torstai 25. tammikuuta 2018

Projekti Näytepussukat | Osa 1


Toiset rakastavat testailla näytepussukoiden avulla erilaisia tuotteita, toisilla ne taas unohtuvat ja jäävät laatikon pohjalle pyörimään. Mä kuulun ehdottomasti tohon jälkimmäiseen ryhmään, sillä vaikka tilausten yms. yhteydessä tulee saatua oikeasti mielenkiintoisiakin näytepusseja, jostain syystä mä olen aina ollut huono käyttämään niitä. Nyt päätin kuitenkin aloittaa uuden projektin, jonka tarkoituksena on saada käytettyä pois kaikki yllä olevassa kuvassa näkyvät näytepussukat. Jonkin verran niitä onkin päässyt kertymään, eikä siitä oo puoltakaan vuotta, kun aika rajulla kädellä karsin noita ja heitin ison kasan roskiin. Haluan myös kirjoittaa tänne blogin puolelle mielipiteeni kustakin näytteestä ja tässä olisi nyt vuorossa osa 1. Kirjoitan kaikista tuotteista lyhyet infotiedot ja sen perään arvostelun kustakin. Lopusta löytyy vielä tuotteen hintatiedot ja se, lähtisinkö näytepussukan perusteella ostamaan tuotetta täysikokoisena.

*Tuote saatu


Mádara Nourish and Repair Conditioner*. Hiuksia ravitseva ja korjaava hoitoaine, joka sisältää kvittenhedelmää sekä pohjoisen nokkosta. Hoitoaine on suunnattu erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille ja sellaisiksi omatkin hiukseni luokittelen. Näytepussukasta riitti hoitoainetta yhdeksi käyttökerraksi omille pitkille hiuksilleni. Hoitoaine oli koostumukseltaan paksuhkoa ja ihanan kermaista. Se oli helppo levittää hiuksiin ja muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen huuhdella pois. Suihkussa ollessani tämä ei herättänyt mussa oikein mitään ajatuksia. Hoitoaine vaikutti ihan hyvältä, mutta ei mitenkään erikoiselta. Hiusten kuivuttua se varsinainen totuus vasta selvisi, sillä hoitoaine oli tehnyt hiuksista ihanan pehmeät! Mä olen tottunut luonnonkosmetiikan hoitsikoiden kanssa siihen, että hiukset jäävät aina hieman karkean tuntuisiksi, mutta tämä oli ihan toista maata. Ihana tuote ja taatusti tulen ostamaan tätä jossain vaiheessa itselleni. 
Hinta: n. 14,50 €/200 ml.

Mádara Nourish and Repair Shampoo*. Kuivia ja vaurioittuneita hiuksia korjaava shampoo, joka lupaa auttaa ehkäisemään kaksihaaraisten syntyä sekä hiusten katkeilua. Shampoo sisältää niin ikään pohjoista nokkosta ja kvittenhedelmää ja lopputuloksena hiusten tulisi olla vahvat ja pehmeät. Tästäkin näytepussukasta riitti yhteen pesukertaan, mutta jo se yksi kerta riitti vakuuttamaan mut täysin. Shampoon pesuteho oli hyvä, mutta se ei kuitenkaan tehnyt hiuksista turhan takkuisia tai sellaisia narskuvan puhtaita. Kuvailisinkin tätä tämän yhden käyttökerran jälkeen tehokkaaksi, mutta hellävaraiseksi shampooksi. Luonnonkosmetiikan shampoot ovat mulla aina vähän sellaisia, että joko ne toimivat hyvin tai sitten ne eivät toimi lainkaan. Ilokseni tämä edustaa ensimmäistä kategoriaa ja tulen taatusti ostamaan myös tätä jossain vaiheessa, kun uudelle shampoolle tulee tarvetta.
Hinta: n. 14,50 €/250 ml.


The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalinsing Facial Oil. Tämä on ruusunmarjan, mustakuminan ja kamelian siemenöljyä sekä monia eteerisiä öljyjä sisältävä elvyttävä ja ikääntymisen merkkejä vähentävä kasvoöljy. Öljy lupaa sekä hoitaa, kosteuttaa että silottaa kasvojen ihoa ja tätä on tarkoitus käyttää päivittäin. Tuotetta kuvaillaan tahmaamattomaksi ja nopeasti imeytyväksi, mutta omien kokemusteni mukaan tällä kyllä kestää jonkin aikaa imeytyä kasvoille. Syy saattaa toki olla myös siinä, että mä lisään kasvoöljyt aina viimeiseksi kaikkien seerumeiden, kasvovoiteiden yms. päälle. Tämä on kosteuttanut ihoa oikein mukavasti ja mun kuivalle iholleni tällaiset kasvoöljyt ovat todellakin tarpeellisia. Voisin ehdottomasti ostaa tämän jossain vaiheessa myös täydessä koossa, mutta nyt keskityn käyttämään ensin loppuun Mádaran kasvoöljyn.
Hinta: n. 36,00 €/30 ml.

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser. Väsyneelle ja elottomalle iholle suunnattu hehkua antava kasvovoide. Voide sisältää C-vitamiinipitoista  camu camu -marjauutetta, jonka tarkoitus on suojata, pehmentää ja kirkastaa ihoa. Voide on koostumukseltaan geelimäistä ja imeytyy ihoon hurjan nopeasti. Oon käyttänyt tätä päivävoiteena voiteen nopean imeytymisen vuoksi, mutta voide on kuitenkin sen verran kevyttä, että näin talvella koen tarvitsevani hieman kosteuttavampia voiteita myös aamuisin. Kesällä tämä toimisi varmasti mullakin ihan loistavasti ja hieman rasvoittuvammalla iholle taatusti myös talvella. Tykästyin tähän voiteeseen ja voisin hyvin kuvitella ostavani tämän esimerkiksi ensi kesänä itselleni.
Hinta: n. 25,50 €/50 ml.


Mádara Deep Moisture Gel Day*. Rasvoittuvalle ja  sekaiholle suunnattu kosteusgeeli, joka lupaa tasapainottaa talin tuotantoa, rauhoittaa ihoa, vähentää ihon kiiltelyä sekä supistaa ihohuokosia. Geeli on nopeasti imeytyvää, mutta silti syväkosteuttavaa. Ensinnäkin mun ihonihan on kuiva, joten en ole millään lailla tämän tuotteen kohderyhmää. Geeli imeytyi kasvoihin nopeasti, mutta ainakaan nyt talvella tämän kosteutustehot eivät ole omiin tarpeisiini riittävät. Tämä vaikuttaa kuitenkin tuotteelta, joka olisi loistava juurikin rasvoittuvammalle iholle, mutta kuivaihoisena jätän tämän tosiaan mieluusti muiden käytettäväksi. En ostaisi täysikokoisena.
Hinta: n. 29,95 €/50 ml.

Lavera Hydro Effect Serum*. Kosteusseerumi, joka lupaa ehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista sekä suojata erilaisilta ympäristön haittavaikutuksilta. Seerumi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, joten sen tulisi myös auttaa ihon kosteutuksessa. Tuote on suunnattu kaikille ihotyypeille. Ensimmäinen ajatus tästä tuotteesta oli, että kamala mikä alkoholin haju tästä lähtee! Se nyt ei sinänsä ole ihme, sillä kyseinen aine on INCI-luettelossa toisena heti veden jälkeen, mutta en todellakaan odottanut tuoksun olevan ihan noin voimakas ja pistävä. Alkoholin tuoksu toki haihtuu nopesti ja muuten seerumia on ollut miellyttävä käyttää. Se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihan mukavasti. Tuoksun takian en tätä kuitenkaan lähtisi ostamaan täysikokoisena.
Hinta: n. 22,90 €/30 ml.


Lancôme Énergie de Vie The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care. Tämä on ihonhoitotuote, jota kuvaillaan sanoilla: "raikas kuin emulsio, tiivis kuin seerumi ja kosteuttava kuin Lancôme-voide". Tuotteen tulisi jättää iho hehkuvaksi, raikkaaksi ja pehmeäksi. Kuulostaa erittäin hyvältä ja kieltämättä kyllähän tätä on ollut aika ihana kasvoille laittaakin. Iho jää pehmeän ja sileän tuntuiseksi ja pinta on aivan täydellinen kasvovoiteen levitystä varten. Juuri tällaisia tuotteita haluaisin käyttää, mutta toisaalta tämä on sen verran kallis tuote, etten tiedä raaskisinko ikinä ostaa tätä. Toisekseen Lancôme ei ole cruelty free eli senkään takia en lähtisi tätä tuotetta ostamaan. Tämän näytepussukan perusteella vaikutti siis aivan loistavalta, mutta en kuitenkaan ostaisi tätä.
Hinta: n. 59,90 €/50 ml.

Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel. Myös herkälle iholle soveltuva virkistävä kasvojenpuhdistusgeeli. Tuote lupaa puhdistaa iholta tehokkaasti epäpuhtaudet sekä saastehiukkaset, ja se sisältää mm. Moringa-uutetta. Lopputuloksena pitäisi olla puhdas, raikas ja heleä iho. Geeliputsarit on kuivalle iholle aina vähän ongelmallisia, sillä ne ovat yleensä jopa liian tujuja. Tällä lähti meikit hyvin pois eli puhdistusteho oli kohdillaan ja tuotetta oli oikein miellyttävä käyttää. Mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa, mutta jätän suosiolla geelimuodossa olevat puhdistusaineet nykyään muille, sillä omalle kuivalle iholleni ne eivät ole parhaita. En siis ostaisi täysikokoisena, vaikka tuote itsessään hyvä olikin.
Hinta: n. 16,70 €/200 ml.

Saatteko te näytepussukat helposti käytettyä vai jäävätkö ne herkästi laatikoihin pyörimään? Entä oletteko testanneet näitä tuotteita, joista tässä postauksessa kerroin? :)

34 kommenttia:

 1. Ihana projekti <3 Mä olin ennen tosi kiinnostunut kaiksita näytepussukoista ja testailin niitä aktiivisesti, mutta nyt ne on hieman jääneet pyörimään vaan nurkkiin. En ehkä saa sellasta kunnon mielipidettä ja fiilistä enää muodostettu yhden tai kahden käytön perusteella. Etenkin hiuksille tarkoitetut näytteet on omasta mielestä tosi turhia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytepussukat on kyllä vähän sellasia, ettei niiden perusteella välttämättä tosiaan saa perustettua kunnon mielipidettä tuotteesta, mutta yleensä jokin suuntaa antava käsitys kuitenkin onneksi tulee :) Hiuksille tarkoitetut näytepussukat on munkin mielestä vähän turhia, kun ei noista yleensä riitä kuin yhdeksi kerraksi, mutta esim. noi Mádaran hiustuotteet vakuutti mut jo yhdellä käyttökerralla, eli tällä kertaa kannatti tosiaan testata ne!

   Poista
 2. Mulla pussukat jää kaappiin, paitsi sitten 3-4 kertaa vuodessa otan esimerkiksi voidenäytteitä matkoille mukaan. Mutta arkikäytössä en näytteitä jaksa availla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet taitaa tehdä just tota, että ottaa näytteitä matkoille mukaan :) Mä taas haluan matkoille ne tutut ja turvalliset tuotteet, eli mulla ei toi näytteiden testailu sillä tavalla onnistu :D

   Poista
 3. Mahtava postausidea:) Olet nähnyt todella vaivaa, kun olet kirjoittanut monesta näytepussista näin seikkaperäisesti ja mukavan elävästi. Tosi kiinnostava lukea näitä arvioita:) Itse käytän joitakin näytepussukoita, siis vain kiinnostavimmat. Näytepusseja on niin paljon, etten ehdi, eikä oikein huvitakaan kaikkia kokeilla. Olen samaa mieltä tuosta alkoholin löyhkästä... en voi sietää sitä ihonhoitotuotteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Joo tässä menikin yllättävn kauan, kun tosiaan sai jokaisesta etsiä tietoa ja halusin kuitenkin kirjoittaa vähän enemmän kuin parilla sanalla kustakin tuotteesta :) Näytepussukoita tosiaan tulee vähän joka tuutista ja mullakin monet lentää suoraan roskiin, kun ei kiinnosta eikä ehdi/jaksa käyttää niitä. Se on ihan kamala! Hiuslakoissa sen voi vielä sietää, mutta ei ihonhoitotuotteissa.

   Poista
 4. Onpa kiva idea! :) Mulla jää näytepussukat helposti myös käyttämättä, mutta käytin juuri yhden seerumipussukan eli tulee niitä joskus käytettyä :) Mulla on itseasiassa luonnoksissa postaus erilaisista k-beauty näytteistä, mutta sen kirjoittaminen on jäänyt, joten se tuskin tulee näkemään päivänvaloa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ida :) Toivottavasti saisit vielä inspiraation tohon postaukseen! Kuulostaa meinaan mun korvaani todella hyvältä ja mielenkiintoiselta<3

   Poista
 5. Pussukat jää myös mulla aina pyörimään ja pari kertaa vuodessa tehokäytän niitä pois. Tuota Laveran seerumia hehkutettiin hirveästi ja kokeilin innoissani näytepussin (ja varmuuden vuoksi toisenkin). Olin myös järkyttynyt tuoksusta ja tuntumastakin! Tuotteesta tuli mieleen itse nuoruudessa tehty kilju. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä onko vika sitten vaan noissa näytepussukoissa, kun Nellakin tuolla alempaa ihmetteli miten meillä toi seerumi tuoksuu niin pahasti alkoholilta. Ja mitä oon googlannut muiden mielipiteitä niin tota tuoksua on lähinnä vaan kehuttu :o Josko se olis sitten vaan jotenkin voimakkaampi, kun on kyse näytteestä?

   Poista
 6. En todellakaan saa, mulla on iso pahvilaatikko johon kerään niitä ja pakko tunnustaa, et se laatikko on melkein täysi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin kyllä niin hyvin kuvitella, että sulla noita näytteitä on kertynyt melkoisen paljon.. :D

   Poista
 7. No mä oon just se jolla ne jää pyörimään sinne laatikoiden pohjalle, mutta no meillä onkin ollut jo puhetta tästä:D Kiitos ideasta, pitäisköhän ottaa itellekin projektiksi tällainen. Lisäksi mä en ymmärrä miksi en voi ottaa vaikka reissunpäälle mukaan tällaisia näytepussukoita (pidennetty viikonloppureissu - näytepussukat ois matkalaukun/kassin tilan pelastajia!).

  Sain viime ripsihuollon yhteydessä pari näytepussukkaa jossa on silmänympärysgeeliä. Kokeilin heti seuraavana päivänä tätä, pitäs ihan samalla tapaa yrittää käyttää muitakin näytteitä, mitenkähän se just sai mielenkiintoni heräämään. Tuota testaillessa tajusin myös, että näytepussukasta saattaa riittää muutamaan käyttökertaan, jos tekee pussiin vaan pienen reiän ja sulkee sen hyvin.;)

  Toki on just tuollaisia mitkä ei omalle ihotyypille käy, ne voisin samantien heivata muualle (vaikka siskolle jolla on kuiva iho) koska ei yksinkertaisesti tee mieli tunkea tehokosteuttavaa tavaraa omaan nassuun kun tuntuu että T-alue on jo muutenkin rasvainen. Mutta ne mitkä käypi omalle ihotyypille, ne vaan testiin! Otit mua tällä just niskasta kiinni, käyn varmaan tänään läpi kaikki testeripussit ja alan käyttää!:D Tai säästämään sinne reissuun minne lie pääsenkään joskus...(?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh jep niin on :D Pienille matkoille näytteet on kyllä käteviä, mutta mä tykkään ottaa silti mukaan ne tutut ja turvalliset tuotteet. Mun iho on niin ärsyttävä, että se reagoi superherkästi kaikkiin uusiin tuotteisiin enkä halua ottaa matkoilla sitä riskiä, että iho pääsee kamalaan kuntoon..

   Joo ei noi välttämättä suinkaan oo mitään "kertakäyttökamaa" ja esim. toi Lancômen seerumi oli mulla käytössä muutamanakin päivänä, kun ei sitä kerralla kulu kovinkaan paljon :) Toivottavasti säkin saat käytettyä kaikki pussukat pois nurkista ja sitä kautta ehkä löydettyä uusia mielenkiintoisia tuotteita! <3

   Poista
 8. Mulla on tapana ottaa näytteitä reissuun mukaan, mutta muuten tahtovat jäädä käyttämättä. Kiinnostavia testiluja tässä postauksessa, kiinnostuin itsekin noista hiustuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet tuntuu harrastavan just tota näytteiden ottamista matkoille mukaan ja sehän onkin superfiksua, kun noi ei vie tilaa juuri ollenkaan ja samalla saa käytettyä niitä pusseja pois :) Kiva kuulla, että hiustuotteet alkoi kiinnostaa!

   Poista
 9. Ihan mahtava postausidea! Ihana kun jaksat kirjoittaa pienistä näytteistäkin näin pitkät arvostelut! :) Mä kuulun myös niihin ihmisiin, jotka ei vaan millään saa käytettyä kaikkia näytepussukoita ja sitten ne jää vaan lojumaan laatikon pohjalle, tuoksunäytteistä puhumattakaan :D Pitäisi varmaan itsekin tutkia, mitä kaikkia näytteitä sitä löytääkään kaappien kätköistä ja ottaa ne myös tehokäyttöön koska eihän sitä tiedä, mitä uusia tuoteihastuksia sitä kautta löytäisi :) Jotenkin ne vaan tuntuu arkikäytössä tosi hankalilta ja toisaalta mielummin sitä ottaa myös matkalle mukaan ne tutut ja turvalliset tuotteet, mutta pitäisi kyllä ehdottomasti ryhdistäytyä tän asian suhteen eikä vain säilöä noita näytteitä loputtomiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä postausta oli kyllä kiva kirjoittaakin ja innolla odotan, että pääsen seuraavien näytteiden kimppuun! Tuoksunäytteet on kyllä mullekin vaikeita, varsinkin kun en välttämättä muista yhtään oonko jostain tuoksusta tykännyt vai en niin ei sitä uskalla suihkia iholle, jos on vaikka lähdössä johonkin :D Mitä jos se tuoksuukin ihan kamalalta? Mä oon ihan samanlainen, että otan matkoille mieluummin mukaan sellaiset tuotteet, joiden tiedän toimivan itselläni, vaikka fiksuahan se tosiaan olisi napata noita näytteitä mukaan matkoille. Saisi ainakin käytettyä niitä pois :D

   Poista
 10. Vasta lykkäsin näytteitä huutiksesta huudetun kosmepaketin mukaan :'D Ja kirppiksellä vasta lahjoitin ison kasan näytteitä pois, lähinnä ne mitä ei itse halua kokeilla (mukana oli ainakin molemmat TBS -näytteet ja tuo Laveran seerumi :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä tapa päästä noista eroon! Mäkin vein viikko sitten töihin ison laatikollisen kosmetiikkaa ja mukana oli myös näytepussukoita muutama kappale. Olisin vienyt enemmänkin, jos en olisi tajunnut vähän aiemmin, että mähän haluan itse aloittaa tällasen projektin :D

   Poista
 11. Mulla jää kanssa näytepussit yleensä käyttämättä varsinkin hiuksille tarkoitetut, koska ne ei yleensä riitä mun koko pään pesemiseen :D The Body Shopin Oils Of Lifen kasvoöljy on mun yks suosikeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle noi onneksi riitti, mutta mulla onkin suhteellisen ohuet hiuset, vaikka pituutta riittääkin :D Toi öljy on kyllä aivan ihanaa! Onneksi multa löytyy vielä toinenkin näytepussukka tota<3

   Poista
 12. Olipa kiva postaus! Mun pitäisi myös tuhota kauhea kasa kaikkia näytteitä, blogimiitin goodiebagista niitä tuli vain lisää ja oon tosi laiska käyttämään sellaisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päätin sen goodiebägin saatuani, että ainakin ne näytteet on pakko käyttää pois ja se oikeestaan aiheutti sen, että halusin käyttää kaikki muutkin :D Tsemppiä sulle niiden näytteiden tuhoamisen kanssa! <3

   Poista
 13. Hauska postausidea :) Mä otan näytteitä aina mukaan kun oon jossain muualla kuin kotona, esim. viikonlopun vanhempien luona. Kotona en jaksais näytteitä käytellä, mutta reissatessa ne on mukavan kevyitä eikä vie tilaa. Ja siinä saa silti sen mukavan fiiliksen, mikä uuden tuotteen testaamisesta tulee.

  Ihmettelen sun ja tuon ylläkommentoineen kokemusta tuon Laveran seerumin tuoksusta, aloin miettimään voisko vika olla tuossa näytemuodossa. Musta se tuoksu on nimittäin vaan raikas, eikä oo tullut alkoholi siitä mieleenkään. Se on siis mun suosikki-ihonhoitotuotteita tällä hetkellä, ihanan kosteuttava ja helppo seerumi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi kätevä tapa käyttää näytteitä pois :) Mä otan matkoille kyllä aina ne tutut tuotteet mukaan, kun en halua ottaa sitä riskiä että mun superherkkä ihoni päättää ruveta kiukuttelemaan ja reagoimaan uusiin tuotteisiin reissun päällä :D

   Mä googlailin muidenkin kokemuksia tosta seerumista ja aloin miettiä ihan samaa, että onkohan vika tässä näytemuodossa, kun seerumin tuoksua on lähinnä kehuttu. Pitäis päästä jostain kunnon testeristä tuoksuttelemaan tota seerumia, kun näistä näytepusseista tosiaan tulee ihan järkky alkoholin tuoksu! Tosi hyvä, jos se alkoholi ei täysikokoisesta pullosta tuoksu samalla tavalla :)

   Poista
 14. Tosi kiva postaus :)
  Itelle kerääntyy myös näitä wc:n kaappeihin. Täytyykin alkaa testailee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Testaile ihmeessä, musta tuntuu ainakin vaan hyvältä päästä eroon näistä pussukoista :D

   Poista
 15. Näytteet jäävät yleensä aina laatikoihin pyörimään :p Niitä unohtaa käyttää ja vaikka pakkaan niitä reissuillekkin mukaan niin ei tule jostain syystä käytettyä! Harvemmin kyllä näytteiden perusteella olen ostanut täysikokoisen tuotteen, joten näytteiden käyttö ei ainakaan tuotteiden testausmielessä innosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tossa tapauksessa ei ehkä oo niin väliäkään, jos niitä näytteitä ei saa käytettyä :) Vaikka voihan se olla, että jossain vaiheessa tulee vastaan se tuote, mihin ihastuukin ihan täysin pelkän näytteen perusteella!

   Poista
 16. Tosi kiva postaus! :) Mä itse asiassa juuri eilen illalla kävin läpi omaa näytepussikasaani ja päätin, että vuonna 2018 yritän käyttää niitä pois mahdollisimman paljon. Tää tuli siis hyvään kohtaan, otan sun kanssa projektin haltuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sun Instastorysta katsoinkin, että sielläkin oli kaivettu näytteitä esille<3 Koitetaan molemmat päästä eroon näistä näytteistä! :)

   Poista
 17. Sulla on aina niin kivoja postaussarjoja :) Mullakin on tosi paljon näytteitä, joita pitäis alkaa testailemaan :D Etenkin noita Madaran näytteitä! No muutamia onneksi jo aloittanut testaamaan ja voi olla, että täysikokoisenakin ostan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina<3 Goodiebägistä tuli kyllä taas ihan kiitettävästi lisää näytteitä :D Kiva kuulla, että sielläkin on testailut aloitettu jo!

   Poista

Kiitos kommentista!