sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Mádara Micellar Water


Misellivedet palasivat muutama kuukausi sitten todella pitkän tauon jälkeen osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniani, ja oonkin siitä lähtien ollut innokkaasti miettimässä, minkä merkin misellivettä haluaisin testata seuraavaksi. Mádaran Multi Action Micellar Water on kiinnostanut jo pitkään ja vihdoin nappasin sen mukaani Sokoksen aleista 12,90 € hintaan. Luonnonkosmetiikan misellivesistä olen testannut aiemmin vain Mossaa, josta olen pitänyt todella paljon. Halusin uskoa, että ihastun tähän Mádaran miselliveteen vähintään yhtä paljon, mutta miten kävi?


Mádaran misellivesi on kaikille ihotyypeille suunnattu tuote ja se lupaa sekä poistaa meikit ja muut epäpuhtaudet että tasapainottaa ihoa. Misellivesihän sisältää myös kasvoveden ominaisuudet, jolloin erillisen kasvoveden käyttö ei ole välttämättä enää tarpeellista. Tuote sisältää hyaluronihappoa, pohjoista pionia sekä aloe veraa, jotka yhdessä silottavat, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Pullo on mielestäni todella tyylikäs ja yksi kauneimpia, mitä tällä hetkellä omistan. Pullo on kuitenkin sen verran kovaa muovia, ettei tota ole mahdollista puristaa vaan misellivesi tulee kaataa pullosta vanulapulle. Jostain syystä toi häiritsee mua yllättävänkin paljon, vaikka kyllähän sen tuotteen ulos saa kaatamallakin eikä sitä pullon puristamista todellakaan tarvitse, vaikka olenkin siihen tottunut.


Mä en itse käytä misellivettä ikinä varsinaiseen meikinpoistoon. Mulla misellivesi toimii ihonpuhdistuksen viimeistelytuotteena sekä kasvoveden korvikkeena. Testasin tätä kuitenkin myös meikinpoistoon, jotta osaisin kertoa siitä teille ja täytyy myöntää, ettei tämä toiminut siinä parhaalla mahdollisella tavalla. Kasvomeikit lähtivät kyllä pois, mutta misellivettä kului melko paljon ja kasvovesilappuun jäi vielä selkeitä meikkijämiä, vaikka olin käynyt useamman kerran kasvot läpi tämän miselliveden kanssa. Mä tosin käytän meikkiä melko paljon ja kevyemmän meikin tämäkin tuote varmasti poistaisi helpommin. Ihonpuhdistuksen viimeistelyssä Mádaran misellivesi toimii kuitenkin erittäin hyvin. Tällä saa hyvin pois viimeisetkin meikkirippeet ja tuote tuntuu iholla hellävaraiselta eikä aiheuta kiristävää tunnetta. Hylkään todella herkästi monet kasvo- ja misellivedet juuri sen inhottavan kiristävän tunteen vuoksi, mutta tämä ei ole sellaista aiheuttanut. Seerumit ja kasvovoiteet on miellyttävä levittää kasvoille, kun iho on ensin puhdistettu tämän miselliveden kanssa.


100 ml kokoisen pullon normaalihinta on noin 14,50 €, mikä on mielestäni ihan kohtuullinen ottaen huomioon, että omassa käytössäni misellivedet kestävät melko pitkään. Mikäli käyttäisin misellivettä meikinpoistotuotteena, tämä Mádaran misellivesi ei olisi mun valintani. Omiin tarpeisiini tämä sopii kuitenkin ihan loistavasti eikä tämä pullo taatusti jää viimeiseksi, jonka tulen käyttämään. Vanha suosikkimiselliveteni Mossalta ei kuitenkaan joudu väistymään tämän tieltä ja Mossa onkin yhä edelleen suosikkini. Kovin kauas ei tämä Mádaran misellivesi jää, mutta Mossa on ehkä hitusen tehokkaampaa sekä myös edullisempaa.

Käytättekö te misellivesiä? Mitkä ovat suosikkejanne? :)

12 kommenttia:

 1. Mossan misellivesi on omalemppari, tämäkin tuote jäi kyllä kiinnostamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on munkin suosikki :) Tääkin on kyllä testaamisen arvoinen, mutta ei tää sitä Mossaa mun mielestäni voita!

   Poista
 2. Käytän joka päivä. Tää Mádaran miselli on kiva, ei kaikista tehokkain mitä olen käyttänyt, mutta toimii aamuisin kivasti. Illalla tosiaan kun tykkään silmämeikkiä poistaa osin misellivedellä, siihen löytyy sitten tehokkaampiakin tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamukäytössä tää olisi varmasti tosi hyvä, mä vaan käytän aamuisin pelkkää kasvovettä :) Silmämeikille mä en tätä edes testannut, kun mulla on välillä hankaluuksia saada ne pois ihan silmämeikinpoistoaineellakin :D

   Poista
 3. Mäkään en voisi kuvitella käyttäväni misellivettä ainoana tuotteen ihon pesussa. Siihen menisi varmaan hurjasti aikaa ja tuntuu, että iho jäisi likaiseksi, koska olen tottunut kaksoispuhdistukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma täällä :) Mieluummin käytän tehokkaampia tuotteita vähemmän kuin lutraan pelkän miselliveden kanssa ja silti otan sen "riskin" etten saa naamaa täysin puhtaaksi!

   Poista
 4. Oma suosikkini on maailmankuulu Bioderman Sensibio H2O, erinomaista ja kohtuuhintaista tavaraa, maineensa arvoinen. Toinen suosikki on Darphin Azahar Micellar Cleansing Water, mutta se on niin törkeän kallista, että jäänyt siksi pelkkään kokeiluun. Tästä Madarasta en juurikaan tykännyt itse, se on pieneen kokoonsa nähden melko hintava ja pullo on epäkäytännöllinen, tässä ei ole mitään sellaista ekstrajuttua tekemään tuotteesta suosikin. Kaikkein eniten inhoan niitä misellivesiä, jotka vaahtoavat kasvoilla, yhh.

  Itse käytän misellivettä välillä aamupuhdistukseen ja satunnaisesti rättiväsyneenä koko meikin poistamiseen (käytän yleensä kevyttä meikkiä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista ei oo kumpikaan mulle tuttuja, mutta kuulostaa kyllä hyviltä! Mä en tosiaan myöskään tykkää tästä pullosta yhtään. Se häiritsee yllättävän paljon, että muovi on niin kovaa ettei sitä pysty puristamaan :D Vaahtoavaa misellivettä en ookaan tainnut koskaan testata, mutta ei kuulosta kyllä munkaan korvaani hyvältä!

   Kevyelle meikille misellivesi varmasti sopiikin hyvin puhdistajaksi :) Mulla on lähes aina melko paljon sitä pakkelia naamassa niin en viitsi pelkällä misellivedellä niitä poistella.

   Poista
 5. Tämä on ollut pitkään ostoslistalla ja ehdottomasti tulen jossain vaiheessa hankkimaan :) Nivean ja Garnierin misellit on parhaat mitä olen kokeillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmilta merkeiltä oon testannut misellivettä ja ainakin ne aiheutti sellasta ärsyttävää kihelmöintiä :/ Mulla on siis tosi herkkä iho niin ei ihme, ettei kaikki tuotteet tunnu hyviltä :D

   Poista
 6. Mä en oo ikinä tainnut testata misellivettä, mutta kasvovesiin oon nyt tykästynyt, niin pitäisin varmasti myös näistä :) Tää ainakin vaikuttaa hyvältä tuotteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misellivesi on selkeesti putsaavampi ja sisältää tosiaan sen kasvovedenkin, eli suosittelen testaamaan<3 Varsinkin jos tykkäät käyttää niitä puhdistusliinoja niin misellivesi voisi sen jälkeen olla vielä aika hyvä vaihtoehto :)

   Poista

Kiitos kommentista!