torstai 15. helmikuuta 2018

NYX Cosmic Metals Eyeshadow Palette


Olen blogin puolella kirjoitellut monestikin NYX:n meikeistä, mutta lähinnä huulimeikeistä, jotka ovat ehdottomasti suosikkejani kyseiseltä brändiltä. Viime syksynä ostin kuitenkin ihan puhtaasta mielenkiinnosta itselleni tämän NYX:n Cosmic Metals paletin, sillä halusin selvittää onko NYX:n luomivärien laatu muuttunut muutaman vuoden aikana. Mulla oli siis aiemmin kokemusta NYX:n luomiväreistä monen vuoden takaa ja silloin ne eivät vakuuttaneet mua lainkaan. Paletti täynnä metallinhohtoisia sävyjä kuulosti myös todella houkuttelevalta, joten pakkohan se oli lopulta tilata kokeiluun. Miten kävi, oliko laatu parantunut vuosien saatossa?

Oli, ehdottomasti. 


Cosmic Metals sisältää kuusi upeaa metallinhohtoista/shimmeristä luomivärinappia niin persikan, luumun, kullan kuin malvankin sävyssä. Sävyt ovat koostumukseltaan melko kermaisia ja helposti työstettäviä. Luomille nämä asettuvat oikein kauniisti ja häivyttyvät helposti. Jonkin verran sävyt karisevat alaluomelle ja poskille, erityisesti jos luomilta ei löydy pohjustajaa. Mä käytän silmämeikinpohjustajaa lähestulkoon joka kerta meikatessani, joten saan hyvin ne luomilta karisseet pienet hippuset sipaistua pois viuhkasiveltimen kanssa, mutta paras tapahan olisi tehdä silmämeikki ennen pohjameikkiä. Mä en vain oo koskaan oppinut meikkaamaan noin päin. Mattasävyjen puute ei sinänsä mua haittaa, sillä paletista ei tosiaan löydy kuin kuusi sävä ja teemanahan on nimeonomaan metallisävyt. Monesti joudun kuitenkin tarttumaan tätä käyttäessäni myös johonkin toiseen palettiin, jotta saan käyttöön esimerkiksi mattaisen häivytyssävyn. 


Luomivärinapit ovat ihan reilun kokoisia, mutta sävyillä ei mun harmikseni ole nimiä. Tiedän, että kaikki eivät niitä nimiä luomiväripaletin napeille kaipaa, mutta bloggaamisessa se helpottaisi kummasti, kun voisi yksinkertaisesti nimeltä mainita mistä sävystä puhuu eikä tarvitsisi sen ihmeemmin selittää sanallisesti. Joka tapauksessa kaikkien kuuden sävyn laatu on melkolailla tasaisen hyvä. Alarivin keskimmäinen sävy on muita hieman vähemmän mettalinhohtoinen ja ylärivin vasemmanpuoleinen sävy taas hieman muita karisevampi. Pigmenttiä riittää kuitenkin jokaisessa eikä tämä muistuta millään tavalla niitä laadultaan paljon huonompia luomivärejä, joita NYX:ltä olen aiemmin testannut.


Ylärivi vasemmalta oikealle:
- Hieman harmaaseen taittava vaaleanruskea sävy. Sopii loistavasti liikkuvalle luomelle tai vain silmän sisänurkkaan korostamaan katsetta.
- Tumma kultainen sävy, jota rakastan käyttää luomivaossa. Toimi loistavasti yhdessä paletin toisen kultaisen sävyn kanssa, joka löytyy alariviltä oikealta.
- Upea viileä, malvan sävyinen luomiväri, jota käytän aina luomivaossa ja silmän ulkonurkassa tuomassa tummuutta ja syvyyttä meikkiin.

Alarivi vasemmalta oikealle:
- Vaalea persikkasävy, joka on ehdottomasti suosikkini tästä paletista. Toimii loistavasti liikkuvalla luomella ja jopa ihan yksinään ainoana luomivärinä.
- Upea luumunsävy, joka muiden paletin tummimpien sävyjen kanssa toimii mulla nimenomaan silmän ulkonurkassa ja luomivaossa.
- Vaalea kultainen sävy, joka on mulla käytössä joko liikkuvalla luomella tai sitten silmän sisänurkassa korostusvärinä.


Tässä meikissä olen käyttänt vain Cosmic Metals paletin sävyjä, ja vaikka rakastan metallinhohtoa luomilla, olisi tämä kuitenkin kaivannut mielestäni joukkoonsa myös sitä mattaisuutta. Liikkuvalta luomelta löytyy persikkaista sävyä, luomivaosta luumua, ulkonurkasta malvaa ja silmän sisänurkasta vielä hieman vaaleaa kultaa. Alaluomelle lisäsin sekä viileän malvan että lämpimän persikan sävyjä. Tää edustaa aikalailla mun perinteistä arkimeikkiäni, ja Cosmic Metals onkin ollut mulla käytössä todella monena arkiaamuna. Paletilla saa nopeasti taiottua helpon, mutta kuitenkin näyttävän silmämeikin.

Mitä mieltä te olette NYX:n luomiväreistä? :)

20 kommenttia:

 1. Hohtaapa upeasti tossa sun meikissä! :o Ja miten kauniit silmät♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nää on ihan älyttömän metallinhohtoisia, aivan ihania! Kiitos paljon :) <3

   Poista
 2. Kerrassaan upea meikki <3 mä tykkään palettien laadusta noin kokonaisuutena, tulee aina hamstrattua uusimmat kivat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Mäkin uskallan tän positiivisen kokemuksen jälkeen kyllä ostaa NYX:n paletteja :)

   Poista
 3. Ihana paletti, mietin että toi persikkainen vois olla kiva poskillakin. ^_^ Upea meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hei ihan totta! Pitää katsoa miten toi toimii poskilla vai hohtaako jo vähän liika mun makuuni :)

   Poista
 4. Todella kaunista:) Ilo silmälle:)
  Mulla on vain yksi luomivärinelikko Nyxiltä, ja sitä on tullut käytettyä aika vähän. Täytyypä kaivaa esiin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 :) Kaiva ihmeessä! Välillä on hauska ottaa esiin niitä vähemmän käytössä olevia meikkituotteita :)

   Poista
 5. Oon katsellut tätä palettia niin monet kerrat! Se on upea <3 Tosi kaunis toi meikki - sävyt korostaa hyvin sun silmien väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida :) Tässä on tosi kauniit sävyt, sä loihtisit tällä varmasti ihan älyttömän hienoja meikkejä! <3

   Poista
 6. Hyvä että laatu on parantunut Nyxin luomiväreissä! :) Parantuisipa huulituotteissakin vähän, vaikka niitä käytänkin niin onhan ne välillä vähän kokkareisia :'D Anyway todella kaunis meikki ja sävyt. Tuu opettaa mutkin meikkaamaan noin!!:DD

  Mä pohjustan silmämeikkini yleensä nykyään peitevoiteella, kun en oo vieläkään saanut ostettua sitä pohjustusta, hirvee kynnys jostain syystä :DD Toimii muttei niin hyvin kun oikeat pohjustajat luomille.. Mun piti Helsingistä etsiä Stockkalta sitä Urban Decayn pohjustajaa mitä sain sulta testerinä silloin aiemmin, siinä oli sitä shimmermäistä ja normaalia, ne oli ihan älyttömän hyviä! En vaan ehtinyt Stockkalla jäädä pidemmäksi aikaa niitä katselmaan ja nyt muuten harmittaa :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mähän en kaikia NYX:n huulituotteita pysty käyttämään just ton takia :D Onneksi löytyy myös niitä loistavia sarjoja huulimeikkienkin osalta<3 Hahaa kyllä säkin osaisit varmasti tällaisen meikin tehdä, ei tää ihmeitä vaadi ;)

   Peiteaine on hyvä hätäkeino, mutta ei se munkaan mielestä kunnon pohjustajaa voita :) UD:n primerit on superhyviä! Harmi ettet ehtinyt Helsingissä katsella niitä sen tarkemmin :/ Toivottavasti pääsisit pian taas Stockalle tai Sokokselle, missä niitä myydään ja saisit ostettua omasi<3

   Poista
 7. En edes tiennyt tälläisestä paletista, mutta sävyt kyllä näyttävät tosi upeilta. Aivan ihana muuten tuo sun silmämeikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vissiin ollut vähän vähemmällä huomiolla kuin monet muut NYX:n paletit, mutta musta tää on aivan ihana! Kiitos Inka :) ♥

   Poista
 8. Oi miten kauniin silmämeikin loihdit tällä paletilla! <3 Paletti itsessäänkin vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta, pitääpä ottaa asiaksi tutustua Nyxin luomiväreihin tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sain nyt innostuksen lähteä testaamaan enemmänkin NYX:n luomivärejä :D Kiitos kehuista<3

   Poista
 9. Nyxillä on ihan hyviä luomiväripaletteja, mullakin on kaksi joista toinen on hyvä ja sitten toinen huonompi.. :) Tuo sun ostama paletti sisältää nättejä sävyjä, mäkin tykkäsin tuosta persikan sävyisestä <3 Kauniin meikin oot tehnyt tuolla paletilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatueroja taitaa tosiaan olla, mutta onneksi joukkoon mahtuu myös näitä tosi hyviä paletteja<3 Tässä on hurjan upeat sävyt, erityisesti just toi persikka! Kiitos paljon Niina ♥

   Poista

Kiitos kommentista!