti lasten hennoille hiuksille tarkoitettu hoitosuihke on valloittanut monen aikuisenkin sydämen ja tästä on saanut lukea vähän väliä kehuja yhdestä jos toisestakin blogissa. Käytän itse hoitosuihkeita aina pyyhekuivien hiusten selvittämisessä ja riittävän tehokkaat suihkeet ovatkin mulle todella tärkeitä. Hiukseni ovat kuivahkot ja vaalennusten jäljiltä hieman kärsineet, mikä asettaa myös omat vaatimuksensa käyttämilleni hiustuotteille. Mulla ei ollut tämän XZ:n hoitosuihkeen suhteen mitenkään kovin suuria odotuksia, sillä kyseessä on tosiaan lasten hiuksille suunnattu tuote, mutta mielenkiinnolla lähdin testaamaan kuinka tämä toimii omissa hiuksissani. Suihke maksoi 4,95 € ja ostin omani ihan Cittarista.


Tuotekuvauksen mukaan Muumi Selvityssuihke auttaa pahimpienkin takkujen selvittämiseen vähentäen samalla hiusten sähköisyyttä. Hoitosuihke sopii niin pyyhekuiville kuin kuivillekin hiuksille eikä sitä ole siis tarkoitus huuhdella hiuksista pois. Mun hiukseni sähköistyvät talvella yleensä melkoisesti ja juuri sitä ehkäisevät hoitosuihkeet tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Suihke onkin ehkäissyt  hiusten sähköisyyden todella hyvin kovemmillakin pakkaskeleillä, mistä todella iso plussa. Oon suihkinut tätä pääasiassa vain kosteisiin hiuksiin, mutta aamuisin pari suihkausta kuiviinkin hiuksiin on saanut loputkin sähköisyydestä kaikkoamaan.


Muumi Selvityssuihke tuoksuu makean marjaiselle ja mä voisin suihkia tätä hiuksiini ties miten paljon ihan vaan sen tuoksun takia. Se ei ole mitenkään liian ällönmakea vaan juuri sopivan marjaisa, mutta valitettavasti tuoksu ei jää hiuksiin kovin pitkäksi aikaa. Mulle siis kelpaisi hyvin vähän pitempäänkin pysyvä tuoksu! Tärkeintä näiden hoito- ja selvityssuihkeiden kohdalla on toki se, miten ne auttavat hiusten selvittämisessä ja mun hiukseni eivä tosiaan ole sieltä ihan helpoimmasta päästä. Sanoisin tämän olevan perushyvä hoitosuihke, ei missään nimessä hoitavin tai kosteuttavin mahdollinen, mutta varmasti ihan riittävä parempikuntoisille hiuksille kuin mitä omani ovat. Mä joudun itse käyttämään tämän rinnalla myös vähän hoitavampiakin suihkeita eli joka pesukerran jälkeen en tätä Muumisuihketta tule jatkossa käyttämään, mutta esimerkiksi hiusnaamion jälkeen tämä on oikein hyvä tuote mullekin, kun hoitsikka on tehnyt kunnolla tehtävänsä.


Odotukseni eivät tosiaan olleet tämän suihkeen kohdalla kovinkaan korkealla, mutta yllätyin kyllä ihan positiivisesti tämän tehosta. Erityisesti tuoksu ja se, että tämä taltuttaa loistavasti hiusten sähköisyyden olivat mun mieleeni. Hoitavuus ei ollut ihan sillä tasolla, mitä omat hiukseni päivittäisessä käytössä vaativat, mutta tämä tulee kyllä olemaan jatkossakin käytössä toisten hoitosuihkeiden rinnalla. Hintaansa nähden sanoisin tämän olevan erittäin hyvä tuote ja oon iloinen siitä, että päätin vihdoin ja viimein ostaa tämän testiin.

Oletteko te testanneet Muumi Selvityssuihketta? Tai käytättekö ylipäänsä erilaisia jätettäviä hoitosuihkeita hiuksiinne? :)

18 kommenttia:

 1. Tää suihke on kyllä niin mun lemppari, ihan parasta ♥ En varmaan enää edes pärjäisi ilman tätä :D Kiva, että säkin tykkäsit tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ootkin ollut yksi niistä, jotka on innostaneet mua tätä testaamaan<3 Tää oli kyllä oikein positiivinen yllätys! :)

   Poista
 2. Mä tykkään tuosta myös enkä voi elää ilman selvityssuihketta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) En mäkään voisi, ne tekee yllättävän paljon hyvää hiuksille<3

   Poista
 3. Olen jo vuosia vuosia sitten ekaa kertaa ja tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Oon vuosia kanssa miettinyt, että pitäis kokeilla tätä kun niin moni on kehunut :D Mä en vaan ikinä muista suihkia tämmösiä hiuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon ihan hätää kärsimässä, jos jostain syystä oon vaikka unohtanut hoitosuihkeen kotiin ja käyn poikaystävän luona suihkussa :D Mun hiukset vaatii ihan ehdottomasti näitä hoitosuihkeita, helpottaa huomattavasti hiusten kammattavuutta :)

   Poista
 5. XZ:n Muumi-tuotteet kiinnostavat, mutta ei ole tullut niitäkään vielä kokeiltua. Selvistyssuihkeita en käytä, koska ihan normihoitoaine tekee tukan sen verran sileäksi, ettei ole tarvetta erityiseen selvityssuihkeeseen. Tuoksu kylläkin kuulostaa erittäin houkuttelevalta. Toivottavasti muutkin muumi-tuotteet tuoksuvat samanlaiselta. Voisin testata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muitakin Muumi-tuotteita on kehuttu ja erityisesti juuri niiden tuoksua eli ainakin sen puoleen uskallan suositella niitä, vaikkei omakohtaista kokemusta olekaan kuin tästä suihkeesta :) Munkin on pitänyt hankkia shampoo ja hoitsikka Muumi-sarjasta, mutta ensin pitää saada nykyisiä varastoja hieman tyhjemmäksi!

   Poista
 6. XZ suklaa-vanilja suihke (plus shampoo ja hoitis) on myös hyvä sähköistymisen taltuttamiseen, mutta tässä on toki söpöyslisää ja tuoksu kuulostaa kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut joskus sitä sukla-vaniljasuihketta ja vitsit miten hyvältä se tuoksui! En sen tehosta muista yhtään mitään, mutta tuoksu on jäänyt mieleen :)

   Poista
 7. Miultakin löytyy tuo jostain kaapin perukoilta ja aina välillä sitä suihkinkin, mutta tosiaan toivoisin tuollaisilta suihkeilta enemmän myös sitä hoitavuutta! Tuoksu tuossa kuitenkin on niin syötävän hyvä, etten ole vielä raaskinut sitä heittää poiskaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sama homma täällä! Hoitavuus kun olisi vielä parempi niin tää olisi kaikinpuolin täydellinen :) Heh joo tota voi onneksi suihkia hiuksiin halutessaan ihan vaan sen tuoksunkin takia ;)

   Poista
 8. Mä haluaisin kokeilla tuota myös, voisinkin ostaa tuon testiin ens kerralla kun menee Cittariin :D Kiva kuulla myös, että säkin tykkäsit tuosta :) Muutamista blogeista oon myös lukenut positiivisia kokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kiinnostuin tästä nimenomaan blogisuositusten perusteella! Kannattaa testailla kyllä tämä, tuoksu varsinkin on niiiin ihana<3

   Poista
 9. Mä muistan nuuhkineeni tätä joskus kummitytön luona ja tuoksu on tosiaan varsin huumaava :) Omat hiukseni eivät kaipaa selvityssuihkeita, joten pitäydyn enemmän kosteuttavissa tuotteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla hiukset taas kaipaa vähän molempia :) Tän tuoksu on kyllä ihan paras!

   Poista

Kiitos kommentista!