torstai 1. helmikuuta 2018

20 Kysymystä - Millainen Bloggaaja Olet?

Koska erilaiset haastepostaukset on mun suuressa suosiossani, päätin taas tylsän sunnuntain kunniaksi kirjoitella pienoisen kysymyspostaukseen, joka liittyy tällä kertaa kaikessa yksinkertaisuudessaan bloggaamiseen. Kysymyksiä löytyy vähän laidasta laitaan ja joukossa on myös ihan perustietojakin, jotka ovat varmasti ainakin uusille lukijoille ihan mielenkiintoisia. Napatkaa ihmeessä haaste omaankin blogiinne, jos kysymyksiin vastaaminen kiinnostaa! :)

1. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Äitini oli kuollut puoli vuotta aiemmin ja tarvitsin kipeästi elämääni jotain mielekästä ja hauskaa sisältöä. Jotain, mikä saisi mut pysymään järjissäni ja ajatukset pois siitä surusta. Kosmetiikka oli kiinnostanut jo pitkään, joten päätin vihdoin ennen joulua 2014 hankkia itselleni kunnon kameran ja siitä se bloggaaminen sitten lähti. Päivääkään en ole katunut!

2. Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?
- Vuoden 2014 joulukuusta eli nyt tuli juuri kolme vuotta täyteen.


3. Kuvaile blogiasi. Mikä on sen pääasiallinen aihe ym.?
- Kirjoitan kauneutta ja kosmetiikkaa käsittelevää blogia, josta löytyy myös pieni ripaus ihan lifestylepuoltakin. Pääasiassa postaukset on siis jollain tavalla kauneusaiheisia, mutta välillä tulee kerrottua ihan kuulumisiakin yms. täällä blogin puolella.

4. Kuinka usein päivität blogiasi?
- Pyrin postaamaan joka toinen päivä, mutta välillä postausvälit hieman venyvät. Toisaalta joskus tulee myös postailtua peräkkäisinäkin päivinä, mutta joka toinen päivä on osoittaunut mulle sellaiseksi sopivaksi aikaväliksi.

5. Kummat ensin, kuvat vai teksti?
- Tää vaihtelee ihan todella paljon. Talvella tulee monesti ihan valon puutteen vuoksi kuvailtua esimerkiksi viikonloppuisin todella monen vasta suunnitteilla olevan postauksen kuvat etukäteen, mutta monesti kirjoitan kyllä tekstit ensin. Tekstien kirjoittaminen auttaa hahmottamaan sen, kuinka paljon niitä kuvia ja millaisia kuvia postaukseen haluan.

6. Mistä saat inspiraatiota postauksiisi?
- Uusista kosmetiikkatuotteista, muiden blogeista, somesta, milloin mistäkin. Yleensä ne postausideat vaan putkahtavat yhtäkkiä päähän esimerkiksi illalla ennen nukkumaanmenoa.

7. Bloggaatko mieluiten aamulla, päivällä vai illalla?
- Aamulla, ihan ehdottomasti! Pyrin lukemaan muiden blogeja aamuisin niin paljon kuin mahdollista ja myös omia postauksia kirjoittelen mieluummin aamulla kun illalla. Töissä tää ei tietenkään ihan samalla tavalla onnistu, mutta viikonloppuisin oon monesti jo kuuden aikaa aamulla näpyttelemässä uusia postauksia.

8. Kuinka usein teet jotain blogisi eteen kuten otat kuvia, luonnostelet uusia postauksia, vastaat kommentteihin tms.?
- Kyllä mä ihan joka päivä taidan jotain tehdä. Vähintään sitten luen muiden blogipostauksia ja julkaisen omaan blogiin tulleita kommentteja, jos en muuta. Lähes päivittäin tulee myös kirjoiteltua uusia postauksia omaan blogiin, napsittua kuvia tai vastaavaa.

9. Luetko muiden blogeja? Minkätyylisiä?
- Luenpa hyvinkin! Totta kai kaikki kauneus- ja kosmetiikkablogit kiinnostavat, mutta luen myös paljon erilaisia lifestyleblogeja ja yhtä matkablogia. Niistä tosin suurin osa on sellaisia, joita oon seurannut jo vuosia ja osan bloggaajista olen päässyt näkemäänkin :) Mitään uusia lifestyleblogeja en ookaan pitkiin aikoihin alkanut seuraamaan. Uusia kosmetiikkablogeja sen sijaan putkahtaa lukuluettoon lisää vähän väliä!


10. Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?
- Blogin ulkoasu ylipäätään ja kuvat ovat sellaisia, jotka kiinnittävät huomion ensimmäisenä. En todellakaa vaadi lukemaltani blogilta "täydellisiä" kuvia tai mitenkään erikoista ulkoasua (kun eihän mullakaan sellaisia todellakan ole), mutta kyllä ne isot kuvat ja selkeä, ei liian sekava, ulkoasu miellyttävät silmää. Totta kai myös blogin sisällön pitää muuten olla kiinnostava ja teksti luettavaa :)

11. Kolme parasta asiaa bloggaamisessa?
- Vuorovaikutus muiden bloggaajien ja lukijoiden kanssa, uusien tuotteiden testailu ja arvostelujen kirjoittaminen sekä se, kun joku kertoo löytäneensä mun suosittelemasta kosmetuotteesta itselleen uuden suosikin.

12. Entä kolme huonointa asiaa?
- Talvella valoisan ajan vähäisyys, kun luonnonvalossa kuvaaminen on niin vaikeaa, se ettei aina ole aikaa blogille niin paljon kuin haluaisi sekä kommentit, jotka on joko kirjoitettu ilkeilymielessä tai arvostellen lukematta lainkaan tekstin sisältöä.

13. Oletko mielelläsi vuorovaikutuksessa lukijoidesi kanssa, eli vastaatko mielelläsi esimerkiksi kaikkiin saamiisi kommentteihin?
- Olen ihan ehdottomasti! Tästä hommasta katoaisi täysin kaikki hohto ilman lukijoiden kommentteja. Teidän ajatuksia, mielipiteitä ja kokemuksia on aina mielenkiintoista lukea. Oon myös saanut ihan kommenttienkin kautta vinkkejä todella moniin hyviin tuotteisiin, eli jatkakaahan samalla tavalla niiden kommenttien kirjoittamisessa<3 Ne piristävät mieltä ihan älyttömästi :)

14. Onko blogillasi muita somekanavia, kuten Instagramia tai Facebooksivuja?
- Instatili löytyy (@llindaemiliaa) mutta ei se varsinaisesti ole kyllä pelkästään blogia varten. Feediin tulee päivitettyä kyllä lähinnä blogijuttuja, mutta Storiesin puolella tulee yleensä sitten vähän erilaista sisältöä silloin, kun sinne jotain julkaisen.

15. Onko sinulla luonnoksissa useampia valmiita tai lähes valmiita postauksia vai kirjoitatko mieluummin yhden postauksen kerrallaan ja julkaiset sen heti?
- Luonnoksista löytyy aina puolivalmiita postauksia, joista osa ei tosin koskaan tule päätymään julkaistavaksi asti. Välillä mulla on julkaisuvalmiita postauksia ihan jonoksi asti, välillä taas tulee kirjoitettua uusi postaus yhdeltä istumalta, kun ei mitään julkaistavaa tunnu muuten olevan. Pyrin kuitenkin siihen, että hätätilassa multa löytyisi aina jotain, minkä voisin tarpeen tullen julkaista lähestulkoon heti.

16. Bloggaatko avoimesti, eli tietääkö tuttavapiirisi blogistasi, vai pyritkö pitämään blogisi mahdollisimman omana tietonasi?
- Kyllä ne nykyään tietää. Onnistuin melko pitkään pitämään tän salaisuutena, kun en kehdannut enkä uskaltanut tästä kenellekään kertoa, mutta en mä oo enää reiluun vuoteen tätä salaillut. En mä varsinaisesti vieläkään tätä kenellekään mainosta tai tästä puhu, mutta en myöskään piilottele.


17. Hyödytkö blogistasi taloudellisesti tai saatko esimerkiksi tuotteita testattavaksi blogisi kautta?
- Rahaa en tästä touhusta saa, mutta maahantuojilta ym. saan satunnaisesti ilmaiseksi kosmetiikkatuotteita testiin.

18. Mikä tarina on blogisi nimen takana vai onko sillä tarinaa lainkaan?
- Rakkaus huulipuniin kai sitten sai aikaan sen, että blogin nimeksi tuli Lipstick Love. Oon joskus miettinyt, että oonpas mä keksinyt tyhmän nimen blogilleni, mutta toisaalta toi kuvaa kyllä hurjan osuvasti mun blogiani sekä myös mua :D

19. Haluaisitko kehittää tai muuttaa blogiasi jotenkin? Jos, niin miten?
- Haluaisin toki. Kuvaamisessa voi aina parantua ja tekstit voisivat aina olla mielenkiintoisempia. Oma domain houkuttelisi myös, samoin oon miettinyt Facebooksivun luomista blogille.

20. Kolme vinkkiäsi aloittelevalle bloggaajalle?
- Panosta blogisi kuviin ja teksteihin - hyvälaatuiset kuvat ja mielenkiintoiset tekstit herättävät ihmisten kiinnostuksen. Lue ja kommentoi muiden blogeja - tällä tavalla saat helposti kävijöitä ja lukijoita myös omaan blogiisi. Kirjoita juuri siitä, mistä itse haluat - silloin postauksistasi välittyy aito kiinnostus aihetta kohtan.

Haastan seuraavat blogit:
Katzariina
Zaza's Petals
My Life As A Material Whore
Divine
Neiti Minttukihara
Paletilla
In This Light
Keyword: Love
Behind The Brown Eyes
KIDULT
Where To Next?
The Diary of a Shopaholic
Smoky Eye Candy

Ja haaste on siis kaikilla muillakin ihan vapaassa käytössä, laittakaahan mulle linkkiä tulemaan, jos päätätte vastailla näihin omassa blogissanne! <3

Hauskaa torstaita :)

50 kommenttia:

 1. Ihana haaste, pitkästä aikaa sellainen jota oikeasti kiinnostuksen kanssa luki! Jo kesken postauksen mietin, että tää täytyy tehdä itsekin, ja kun vielä tuolla haastettujen listalla olen niin ryhdynkin tuumasta toimeen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihan mahtavaa, että otat haasteen vastaan! :)

   Poista
 2. Kauniita kollaaseja ja kiva haaste :) Ootpa sä aamuvirkku, mulla ei tulis viikonloppuaamuna mitään tekstiä ennen puoltapäivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Haha joo, ehkä se johtuu siitä kun töihin joutuu heräämään aina jo viiden jälkeen niin samanlaisella rytmillä mennään sitten yleensä myös viikonloput :D

   Poista
 3. Mulla menee niin, että otan ensin kuvat ja sitten teen tekstin. Jotenkin pystyn paremmin saamaan ajatukset tuotteeseen, jos näen kuvat edessäni ja pystyn rytmittämään tekstiä kuvien mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monilla taitaa olla juuri näin päin :) Se tekstin rytmittäminen kyllä helpottuu, jos kuvat on jo valmiina. Siitä oon ihan samaa mieltä!

   Poista
 4. Mä olen kanssa aamuvirkku ja saatan kirjoittaa 4-5 postausta valmiiksi klo 05-10 aikaan aamuisin :D viikonloppuisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jes, joku toinenkin harrastaa tätä samaa! :D

   Poista
 5. Olipa kiva postaus ja kiitos, kun heitit haasteen minulle! :)

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva postaus, rakastan näitä sun haasteita ♥ Pitää ehdottomasti tehdä tää joku päivä :) Mietin juuri yks päivä, että sähän voisit tehdä jonkun haastepostauksen ihonhoidosta kun oot tehnyt hiuksista ja meikeistäkin? :)
  Mä otan aina kuvat ensin ja sitten alan vasta tekemään postausta ja yleensä oon hieman hukassakin, että mitä postausta edes teen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon itse asiassa miettinytkin tota ihonhoitoon liittyvää haastetta :) Jossain vaiheessa blogeissa vaan pyöri tosi paljon just siihen liittyvä, mutta nyt voisin ehkä alkaa suunnitella sellaistakin! Ihan mahtavaa, jos säkin toteutat tämän ♥

   Poista
 7. Täällä kans yksi aamunvirkku! Teen kaikki tärkeät hommat aina aamuisin! Ihailen erityisesti sun kuvia. Ne niin kauniin seesteisiä ja tunnelmallisia<3
  Kiitos haasteesta, otan sen mielelläni vastaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut on kyllä parasta aikaa tehdä asioita, ja jotenkin tuntuu, että koko päivä on ihan ohi jo, jos joskus sattuu nukkumaan vaikka vaan 9 asti :D Voi kiitos paljon ihanista sanoista Sari<3

   Poista
 8. Kiitos haasteesta! Tätä oli kiva lukea ja kysymykset oli kivoja :) Ehdottomasti vastaan haasteeseen piakkoin, sillä just kans julkaisin toisen haasteen blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin ne sun vastaukset siihen haasteeseen! Tollasia on niin kiva tehdä ja tykkään myös lukea muiden vastauksia :)

   Poista
 9. Olipa ihana postaus ja jo heti ostikon nähtyäni mietin, että haluan vastata kysymyksiin - otan siis ilomielin haasteen vastaan ^_^

  Mä olen itse enemmän iltavirkku, joskus hyvin harvoin olen aamuisin kirjoittanut blogia :D Ja sulla on kauniit kuvat, ja arvostan sun rehellisyyttä tuotearvioissa, osaat antaa kriittistä palautetta rakentavasti tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla! :) Kiitos sullekin ihanasta palautteesta. Toi kuvien kehuminen merkitsee kyllä paljon, kun sulta löytyy yhdet kaikkein kauneimmista kuvista, joita kauneusblogeissa on! ♥

   Poista
 10. Hei olipas kiva haaste! Tämä on kyllä pakko toteuttaa itsekin :)

  Ja hei, tee ihmeessä Facebook-sivut! Niiden tekemisessähän ei kauaa mene, ja sieltä on ainakin helppoa seurata. Mä luen tosi paljon postauksia juuri Facen kautta, kun aamupöpperössä selailen ja tulee feediin uusimpia linkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteuta ihmeessä<3 :) Joo täytyy ehdottomasti laittaa ne Facesivut työn alle mahdollisimman pian! Sen verran kauan oon sellasia suunnitellutkin jo :D

   Poista
  2. Tulipa tehtyä tämä haaste, kiitos kivasta ideasta! <3 Mikäli mun postaus kiinnostaa, se löytyy allaolevasta linkistä. Ihanaa viikonloppua Linda <3

   http://www.nenasofias.fi/2018/02/20-kysymysta-millainen-bloggaaja-olet.html/

   Poista
  3. Kiinnostaa ehdottomasti! Käynkin heti lukemassa sun vastaukset :) Kiitos samoin sulle<3

   Poista
 11. Oo, aivan pakko kopsata ja tehdä itsekin tämä! Tosi kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, ihana kuulla että ootte tykänneet tästä ideasta! ♥

   Poista
 12. Minäkin taidan napata tämän blogiini :) Sopii loistavasti mun tällä hetkellä meneillään olevaan blogipaljastuksia -postaussarjaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin täähän sopii tosiaan hyvin jatkoksi tohon! Innolla luen sunkin vastaukset<3 :)

   Poista
 13. Voi kiitokset haasteesta, otan tän ehdottomasti vastaan;) Heti kun näin lukulistallani tän sun postauksen, olin silleen oujee pakko itekin toteuttaa, mutta on se aina ihana tiedätkö nähdä että just nimenomaan sut on haastettu;)

  Moni kohta oli sellainen johon itsekin vastaisin juuri kuten sinä. Esimerkiksi nuo kolme vinkkiä aloittelevalle bloggaajalle, tosi hyvät! Aitous, kirjoita siitä mistä pidät ja ole aktiivinen muidenkin blogeissa! Kyllä!
  Ja hei mäkin tykkään lukea blogeja, postata, luonnostella sun muuta aina aamuisin. Sillon tällön on pakko julkaista illalla postaukset jos en oo ennättänyt oikolukea aamulla postausta minkä meinaan julkaista, mutta yleensä aamuisin tätä hommaa teen. Tänäänkin nukuin ihan liian pitkään, oon tässä puolitoistatuntia ollu aamukahvilla ja lukenut blogeja:'D vähän liian pitkäksi venyi tää aamu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelinkin, että sä ehkä tykkäisit tehdä tällaisen ja sen takia sut uskalsinkin haastaa<3 :D Mäkin pyrin julkaisemaan postaukset aamulla tai viimeistään päivällä heti töiden jälkeen, mutta välillä mullakin venyy se sinne iltaan. Haha, tollanen rauhassa oleminen ja blogien lukeminen yms. on kyllä ihan huippua :D Mun lauantaiaamut on monesti just sitä<3

   Poista
 14. Ekaks kiitos paljon haasteesta! <3 Ihana oot! Teen tämän varmasti jossakin kohtaa :) Mun mielestä tuo sun blogin nimi on niin kiva, mäkin oon ihan rakastunut huulipuniin, joten tiiän mitä blogisi nimellä meinaat ;) Jännää, että bloggaat yleensä noin aikaisin aamusta, mä bloggailen aina kun on vaan aikaa siihen :D Todella ihana postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva jos säkin tartut tähän! <3 Me ollaan kyllä molemmat melkoisia huulipunafriikkejä, mutta mitäs ne on niin kivoja :D Aamuisin tosiaan pyrin bloggaamaan, mutta kyllä mäkin ujutan sitä bloggausaikaa aina siihen väliin, kun vaan ehdin jos aamuisin ei oo aikaa :D Kiitos paljon Niina<3

   Poista
 15. Ihanaa että kehittelet aina tällaisia haastepostauksia, otan tämän kyllä ilomielin vastaan! :) Bloggaamisessa se vuorovaikutus lukijoiden kesken on tosiaan kaikista parasta <3 Aivan ihanat muuten nuo kollaasit, jotenkin tosi raikkaat <3 Kivaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tässä hommassa olisi yhtään samanalaista hohtoa, jos ei olisi lukijoita joiden kanssa kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa :) Kiitos paljon Tuuli, ihanaa sunnuntaita sulle! ♥

   Poista
 16. Kiitos haasteesta! Sun kirjoitusvauhti on aika ihailtava, mä oon nyt tyytyväinen jos ehdin sen yhden postauksen viikossa saada ulos :D Kaksi olisi tavoite, mutta nyt en vaan ehdi ja jaksa siihen venyä. Mä luulen et mulla sen aiheuttaa ihan kirjoitustyyli, joka mulla on pitkähkö. Jos malttaisi kirjoitella lyhyemmin, niin ehkä saisi enemmän postauksia tehtyä. Ei sillä, ei sunkaan postaukset sieltä lyhyimmästä päästä ole! Oot selkeesti siis vaan parempi suunnittelemaan ajankäyttösi :) Multa ei kans tuu aamuisin ulos mitään järkevää postauksista puhumattakaan, vaan kirjoittelen iltaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on siitä hyvä tilanne, ettei tällä hetkellä oo mitään koulua tms. mikä veisi sitä vapaa-aikaa, kun töiden jälkeen ei tarvii tehdä mitään ns. ylimääräistä :D Eri juttu silloin, kun oli sekä koulussa että töissä! Mä tykkään sun pitkästä kirjoitustyylistä ja ehdottomasti mieluummin vähemmän pitkiä ja laadukkaita postauksia kuin useampi nopeasti sutaistu kirjoitus!

   Poista
 17. Sun blogissa on kyllä aina tosi kauniita ja kirkkaita kuvia ja aiheet ovat itselle tosi mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
 18. Otan haasteen vastaan! Kiitos siitä sinulle :) Voisin vastata kysymykseen 16 lähestulkoon samalla tavalla kuin sä. En olisi välttämättä halunnut että eräät ex-työkaverini saisivat tietää bloggaamisestani, mutta mitäpä tätä harrastusta salailemaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös sama, etten olisi halunnut tiettyjen ihmisten saavan tästä tietää, mutta eipä voi mitään :D Ja turha kai tollasia on liikaa miettiä. Jos joku ajattelee jotain huonoa niin siinä sitten ajattelee.

   Poista
 19. Tällaisia postauksia on tosi kiva lukea! <3 Mä rakastan kirjoittamista ja se oli bloggaamisessa ehdottomasti paras osa! Mutta siinä kohtaa kun piti alkaa ottaa valokuvia, olin pulassa :D Jostain syystä se kuvien ottaminen on mulle niin vastenmielistä, että innostus bloggaamiseen laantui. Kokonaisuutena koen videoiden editoimisen ja kuvaamisen itselleni sopivammaksi tavaksi kertoa kosmetiikasta kuin postausten tekemisen. Mutta kirjoittamista on kyllä välillä ikävä, ehkä jossain kohtaa alan kirjoittamaan jotain muuta kuin kauneusblogia, missä pärjäisi vähemmillä kuvilla :)

  Toi on ihan huikeeta, kun joku rakastuu tuotteeseen, jota on itse suositellut! Noista tulee sellainen fiilis, että on onnistunut bloggaajana :D Ja huonointa bloggaamisessa/vloggaamisessa on ehdottomasti ilkeät kommentit. Blogiini en niitä juurikaan saanut, mutta Youtubeen välillä ja yleensä nuorilta kakaroilta :D Se oli myös vaikuttava tekijä, kun päätin alkaa tekemään videoita englanniksi. Näiden 10-13 vuotiaiden kielitaito ei yleensä ole vielä niin hyvä, että he jaksaisivat katsoa englanninkielisiä videoita. Mutta se on kyllä surullista, että miten noin nuoret ilkeilevät somessa... Kyllähän niitä ilkeitä kommentteja ihan aikuisiltakin joskus tulee, mutta harvemmin tasoa "Oot ihan p***a", ennemmin aikuisten ilkeät kommentit ovat oman mielipiteen tuputtamista ainoana oikeana vaihtoehtona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelenkin, että sä oot bloginkin puolella joskus maininnut ettei se kuvaaminen oo niin sun juttu. Onneksi löytyy muitakin tapoja ja videoiden teko tuntuu paremmalta sun mielestä! :) Kauneusblogi kyllä vaatii melkoisesti niitä kuvia, eli se ei aiheeltaan tosiaan oo ehkä paras mahdollinen, jos kuvaaminen tökkii, mutta toivottavasti keksit jonkun toisen aiheen<3

   No en yhtään ihmettele, ettet tollasia ilkeilykommentteja jaksa kuunnella ja lukea :D Lapset on kyllä melkoisia tapauksia ja musta tuntuu, että nykyään lapset sanoo ihan kamaliakin asioita, kun netissäkin on niin helppo kirjoitella myös nimimerkin turvin. Aikuisten ilkeilyt on mun mielestä monesti paljon pahempia just sen takia, että kyseessä on aikuinen ihminen kenen jo luulisi käsittävän, että se oma mielipide ei ole ainut oikea maailmassa ja ettei toisen haukkuminen muutenkaan ole ihan ok. Teki sen sitten päin naamaa tai netissä.

   Poista
 20. Mulla on mennyt tää jostain syystä ihan kokonaan ohi, mutta kiitos paljon haasteesta, otan ehdottomasti vastaan :D. Tosi kiva postaus ja haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun nyt huomasit tän ja otat haasteen vastaan! Innolla odotan sun vastauksia<3

   Poista
 21. Nyt kerkisin miekin vastailemaan. Kiitos kehittelystä.

  http://pinkkiapiiperrysta.blogspot.fi/2018/02/20-kysymysta-millainen-bloggaaja-olet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva että säkin vastailit noihin! Kävinkin sun vastaukset jo lukaisemassa tän kommentin nähtyäni<3

   Poista
 22. Hei, huutelen tännekin. Löysin haasteen Salkan blogista ja osallistuin. Iloa päivääsi!

  http://ananasaika.eu/20-kysymysta-bloggaajalle-haaste/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ihan mahtavaa että tähän on tartuttu<3 :)

   Poista
 23. Täällä kans yks joka löysi blogit.fi sivulta tämän haasteen, ja viiden klikkauksen päästää löyty tämä sun alkuperäinen postaus. Kiitos mahtavasta haasteesta,sain näin blogin alkumetreillä pailailla kysymyksiin blogin tulevaisuutta ja suuntaas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo näiden haasteiden alkuperäiset tekijät jää aika nopeasti pimentoon, mutta kiva kun jaksoit nähdä vaivan ja etsiä mun blogini<3 Kiva kuulla, että haaste miellytti! :)

   Poista
 24. Hei, ihana haaste! :) Katzariina- blogin Kata haastoi miut tekemään tämän ja täälläpä olisi;http://www.moonshapedlittlebox.fi/2018/05/20-kysymysta-ja-vastausta-millainen.html Löysin myös tiedon, että sie olet laittanut tämän ilmeisesti alulle, niin linkkasin sinutkin postauksen alussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo multa tää on lähtöisin, kiitos kun linkit myös mut postaukseesi<3 Ja huippua, että tykästyit haasteeseen ja päätit näihin kysymyksiin vastata! :)

   Poista

Kiitos kommentista!